Találatok a következő kifejezésre: Lehet még a (24200 db)

lehet bevéreztél. pontosabbat szerintem orvos tudna mondani
igen ez meg lehet hogy a menzesed foleg ha csak olyan folyas fele!szoval ne izgulj ez semmi komoly
szia!Én is voltam így a párommal és nekem is ugyan ez volt!Nem kell félned, hiszena mensen még nem múlt el teljesen ezért van ez!
A kérdező hozzászólása: Huuúú, megkönnyebbültem...azóta már nem is volt csak egy kis barnázás..szóval tuti mensi volt...köszönöm szépen:)

BMWe36 om van és rázza a kormányt meg huppogó hang jön hátulról mi lehet a baja? és hogy lehet még a klíma szüröt kivenni és mivel lehet tisztítani

Legjobb válasz: rázza a kormányt -Lehet féltengely hiba, vagy kerék kiegyensúlyozás probléma. Kezdj aegy gumisnál. meg huppogó hang jön hátulról mi lehet a baja? -Bármi. és hogy lehet még a klíma szüröt kivenni és mivel lehet tisztítani Pollenszûrõ van benne, de cserélni szokták, filléres tétel. A klímát pedig magad is kitisztíthatod a bármelyik autós boltban kapható klíma tisztító habbal. Kövesd a flakonon lévõ utasítást.

rázza a kormányt -Lehet féltengely hiba, vagy kerék kiegyensúlyozás probléma. Kezdj aegy gumisnál. meg huppogó hang jön hátulról mi lehet a baja? -Bármi. és hogy lehet még a klíma szüröt kivenni és mivel lehet tisztítani Pollenszûrõ van benne, de cserélni szokták, filléres tétel. A klímát pedig magad is kitisztíthatod a bármelyik autós boltban kapható klíma tisztító habbal. Kövesd a flakonon lévõ utasítást.
De a legjobb ha hozzá se nyúlsz, mert antitalent vagy hozzá.

Mi lehet még a gond a notebooknál?

A párom leejtette a notebookját és azóta csak sima fehér a képerny?je. A szalagkábelt már megnézte, de nem látta baját.

Legjobb válasz: Attól, hogy nem látta baját még lehet, hogy megsérült, elég érzékeny dolog. De lehet ezer más gond is. Szerviz.

Attól, hogy nem látta baját még lehet, hogy megsérült, elég érzékeny dolog. De lehet ezer más gond is. Szerviz.
Szerintem nem a szalagkábel a ludas, mert akkor semmiféle színt, nem adna! Lehet szerintem videókártya is, olyanról már hallottam, hogy az miatt ezt csinálja!

Fontos! Hol lehet még a PonyClubbon kívűl kapni Hívószó köteteket? Az a kedvencem, de csak kettő van meg. Egyet régebben vettünk, de már nem tudom, hogy hol, lehet, hogy Veszprémben. Aki vett, az írjon, mert imádom és tök jó lenne végre olvasni már.

Legjobb válasz: Próbáld meg a facebook-os PonyClubos csoportban hirdetés útján összeszedni õket :) (ha írsz privátot, akkor beveszlek fészen, ha esetleg nem lennél tagja) Én ugyan még mindig PC-s vagyok, a másik lehetõség, esetleg lovasboltban vagy antikváriumban körülnézhetsz :))

Próbáld meg a facebook-os PonyClubos csoportban hirdetés útján összeszedni õket :) (ha írsz privátot, akkor beveszlek fészen, ha esetleg nem lennél tagja) Én ugyan még mindig PC-s vagyok, a másik lehetõség, esetleg lovasboltban vagy antikváriumban körülnézhetsz :) )

Sajt, szezámmag, köménymag. Mit lehet még a pogi tetejére szórni?

Legjobb válasz: só, borsot, apró szalonna darabokat, vagy semmit, meg is kenheted felvert tojással vagy csak tojásfehérjével vagy tojássárgájával.

só, borsot, apró szalonna darabokat, vagy semmit, meg is kenheted felvert tojással vagy csak tojásfehérjével vagy tojássárgájával.
Az én kedvencem a pirított tökmag.... Isteni finom vele a pogácsa! De akár napraforgó maggal is megszórhatod, az is finom ha megpirul (ha nyerset veszel, akkor elõtte meg kell pirítani).
Dió, mák, szalonna.
Durvaszemû sót, durvarátört diót (nagyon finom tõle), tökmag, mák, borókabogyó (ez is nagyon különleges) fenyõmag.
pirospaprikával is megszórhatod, vagy lenmaggal is.
kisebb darabokra vágott szalámi/kolbász, füszereK rozmaring, tárkony, ánizs, kapor, stb.
vagy akár apróra vágott hagymával, füstölt sajttal.
Kókuszreszelék!Nem viccelek, nagyon finom!
tejföl és (juh)túró elkeverve és ezzel megkenni a pogácsa tetejét végül kis füstölt reszelt sajt-igazi füstös jó izû lesz pizzakrém mák dió tökmag, lenmag, nagyszemû só, köménymag, bors, szezámmag,
Én ezeket szoktam (a felsoroltakon kívül): *tojásba elkevert pirospaprika *tökmag *szotyi *kolbász *olivabogyó

Kutyámat elütötték, mi lehet (még) a baja?

1éves beagle-met elütötte egy autó, 1,5 napja. Azóta lábra állni nem tud csak vonszolja maga után a hátsó kettőt, ha éppen meg akar fordulni. Orvos szerint nincs eltörve. Viszont amivel a doki nem foglalkozott, hogy a hasa elég durván felpuffadt kb. mintha folyadékkal lenne tele mindenhol. Ez lehet az ütés erejétől csak vagy vmi komolyabb belső szervi sérüléstől? Kevés vizet ételt elfogad, széklete eddig csak egyszer volt, az kicsit folyékonyabb és volt vmi kisebb fehérszerű váladék.

Legjobb válasz: Szerintem mindenképp vidd el egy olyan dokihoz aki meg is vizsgálja (ultrahang, stb).

Szerintem mindenképp vidd el egy olyan dokihoz aki meg is vizsgálja (ultrahang, stb).
Puffadt has nem jó jel. Tudom, nem könnyû , ha nincs éppen ezer orvos kéznél, mert olyan helyen laktok. De egy ilyen trauma után, ilyen jelekkel nagyon is ajánlatos bármilyen messze elmenni egy teljes kivizsgálásra.
Milyen orvoshoz vitted ? Egy ilyen ütéstõl a hólyagrepedésen túl ezerféle belsõ sérülés lehet.Belsõ vérzés és még sok minden. ha azt akarod, éljen a kutyád, sürgõsen egy olyan helyre vidd, ahol ultrahanggal teljesen megnézik belül is.
Nekem is az elsõ kutyámnál ezek voltak a tünetek és azt mondta a doki , hogy ez az un. álveszettség. Sajnos nem gyógyítható. De attól nem biztos , hogy ez az. Sajnos az én kutyusom elment. :'(
Vegyél neki hámpórázt, az nem olyan kényelmetlen, mint amikor a nyakánál húzod.
Szegény kutyát azóta nem viszed sétálni? Ha póráz van rajta, nem fog az autó alá szaladni.Ha pedig az elmúlt idõben gyakoroltad volna vele a behívást, sétánál viselkedést, ma már nyugodtan tudnál vele sétálni.
A kérdező hozzászólása: Él és virul :) Nagyon hamar felépült, de sétálni azóta se szeretem elvinni, mert szerintem most is gond nélkül kirohanna akármelyik autó elé :DD Ami talán probléma, hogy nagyon félõs, szinte mindentõl meg ijed... Sajna sok idõ nincs vele foglalkozni, szóval nagyon kis makacs kutya lett (beagle-nem csoda...)
azóta, hogy van kutyusod?
A kérdező hozzászólása: nahhát sikerült elvinni az orvoshoz, jófej dolog volt tõle, h vállalta ma... a medencecsontja megrepedt, emiatt nem tud menni, a felpuffadt has pedig inkább mellkas és az ütközés miatt keletkezett, vmi légcucc mondta pontosan de nekem abból sok nem maradt meg, nem akarok hülyeségeket írni. mind2-nél mondott lehetséges súlyosbító dolgokat, de azokra utaló tünetek egyik esetben sem jelenthetõk ki, szóval ha minden jól megy idõvel, sok pihenéssel rendbe fog jönni a pajti. Deh ugye én ezt majd csak akkor hiszem el ha majd futkosni meg ugrándozni látom... Mindenesetre nem kicsit megkönnyebbültem, kellett ez a vizsgálat, kapott vitamininjekciót is, bízom benne, h nem lépnek fel súlyosabb dolgok. Mindenkinek aki segíteni próbált, kicsit is aggódott kellemes(ebb) ünnepeket kívánok!
Orvos! Minél elõbb. Ne várj keddig. Lehet hogy aadig nem bírja ki..
Szerintem be kéne menni egy jól felszerelt nonstop állatkórházba... Súlyosnak hangzik..
A kérdező hozzászólása: álveszettség? széklet eddig egyszer volt, nem a legszilárdabb, kicsit folyékonyabb , és volt vmi kevés fehér váladék szerû dolog, azt nem igen értettem vizeletet meg ugye nem igen láttam, csak a helyét , de sztem az rendben van. deh ha vmi nagyon súlyos belsõ sérülése van az mostanra már kiderült volna, nem ? :S
Széklet vizelet rendben van?
Hát az ünnepeket már lehet, hogy nem fogja kibírni ha nem viszed dokihoz
A kérdező hozzászólása: még az orvosnál nagy nehezen az orvos keze által fel tudott állni, deh pf.. persze az orvost akinek rendes felszerelése van nem tudom elérni (teljesen érthetõ mondjuk...) bízom benne, h ha ünnep alatt nem tudja megnézni, keddig nem romlik az állapota. :S
Ha a hátsó lábait vonszolja maga után, akkor lehet, hogy a gerince sérült, és lebénult a hátsó fele. Vidd el rendes dokihoz. Belsõ sérülése is lehet.
A kérdező hozzászólása: Jár õ sétálni, csak nem velem :)

Mennyi idő lehet még a fog kibújásáig?

Kisfiam 4 hónapos és napok óta fáj alul az ínye, ma extra sírós volt, szegénykém torka szakadtából üvöltött, alig tudott elaludni, a Dentinox és végül a Nurofen használt Neki. Az ínyén el?l oldalt már lehet látni a két fehér fogacskát, és ki is van ott dudorodva. Mennyi id? lehet még míg eljut az íny tetejéig és kibújik?

Legjobb válasz: Ha már látni lehet akkor pár nap/vagy még annyi sem/ Masszírozd neki,adj a kezébe rágókát.

Ha már látni lehet akkor pár nap/vagy még annyi sem/ Masszírozd neki, adj a kezébe rágókát.
A kérdező hozzászólása: Akkor is már csak pár nap lehet, ha nem az íny tetején lehet látni, hanem az oldalán?
Szia, ugyanez van nálunk is. 4 és fél hónapos a lányom. Átlátszik a kis ínye elölrõl, tudom mire gondolsz, de talán nálunk már látszik felülrõl is a fog. Nekem se tudja senki megnézni, hogy ez most milyen stádiumban van. Segíteni nem tudok, de ha gondolod szólok, ha kijött.
A kérdező hozzászólása: Azt megköszönöm, ha szólsz... tudjam mire számítsak... :)
Szia, még nem jött ki a foga a lánynak, ti hogy álltok?
A kérdező hozzászólása: Még nálunk sem jött ki. De mostanában nem is nagyon szokott fájni Neki. Nálatok van fogfájás?
Szia egy-két hétig rendben volt, de most megint nyûglõdik, de még semmi. Majd 10 hónaposan kijön, amilyen szerencsénk van. Addig szenvedés.

Mennyi idő lehet még a szülésig?

Akinek azt mondták az utolsó vizsgálaton,hogy nagyon fönn van a baba feje és a méhszáj sem az igazi,onnantól mennyi id?ere szült?

Legjobb válasz: Háát, ez nem egy pontos információ, nekem ilyet még sosem mondtak :)Amire következtetnék: fönn van a baba feje, tehát nem ékelõdött még be. Azt jelenti, elsõ gyereknél még van idõd, többediknél semmit sem. Méhszáj sem az igazi: volt elõtte kérdésed? Mert ha nagyon a végén vagy, akkor lehet, arra akart utalni, hogy még nem kezdett el kinyílni. Igazából kéne tudni ezeket mire mondta, így csak találgatok. Hány hetes vagy?

Háát, ez nem egy pontos információ, nekem ilyet még sosem mondtak :) Amire következtetnék: fönn van a baba feje, tehát nem ékelõdött még be. Azt jelenti, elsõ gyereknél még van idõd, többediknél semmit sem. Méhszáj sem az igazi: volt elõtte kérdésed? Mert ha nagyon a végén vagy, akkor lehet, arra akart utalni, hogy még nem kezdett el kinyílni. Igazából kéne tudni ezeket mire mondta, így csak találgatok. Hány hetes vagy?

Ha heti kétszer tudok járni angoltanárhoz, akkor mennyi idő alatt lehet meg a középfokú nyelvvizsga szintje, ha még természetesen otthon is foglalkozok vele?

Legjobb válasz: Ha van egy kis alapod akkor szerintem hónapok alatt is meglehet, bár ez tõled is függ, hogy mennyit foglalkozol vele, mert ha tényleg csak annyi lenne, hogy elmész tanárhoz és jól van akkor mondjuk bele telne néhány évbe.

Ha van egy kis alapod akkor szerintem hónapok alatt is meglehet, bár ez tõled is függ, hogy mennyit foglalkozol vele, mert ha tényleg csak annyi lenne, hogy elmész tanárhoz és jól van akkor mondjuk bele telne néhány évbe.
A kérdező hozzászólása: egyedül már sokáig tanultam angolt, bár vannak hiányosságok, de azért az alap dolgok megvannak szerintem :)
Amint elsajátítottad az 1000 kérdés - 1000 válasz szókincsét és a Dohár féle Kis angol Nyelvtanban foglaltakat és képes vagy önállóan kifejezni magad (képleírás, bemutatkozás, önálló mondatalkotás). Heti két órával, napi 30 szó elsajátításával fél éven belül! (Nekem 4 hónap volt és ORIGO-t csináltam.)

Ha 1cm-re meg van nyílva a méhszájam akkor mennyi időm lehet még a szülésig?

Legjobb válasz: Van kainek a méhszája a 30-31 héttõl nyitva van egy centire,és idõre szülik a gyereket.Tehát még nagyon sok is lehet,no meg az is lehet hogy még ma megszülsz...

Van kainek a méhszája a 30-31 héttõl nyitva van egy centire, és idõre szülik a gyereket.Tehát még nagyon sok is lehet, no meg az is lehet hogy még ma megszülsz...
Honnan udod hogy 1 centi??a dokik újjcsit mondanak, és nekem a 25.héttõl nyitva volt , és 41.héten szültem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!