Találatok a következő kifejezésre: Lehet még Sikerülhet (7 db)

Lehet még pé-m? Sikerülhet ebben a hónapban? Ma vagyk a 12 napomon, és náthás vagyok. Lesz még pé-m?

Clostit szedek, ill szedtem, meg folsavat. Zavarhatja a nátha a pé-t?

Legjobb válasz: Nem zavarja a nátha a pé-t. Ha 28 napos a ciklusod, akkor két-három napon belül lesz valószínûleg, ha hosszabb, akkor késõbb. Csak lazíts, és reméljük összejön a bébi.

Nem zavarja a nátha a pé-t. Ha 28 napos a ciklusod, akkor két-három napon belül lesz valószínûleg, ha hosszabb, akkor késõbb. Csak lazíts, és reméljük összejön a bébi.
semmi bajod nem lesz.

15 éves vagyok és úgy tervezem hogy 5 hónap alatt 50 kilót szeretnék leadni! Ez lehetséges? És sikerülhet, meg ha sikerül akkor a bőröm olyan fura lesz? Káros lehet ez rám?

Legjobb válasz: 5 hónap alatt 50 kilót??? Elment az eszed?? Ez lehetetlen! Az havi 10 kiló lenne, vagyis heti 2,5. A heti egy kiló, amit el lehet esetleg érni, de ezt sem úgy kell elképzelni, hogy garantáltan minden héten lemegyek egy kiló! Ez nem így mûködik. Nem tudom, mekkora a felesleged. Ha nagyon nagy, az elején talán még gyorsan is megy, de aztán lelassul a fogyás.

5 hónap alatt 50 kilót??? Elment az eszed?? Ez lehetetlen! Az havi 10 kiló lenne, vagyis heti 2, 5. A heti egy kiló, amit el lehet esetleg érni, de ezt sem úgy kell elképzelni, hogy garantáltan minden héten lemegyek egy kiló! Ez nem így mûködik. Nem tudom, mekkora a felesleged. Ha nagyon nagy, az elején talán még gyorsan is megy, de aztán lelassul a fogyás.
Heti 0, 5-1 kg fogyás egészséges, és olyan mértékû, amihez a kinyúlt bõr is könnyebben tud alkalmazkodni. Szerintem ne kapkodd el, adj több idõt magadnak. 50 kg nagyon sok, biztos hogy lesznek a fogyásban hullámvölgyek is, amikor nem megy lejjebb egy ideig.
*lemegy
Adatok nélkül semmit sem lehet tudni...Egyáltalán hány kg vagy?
legyen dupla ennyi idõ és sikerülhet, de akinek 15 évesen ekkora túlsúlyt sikerült felhalmoznia ot más lehet a gond, mint a mozgásszegény életmód káros táplákozással
Fontos hány kiló vagy. Én most fogyókúrázok pontosan 1 hónappal ezelõtt 92.5 kilót mutatott a mérleg, most 87-et. Szerintem ez egészséges, és jól érzem magam tõle. Felesleges túlerõltetni a dolgot, havi 10 kiló borzasztóan sok.
-50 kg-hoz még egy felnõttnek is orvosi felügyelet kéne, de egy fejlõdésben lévõ tininek meg pláne....ha azt akarod, hogy szép legyen a bõröd és tartós maradjon az eredmény, akkor a 14-16 hónapot célzod meg

5és fél év után(van egy 1 éves lányunk)a párom összejött valakivel Azt mondta hogy szeret de nem szerelmes.És hogy nem érezte rajtam hogy szerettem.Ezek után még lehet normális életet élni? Sikerülhet?

Én azt mondtam hogy tegye rendbe az érzéseit és döntsön ha mellettem dönt én képes vagyok elfelejteni a dolgot és tiszta lappal indulni

Legjobb válasz: Lényegében Te határozottnak tûnsz, már döntöttél, hogy adott esetben megbocsátasz. CSak ehhez az kell, hogy a párod is úgy érezze, bocsánatot kell kérnie - és úgy is gondolja! Ugyanakkor a párod hozzállása nem túl bíztató: "nem szerelmes", - épp a "legjobb" idõben jött erre rá :S; meg Téged hibáztat: "nem érezte, hogy szeretted" - utóbbi lehet üres duma a saját mentegetésére, amiért nem túl sok erkölcsi tartása van. Mi az, hogy "összejött valakivel"??? Kaland? Vagy szerelmes is? Elég szemétség azért kisgyerekkel otthagyni valakit egy másik nõ miatt. De egy barátnõmmel is ez történt, és talált új párt magának. Csak abba bele ne menj, hogy visszafogadod, és az egyedülmaradástól való félelembõl, vagy szerelembõl szemet hunysz a további kikacsintgatásai felett. Ne vállald fel azt a szerepet.

Lényegében Te határozottnak tûnsz, már döntöttél, hogy adott esetben megbocsátasz. CSak ehhez az kell, hogy a párod is úgy érezze, bocsánatot kell kérnie - és úgy is gondolja! Ugyanakkor a párod hozzállása nem túl bíztató: "nem szerelmes", - épp a "legjobb" idõben jött erre rá :S; meg Téged hibáztat: "nem érezte, hogy szeretted" - utóbbi lehet üres duma a saját mentegetésére, amiért nem túl sok erkölcsi tartása van. Mi az, hogy "összejött valakivel"??? Kaland? Vagy szerelmes is? Elég szemétség azért kisgyerekkel otthagyni valakit egy másik nõ miatt. De egy barátnõmmel is ez történt, és talált új párt magának. Csak abba bele ne menj, hogy visszafogadod, és az egyedülmaradástól való félelembõl, vagy szerelembõl szemet hunysz a további kikacsintgatásai felett. Ne vállald fel azt a szerepet.
Húúú elég nehéz helyzet. Szerintem egy ilyen dolgot nem lehet elfelejteni, minden veszekedés alkalmával újra és újra elõ fog jönni ez a dolog. Valójában a párod akkor fog rájönni, hogy mit is érez irántad, ha már nem leszel mellette. Ha tényleg meg tudnál neki bocsátani, hagyj neki idõt, hogy rendesen át tudja gondolni, mit is jelentesz neki. Bár én személy szerint nem fogadnám vissza - de tudom, nem rólam van szó. Gondold át mennyire tudnád ezzel az érzéssel, gondolattal, tudattal élni a mindennapokat, hogy megcsalt. Ha egyszer megtette, valószínû, hogy máskor sem fog nehezére esni, hogy félre lépjen. Minden esetre mérlegeld a helyzetet, melyik a jobb: ha megy vagy ha marad. Kívánom, hogy rendezõdjenek a dolgaid, és minden rendben legyen! "Angel"
Ejha ez nehéz ügy. Szerintem nem lehet, hogyha netán mégis rengeteg erõ kell hozzá. Biztos, hogy jól átgondoltad? Ha képes viszonyt kezdeni melletted és egy 5 éves kislány mellet, akkor õ nem férfi, pláne nem szerethetõ férfi. Legalábbis számomra. És te mit érzel, szereted még vagy, csak a kislány miatt? Ne legyél megalkuvó!!! Gyerekkel nehéz párt találni, de még így is ezerszer jobb, mint éveket leélni egy olyan ember mellett akinél sose lehet tudni, mikor megy félre vagy hagy el, hisz tudod ha elsõre sikerül, másodszor se lesz nehéz... Sok sikert neked, kitartást!
Utolsó vagyok: bocsánat az 5 és fél évet és a kislányt összevontam.
En ferfi vagyok es van egy masfel eves lanyom. A paromnak a szules utan sokaig nem volt kedve (es nemcsak a szexhez), persze ez nem volt konnyu, de en nem csalnam meg semmi okbol. Ja, es o is tullendult ezen a dolgon. De ezt nagyon gondold at mivel lehet, hogy csak tenyleg nem erezte, hogy szereted mivel az anyat altalaban lekoti a gyerek es az apa a masodik helyre kerul. Mivel a gyerek azert eleg rendesen lefoglal gondolom es ki is farszt. Es ezt valahogy fel kell dolgozni. Szoval szerintem probalj meg beszelgetni vele. Ha o is benne van es megtudjatok beszelni akkor sok sikert a tovabbiakhoz, ha elutasito akkor viszont szerintem ki akar lepni, tehat nem biztos, hogy erdemes raaldozni az eleted...
Elsõre lehet ráizgultatok, másodikra talán lazább lesz.

Ebből még lehet jó távkapcsolat? Szerintetek 2. szorra ugyanazzal a fiúval sikerülhet ha elösszörre nem jött össze? (bövebben lent)

tavaly télen ismerkedtünk meg egy szállodában az ? huga és az én hugom nagyon jóban lett ! de a fiú 120km-re lakik . felvettük a kapcsolatot msn-en és egyre többet beszéltünk sms-eztünk.majd jött a nagy találkozás .... és katasztrófa lett a vége mind a ketten túlságosan izgultunk és nem volt valami hüü de nagy élmény. végül msn-en összevesztünk és nem beszéltünk honapokig :( de idén az öszi szünetben megin teljesen véletlenül ugyanabba a szállodába mentünk ugyanabban az idöben ... egyikünk se tudta hogy a másik ott lesz .. ráadásul még a szobánk is egymás mellet volt :)

Legjobb válasz: hát ebben a korban.. na jó, mondom én:D nálunk is így volt, 1 hónapig jártunk és szakítás lett belõle, ismeretlen okok miatt most megint együtt vagyunk, 1000 km-rel és fél évvel távolabb, nálunk mûködik, de ehhez bizalom kell, na meg hogy normálisak legyetek.Egyikõnk sem bulizós, pasizós/csajozós, a sors mûve hogy összejöttünk! Egy próbát megér, bár mind a ketten fiatalok vagytok, nálunk 3 év a korkülönbség. De az én mottóm: Minden lehetséges amit el tudsz képzelni!Sok sikert! L16

hát ebben a korban.. na jó, mondom én:D nálunk is így volt, 1 hónapig jártunk és szakítás lett belõle, ismeretlen okok miatt most megint együtt vagyunk, 1000 km-rel és fél évvel távolabb, nálunk mûködik, de ehhez bizalom kell, na meg hogy normálisak legyetek.Egyikõnk sem bulizós, pasizós/csajozós, a sors mûve hogy összejöttünk! Egy próbát megér, bár mind a ketten fiatalok vagytok, nálunk 3 év a korkülönbség. De az én mottóm: Minden lehetséges amit el tudsz képzelni!Sok sikert! L16

A laparszkópiás műtét után rögtön lehet próbálkozni? Rögtön sikerülhet vagy inkább a 2. hónapban? Mert nekem minden más akadályt kizártak kivétel ezt az egyet azért csinálják meg.

A ciklusom 12. napján csinálják majd ez nem gond?

Legjobb válasz: Most olvasoma kérdések között hogy köldökön keresztûl csinálják és utána a köldöknél másnapig bent van egy csõ meg katétert kötnek ez igaz?

A kérdező hozzászólása: Most olvasoma kérdések között hogy köldökön keresztûl csinálják és utána a köldöknél másnapig bent van egy csõ meg katétert kötnek ez igaz?
Szia! Nekem a lapar után 2 hónapot kellett várnom a próbálkozással, de nekem cisztát szedtek ki. A mûtétem 2, 5 hónapja volt. Mostanság nem kéne megjönnie a mensimnek, tehát még nem tudom hogy sikerült-e vagy sem. Reménykedem. :-)) 4 vágást csináltak, 3-at az alhasamom és 1-et a köldökömben. A jobb lentiben voltam becsövezve másnap reggelig. És miért csinálnak Nekek lapart? Ciszta, petevezetõ elzáródás vagy csak ki akarnak zárni valamit?
Szia! Nekem novemberben csinálták petevezetõelzáródás miatt. Sikerült a mûtét. Azt a hónapot hagytuk csak ki, a következõben már próbálkoztunk is, az orvosom is ezt tanácsolta. A mûtét után 2 hétig betegszabin voltam, egy héttel utána mentem varratszedésre. Köldökön keresztül végzik, kb. 1 cm-es vágás van, amit egy varrattal zárnak. Az elsõ hét gázosabb, de kibírható, húzódik a varrat és vérzel. De a vérzés olyan csak, mint egy enyhe menses, kis hasfájás is lehet, de hidd el nem annyira vészes. A cél érdekében mindent!!! Nekünk még nem sikerült. Szurkolok!!!
Szia! Engem 2 éve mûtöttek laparoscopiával. Kiderült, hogy endometriózisom van. A mûtét nem vészes. Engem reggel mûtöttek, délután már sétáltam, másnap délelõtt pedig haza is mehettem. Csövem sem volt. Két kis vágást csináltak, kb 1 cm-est. Egyet a köldöknél, a másikat pedig lágyék környékén. Csak egy kicsit fájt, de inkább akkor, amikor pl tüsszentettem. A mûtét után 3 hónapig GnRh injekciót kaptam. Utána megkérdezte az orvos, hogy akarok-e gyereket, de mondtam, hogy nem (egyedülálló voltam). Utána folyamatosan fogamzásgátlót kellett szednem, hogy leállítsák a menzeszt, és hogy ne fejlõdjenek vissza a szigetecskék, csomók. De én pár hónap után abbahagytam, mert iszonyatosan fájtak tõle a melleim. A párommal nem védekezünk, de nem sikerül teherbe esnem. A mûtétem óta eltelt 2 év, lehet, hogy visszafejlõdtek azok a valamik. Egyébként úgy tudom, hogy a mûtét után nagyobb az esély a teherbesésre. Az egyik lány, akivel egy szobábam feküdtem (igaz, hogy lombikkal), de tavaly februárban egészséges ikerfiúknak adott életet. Remélem segítettem.

Van egy lányunk, és szeretnénk még egy babát, 2 hónapja próbálkozunk és semmi, a lányunk elsőre összejött, ez miért van, hogy a 2. baba nem akar sikerülni? Császárom volt emiatt lehet? Mi miatt nem sikerülhet a baba? Peteérésem van, a menses rendben.

Legjobb válasz: A baba lelke ott fent lakik, a többit ti adjátok hozzá, petesejt, hímivarsejt. De ha épp nincs aki pont hozzátok szeretne leköltözni, akkor várni kell. Én így gondolom.

A baba lelke ott fent lakik, a többit ti adjátok hozzá, petesejt, hímivarsejt. De ha épp nincs aki pont hozzátok szeretne leköltözni, akkor várni kell. Én így gondolom.
Szerintem ez azért van mert piszok szerencsétek volt a múltkor, hogy elsõre összejött. :) Én is csaszis vagyok, nekem az elsõ 9 hónap alatt jött össze a második 3 hónap alatt.
A kérdező hozzászólása: Köszi, a férjem azt mondta, a baba akkor jön amikor szeretne, csak én túlaggódom.
2 hónap próbálkozás után egyáltalán ne aggódj! Az még nagyon rövid idõ.
Basszus, már két hónapja, lehet, hogy még a tv-be is bekerültök ezzel a sztorival! :-) Ne már, hogy 2 hónap után kiakadsz!!! Örülj, hogy az elsõvel ekkora szerencséd volt, és nem kellett rá sokat várni, adj egy kis idõt, hogy jöhessen a kicsi!
Nincs semmi baj, ne aggódj. A szervezetünk nem egy gép, nem percre pontosan mûködik. Sikerülni fog, csak pici türelem. Én is császáros voltam, nekünk 14 hónapos a kislány, mi is szeretnénk másik babát, most kezdünk próbálkozni. Mi PG53 ovulációs mikroszkópot használunk majd most is, úgy mint elõször. Nyálból mutatja a termékeny napokat. 2500 Ft, korlátlanul használható. Ne keseredj el. Fel a fejjel és minden rendben lesz.
Szia nekem az elsõ elsõ hónapban sikerült a másodikat pedig 14 hónapja várjuk, szóval szerintem ez a két hónap még semmi.Ne aggódj....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!