Találatok a következő kifejezésre: Lehet még Hogy tudnám (503 db)

Van egy hat hónapos Jack Russel Terrier keverék kutyám (fiú) reggel és este levisszük de még is van hogy napközben fogja magát és elvégzi a dolgát (pisilés) bent! Ez miért lehet és hogyan tudnám leszoktatni?

Legjobb válasz: Ez egyszerûen azért van, mert a két séta nagyon kevés! Kistermetû kölyök kis hólyaggal, hogy tudná egész nap visszatartani? Felnõtt kutyának is legalább 3 séta kell naponta, a kölyöknek inkább több. Ezenkívül a Jack Russeleket alaposan le is kell mozgatni.

Ez egyszerûen azért van, mert a két séta nagyon kevés! Kistermetû kölyök kis hólyaggal, hogy tudná egész nap visszatartani? Felnõtt kutyának is legalább 3 séta kell naponta, a kölyöknek inkább több. Ezenkívül a Jack Russeleket alaposan le is kell mozgatni.
még felnõttnek is 3 séta kell minimum, nemhogy 6 hónaposnak. Te hányszor pisilsz naponta? Próbáld ki, hogy csak reggel sé este mész pisilni
Egy fél éves kutyát nem elég napi kétszer levinni, 3-4 óránként kéne, és késõbb fokozatosan csökkentve az alkalmakat eljutni a napi kettõig.
Bocs, de minek tartassz kutyát, és miért pont jack russelt, ha nem tudod ellátni? egy 6 hónapos jack russelnek napi 4-5 séta kéne, ebbõl 3 legalább 1 órás! ennél kevesebb állatkínzás!
Azért lehet, mert pisilnie kell, a megoldás pedig az, hogy sûrûbben viszed le. Ha felnõttkorára rá is szokik a napi két pisire, visszaüthet öregkorában, vizelettartsi problémáktól kezdve a komoly vesebetegségig bármit okozhat, ha rendszeresen tartogatnia kell a pisit, aminek drága lesz a kezelése, vagy egész egyszerûen pelenkázhatod majd élete utolsó éveiben. Inkább vidd le sûrûbben.
Napi 2 séta, és csodálkozol, hogy bepisil? Ember! Én naponta 4x, de van, hogy 5x megyek le a kutyámmal...
A kérdező hozzászólása: Értem én de az a bajom h nem igazán tudom többször levinni! Mit tudnék még tenni???
Ha tényleg semmiféle módon nem tudod levinni többször, akkor a legjobb, ha továbbadod a kutyát olyannak, aki tudja neki biztosítani a megfelelõ életkörülményket. Ha nincs idõd többször levinni, akkor gondolom napi 12-14 órákat egyedül van a kutya, ami egyik kutyának sem jó, de a JR ráadásul hiperkatív fajta, elegendõ foglalkozás nélkül viselkedési problémákat fog felszedni, a séta miatti egészségügyi gondokról nem is beszélve.
már bocs de azt megnézném hogy egy ember hogy tud napi 4 sétát megtenni abból 3 egyórásat... tudtommal a normális emberek dolgoznak, most a reggeli séta az okés, napközben meg jóesetben 5re hazaér az ember (jóesetben!) és akk még 3 séta?

Van egy Ipod Touch 4. generációs (8GB) -os készülékem. Amikor fekvõ képeket és videókat készítek, a fotókat meg tudom fordítani. Viszont a videókat nem. És fekvõként nem lehet megnézni. Hogyan tudnám a videókat is állóvá alakítani?

Legjobb válasz: Szia! Sajnos az Apple termékek így készülnek. Nekem egy iPhone4-em van és anno én is bele szaladtam egyszer-kétszer abba, hogy álló videót akartam csinálni, amíg aztán rá nem jöttem, hogy nem beállítás kérdése, hanem gyári "hiba". Utána még a YouTube-on is láttam egy "Ne akarj álló videót készíteni! Így kell helyesen csinálni." videót. Valamint biztosan láttál már olyan videót, aminek a két oldala ki van homályosítva, hogy csak a lényeg látszódjon. Na, ezek is azért készülnek így, mert másképp nem tudták megoldani. Egyébként lehet, hogy van olyan videó szerkesztõ program, amivel meg tudod fordítani a képet, de ebben nem tudok tanácsot adni. A lényeg a lényeg: a hiba nem a beállításaidban van, hanem gyárilag a készülékben.

Szia! Sajnos az Apple termékek így készülnek. Nekem egy iPhone4-em van és anno én is bele szaladtam egyszer-kétszer abba, hogy álló videót akartam csinálni, amíg aztán rá nem jöttem, hogy nem beállítás kérdése, hanem gyári "hiba". Utána még a YouTube-on is láttam egy "Ne akarj álló videót készíteni! Így kell helyesen csinálni." videót. Valamint biztosan láttál már olyan videót, aminek a két oldala ki van homályosítva, hogy csak a lényeg látszódjon. Na, ezek is azért készülnek így, mert másképp nem tudták megoldani. Egyébként lehet, hogy van olyan videó szerkesztõ program, amivel meg tudod fordítani a képet, de ebben nem tudok tanácsot adni. A lényeg a lényeg: a hiba nem a beállításaidban van, hanem gyárilag a készülékben.

Gépemen újítani szeretnék. A videó kártya maradna, a ram talán + 1 GB. Amibõl kéne az új az Proci, alaplap, és lehet h már új táp is kéne, ezt ti mondjátok meg. Hogyan tudnám a lehetõ legköltségtakarékosabban megoldani?

Nem akarok nagyon jó, vágtázó gépet, de jó lenne, ha mongy. 2011-12es játékok futnának rajta normalon lagg mentesen. Ha szted már teljesen új gép kéne akk azt is írd meg pls. h milyet ajánlanál erre a célra a felhozatalból a lehetõ legolcsóbban.

Legjobb válasz: Eseletg egy AMD Athlon II X4 635 2.9GHz AM3 Processzor megoldaná az összes problémámat?

A kérdező hozzászólása: Eseletg egy AMD Athlon II X4 635 2.9GHz AM3 Processzor megoldaná az összes problémámat?
Ebbõl a gépbõl már nincs mit felhasználjál az újhoz, mindet add el


Megcsináltam ezt a szaloncukor receptet, de nem keményedett meg, hogy tudnám javítani? Sűrű lett, de nem vágható, pl zseléfixxel lehet, hogy vágható lenne?

a href="http://www.nosalty.hu/recept/tejkaramellas-szaloncukor" target="_blank">http://www.nosalty.hu/recept/tejkaramellas-szaloncukor

Legjobb válasz: Nem, az nem segit, hanem fözd még kis ideig, akkor keményebb lesz.

Nem, az nem segit, hanem fözd még kis ideig, akkor keményebb lesz.
Újratelepítéssel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, én is erre gondoltam, de reméltem, hogy enélkül is van megoldás!:((
A kérdező hozzászólása: Tomi3 köszönöm, megnéztem a Q-dirt, de nagyjából ugyanezt a Total Commander is tudja. Sajnos a Vezérlõpultba egyikkel sem tudok bemenni, így azt hiszem majd az újratelepítés lesz a megoldás!:((
Megnyomod a Windows billentyû+R gombot, beírod, hogy control és máris bejön a Vezérlõpult.
A kérdező hozzászólása: Köszöi a tippet, de így is csak egy üres ablak jön be nekem!:((
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Csak azért írok, mert esetleg más is járhat így. Tegnap memóriát bõvítettem, (+2 RAM-ot tettem a gépembe), a bekapcsolás után vagy fél órán keresztül javítgatta magát a rendszer, és láss csodát, ismét mûködik a gépemen a windows intézõ Talán valami informatikai zseni tudná a magyarázatot, de én csak egy "mezei" felhasználó vagyok. Nem kellett újratelepítenem a gépet!

Van egy Samsung D70-es fényképezőgépünk! Az egyik nap csak úgy elhomályosodott a felvétel! Mitől lehet ez? Nem csinálják meg a szervizbe mert nincs meg a számla! Hogy tudnám megcsinálni?

El?re is köszi!

Legjobb válasz: Több mindentõl is lehet, de legvalószínûbb, hogy a fúkuszrendszer adta meg magát. Mikor félig lenyomod az exponáló gombot, akkor fókuszál normálisan? Ki kell gyulladnia egy zöld lámpának, vagy meg kell jelennie egy jelnek valahol, hogy talált fókuszt. Ha nem így történt, akkor itt van a baj. Ha ez stimmel, akkor az a homály nem homály, hanem valami más. Jó lenne egy kép amin be tudnád mutatni a problémát.

Több mindentõl is lehet, de legvalószínûbb, hogy a fúkuszrendszer adta meg magát. Mikor félig lenyomod az exponáló gombot, akkor fókuszál normálisan? Ki kell gyulladnia egy zöld lámpának, vagy meg kell jelennie egy jelnek valahol, hogy talált fókuszt. Ha nem így történt, akkor itt van a baj. Ha ez stimmel, akkor az a homály nem homály, hanem valami más. Jó lenne egy kép amin be tudnád mutatni a problémát.

Hogyan tudnám megtanulni a gép újratelepítését? Vagy ha valami baj van a gépemmel azt hogyan tudnám kijavítani. Valami olyan számítástechnikai tananyag kellene amiben ezeket meg lehet tanulni.

Legjobb válasz: Ha ennyire kezdõ vagy, hogy a Google-t sem tudod használni, akkor, hogy akarsz op.rendszert telepíteni? Ha mégis nekivágsz, akkor tessék: http://pcinfogb.wordpress.com/2009/09/09/rendszer-telepites-..

Ha ennyire kezdõ vagy, hogy a Google-t sem tudod használni, akkor, hogy akarsz op.rendszert telepíteni? Ha mégis nekivágsz, akkor tessék: http://pcinfogb.wordpress.com/2009/09/09/rendszer-telepites-..
Google-ba rákeresel és rengeteg video van ahol lépésrõl lépésre megmutatják egy windows rendszer telepítésének menetét.. :-)
A kérdező hozzászólása: EZ egy megvásárolható oktató cd. Nekem valami szöveges dokumentum kellene.
És mi lenne, ha nem az elsõre kattintanál, hanem mondjuk a másodikra??? Vagy a harmadikra, negyedikre, tizedikre??? Nem használtál még keresõt életedben??
A kérdező hozzászólása: Az elsõ az csak bemutató! Nem lehet a 2-re tovább kattintani Elõször nézd már meg alaposabban mielõtt belimkelnél valamit!
Te tényleg nem használtál még keresõt!!! Rákattintasz a linkre és kapsz 33.900 találatot és most te az elsõn vitatkozol ahelyett hogy az elsõ helyett a másodikra kattintanál, ami ez: http://infokezdoknek.blog.hu/2011/02/20/windows_xp_telepites..
A kérdező hozzászólása: Jól van na elnéztem tényleg az elsõt néztem és eszembe sem jutott, hogy a többit is megnézzem. köszönöm szépen!
Jó az anyag, ugye haver? :-D Pedro
nekem van
nem.
Azért vigyázz a placebo hatás kifejezéésel, az mást jelent, mint amire te gondolsz. Kapsz majd pár droggal kapcsolatos választ. :) (Fantomvégtag a pontos kifejezés. Nem egészen errõl van szó, de ez az érzet.) Nekem nincs szárnyam, de vannak olyan izmaim, amik egy szárny mozgatásához kellenének, és igen, érzem ezeket, tudom mozgatni. Innen egy kis lépés, és tényleg olyan, mintha lenne szárnyam. Te is ezt érzed. Ugye, milyen jó ez a felsõ függesztõövön tapadó izomzat? :)
nem placebo az, lsd.
A kérdező hozzászólása: 18:42 adta a hasznos választ, köszönöm! :)
Én még nem éreztem így!! :DD

Olyan gondolataim jönnek, hogy mindig várok valakire aki még nem érkezett meg, hiányérzetként is jelentkezik; családtagok elhunyt szülõ, testvér, férj személyében. Mi lehet a konkrét ok, és hogyan tudnám megszüntetni?

Legjobb válasz: Baromi nagy ûr van benned vagy épp csak iszonyatosan unatkozol. Elhunyt családtagok gyászolására is kell idõt szentelni, de aztán tovább kell lépni, mert az élet megy tovább. Ha olyanra vársz, "aki még el sem érkezett" - és lehet, hogy nem is létezik -, annak sincs semmi értelme. Várakozás, és a múltban való bolyongás helyett inkább foglalkozz magaddal, a jelennel - kezd el élni! Fedezd fel a világod, foglalkozz olyan dolgokkal, amik érdekelnek, spontán menj el különbözõ programokra, ismerj meg embereket, foglald le magad valami értelmessel, próbáld ki, amit eddig nem tudtál/mertél. Aztán szépen lassan bevonzod majd, ami/aki kell neked. Hidd el, tapasztalatból beszélek. :)

Baromi nagy ûr van benned vagy épp csak iszonyatosan unatkozol. Elhunyt családtagok gyászolására is kell idõt szentelni, de aztán tovább kell lépni, mert az élet megy tovább. Ha olyanra vársz, "aki még el sem érkezett" - és lehet, hogy nem is létezik -, annak sincs semmi értelme. Várakozás, és a múltban való bolyongás helyett inkább foglalkozz magaddal, a jelennel - kezd el élni! Fedezd fel a világod, foglalkozz olyan dolgokkal, amik érdekelnek, spontán menj el különbözõ programokra, ismerj meg embereket, foglald le magad valami értelmessel, próbáld ki, amit eddig nem tudtál/mertél. Aztán szépen lassan bevonzod majd, ami/aki kell neked. Hidd el, tapasztalatból beszélek. :)
A kérdező hozzászólása: köszi :) aranyos vagy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!