Találatok a következő kifejezésre: Lehet más a (6120 db)

LMP miben érti azt hogy lehet más a politika?

csak azért kérdem mert ugyan úgy csal mint a nagy el?d szdsz csak még bénábban

Legjobb válasz: Ez nem MÁS..,ez az szdsz csak LMP néven fut!!

Ez nem MÁS.., ez az szdsz csak LMP néven fut!!
Pontosan ezt. Lehet más. Nekik sem megy.
Sajnos az MSZP az LMP fõpolgármester-jelöltjét támogatja, ezért fog visszalépni a javára. Háttérben már megalkudtak! LMP = SZDSZ

Családi ház mögé szeretnénk udvari lakást építeni, külön bejárattal. Lehet más a tulajdonos, mint a telek tulajdonosa?

Legjobb válasz: Ehhez feltétlen épitési engedély kell, mert külöben egyrészt nagyon megbüntetnek, másrészt lebontathatják a lakást is a te költségedre. Elvileg valószinüleg lehet más a tulajdonos, de rengeteg vita, veszekedés lehet belöle.

Ehhez feltétlen épitési engedély kell, mert külöben egyrészt nagyon megbüntetnek, másrészt lebontathatják a lakást is a te költségedre. Elvileg valószinüleg lehet más a tulajdonos, de rengeteg vita, veszekedés lehet belöle.
Hol laksz?
A kérdező hozzászólása: Cipruson
Ugyan nem cipruson lakom, de ezt talaltam: http://www.nestlebaby.com/gr A nestle hivatalos oldala. A bebi termekeit Nestle Nutrition, ill. Nestle Neslac nev alatt forgalmazza. Sajnos gorogul van az oldal es a fordito nem fordit le mindent :( Remelem azert segit vmit. Masnem irj nekik, vagy hivd fel oket: http://www.vassoseliades.com/index.php?option=com_content&vi..
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!:)
OFF: Istenem, de szerencsés vagy:-))))
A kérdező hozzászólása: :)
Én gyógyszertárban veszem itt. Esetleg cipruson nincs a gyógyszertárban?
A kérdező hozzászólása: Én is csak onnan veszek mindent, de nem ismerik ilyen néven, csak néztek rám hülyén. És a tápszerek neve is teljesen más, meg a csomagolás is mint az otthoni, persze csak görögül van rajta minden, nem tudtam rájönni melyik az. Most írtam egy e-mailt a Nicosiai központnak, hogy mi a megfelelõje itt. Kíváncsi vagyok tudnak-e segíteni?!

Miért lehet más a szaga?

Hülye kérdés, de ma egészen más szaga volt a lányom pisis pelenkájának, mint máskor. Ugyan nem szoktam szagolgatni, de messzir?l lehetett érezni, hogy ez nem a megszokott. Jön a foga, de ez nem újdonság, az el?z? is még csak félig van kint, és nem kapott semmi új ételt. 11 hónapos.

Legjobb válasz: Ezt én is tapasztaltam, az én kicsim most múlt 1 éves. Mitõl lehet?

Ezt én is tapasztaltam, az én kicsim most múlt 1 éves. Mitõl lehet?
Szerintem attol fugg mennyire van tele, tehat milyen tomenyen van benne a pisi.Az en kislanyomnak reggel amikor cserelem a pelenkajat messzirol erzem a szagot, persze nem kimondottan felnott pisiszag .
A kérdező hozzászólása: Nem a mennyiség miatt, az biztos, egészen más szag volt. Valahogy sokkal markánsabb. Azt tudom, ha kevesebb folyadékot iszik, akkor lehet töményebb a szag, de gondolom akkor is ugyanolyan, csak erõsebb. De ez határozottan más volt.
Párszor már én is éreztem ilyet.Nem tudom az okát én sem.Mi pamperst használunk annak van egy illata mikor pisis igy azt gondoltam a pelenka más.Nekünk volt már vizelet vizsgálat más miatt, de szerencsére nem volt gond.
Szerintem attól is függ, hogy mit evett. Az ételekben is van folyadék. Nekem fiam van és ha sokat pisil éjszaka, vagy tovább alszik, akkor a pisi elkezd dolgozni a pelusban. Akkor igen erõs szaga van.

Lehet más a politika?

Legjobb válasz: LehetNE más a politika.

LehetNE más a politika.
Lehetne de ha politikus lennél és milliót keresnél havonta sztem te sem változtatnál a politikán.
És magyarok vagyunk, akik sajnos képtelenek az önmegtartóztatásra, ha hamar, nagy pénzt szakíthatnak, "legálisan". Szóval nem lehet más a politika. Kevésbé [email protected] lehet, ami annyit jelent, hogy nagyobb titokban lopnak, nem olyan nyilvánosan mint a mostaniak, és adnak is valamit, hogy eltereljék a figyelmet.
Ha tegyük fel a politika mindenütt a világon paprikás krumpli kolbásszal, akkor az nálunk nagyon bõ lére eresztett krumpli leves, kolbász nélkül ( kilopva) krumpli nélkül (kilopva) agyon sózva ( hazugsággal) túl paprikázva ( hogy zavaros legyen) egy szana - szétlukasztott vödörbe.
lehet is, van is, csak nem urambátyám-országban
Lehet, és Lesz is. Remélem. Vagy az LMP-vel, vagy egy másik értelmes párttal, de cselekednünk kell.
nem a rendszerrel van a probléma hanem a rendszer a probléma.
Csak egy értelmesebb országban...
Hahaha kis naivak.Lehetne más a politika? Nem, nem lehetne más.
Jahh. És persze a merõkanál a zsidóknál! Haaa haaa
lehetne ha mindenki beleszólhatna. hiába szavazod meg hogy 4 évig melyik párt legyen az csak arra megy hogy veled elhitessék hogy te beleszolhatsz az életbe pedig nem elhitetik hogy õk a jók aztán ugyan azt csinálják mint a többiek. mindenki ugyan azt csinálja, egyik kézbõl megy a másik kézbe a pénz. minket meg csak hitegetnek mindennel.
No LMP

Halálos betegség VS bankkártya. Lehet más a felvevő?

Halálos beteg vagyok, tuti gyógyíthatatlan - bár ez mindegy a kérdés szempontjából -

Legjobb válasz: A bankkártyának NEM használhatja vásárlásnál senki más, csak te!!! (A vásárlási blokkot alá kell írnia a bankkártya tulajdonosának vásárlás után, a pénztáros is jogosult a személyazonosságot ellenõrizni, ha úgy látja, hogy más használja a kártyát, mint a tulajdonosa.) Vigyázz, mert azonnal elkobozhatják a bankkártyádat a gyerekedtõl! Viszont a gyereked ATM-pénzautomatából kivehet pénzt a bankszámládról (ha megadod neki a PIN-kódodat). Ezen a pénzen aztán már szabadon vásárolhat akármit...

A bankkártyának NEM használhatja vásárlásnál senki más, csak te!!! (A vásárlási blokkot alá kell írnia a bankkártya tulajdonosának vásárlás után, a pénztáros is jogosult a személyazonosságot ellenõrizni, ha úgy látja, hogy más használja a kártyát, mint a tulajdonosa.) Vigyázz, mert azonnal elkobozhatják a bankkártyádat a gyerekedtõl! Viszont a gyereked ATM-pénzautomatából kivehet pénzt a bankszámládról (ha megadod neki a PIN-kódodat). Ezen a pénzen aztán már szabadon vásárolhat akármit...
Ja, még annyit : ha a gyereked csak úgy "elcseni" a bankkártyádat és próbál vele vásárolni, már ott bajba kerül, hogy nem tudja majd a titkos PIN-kódodat, amit kérnek a vásárláskor!
A kérdező hozzászólása: Rendben, kösz. De annyit még hozzátennék, hogy én AKAROM, hogy a saját gyerekem kiváltsa nekem a gyógyszert a neveme kiállított orvosi receptre és vásároljon nekem ennivalót. És nem akarok pénzfelvételi díjat fizetni az OTP banknak. Tehát jobban szertném, ha a kártyámmal fizetne. Ha így történik - balhé. kimegy a rendõrség stb. aztán megkérdeznek engem - és én mondom, hogy az én fiam és helyettem vásárol mert neki nincs jövedelme én meg nem akarok fizetni a készpénzfelvételért... akkor mi a bûnügyi állás? Elvisznek engem a börtönbe mert odaadtam a fiamnak a kártyámat a kóddal? Vagy elviszik a fiamat a börtönbe mert megmondtam neki a kódot? Vagy MI A MEGOLDÁS??
Amúgy nálunk is a lányom szokott vásárolni: mi úgy oldottuk meg, hogy a bankkártyámról az ATM-ben felvesz pénzt (nekem havonta 4x díjmentes a kp.-felvét) és a pénzbõl vásárol. Én pl. évek óta használom a férjem nevére kiadott hitelkártyát, de bolti vásárlásra én sem tudom használni, mert rögtön bajba kerülnék... A neten tudok vele vásárolni vagy az ATM-bõl veszek fel róla pénzt. :-[ (Hitelkártyához még "társkártyát" sem adnak ki.)

Ha megbáltozik a mellbimbó szine és a köldök alatt barnás függöleges csík húzódik akkor az már biztos terhesség vagy lehet másnak a jele is?

Legjobb válasz: Szia!Ezek a jelek utalhatnak terhességre de csak az elsõ trimeszter végén jönnek ki.Van más tüneted is?

Szia!Ezek a jelek utalhatnak terhességre de csak az elsõ trimeszter végén jönnek ki.Van más tüneted is?
Szia én ugy tudom igen de a terhességi csik nem az eleén jön ki csak késõbb...de az sem mindenkinek.és a mellbimó udvar is sötét barna lesz, De van más tüneted vagy tudod hogy terhes vagy?
bocs elején

3-ik babánál lehet más a Gyás/Gyed összege?

A második babámmal dolgoztam, rész és teljes munkaidõben egyaránt. Így kijött az átlag 140.000 bruttó, de a teljes munkaidõs bérem 180.000 ft, ennyivel jöttem le szülni. Lehetséges, hogy a 3-ik babánál a 180.000 legyen az alap, ne az elõzõleg megállapított ellátás? A gyedem 2014.10 hó végén jár le. És ha visszamegyek dolgozni, mert addig nem sikerül a teherbeesés, akkor is meg kell legyen a 180 nap? Köszönöm, remélem nem volt nagyon zavaros!

Fogamzásgátló miatt csökken a vérzésem folyamatosan? Vagy lehet más a gond?

1 éve szedek fog.gátló tabit.. Március óta viszont megváltozott a vérzésem, és már kétszer előfordult, hogy amellett, hogy 3napról lecsökennt 2-re, egy nappal el is tolódott. És maga a vérzésmennyiség is csökkent. Ezelőtt, csak a gyógyszerszünet elején kezdett el görcsölni is a hasam, és miután megjött, az első nap után már nem görcsöltem. Az utolsó menzeszemnél viszont még a gyógyszerszünetet sem értem el, és már borzasztóan görcsölt a hasam, utána meg semmi. Teljesen elmúlt. Ezek mitől lehetnek? köszi L/18

Legjobb válasz: Menj el vele nõgyógyászhoz lehet h okosabb dolgokat tud mondani mint mi :)

Menj el vele nõgyógyászhoz lehet h okosabb dolgokat tud mondani mint mi :)

Lehet más a politika?

Legjobb válasz: Nem. Csak kevésbé ilyen.

Nem. Csak kevésbé ilyen.
Lehet. Csak akarni kell. Elég sok embernek. Ez most nincs így, ezért nem más a politika.
Lehet más a politika, ha az emberek is mások lesznek. Pl. ha már nagyon sokszor nagyon megszívták máshogy, akkor talán tanulnak végre a saját hibáikból.
Amíg demokrácia van, addig ilyen lesz. Amíg 1 (bármilyen) fõ = 1 szavazat, addig ez lesz. Demagógia, manipuláció.
Amíg a politikusok büntethetetlenek és felelõsségre vonhatatlanok, ráadásul idegen érdekeket képviselnek, addig nem lehet.
szerintem nem

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!