Találatok a következő kifejezésre: Lehet már valamit Vagy még (136 db)

Múlt szerdán volt pé-m ill. ovulációm. Utána 36, 6 volt a hőm, de már 5 napja 36, 8. Az alaphőm 36, 4-5 volt. Lehet ebből valami, vagy még túl korai következtetést levonni?

Legjobb válasz: köszönöm,csak azért kérdeztem,mert olyanokat hallottam ,hogy a 37 fokot el kell érnie a hõnek. Minidg szájban mérek 6.45-7.15 között.Gondolom 5-10 perc csúszásnak nincs jelentõsége.Vagy? Bocs,hogy ilyen hülyeségeket kérdezek,de most mértem elõször.nincs semmi tapasztalatom.

A kérdező hozzászólása: köszönöm, csak azért kérdeztem, mert olyanokat hallottam , hogy a 37 fokot el kell érnie a hõnek. Minidg szájban mérek 6.45-7.15 között.Gondolom 5-10 perc csúszásnak nincs jelentõsége.Vagy? Bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de most mértem elõször.nincs semmi tapasztalatom.
Végül is megvolt a 4 tizedes emelkedés, nincs baj. De tényleg korai:)
Egyáltalán nem kell elérni a 37 fokot! Tévhit! Az alaphõje mindenkinek más. Nekem pl. 36.2 az alaphõm, és 36.6 fölé sosem megy, és van már egy lányom.
A kérdező hozzászólása: Akkor tul.képp az ovuláció utáni hõmérsékletemelkedés az alaphõtõl függ? És ha valakinek un.trifázisos a görbéje, akkor az mit jelent? 3 hõmérsékleti szint?
Az orvosod mit mondott? Azért 20 éves korban ez már nem normális, hogy nem állt még be..
Voltál orvosnál?
Mit jelent a még nem állt be rendesen?
A kérdező hozzászólása: nem voltam még
A kérdező hozzászólása: azt hogy össze vissza jön meg... van amikor kimarad 1 hónapot, vagy késik 2 hetet
Hát akkor csak el kellene menned elõbb, utóbb orvoshoz. Jártál már nõgyógyásznál, vagy ez lenne az elsõ?
A kérdező hozzászólása: ez lenne az elsõ

16 hónapos babának miket lehet adni inni? Kubut vagy valami dobozos üdítöt adhatok már neki vagy még korai?

16 hónapos babának miket lehet adni inni?

Legjobb válasz: Én kubut nem adnék, olyan édes, mint a fene. vagy max. higítva. Elsõsorban vizet adnék, a fogak miatt. De ha ragaszkodsz a levekhez, akkor 100%os almalevet, õszit, gyümi teákat, de mindent higítsál szerintem, ne szokja meg a nagyon édes ízt.

Én kubut nem adnék, olyan édes, mint a fene. vagy max. higítva. Elsõsorban vizet adnék, a fogak miatt. De ha ragaszkodsz a levekhez, akkor 100%os almalevet, õszit, gyümi teákat, de mindent higítsál szerintem, ne szokja meg a nagyon édes ízt.
Én is úgy, mint az elsõ válaszoló. Ha kap már narancsot, grépfruitot, akkor facsarj ki neki 1-1-et és öntsd fel vízzel. Én kb. 50-50%-ban szoktam, csak vigyázz vele, mert hamar romlik. Illetve még sparféle boltokban lehet kapni naturlandos 100% gyümölcslevet, elég drága, 600 ft /750 ml de azt is higítva adom, és nem minden nap. Mármint egy dobozzal elfogy, akkor utána nem veszem a következõt, hanem valami más jön: víz, sima tea stb. Ugyanez: dm alnatura gyümölcslevek szintén higítva. Én is így iszom ezeket. Ameddig nem muszáj, nem adok cukros löttyöket neki, fõleg kubut nem. Az csak nyelvszínezésre való :o) szintén 16 hónapos gyerkõc anyukája
Az enyém néha kap ilyeneket (különösen a nagyiéknál) de inkább 100%-ost higítok neki. Viszont általában vizet iszik, azt is szereti.

Lehet már érezni valamit? Vagy még korai lenne?

Állitólag terhes vagyok (el?váladéktól).És egy naptár szerint 5.-én volt a beágyazódás.Kéne már éreznem valamit? Vagy furcsa jelek,vagy tünet? A mensim márciba jött meg,vége lett ápri elején,azóta semmi.a mellem nagyon picit fáj,mintha nyomná valami.vagy nem tom:S mi bajom van??

Legjobb válasz: mibõl gondolod hogy terhes vagy? Ki mondta?

mibõl gondolod hogy terhes vagy? Ki mondta?
A kérdező hozzászólása: senki nem mondta, csak nem védekeztünk de nem ment el bennem, abból gondolom.meg hogy késik
Hány éves vagy? Nem lehet hogy még nem állt be 28 napra a mensid?
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok. és van hogy pár hónapig 15 vagy 16.-ára jön meg, de most márci29-tõl ápri 3.-ig tartott.azóta semmi.
A kérdező hozzászólása: akkor a terhességet kizárhatom?
vegyél tesztet szerintem, vagy menj vérvételre. Ott már lehet látni mizujs
A kérdező hozzászólása: ok. köszi hogy irtál
Bántani nem akarlak, de 21 évesen tudhatnád, hogyha késik, és van okod feltételezni, hogy terhes vagy, akkor elsõ dolgod legyen tesztelni.
A kérdező hozzászólása: de késni mindig szokott mostanában....
hiába csak hajszálnyit ért össze a két cucc... A spermiumok képesek ugrani is.Némelyik akár a miliméter tizedrészét is.
Készülj fizetni a gyerektartást. Sajnálom...
Ha hozzáért akkor valószínûleg terhes fog lenni. Gyorsan menjetek el nõgyógyászhoz.
Szuleiddel beszeltel mar ilyen ketdesekrol?!
Nagy balfék vagy drága!!!Dehogy esett le h szívatnak!Hülye vagy te mint a segg!
A kérdező hozzászólása: Nemkell több kommet!
:-) pedig még sok lesz! :-) én már belinkeltem a face-re!:-)
A kérdező hozzászólása: nemérdekel
XD
Ne aggódj...elsõbõl nem tudhattad. Majd a 4.-ik gyereknél belejössz.
A kérdező hozzászólása: f.o.g.d. be!!
Bujj már el hülyegyerek! Az ilyen magadfajta gyökereknek nem való még szex, takarodj vissza babázni, te ostoba
A kérdező hozzászólása: Neugas.s
"már észrevettem de én legalább nem vagyok olyan köcsög hogy lehordjam õket.. " Érdekes, most minden válaszod eléggé ingerültnek hangzik. Ez csak azt bizonyítja, hogy csak a végén jöttél rá, hogy szívatunk. Hát ez szopás, kedves barátom. Apukás szülés lesz??
nyugi. ettõl nem lesz!! hiába mondanak mások hülyeséget. ne hallgass rájuk!
az a legbiztonságosabb ha elmentek dokihoz. biztos ami biztos.
c.s.i.c.s.k.a
A kérdező hozzászólása: jo hagyjuk ezt, de legalább valaki rendesen válaszolt hogy hülyeségeket írnak, mondjuk már a 2 komment után leesett hogy szivattok
A kérdező hozzászólása: De nem volt ondó! CSak nyálas volt és elõtte egy percig csinálta szájjal, és nem bele ment hanem a nemiszerve széléhez ért.
A kérdező hozzászólása: És zsepivel meg is törölte, azt a helyet ahova ért, mondom csak érintkezett a nemiszerve szélével, nem pont a nemiszervével hanem mellette a bõrrel.
de elõváladék az mindig van.
A kérdező hozzászólása: Igen de le let törölve miután bekapta. csak mikor az alsónadrágom akartam felvenni hozzáért egy pillanatra ennyi.
A kérdező hozzászólása: mert?
gyorsan menjetek el egy gyógyszertárba, ott segítenek!ez nem vicc. mennyi idõs vagy????
A kérdező hozzászólása: de miután bekapta megtöröltük és felülés közben, az oldalához ért nem belecsúszott a hüvelyébe hanem a combja fele ért
A kérdező hozzászólása: 18
igen értjük, te kérdeztél mi válaszoltunk. sztem menjetek el gyógyszertárba. Hol laktok? messze van töletek a gyógyszertár?
mi lesz a neve a kicsinek? :) )
Az a kisebb baj, hogy komolyan felteszel egy ilyen kérdést, de hogy nem veszed észre, hogy csak szivatnak, az már gáz... :(
A kérdező hozzászólása: már észrevettem de én legalább nem vagyok olyan köcsög hogy lehordjam õket.. szemét, nem foglalkozok aa kommentekkel már, kárnak is írtam ki
nagy offot kérek! Bocsáss már meg nekem, de ha ennyire balfék vagy, hogy nem tudod mi kell a terhességhez, akkor minek szexelsz? nem gondolod hogy gyerek vagy még hozzá? kiirsz egy olyan kérdést ami nevetséges és csodálkozol, hogy leoltanak drága!azért irtad, hogy megnyugtasd magad, ha terhes ha nem változtatni mi nem tudunk rajta te ......
ha végig csöpögött, belment a punciába ugyhogy vehetitek a pelenkát

Orrtörés után, orr helyreállító műtétet végeztek rajtam. ÉS az orvos azt mondta, ha még egyszer eltörik már nem tudja normálisan megcsinálni. Lehet ebben valami, vagy csak rám akart ijeszteni, hogy ne folytassam a küzdősportot?

M?téttel sem lett olyan mint volt. HA bütykös az orrom akkor nagyon sokszor, és könnyen elfog törni, illetve minden orrtörés után m?tétre lesz szükség?

Legjobb válasz: pontozz fel és garantálom, hogy nem fog többéeltörni

pontozz fel és garantálom, hogy nem fog többéeltörni
A kérdező hozzászólása: Megigéred?:S..xD
Hülyeségeket beszél az az orvos. Csináltass egyet mûanyagból, azt soha többé nem lesz vele gondod. Vagy akár az egész elejedet kicseréltetheted. Gondold el, ha valakinek az arcán végigmegy egy kamion. Akkor abból többet nem lesz rendes ember?
A kérdező hozzászólása: Jó valahogy nincs kedvem plasztikai mûtétekhez...meg pénzem se..

Talalkoztam egy fiuval egy korhazban. Nagyon szimpatikus, nem tudom meg a nevet sem es mire legkozelebb eljutok abba a korhazba mar lehet nem lesz ott. Van valami oldal, adatbazis vagy valami, ahol meg tudnam keresni?

Legjobb válasz: Ha van lehetõséged, látogasd meg, és ezúttal kérd a telefonszámát, vagy valami elérhetõséget. Sajnos nem tudok más tanácsot adni. Tudom egyébként, hogy milyen [email protected] érzés ez, én ezt egy lánnyal játszottam el, és meglátogatni se tudtam, mert pont a szétment térdem miatt kerültem be...

Ha van lehetõséged, látogasd meg, és ezúttal kérd a telefonszámát, vagy valami elérhetõséget. Sajnos nem tudok más tanácsot adni. Tudom egyébként, hogy milyen [email protected] érzés ez, én ezt egy lánnyal játszottam el, és meglátogatni se tudtam, mert pont a szétment térdem miatt kerültem be...
xD mintha a kérdésben szereplõ fiú az elsõ válaszoló lenne
A kérdező hozzászólása: :D... sajnos nem o az :(
A kérdező hozzászólása: egyebkent..mire legkozelebb mentem mar nem volt ott.:/
Amikor kötözésre jártam, én is láttam egy helyes fiút, neki is pont a bal keze volt bekötve. :D A nevét tudom, mert hallottam amikor beszólították, de Tóth a vezetékneve, így elég nehéz megtalálni...
A kérdező hozzászólása: legalább a nevét tudod :D

Ha egyszer már durván elküldött a fenébe, attól még lehet belőle valami? Huszonéves lány vagyok.

Legjobb válasz: Hát ha szeret sakkozni a fiú, akkor talán egy sakkparti! De ha durván elküldött, akkor te mit akarsz tõle???, hogy megalázzon, kínozzon? jó lesz neked olyan valakivel lenni, aki durva veled? Mi vagy te? Mazohista? Igen, lehet belõle még valami, egy nagy szenvedés részedre!!!

Hát ha szeret sakkozni a fiú, akkor talán egy sakkparti! De ha durván elküldött, akkor te mit akarsz tõle???, hogy megalázzon, kínozzon? jó lesz neked olyan valakivel lenni, aki durva veled? Mi vagy te? Mazohista? Igen, lehet belõle még valami, egy nagy szenvedés részedre!!!
Akár teherbe is eshetsz. De megelõzésképen érdemes egy mikrofonpróbát megejteni.
lehet de akkor minek? akarod te ezt?
Hat ha nagyon fontos Neked valoszinu hogy megprobalnad ujra es adnal egy eselyt neki. De szerintem vigyazz nagyon.Igaz attol fugg hogy mit tett amikor durva volt de szerintem aki egyszer durva akkor maskor is megcsinalja. Eleg ritkan fordul elo olyan hogy tanul a hibajabol es valtozik.Es ha igy lenne akkor is nem lenne mindig benned egy felsz?!

Fiú vagyok és análisan szeretem izgatni magam maszturbálás közben eddig az ujjammal csináltam de most már alig érzek valamit. (mivel 18 nem múltam el pl: vibrátort nem vehetek) mit használjak ami pl háztartásban megtalálható vagy meg lehet venni?

olyan dolgot szeretnék ami nem feltün? hogy mire használom és kb 1.5 és 2 ujj vastagságú

Legjobb válasz: wc pumpa fakanal seprunyel meg valami, mert nem birom a nevetest abbahagyni Szerintem felejtsd el ezt a hulyeseget, mert aranyered lehet, inkabb keress magadnak egy jo kis csajt, es vele foglalkozz!

wc pumpa fakanal seprunyel meg valami, mert nem birom a nevetest abbahagyni Szerintem felejtsd el ezt a hulyeseget, mert aranyered lehet, inkabb keress magadnak egy jo kis csajt, es vele foglalkozz!
nagy az isten állatkertje !
Attól füg, hogy mennyire vastag tárgyat képzeltél el magadnak. Bemész egyháztartási vagy százforintos boltba, akár bármelyik áruházba és veszel magadnak egy neked megfelelõ vastagságú henger alakú tárgyat. Pl. egy wc pumpa és annak nyele nagyon is megfelel (tapasztalat) a célnak, vagy egy seprünyél abból levágsz magadnak akorát, amekkora jól esik, de óvatosan a fa felületû tárgyakkal és ha megoldható inkább legyen mûanyag a kiválasztott tárgy amit használni szeretnél. Ne aggódj nem fogják megkérdezni sehol, hogy milyen célból veszed magadnak. Ha meg mégis, akkor semmi közük hozzá. Sok sikert.
no nézd csak mi van itt, ezt dugd a seggedbe! http://www.efukt.com/2344_Amputee_Porn_Gone_Bad.html
Szerintem egy vadászpuska az pont megfelel, mert a dupla csöve pont olyan, mint ujj. Csak a még nagyobb élvezet érdekében ne felejtsd el meghúzni a ravaszt. Hidd el nekem, mélyreható élmény lesz.
Gyertya!! Nem a csavart, hanem a sima fajta. De óvszert húzz rá elõtte. Azt a Tesco-ban is kapsz.
vegyél egy fakanalat, az nem tünik fel, de ha túl vékony köss össze kettõt egy befõttes gumival! jó szórakozást
03:09 hát ez nagyon kemény!!:-)
Tegnap volt egy olyan kerdes, hogy melyik kerdes tetszett eddig a legjobban itt. Hat most nem a kerdes, hanem az elso ketto valasz nagyon jopofa. Viszont ha a kerdes komoly, akkor szomoru vagyok. Fejezd be ezt a butasagot!!!
...mármint pont, mint két ujj, hiába diszgráfiás leszek az ilyenektõl :-D Mit is kell ilyenkor mondani, mi is most a divat? LOL? :-D
Írj egy üzenetet és beszélünk ott, mert itt nem lehet, mindenki csak beszolni tud, ahelyett hogy a kérdésre adna választ.
Én a rezgõs borotvámmal szoktam , leveszem a pengét , benyálazom és, kész is , csak vigyázz fel ne csússzon!
Teljesen igaza van a 18:08-as válaszolónak! A pasiknak tényleg ott van a G pontjuk.... De engem az bosszant igazán, hogy ha feltesz vki itt egy kérdést, miért ír az aki csak fikázni akarja????? Szerintem ez csak rá tartozik meg ha van Barátnõje rá. Nem kritikát kért hanem segítséget. Az emberekben semmi tolerancia nincs... Ha neki jól esik had csinálja, nekünk az nem fáj, ráadásul nem árt vele az emberiségnek sem... Úgyhogy ne is vedd fel a hülye válaszokat!!!
ha én azt élvezném hogy a seggebe dunak valamit fejbelõném magam!
Ez meg nézõpont kérdése. Például az én férjem kifejezetten szereti, ha miközben szájjal , vagy kézzel kényeztetem, közben a másik kezemmel "inzultálom" picit hátulról. :)
de ha egy pasi dugdos a fenekébe dolgokat, azt sokan a homoszexualitással azonosítják. Mert akkor ezzel az erõvel minden pasinak biszexnek kéne lenni, mert egy másik pasi farka is ingerli a prosztatát. Azért ez nem törvényszerû. És azért mondjuk én nem szeretnék olyan pasival élni, akit megcsinál egy másik férfi mert az jó. És nagyon kiábrándulnék a férjembõl ha vibrátorokat dugdosna magába.
A szörnyûlködõknek megsúgom, a férfiak G-pontja a végbélen keresztül kitapintható prosztata, amit, ha szex vagy önkielégítés közben dörzsölik, fenomenális orgazmus-élményben lehet része. Ugyanez a pont a nõknél a hüvelyben kb a bemenettõl 1 ujjnyira található a hasfal oldalán. Azon miért nem szörnyûlködtök, ha nõk dugdosnak maguknak fel bármit, a nagyobb élvezet reményében??? Az ne undorító???
hány éves vagy? miért nem vehetnél vibrátort??? Nincs kiírva sehova, hogy nem vehetsz és nem kérnek személyit. gondolom nem 13-nak nézel ki.
Korhatár nélkül A legegyszerûbb, és egyben legolcsóbb dolog a gyúrt tészta. Liszt víz esetleg 1 tojás bele hogy még rugalmasabb legyen. Akkorára készíted amekkora a legjobban tetszik. Ráhúzod egy gumikesztyût egyik ujját, ha nem jutsz gumióvszerhez és kész az alkalmi fütyi ami még csak fel se sért mit a többi hülyeség amit az elõzõ írásokba mondtak. A fakanalat dugja fel magának aki írta XD

A ferjem mar tobbszor megutott, nagyon agressziv, folleg mikor iszik. Tudom, hogy szeret de megsem tudom megertenni, hogy miert ut meg, ha nem is vagyok hibas. Lehet ennek valami lelki oka is? Nem tudom megertenni.

Legjobb válasz: simán lehet. valami régi sérelmét rajtad vezeti le mert gyenge vagy és hagyod h megtegye és tudja h ugyis eltüröd. bocs de nem vagy normális. oké h szereted de egy lelkironcs leszel.de a te dolgod.

simán lehet. valami régi sérelmét rajtad vezeti le mert gyenge vagy és hagyod h megtegye és tudja h ugyis eltüröd. bocs de nem vagy normális. oké h szereted de egy lelkironcs leszel.de a te dolgod.
Te nagyon primitív lehetsz! Ha egy kapcsolatban idáig fajulhat a "SZERELEM", ott nagyon nagy bajok lehetnek. Általában sokáig tûrik a nõk ezt, mert Õt tartják éppen ezért egy nagyon /macsó/ férfinek. /Én is Ffi. vagyok.
Ha a férjem, olyan sokat iszik, hogy megüt, rendszeresen megüt, és agresszív, akkor már rég nem lenne a férjem. Nem tisztel téged, nem néz fel rád, amit nem csodálok, mert hagyod magad.
Ezt csak azzal lehet megcsinálni, aki hagyja is! Már az elsõ pofon után el kellett volna õt hagynod... ezek után már nem fog többé tisztelni. Milyen szerelem/szeret az, ahol verik a másikat?! A saját érdekedben válj el, komolyan...
minél elõbb lekéne lépned tõle, nem pedig tûrni,
Én meg azt nem tudom megérteni hogy miért nem teszel ellene??Érdekes az ilyen nõk mindig oda vanna a férjükért..hihetetlen.De nem csak a férjükért hanem általában az ilyen pasikért.Én mindig tudtam hogy a nõk kicsit szeretnek szenvedni..
Én azt nem tudom megérteni hogy tudsz élni alkoholt kedvelö agressziv emberrel.Lehet lelki oka de nem mentseg arra hogy megüssön.
A lényeg, hogy tudod hogy szeret...mi lenne ha nem szeretne...? Az agyam eldobom az ilyen nõktõl! Meg hogy miért üt meg, ha nem vagy hibás?...és ha hibás lennél, akkor mi van, nyugodtan üthetne, az neked természetes lenne? Mit akarsz a lelki okaival? erre nincs mentség! Hogy lehet ezt tûrni, már rég kivágtam volna mint macskát sz...ni!
Ennek az az oka, hogy hagyod magad... Engem pl az elsõ pofon után nem látna többé.
Egyszerûen nem tisztel. De nehéz is tisztelni egy olyan embert, aki az alapvetõ helyesírási szabályokkal sincs tisztában. Valószínûleg tanulatlan vagy, mûveletlen és buta.
Az a "vicc", hogy az ilyen férfiak úgy lenyomják a nõ önbizalmát, hogy az azt hiszi, neki ennél több nem jut , mást úgy sem találna, neki legalább kell...
Sajnállak, a férjed egy beteg állat.Szedd össze magad és lépj le, mert egyszer szeretetbõl megöl.sok sikert
Hogy kell érteni magyarul azt hogy többször megutött? Lekevert neked néhány pofont?
Válj el tõle!!!!!! Az ilyen viselkedés nem normális.
Én egy ilyen családban nõttem fel! Idegrendszeri problémáim lettek, szorongásos felnõtt vagyok, és rengeteget kell dolgoznom azon hogy normális legyek lelkileg! Sosem leszek ép teljesen. Ne hagyd hogy a gyerekeid szenvedjenek. Neked sem tesz jót, ha van lehetõséged, költözz el és ne félj a változástól, még ha rosszabbak is lesznek a körülmények, hosszú távon nyugalom lesz. És nem hiszem hogy szeret a férjed. Ha szeretsz valakit akkor te szenvedést okozol neki? Nem szeret, nem vagy több neki egy háziállatnál. Ne haragudj de az ilyen emberek mint a férjed, nem értékelik többre a párjukat a kutyájuknál, tapasztalatból tudom.
Még valami, az én apám józanul egy tündér volt, de ez nem változtatott semmin, tönkretette mindannyiunk életét, és anyukám is fiatalon meghalt, nem élte túl ezt a borzalmas embert. (33-as hozzászóló)
Azért üt, mert egy idióta. Szerencséje van, hogy olyan felesége van aki ezt tûri, sõt talán szereti is, mert ha nem szeretné már rég ott hagyta volna a francba.
Hány éve vagytok házasok ? Mióta verekszik ? Mióta iszik ? Van gyereketek ? Kinek a lakásában laktok ?
Nem értem miért kell az agresszivitás okát kutatnod. Neked nem elég ha lelkileg megnyomorít és emberi méltóságodban megaláz ? Az ilyen vadállat abban leli örömét ha a környezete retteg töle. Menekülj töle minél elöbb. http://www.nane.hu
Igen az hogy egy agressziv hímsoviniszta állat, aki még iszik is. Nem is értem miért akarsz neki mentségeket keresni, és miért tûröd tovább ahelyett hogy lépnél. Hidd el hogy ha vele maradsz csak sokkal rosszabb lesz. Tönkre fog tenni teljesen, tudom hogy nehéz és bizonyára félsz is. De ami történik az nem a te hibát, õ az aki durván bánik veled. Azt meg verd ki a fejedbõl hogy szeret, mert ez nem igaz. Ha szeretne akkor óvna és nem pedig megverne. Akit szeretünk azt nem bátsuk semmilyen körülmények között. El kell hagynod nincs más lehetõséged, ha normális életet akarsz élni, elhagyod!
kérdezõõõ merre vagy?
Lehet a férje rájött mit írt ide ki és jól megverte.
Szerintem ugy gondolja vagy ugy is van hogy o az ur a haznal es nem kapja meg az ot megilleto ellenszolgaltatast. Le kellene ulnod vele beszelgetni, hatha Te is felreertettel valamit az o viselkedeseben.
"szerintem"
Sok országban a mai napig természtes, hogy a hár ura elveri az asszonyt, ha valami nem tetszik neki. Itt többen is leírták, hogy mit tudsz ellene tenni. Ha megteszed, megszabadulhatsz tõle. Mellesleg õ nem téged szeret, hanem a piát, és utálja, ha nincs tiszta gatyája. A helyesírásoddal meg nincs semmi baj, szerinted mobilról írtad, de sokan csak beléd akarnak kötni. Hogy miért? Amiért a férjed ver. Csak!
Komolyan még csak meg sem fordult a fejedben, hogy elhagyd? Te se vagy normális...
Ez jobb nem lesz. Menekülj !
Hívd fel a NaNe Egyesületet (www.nane.hu). Biztos tudnak segíteni tanácsokkal a válással kapcsolatos eljárási kérdésekben is.
"De nehéz is tisztelni egy olyan embert, aki az alapvetõ helyesírási szabályokkal sincs tisztában. Valószínûleg tanulatlan vagy, mûveletlen és buta." Aki a saját feleségét veri annál primitívebb butább ember nem kell.És ilyen nincs hogy ok volna arra hogy megverje a feleségét!
Szerintem a kérdezõnek esze ágában sincs elválni, csak megkérdezte, mert nem érti, hogy miért veri a férje....meg akarja érteni, és ha már érti, akkor minden rendben....
Kérdezõnek nem az a baja hogy veri a férje..az a baja hogy nem tudja miért.Atyaáég..No comment...
Mindent elmondtak elõttem. Ez már nem szerelem, hagyd el. És hiába mondja józanon, hogy legközelebb nem fog elõfordulni, úgyis ismét megteszi.
ja hát mi ezt nem érthetjük..szereti...:) )Tudod kit érdekelne ennek a nyomoronc pasinak milyen lelki okai lehetnek.Jó ember e iszik is ver is kész fõnyeremény.ne félj nem fogják ellopni tõled.
Szia! Én már voltam hasonló helyzetben. Ha nagyon leegyszerûsítem, részegen elszáll az agya, olyankor azt hiszi, õ a világ ura. És rettentõ hülye logikája van. Lehet, hogy a fõnöke b.ta fel benne reggel az ideget, de vele ugye nem mer keménykedni, hát rajtad vezeti le. Vagy eszembe jut, hogy 2 évvel ezelõtt azzal a fickóval biztos megcsaltad, és üt. Ha okot keresel, ilyesmi áll a hátterében, de nem érdemes az okát firtatni- mindig vmi olyasmi, amit épeszû emberrel meg lehet beszélni. A részeg meg nem az :S Igazuk van azoknak, akik azt mondják, sajnos ez csak rosszabb lesz. Ha nem akarod elhagyni, akkor állj a sarkadra, és ne hagyd magad! Persze ne akkor kezdj el feministát játszani, mikor agresszívra itta magát! :-) De ha józan, ültesd le és beszélj vele, higgadtan, indulatok nélkül! Már ez sem lesz egyszerû! Megoldás lehet az is, ha egy idõre elköltözöl, hátha észhez tér. Csak tudod, az a baj, hogy kicsi az esély, hogy abbahagyja az ivást, arra valahogy mindig találnak okot. Te ismered, neki is van gyenge pontja, arra kéne hatnod. De hogy õszinte legyek, ez már vesztett ügynek látszik. Ha az elsõ vagy max a 2.pofon után a sarkadra állsz, még lett volna esély arra, hogy észrevegye magát, de ha már átszakadt a gát és úgy érzi, veled ezt megteheti, mert miért is ne... Értesz? /Zárójelben: mi szakítottunk./
Az egyik ismerõsömet is üti a férje. Ez a fickó fiatalon alkoholista és impotens. A csaj fûvel-fával csalja, a fél város róla beszél. Egyedül jár szórakozni utazni. Az anyagiak és a vallás az összetartó erõ. Te is próbálj megszabadulni egy ilyen vadállattól! Hívd fel a nane egyesületet. Szegény anyám úgy tanított, hogy asszonynak tûrni, szenvedni kell. Ez már manapság nem ildomos.
Miért nem hagyod ott?Engem ha folyamatosan vernének nem azon gondolkodnék hogy miért kapok hanem azon hogy minél hamarabb megszabaduljak tõle.
Mégvalami.Azt írod hogy tudod hogy szeret.Hát rosszul tudod.Ha szeretne tisztelne annyira hogy nem ver.
kérj segítségeget, hívd a rendõrséget, ezt így ne hagyd

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!