Találatok a következő kifejezésre: Lehet már valamit Vagy még (139 db)

Múlt szerdán volt pé-m ill. ovulációm. Utána 36, 6 volt a hőm, de már 5 napja 36, 8. Az alaphőm 36, 4-5 volt. Lehet ebből valami, vagy még túl korai következtetést levonni?

Legjobb válasz: köszönöm,csak azért kérdeztem,mert olyanokat hallottam ,hogy a 37 fokot el kell érnie a hõnek. Minidg szájban mérek 6.45-7.15 között.Gondolom 5-10 perc csúszásnak nincs jelentõsége.Vagy? Bocs,hogy ilyen hülyeségeket kérdezek,de most mértem elõször.nincs semmi tapasztalatom.

A kérdező hozzászólása: köszönöm, csak azért kérdeztem, mert olyanokat hallottam , hogy a 37 fokot el kell érnie a hõnek. Minidg szájban mérek 6.45-7.15 között.Gondolom 5-10 perc csúszásnak nincs jelentõsége.Vagy? Bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de most mértem elõször.nincs semmi tapasztalatom.
Végül is megvolt a 4 tizedes emelkedés, nincs baj. De tényleg korai:)
Egyáltalán nem kell elérni a 37 fokot! Tévhit! Az alaphõje mindenkinek más. Nekem pl. 36.2 az alaphõm, és 36.6 fölé sosem megy, és van már egy lányom.
A kérdező hozzászólása: Akkor tul.képp az ovuláció utáni hõmérsékletemelkedés az alaphõtõl függ? És ha valakinek un.trifázisos a görbéje, akkor az mit jelent? 3 hõmérsékleti szint?
Az orvosod mit mondott? Azért 20 éves korban ez már nem normális, hogy nem állt még be..
Voltál orvosnál?
Mit jelent a még nem állt be rendesen?
A kérdező hozzászólása: nem voltam még
A kérdező hozzászólása: azt hogy össze vissza jön meg... van amikor kimarad 1 hónapot, vagy késik 2 hetet
Hát akkor csak el kellene menned elõbb, utóbb orvoshoz. Jártál már nõgyógyásznál, vagy ez lenne az elsõ?
A kérdező hozzászólása: ez lenne az elsõ

16 hónapos babának miket lehet adni inni? Kubut vagy valami dobozos üdítöt adhatok már neki vagy még korai?

16 hónapos babának miket lehet adni inni?

Legjobb válasz: Én kubut nem adnék, olyan édes, mint a fene. vagy max. higítva. Elsõsorban vizet adnék, a fogak miatt. De ha ragaszkodsz a levekhez, akkor 100%os almalevet, õszit, gyümi teákat, de mindent higítsál szerintem, ne szokja meg a nagyon édes ízt.

Én kubut nem adnék, olyan édes, mint a fene. vagy max. higítva. Elsõsorban vizet adnék, a fogak miatt. De ha ragaszkodsz a levekhez, akkor 100%os almalevet, õszit, gyümi teákat, de mindent higítsál szerintem, ne szokja meg a nagyon édes ízt.
Én is úgy, mint az elsõ válaszoló. Ha kap már narancsot, grépfruitot, akkor facsarj ki neki 1-1-et és öntsd fel vízzel. Én kb. 50-50%-ban szoktam, csak vigyázz vele, mert hamar romlik. Illetve még sparféle boltokban lehet kapni naturlandos 100% gyümölcslevet, elég drága, 600 ft /750 ml de azt is higítva adom, és nem minden nap. Mármint egy dobozzal elfogy, akkor utána nem veszem a következõt, hanem valami más jön: víz, sima tea stb. Ugyanez: dm alnatura gyümölcslevek szintén higítva. Én is így iszom ezeket. Ameddig nem muszáj, nem adok cukros löttyöket neki, fõleg kubut nem. Az csak nyelvszínezésre való :o) szintén 16 hónapos gyerkõc anyukája
Az enyém néha kap ilyeneket (különösen a nagyiéknál) de inkább 100%-ost higítok neki. Viszont általában vizet iszik, azt is szereti.

Lehet már érezni valamit? Vagy még korai lenne?

Állitólag terhes vagyok (el?váladéktól).És egy naptár szerint 5.-én volt a beágyazódás.Kéne már éreznem valamit? Vagy furcsa jelek,vagy tünet? A mensim márciba jött meg,vége lett ápri elején,azóta semmi.a mellem nagyon picit fáj,mintha nyomná valami.vagy nem tom:S mi bajom van??

Legjobb válasz: mibõl gondolod hogy terhes vagy? Ki mondta?

mibõl gondolod hogy terhes vagy? Ki mondta?
A kérdező hozzászólása: senki nem mondta, csak nem védekeztünk de nem ment el bennem, abból gondolom.meg hogy késik
Hány éves vagy? Nem lehet hogy még nem állt be 28 napra a mensid?
A kérdező hozzászólása: 21 vagyok. és van hogy pár hónapig 15 vagy 16.-ára jön meg, de most márci29-tõl ápri 3.-ig tartott.azóta semmi.
A kérdező hozzászólása: akkor a terhességet kizárhatom?
vegyél tesztet szerintem, vagy menj vérvételre. Ott már lehet látni mizujs
A kérdező hozzászólása: ok. köszi hogy irtál
Bántani nem akarlak, de 21 évesen tudhatnád, hogyha késik, és van okod feltételezni, hogy terhes vagy, akkor elsõ dolgod legyen tesztelni.
A kérdező hozzászólása: de késni mindig szokott mostanában....
hiába csak hajszálnyit ért össze a két cucc... A spermiumok képesek ugrani is.Némelyik akár a miliméter tizedrészét is.
Készülj fizetni a gyerektartást. Sajnálom...
Ha hozzáért akkor valószínûleg terhes fog lenni. Gyorsan menjetek el nõgyógyászhoz.
Szuleiddel beszeltel mar ilyen ketdesekrol?!
Nagy balfék vagy drága!!!Dehogy esett le h szívatnak!Hülye vagy te mint a segg!
A kérdező hozzászólása: Nemkell több kommet!
:-) pedig még sok lesz! :-) én már belinkeltem a face-re!:-)
A kérdező hozzászólása: nemérdekel
XD
Ne aggódj...elsõbõl nem tudhattad. Majd a 4.-ik gyereknél belejössz.
A kérdező hozzászólása: f.o.g.d. be!!
Bujj már el hülyegyerek! Az ilyen magadfajta gyökereknek nem való még szex, takarodj vissza babázni, te ostoba
A kérdező hozzászólása: Neugas.s
"már észrevettem de én legalább nem vagyok olyan köcsög hogy lehordjam õket.. " Érdekes, most minden válaszod eléggé ingerültnek hangzik. Ez csak azt bizonyítja, hogy csak a végén jöttél rá, hogy szívatunk. Hát ez szopás, kedves barátom. Apukás szülés lesz??
nyugi. ettõl nem lesz!! hiába mondanak mások hülyeséget. ne hallgass rájuk!
az a legbiztonságosabb ha elmentek dokihoz. biztos ami biztos.
c.s.i.c.s.k.a
A kérdező hozzászólása: jo hagyjuk ezt, de legalább valaki rendesen válaszolt hogy hülyeségeket írnak, mondjuk már a 2 komment után leesett hogy szivattok
A kérdező hozzászólása: De nem volt ondó! CSak nyálas volt és elõtte egy percig csinálta szájjal, és nem bele ment hanem a nemiszerve széléhez ért.
A kérdező hozzászólása: És zsepivel meg is törölte, azt a helyet ahova ért, mondom csak érintkezett a nemiszerve szélével, nem pont a nemiszervével hanem mellette a bõrrel.
de elõváladék az mindig van.
A kérdező hozzászólása: Igen de le let törölve miután bekapta. csak mikor az alsónadrágom akartam felvenni hozzáért egy pillanatra ennyi.
A kérdező hozzászólása: mert?
gyorsan menjetek el egy gyógyszertárba, ott segítenek!ez nem vicc. mennyi idõs vagy????
A kérdező hozzászólása: de miután bekapta megtöröltük és felülés közben, az oldalához ért nem belecsúszott a hüvelyébe hanem a combja fele ért
A kérdező hozzászólása: 18
igen értjük, te kérdeztél mi válaszoltunk. sztem menjetek el gyógyszertárba. Hol laktok? messze van töletek a gyógyszertár?
mi lesz a neve a kicsinek? :) )
Az a kisebb baj, hogy komolyan felteszel egy ilyen kérdést, de hogy nem veszed észre, hogy csak szivatnak, az már gáz... :(
A kérdező hozzászólása: már észrevettem de én legalább nem vagyok olyan köcsög hogy lehordjam õket.. szemét, nem foglalkozok aa kommentekkel már, kárnak is írtam ki
nagy offot kérek! Bocsáss már meg nekem, de ha ennyire balfék vagy, hogy nem tudod mi kell a terhességhez, akkor minek szexelsz? nem gondolod hogy gyerek vagy még hozzá? kiirsz egy olyan kérdést ami nevetséges és csodálkozol, hogy leoltanak drága!azért irtad, hogy megnyugtasd magad, ha terhes ha nem változtatni mi nem tudunk rajta te ......
ha végig csöpögött, belment a punciába ugyhogy vehetitek a pelenkát

Orrtörés után, orr helyreállító műtétet végeztek rajtam. ÉS az orvos azt mondta, ha még egyszer eltörik már nem tudja normálisan megcsinálni. Lehet ebben valami, vagy csak rám akart ijeszteni, hogy ne folytassam a küzdősportot?

M?téttel sem lett olyan mint volt. HA bütykös az orrom akkor nagyon sokszor, és könnyen elfog törni, illetve minden orrtörés után m?tétre lesz szükség?

Legjobb válasz: pontozz fel és garantálom, hogy nem fog többéeltörni

pontozz fel és garantálom, hogy nem fog többéeltörni
A kérdező hozzászólása: Megigéred?:S..xD
Hülyeségeket beszél az az orvos. Csináltass egyet mûanyagból, azt soha többé nem lesz vele gondod. Vagy akár az egész elejedet kicseréltetheted. Gondold el, ha valakinek az arcán végigmegy egy kamion. Akkor abból többet nem lesz rendes ember?
A kérdező hozzászólása: Jó valahogy nincs kedvem plasztikai mûtétekhez...meg pénzem se..

Talalkoztam egy fiuval egy korhazban. Nagyon szimpatikus, nem tudom meg a nevet sem es mire legkozelebb eljutok abba a korhazba mar lehet nem lesz ott. Van valami oldal, adatbazis vagy valami, ahol meg tudnam keresni?

Legjobb válasz: Ha van lehetõséged, látogasd meg, és ezúttal kérd a telefonszámát, vagy valami elérhetõséget. Sajnos nem tudok más tanácsot adni. Tudom egyébként, hogy milyen [email protected] érzés ez, én ezt egy lánnyal játszottam el, és meglátogatni se tudtam, mert pont a szétment térdem miatt kerültem be...

Ha van lehetõséged, látogasd meg, és ezúttal kérd a telefonszámát, vagy valami elérhetõséget. Sajnos nem tudok más tanácsot adni. Tudom egyébként, hogy milyen [email protected] érzés ez, én ezt egy lánnyal játszottam el, és meglátogatni se tudtam, mert pont a szétment térdem miatt kerültem be...
xD mintha a kérdésben szereplõ fiú az elsõ válaszoló lenne
A kérdező hozzászólása: :D... sajnos nem o az :(
A kérdező hozzászólása: egyebkent..mire legkozelebb mentem mar nem volt ott.:/
Amikor kötözésre jártam, én is láttam egy helyes fiút, neki is pont a bal keze volt bekötve. :D A nevét tudom, mert hallottam amikor beszólították, de Tóth a vezetékneve, így elég nehéz megtalálni...
A kérdező hozzászólása: legalább a nevét tudod :D

Ha egyszer már durván elküldött a fenébe, attól még lehet belőle valami? Huszonéves lány vagyok.

Legjobb válasz: Hát ha szeret sakkozni a fiú, akkor talán egy sakkparti! De ha durván elküldött, akkor te mit akarsz tõle???, hogy megalázzon, kínozzon? jó lesz neked olyan valakivel lenni, aki durva veled? Mi vagy te? Mazohista? Igen, lehet belõle még valami, egy nagy szenvedés részedre!!!

Hát ha szeret sakkozni a fiú, akkor talán egy sakkparti! De ha durván elküldött, akkor te mit akarsz tõle???, hogy megalázzon, kínozzon? jó lesz neked olyan valakivel lenni, aki durva veled? Mi vagy te? Mazohista? Igen, lehet belõle még valami, egy nagy szenvedés részedre!!!
Akár teherbe is eshetsz. De megelõzésképen érdemes egy mikrofonpróbát megejteni.
lehet de akkor minek? akarod te ezt?
Hat ha nagyon fontos Neked valoszinu hogy megprobalnad ujra es adnal egy eselyt neki. De szerintem vigyazz nagyon.Igaz attol fugg hogy mit tett amikor durva volt de szerintem aki egyszer durva akkor maskor is megcsinalja. Eleg ritkan fordul elo olyan hogy tanul a hibajabol es valtozik.Es ha igy lenne akkor is nem lenne mindig benned egy felsz?!

Fiú vagyok és análisan szeretem izgatni magam maszturbálás közben eddig az ujjammal csináltam de most már alig érzek valamit. (mivel 18 nem múltam el pl: vibrátort nem vehetek) mit használjak ami pl háztartásban megtalálható vagy meg lehet venni?

olyan dolgot szeretnék ami nem feltün? hogy mire használom és kb 1.5 és 2 ujj vastagságú

Legjobb válasz: wc pumpa fakanal seprunyel meg valami, mert nem birom a nevetest abbahagyni Szerintem felejtsd el ezt a hulyeseget, mert aranyered lehet, inkabb keress magadnak egy jo kis csajt, es vele foglalkozz!

wc pumpa fakanal seprunyel meg valami, mert nem birom a nevetest abbahagyni Szerintem felejtsd el ezt a hulyeseget, mert aranyered lehet, inkabb keress magadnak egy jo kis csajt, es vele foglalkozz!
nagy az isten állatkertje !
Attól füg, hogy mennyire vastag tárgyat képzeltél el magadnak. Bemész egyháztartási vagy százforintos boltba, akár bármelyik áruházba és veszel magadnak egy neked megfelelõ vastagságú henger alakú tárgyat. Pl. egy wc pumpa és annak nyele nagyon is megfelel (tapasztalat) a célnak, vagy egy seprünyél abból levágsz magadnak akorát, amekkora jól esik, de óvatosan a fa felületû tárgyakkal és ha megoldható inkább legyen mûanyag a kiválasztott tárgy amit használni szeretnél. Ne aggódj nem fogják megkérdezni sehol, hogy milyen célból veszed magadnak. Ha meg mégis, akkor semmi közük hozzá. Sok sikert.
no nézd csak mi van itt, ezt dugd a seggedbe! http://www.efukt.com/2344_Amputee_Porn_Gone_Bad.html
Szerintem egy vadászpuska az pont megfelel, mert a dupla csöve pont olyan, mint ujj. Csak a még nagyobb élvezet érdekében ne felejtsd el meghúzni a ravaszt. Hidd el nekem, mélyreható élmény lesz.
Gyertya!! Nem a csavart, hanem a sima fajta. De óvszert húzz rá elõtte. Azt a Tesco-ban is kapsz.
vegyél egy fakanalat, az nem tünik fel, de ha túl vékony köss össze kettõt egy befõttes gumival! jó szórakozást
03:09 hát ez nagyon kemény!!:-)
Tegnap volt egy olyan kerdes, hogy melyik kerdes tetszett eddig a legjobban itt. Hat most nem a kerdes, hanem az elso ketto valasz nagyon jopofa. Viszont ha a kerdes komoly, akkor szomoru vagyok. Fejezd be ezt a butasagot!!!
...mármint pont, mint két ujj, hiába diszgráfiás leszek az ilyenektõl :-D Mit is kell ilyenkor mondani, mi is most a divat? LOL? :-D
Írj egy üzenetet és beszélünk ott, mert itt nem lehet, mindenki csak beszolni tud, ahelyett hogy a kérdésre adna választ.
Én a rezgõs borotvámmal szoktam , leveszem a pengét , benyálazom és, kész is , csak vigyázz fel ne csússzon!
Teljesen igaza van a 18:08-as válaszolónak! A pasiknak tényleg ott van a G pontjuk.... De engem az bosszant igazán, hogy ha feltesz vki itt egy kérdést, miért ír az aki csak fikázni akarja????? Szerintem ez csak rá tartozik meg ha van Barátnõje rá. Nem kritikát kért hanem segítséget. Az emberekben semmi tolerancia nincs... Ha neki jól esik had csinálja, nekünk az nem fáj, ráadásul nem árt vele az emberiségnek sem... Úgyhogy ne is vedd fel a hülye válaszokat!!!
ha én azt élvezném hogy a seggebe dunak valamit fejbelõném magam!
Ez meg nézõpont kérdése. Például az én férjem kifejezetten szereti, ha miközben szájjal , vagy kézzel kényeztetem, közben a másik kezemmel "inzultálom" picit hátulról. :)
de ha egy pasi dugdos a fenekébe dolgokat, azt sokan a homoszexualitással azonosítják. Mert akkor ezzel az erõvel minden pasinak biszexnek kéne lenni, mert egy másik pasi farka is ingerli a prosztatát. Azért ez nem törvényszerû. És azért mondjuk én nem szeretnék olyan pasival élni, akit megcsinál egy másik férfi mert az jó. És nagyon kiábrándulnék a férjembõl ha vibrátorokat dugdosna magába.
A szörnyûlködõknek megsúgom, a férfiak G-pontja a végbélen keresztül kitapintható prosztata, amit, ha szex vagy önkielégítés közben dörzsölik, fenomenális orgazmus-élményben lehet része. Ugyanez a pont a nõknél a hüvelyben kb a bemenettõl 1 ujjnyira található a hasfal oldalán. Azon miért nem szörnyûlködtök, ha nõk dugdosnak maguknak fel bármit, a nagyobb élvezet reményében??? Az ne undorító???
hány éves vagy? miért nem vehetnél vibrátort??? Nincs kiírva sehova, hogy nem vehetsz és nem kérnek személyit. gondolom nem 13-nak nézel ki.
Korhatár nélkül A legegyszerûbb, és egyben legolcsóbb dolog a gyúrt tészta. Liszt víz esetleg 1 tojás bele hogy még rugalmasabb legyen. Akkorára készíted amekkora a legjobban tetszik. Ráhúzod egy gumikesztyût egyik ujját, ha nem jutsz gumióvszerhez és kész az alkalmi fütyi ami még csak fel se sért mit a többi hülyeség amit az elõzõ írásokba mondtak. A fakanalat dugja fel magának aki írta XD

12 hetes terhes vagyok! És ma érztem a hasamba olyan érzés mit még soha sem! Olyan volt mintha bugy borékolna valami a hasamba! Ez lehet már a babocám? és meg tudja már mondani az orvos a kisbaba nemét?

Legjobb válasz: Szia!Szerintem a babád mozdult meg.Azt hiszem a 12hetes vagy a 16 hetes u.h már megtudják mondani.bár én már 7 hónapos voltam mikor hajlandó volt megmutatni magát a kislányom.

Szia!Szerintem a babád mozdult meg.Azt hiszem a 12hetes vagy a 16 hetes u.h már megtudják mondani.bár én már 7 hónapos voltam mikor hajlandó volt megmutatni magát a kislányom.
Szia! Én még nem hiszem, hogy a babát érezted. Még korai kicsit! Nekem a 12. heti UH-on már azt mondta a doki, hogy lehet sejteni a nemét, aztán késõbb be is igazolódott, igaza lett! Kisfiam lesz! :) Egyébként, ilyenkor még tévedhetnek, sok doki nem is mondja meg, hogy mit lát, mert hátha hülyeséget mond.
Szia! Elsõ babánál szerintem ilyen korán még nem lehet érezni. Nekem közvetlenül a 18.heti uh vizsgálat elõtt mozdult meg. Akkor mondta azt a doki, hogy fius jellegû. Aztán a következõn már biztosra mondták hogy fütyink van. :)
2. gyermekem is ekkor mozdult meg, a 13 hetes uh-on megsaccolta a nemét, és beigazolódott.Elsõnél 14 hetesen mozdult meg, de ott nem tudták megmondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat boldog babavárást!
én 10 hetes és 6 napos vagyok, és én is éreztem!!! a babócám kb 3 centi korul jarhat, azt gondoltam, hogy nem lehet, akkor se, ha hasaltam, de ha más is érzi, most beleultetted a bogarat a fejembe!
Én is elsõ babámat várom, és a 12. héten én is bugyborékolást éreztem a méhemnél, többször is egy nap. Szerintem csakis a baba lehetett, mert ilyet még sose éreztem azelõtt! Most 13+3 vagyok, de azóta nem éreztem ilyen intenzíven, csak akkor 1 napig. Néha érzek gyengén hasonlót, de arra nem mernék megesküdni, hogy a baba.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!