Találatok a következő kifejezésre: Lehet már valamit Vagy (422 db)

Kb.17 - e óta állandóan rosszul vagyok, szédülés, émelygés, hányás, hányinger, és fura, görcsölő alhasi fájdalmak, amik nem erősek, de azért ott vannak! Ha jövő héten elmegyek orvoshoz, szerintetek lát már valamit, vagy lehet ez terhesség?

Párommal tervezünk babát. Az UM - m 02. 08 - án volt,15 - én voltunk együtt. Tegnapelőtt a tesztem negatív lett, de gondolom azért, mert az együttlét óta még 10 nap sem telt el. Elmegy az orvosom 3 hét szabadságra, másikhoz meg nem szeretnék menni!

Legjobb válasz: Nem fog még látni semmit, és õszintén szólva nem hinném, hogy ezek terhességi tünetek. Nem lehet, hogy valami vírust kaptál el? Mert nagyon korán kezdõdtek, 28 napos cilussal számolva csak kb. 22-e körül lehetett az ovulációd. De ha korábban is lett volna, és a tüneteidet terhesség okozná, akkor a teszt is már vígan pozitív lenne. Szóval szerintem jövõ héten még felesleges orvoshoz menned, várd meg, hogy megjön-e, vagy mi lesz, az orvoshoz ráér 3-4 hét múlva is menni, pont megfelelõ.

Nem fog még látni semmit, és õszintén szólva nem hinném, hogy ezek terhességi tünetek. Nem lehet, hogy valami vírust kaptál el? Mert nagyon korán kezdõdtek, 28 napos cilussal számolva csak kb. 22-e körül lehetett az ovulációd. De ha korábban is lett volna, és a tüneteidet terhesség okozná, akkor a teszt is már vígan pozitív lenne. Szóval szerintem jövõ héten még felesleges orvoshoz menned, várd meg, hogy megjön-e, vagy mi lesz, az orvoshoz ráér 3-4 hét múlva is menni, pont megfelelõ.
Két nappal az együttlét után még nem lehetnek terhességgel összefüggõ tüneteid. A vélt fogamzás után kb. két héttel mutat reálisat a terhességi teszt, ultrahanggal a vélt fogamzástól számított 20-25 nappal lehet csak igazolni terhességet. Ha sikerült is, akkor is mostanában ágyazódik be. Türelem, bármi lehet még a dologból, de biztosat jelen pillanatban senki nem fog tudni mondani. Teljesen felesleges most még orvoshoz rohanni, még a vérzésed sem maradt ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Hát, akkor várok, és reménykedek, mert ugyebár a remény hal meg utoljára...:)
A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem, hogy a héten voltam vérvételen, ami teljesen jó lett, gondolom, ha valamit elkaptam volna, azt a véreredmény kimutatta volna, teljes vérképrõl volt szó!
A kérdező hozzászólása: Csajok, 6 hetes kismama vagyok! :)
Gratulálok!
ú de nagyon gratulálok...most szurkolj nekem.holnap doki. :)

Mire lehet számítani, hogy fognak alakulni idén a ponthatárok? Lehet már valamit tudni? Több vagy kevesebb lesz mint az elõzõ évben?

Legjobb válasz: 1 hónapot kell várni bírd már ki. Nem lehet semmirõl semmit tudni, fõleg mert sokan még az érettségijüket sem tudják, és fel sem töltöttél felvire. Valahol nõni fog, valahol csökkenni. Ami biztos hogy az elõre meghatározottak megvannak és 260 lesz az alsó ponthatár.

1 hónapot kell várni bírd már ki. Nem lehet semmirõl semmit tudni, fõleg mert sokan még az érettségijüket sem tudják, és fel sem töltöttél felvire. Valahol nõni fog, valahol csökkenni. Ami biztos hogy az elõre meghatározottak megvannak és 260 lesz az alsó ponthatár.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen :) azt nem tudod megmondani hogy ezt az alsó ponthatárt mi alapján határozzák meg?
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "azt nem tudod megmondani hogy ezt az alsó ponthatárt mi alapján határozzák meg" Melyik alsót: 1. Van a jogszabályi minimum ami alatt nem vehetnek fel senkit egyetem/fõiskola diplomát adó képzéseire, se fizetõsre se államira. Ez idén a 260 pont, ezt elõre lehatározzák a minisztériumban és kész. 2. Van 16 db kiemelt szak ahol így is túlképzés van, ezért ezeket nem akarja normál módon támogatni az állam. Itt elõre januárban meghatározzák a bejutási küszöböt szakonként nagyon magas ponthatárokon. De csak az állami finanszírozottra való bejutást, fizetõsre a normál módon alakulnak a ponthatárok. 3. A ponthatárok az adott szakra/egyetemre jelentkezõk érettségi eredménye és a férõhelyek számának függvényében alakul ki. Évente változik, attól függ hány férõhely van és aki oda jelentkezett milyen százalékosan érettségizett. Elõre nem lehet tudni hogy mennyi idén július 24-én fognak nyilvánosságra kerülni a ponthatárok, akkor van a ponthatárhúzásos buli.

Lehet ebből valami vagy csak szórakozik ha már egyszer ott vagyok?

Egy sráccal hónapok óta kerülgetjük egymást, de úgy, hogy mindig én hívom h találkozzunk. SMS-re soha nem ír vissza. Amikor találkozunk nagyon jól elvagyunk, beszélgetünk hülyülünk. Általában az ágyban kötünk ki de szex még nem volt csak petting. Szerintetek csak nem akar bunkó lenni és elküldeni a francba? Csak kihasználja, hogy odavagyok érte?

Legjobb válasz: Hm. Nehéz dió. Ezt csak õ tudná neked megmondani. De ha részedrõl nem csak szexre megy ki a dolog/még ha az nem is volt, csak petting/ nem kellene hagynod magad az ágyába csalogatni. Így nem fogod megtudni, hogy akar-e többet. Lehet õ is azt hiszi, hogy csak szexelni akarsz. Beszéljétek meg. L, 18

Hm. Nehéz dió. Ezt csak õ tudná neked megmondani. De ha részedrõl nem csak szexre megy ki a dolog/még ha az nem is volt, csak petting/ nem kellene hagynod magad az ágyába csalogatni. Így nem fogod megtudni, hogy akar-e többet. Lehet õ is azt hiszi, hogy csak szexelni akarsz. Beszéljétek meg. L, 18
A kérdező hozzászólása: Igazából mondogatta, hogy nem akar komoly kapcsolatot. Csak én annyira szeretném. :( Tipikusan az álom pasim. :)

Múlt szerdán volt pé-m ill. ovulációm. Utána 36, 6 volt a hőm, de már 5 napja 36, 8. Az alaphőm 36, 4-5 volt. Lehet ebből valami, vagy még túl korai következtetést levonni?

Legjobb válasz: köszönöm,csak azért kérdeztem,mert olyanokat hallottam ,hogy a 37 fokot el kell érnie a hõnek. Minidg szájban mérek 6.45-7.15 között.Gondolom 5-10 perc csúszásnak nincs jelentõsége.Vagy? Bocs,hogy ilyen hülyeségeket kérdezek,de most mértem elõször.nincs semmi tapasztalatom.

A kérdező hozzászólása: köszönöm, csak azért kérdeztem, mert olyanokat hallottam , hogy a 37 fokot el kell érnie a hõnek. Minidg szájban mérek 6.45-7.15 között.Gondolom 5-10 perc csúszásnak nincs jelentõsége.Vagy? Bocs, hogy ilyen hülyeségeket kérdezek, de most mértem elõször.nincs semmi tapasztalatom.
Végül is megvolt a 4 tizedes emelkedés, nincs baj. De tényleg korai:)
Egyáltalán nem kell elérni a 37 fokot! Tévhit! Az alaphõje mindenkinek más. Nekem pl. 36.2 az alaphõm, és 36.6 fölé sosem megy, és van már egy lányom.
A kérdező hozzászólása: Akkor tul.képp az ovuláció utáni hõmérsékletemelkedés az alaphõtõl függ? És ha valakinek un.trifázisos a görbéje, akkor az mit jelent? 3 hõmérsékleti szint?

Egy éves kisfiú kukacán a bõrnek mennyire kell mozogni? Teljesen fel lehet már tolni vagy sem? A dnõnk szerint fel kellene neki rántani, de én nagyon félek ettõl. Valami kenõccsel esetleg nemlehet megelõzni?

Legjobb válasz: Teljesen fel kellene hogy jöjjön, de attól függ, hány éves. Felrántani semmiképp ne engedd neki, vidd el gyereksebészhez 10 perc alatt megoldja amit kell és semmit nem érez belõle a gyerek. A felrántásnak súlyos következményei lehetnek.

Teljesen fel kellene hogy jöjjön, de attól függ, hány éves. Felrántani semmiképp ne engedd neki, vidd el gyereksebészhez 10 perc alatt megoldja amit kell és semmit nem érez belõle a gyerek. A felrántásnak súlyos következményei lehetnek.
1 éves a kisfiam és teljesen le tudom húzni a bõrt a fütyijén. Nekünk anno azt mondták hogy huzogassuk, a védõnõ is mindig azt mondta hogy csak annyit mozgassuk amennyit enged, ennek elvileg az is a lényege hogy a kisfiú megszokja hogy a szülõ néha megfogja a fütyijét. Ha késõbb orvoshoz kell menni, vagy itthon kell problémát elhárítani akkor ne az legyen hogy nem is engedi hogy hozzá nyúljunk.
2. vagyok Lemaradt, hogy én sem engedném felrántani. Szerintem kezd el mozgatni neki a bõrt minden fürdéskor és lehet hogy 1-2 hét múlva már szépen letudod húzni.
Amíg ki tud rajta pisilni, nem kell és nem is szabad erõszakoskodni! Ha húzogatod, mikrorepedések keletkeznek, amik (a pelenka miatt folyamatosan pisivel érintkezve) begyulladhatnak. Na ettõl fog ám jól letapadni! Felrántani semmiképp ne engedd, van rá szteroidos krém, ami feloldja, de NAGYON ráértek még ezzel foglalkozni! Egyébként a klasszikus gátmasszázsolaj gyönyörûen oldja, és semmi vegyszer nincs benne (búzacsíraolaj, muskotályzsálya-olaj, rózsaolaj, ligetszépeolaj, orbáncfûolaj keverék)
Minek egy gyereknek kukac?
Szia! Pont most voltunk gyermeksebésznél a kisfiammal pont emiatt. A doki azt mondta, hogy nehogy húzogassuk neki és a gyerekorvosnak se hagyjuk, hogy felhúzza a bõrt mert pont attól fog úgy letapadni, hogy aztán mûteni kell. 3 éves korig spontán megoldódik a dolog addig csak akkor kell visszamennünk ha nem tud sugárban pisilni vagy lerakódást vennénk észre rajta. Ha 3 évesen még mindig nem megy akkor a sebészeten megoldják krémmel fájdalommentesen. Szóval ne engedd felrántani mert csak fájdalmat okoz szegénynek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a picurka 13 hónapos.Közben megtudtam, hogy egy ismerõsöm kisfianak/õ is ennyi idõs/, a doki gondolkodás nélkül felhúzta neki.vérzett neki.ezt semmiképp nem fogom engedni.az olajat kipróbálom.köszönöm

Szerintetek lehet még valami, vagy már elbaltáztam az egészet?

Egy fiú neten egyszer csak írt nekem, hogy szép vagyok, szeretne beszélgetni, stb.. Azelõtt még sosem hallottam róla, de csak 2 évvel idõsebb tõlem, eddig aranyosnak tûnik, és komoly tervei vannak a jövõben, vagyis egész normális. Én rögtön elutasítottam legelõször, a képeit sem néztem meg, hogy ki is õ, de ahogy mostanában egyre gyakrabban beszélünk, egész szimpi lett. Nemsokára majd fogunk találkozni is. A legelején azt mondtam neki, hogy mi csak barátok lehetünk, de aztán, ahogy nézegettem a képeit, nagyon megtetszett. Azóta nem is beszéltünk errõl, vagyis azt tudom, hogy tetszem neki, és az elején akart tõlem többet is, de ahogy rávágtam, hogy csak barátok, szerintetek a találkozásból csak "baráti" találkozás lesz? Hogy viselkedjek, hogy lássa, hogy én többet szeretnék? Mikor beszélgetünk, õ ezt nem szokta felhozni, és én sem, úgyhogy most nem tudom, hogy mi is a helyzet. De ha tetszem neki, és látja rajtam is, hogy én is szeretnék tõle mást is, akkor csak lépni fog majd, nem? Vagy lépjek én, és majd pl csókoljam meg? Még nem volt ezelõtt kapcsolatom, és csókolózni se csókolóztam, nem tudom, mitévõ legyek, én szeretnék azzal a fiúval járni. 17/L

Legjobb válasz: Neked kell lépned, mivel ha értelmes, felfogta, hogy nem akarsz többet tõle. A te feladatod lesz, hogyegyértelmûvé tedd számára, hogy bejön. Ha annyira jó a hangulat elsõ randin, a végén csókold meg.

Neked kell lépned, mivel ha értelmes, felfogta, hogy nem akarsz többet tõle. A te feladatod lesz, hogyegyértelmûvé tedd számára, hogy bejön. Ha annyira jó a hangulat elsõ randin, a végén csókold meg.

Orrtörés után, orr helyreállító műtétet végeztek rajtam. ÉS az orvos azt mondta, ha még egyszer eltörik már nem tudja normálisan megcsinálni. Lehet ebben valami, vagy csak rám akart ijeszteni, hogy ne folytassam a küzdősportot?

M?téttel sem lett olyan mint volt. HA bütykös az orrom akkor nagyon sokszor, és könnyen elfog törni, illetve minden orrtörés után m?tétre lesz szükség?

Legjobb válasz: pontozz fel és garantálom, hogy nem fog többéeltörni

pontozz fel és garantálom, hogy nem fog többéeltörni
A kérdező hozzászólása: Megigéred?:S..xD
Hülyeségeket beszél az az orvos. Csináltass egyet mûanyagból, azt soha többé nem lesz vele gondod. Vagy akár az egész elejedet kicseréltetheted. Gondold el, ha valakinek az arcán végigmegy egy kamion. Akkor abból többet nem lesz rendes ember?
A kérdező hozzászólása: Jó valahogy nincs kedvem plasztikai mûtétekhez...meg pénzem se..

18 éses vagyok és a péniszem 14-15-cm ezel lehet már valamit kezdeni szerintetek?

Legjobb válasz: Ha 18 évesen is ennyi eszed van, hogy ezt kérdezgeted, akkor inkább vágd le.

Ha 18 évesen is ennyi eszed van, hogy ezt kérdezgeted, akkor inkább vágd le.
te kicsit nagyon beteg vagy de ha ezt nem vesszük figyelembe akkor csak szimplán hülye ha úgy érted hogy nagy akkor vágj le egy darabot ha pedig kicsi akkor operáltasd magad át nõvé de ne feled ha nagy és kicsi vaginájú lányt fogsz ki akkor õ kénylmetlenül fogja érezni
Csak vegetáriánus lányokkal. Azok örülnek egy kis húsnak is.
Persze, miért ne lehetne? Ez egy középkategóriás méret. Na de viccet félretéve: Dobd oda a kutyáknak, örülni fognak.
komolyan nem inkább 13, 5cm
Igen.....vágd le.
milyen magas vagy és hány kiló? ez a dagiságtól is függ :D de költözz el ázsiába, ott ez az átlagos méret.
teljesen normális a péniszed mérete nem tudom hogy mi bajod van vele nyugodj meg a nõi hüvely max 9, 10 cm hosszú szal ha úgy vesszük akár nagynak is mondható xD :D
Add oda a szegényeknek!
persze, egy jo tortenetet lehet vele kezdeni
mint mar kb 10.000.000.000-dszor le volt irva nem egeszen a meret szamit a lanyoknak, persze az is, de ha NEM TUDOD hasznalni , akkor baszhatod magadat :) 17 F
Már miért ne lehetne? Ekkorát már meg tudsz fogni, verjed!
én írtam h 9-10 cm hosszú a nõi hüvely és ez így is van átlagban Üdv Egy orvostan hallgató :)

Az orrpiercingem mellett kijött egy kicsi hólyag szerű valami. Nem tudom mi lehet. Akinek volt már ilyesmi vagy tudja mi lehet írjon, hogy mivel kezelhetném vagy mi lehet ez egyáltalán?

Legjobb válasz: Az a kis hólyag azt jelzi, hogy valami fertõzés lehet a piercing környékén. Szerintem vedd ki, amíg el nem múlik, és be ne gyógyul a kis hólyag helye. Nem akarok gusztustalankodni, de talán a takonyban lehetett valami olyan kórokozó, ami befertõzte.

Az a kis hólyag azt jelzi, hogy valami fertõzés lehet a piercing környékén. Szerintem vedd ki, amíg el nem múlik, és be ne gyógyul a kis hólyag helye. Nem akarok gusztustalankodni, de talán a takonyban lehetett valami olyan kórokozó, ami befertõzte.
A kérdező hozzászólása: Már nem szoptatok!
sztem fokozatosan lehet én ekkor RR kismama tornáját csinálgattam- a lényeg hogy ne erõltetsd meg magad- csak szépen fokozatosan 6 hetes kontroll sztem arra van hogy ha rendben van minden utána már lehet vagánykodni:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!