Találatok a következő kifejezésre: Lehet már vagyok, (4413 db)

Ez mitől lehet? Már vagy 3 hónapja nem honfoglalóztam de ma eszembe jutott és gondoltam belépek játszani egy kicsit. Mikor írtam be a felhasználó nevet ugye az enyém már régóta meg van jegyezve.

Beírtam az els? bet?jét és ki is adta viszont egy másik felhasználó név is volt alatta ami nem az enyém, sose léptem be olyannal nem is ismerem. Ez azt jelentheti hogy vírus által valaki feltörte a gépemet és hozzáfér? Két vírusírtó van a gépen: Malwarebytes és Spyware. Ezek jók? A NODot már nem engedte feltenni. Téli szünetben újra lesz telepítve a gép de addig mit csináljak? Honnan tudhatom, milyen jelei vannak annak, hogy ha más is hozzáfér a gépemhez?

Legjobb válasz: Egyszerû megoldás lehet, hogy valaki más (családtag?) használta a gépet? Másik megoldás: A böngészõ nem feltétlenül csak az adott oldalra jegyzi meg a feladható input mezõ tartalmakat, hanem az input mezõ nevéhez is párosítja azokat. pl. ha van egy gyakran használt email nevû input mezõ mondjuk weboldal1-en, amit te kitöltöttél már, akkor ha a weblap2-n is van egy ilyen nevû input mezõ hogy email, akkor feldobhatja az imént említett lehetõset is, pedig még nem is jártál az adott oldalon.

Egyszerû megoldás lehet, hogy valaki más (családtag?) használta a gépet? Másik megoldás: A böngészõ nem feltétlenül csak az adott oldalra jegyzi meg a feladható input mezõ tartalmakat, hanem az input mezõ nevéhez is párosítja azokat. pl. ha van egy gyakran használt email nevû input mezõ mondjuk weboldal1-en, amit te kitöltöttél már, akkor ha a weblap2-n is van egy ilyen nevû input mezõ hogy email, akkor feldobhatja az imént említett lehetõset is, pedig még nem is jártál az adott oldalon.
Szia. Nem semmi ilyesmitõl nem kell félned, hogy valaki hozzáfért a gépedhez. Azért láttad azt a másik felhasználónevet, mert ha be van kapcsolva, hogy a windows jegyezze meg a felhasználói név jelszó párost, akkor azt a windows csak azonositók alapján tudja eltárolni. No most a honfoglalon a belépésnél magának az Edit mezõnek van egy azonositója (A következõ módszerrel lehet kideriteni: Szerkeszteni kell a weblapot - majd kijelölni az edit mezõt - Ürlapmezõ tulajdonságainál : megkapod az Edit mezõ azonositóját), ami a honfoglaslónál a következõ : loginname Ha másik lapon, (vagy esetleg egy harmadikon) egy másik Edit mezõnek ugyanez a neve, akkor azon a lapon is és a honfoglalónál is felajánlja mindkét nevet a letároltak közül. Tehát egy másik lapon valaki (öcséd/hugod/bátyád/nõvéred, anyukád, apukád, egy haverod vagy esetlegesen Te magad) belépett mondjuk egy levelezõrendszerbe, ahol az Edit mezõ neve szintén : loginname a windows padig szépen megjegyezte, és alig vár az alkalomra, hogy felajálhassa belépéshez. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, nem írtam le elég konkrétan :S Írtam, hogy nem ismerem és azt arra értettem, hogy nem családtag se barát tehát ilyen felhasználója senkinek sincs se a családban se a barátaimnak.. Teljesen ismeretlen.. És már nagyon régóta honfoglalózok de ilyet még sosem csinált :/ Ezért ijedtem meg.. De akkor nincs okom az aggodalomra? Egyébként köszönöm a válaszokat :)

Mit énekelnek itt a Morning Show főcímében? "Lehet már . , vagy egy híján húsz"

Legjobb válasz: Vagyis: "Lehetsz már ...., vagy egy híján húsz)

A kérdező hozzászólása: Vagyis: "Lehetsz már ...., vagy egy híján húsz)
Lehetsz már korelnök, vagy egy híján húsz.
Ha indul a reggel és kivet az ágy, vagy már a csap felett habzik a szád, a zuhany alatt vagy a kávé után, a kormány mögött vagy kint az utcán.Télen és nyáron, ha hajnal hasad. A melóban, vagy csak pirítod a hasad, valami felráz, magához húz, lehetsz már korelnök, vagy egy híján húsz. Tudod hol a helyed, ha robban két szó.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!! Úgy idegesített, hogy sosem értettem... jó hosszú szó ahhoz a két ütemhez, ti hogy a fenébe értettétek meg? :D

Lassan 4 hónapja volt császárom szeretnék hasizom erősítő gyakorlatokat csinálni lehet már vagy várjak még?

Legjobb válasz: Az elözö válaszolónak! Vigyázni kell a lábtornával, mert ha pl. behúzod a lábad, még fájhat a sebed. Ha fekve emelgeted, az is igénybe veszi a hasizmokat. Ha fitnek érzed magad hozzá, akkor mértékkel el lehet kezdeni. Én nagyon sokat sétáltam a kicsivel. S ezt már akkor mikor hazajöttünk a kórházból. Szinte minden nap (délben a kocsiban aludt) egy jó fél órát, sokszor többet is. Elég dimbes-dombos a falunk, szóval elég volt a végén felkaptatni (babakocsistól) a hegyre.

Az elözö válaszolónak! Vigyázni kell a lábtornával, mert ha pl. behúzod a lábad, még fájhat a sebed. Ha fekve emelgeted, az is igénybe veszi a hasizmokat. Ha fitnek érzed magad hozzá, akkor mértékkel el lehet kezdeni. Én nagyon sokat sétáltam a kicsivel. S ezt már akkor mikor hazajöttünk a kórházból. Szinte minden nap (délben a kocsiban aludt) egy jó fél órát, sokszor többet is. Elég dimbes-dombos a falunk, szóval elég volt a végén felkaptatni (babakocsistól) a hegyre.
Szia! Lassanként már elkezdhetsz tornázni. Ha nem voltak, illetve nincsenek problémáid, akkor elég 12 hetet várni. Ha van nálatok terhesség utáni torna, ide is beiratkozhatsz. A lényeg az, hogy lassan kell elkezdeni, s nem rögtön "ezerrel" a hasizmot erösíteni.
És lábra tornáztál már 10 hét után? Mert én 8 hete szültem és kb 2 hét múlva szeretnék elkezdeni lábra. Köszi!

Ez mi lehet, már vagy 3 hete van az ujjamon egy csomó ami nyomásérzékeny? !

Legjobb válasz: Lehet,hogy valami megszúrta és begyulladt, vagy csak egy zsírcsomó.Szerintem, ha nagyon fáj a nyomásra akkor menj el a dokihoz, de ha csak egy zsírcsomó akkor nem kell aggódnod,majd elmúlik.

Lehet, hogy valami megszúrta és begyulladt, vagy csak egy zsírcsomó.Szerintem, ha nagyon fáj a nyomásra akkor menj el a dokihoz, de ha csak egy zsírcsomó akkor nem kell aggódnod, majd elmúlik.

Mi lehet, már vagy négy órája szúr a bal mellem alatt, ha leegőt veszek! 12|L Ja és egy gyereknek lehet PTX-e? SOS

Nagyon köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Nem lehet hogy idegeskedsz valamin és a szíved szúr? Próbálj megnyugodni,Pihenj! A PTX-rõl még nem hallottam de mindenképp menj el orvoshoz õ megvizsgál és megmondja!

Nem lehet hogy idegeskedsz valamin és a szíved szúr? Próbálj megnyugodni, Pihenj! A PTX-rõl még nem hallottam de mindenképp menj el orvoshoz õ megvizsgál és megmondja!

Mi a szellem? Úgy kérdezünk rá, hogy "Mi az? ", de nem lehet tárgy, mert nem tudom megfogni. Élõlény nem lehet, mert már halott és gondolat sem lehet, mert lehet látni vagy tárgyakat mozgat.

Legjobb válasz:
A szellemek olyak mint az angyalok.Vagy más megközelitésbõl nézve a szellem lehetne inkább maga az angyal. Van jó pár történet mikor pl.karambol vagy bármilyen más balaeset.Néhányan azt állitják,hogy valami megmentette õket.Felvételek is készültek az utakon.Egyes videókon szellemnre hasonlitó lény menti meg,másikon pedig egy angyal. Bár a szellemek azok az emberi lelkek ebben a világban,nem zárható ki hogy akár az angyalok is lehetnek. Igen legtöbb esetben a sima "szellem" szót csak úgy kérdezzük hogy "Mi az?",de ha valami hozzátartozónk szellemét véljük felfedezni arra már inkább úgy kérdezünk hogy "Ki?",mivel tudjuk hogy kirõl van szó. Az én elméletem az angyalok és szellemek egy és ugyan az-dologról kétes és nem is biztos hogy van ennek valami értelme.De ha megnézzük az angyalok is más sikon vannak és a szellemek is. De a szellemet még nevezzük kisértetnek is. Nem olyan nehéz találkozni velük.Csak egy nagyon öreg házat esetleg egy kastélyt/várat kell célkeresztbe venned,1-2 éjszakát ott töltened és voala. Pl.vannak/voltak személyek akik nagyon kötõdtek egy adott tárgyhoz,épülethez,személyhez.Ezek a személyek általában haláluk után,tovább maradnak velük.Vagy akkor is itt maradnak,ha valami elintézetlen dolguk volt ebben a világban.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); A szellemek olyak mint az angyalok.Vagy más megközelitésbõl nézve a szellem lehetne inkább maga az angyal. Van jó pár történet mikor pl.karambol vagy bármilyen más balaeset.Néhányan azt állitják, hogy valami megmentette õket.Felvételek is készültek az utakon.Egyes videókon szellemnre hasonlitó lény menti meg, másikon pedig egy angyal. Bár a szellemek azok az emberi lelkek ebben a világban, nem zárható ki hogy akár az angyalok is lehetnek. Igen legtöbb esetben a sima "szellem" szót csak úgy kérdezzük hogy "Mi az?", de ha valami hozzátartozónk szellemét véljük felfedezni arra már inkább úgy kérdezünk hogy "Ki?", mivel tudjuk hogy kirõl van szó. Az én elméletem az angyalok és szellemek egy és ugyan az-dologról kétes és nem is biztos hogy van ennek valami értelme.De ha megnézzük az angyalok is más sikon vannak és a szellemek is. De a szellemet még nevezzük kisértetnek is. Nem olyan nehéz találkozni velük.Csak egy nagyon öreg házat esetleg egy kastélyt/várat kell célkeresztbe venned, 1-2 éjszakát ott töltened és voala. Pl.vannak/voltak személyek akik nagyon kötõdtek egy adott tárgyhoz, épülethez, személyhez.Ezek a személyek általában haláluk után, tovább maradnak velük.Vagy akkor is itt maradnak, ha valami elintézetlen dolguk volt ebben a világban.
A szellemek az alsó asztrálon helyezkednek el, az angyalok pedig a felsõbõl származnak, aki(k) melléd vannak rendelve az életed során. A szellem emberekbõl marad hátra ha nem lép tovább, az angyalok pedig isten elvakult szolgái.
"Nem olyan nehéz találkozni velük.Csak egy nagyon öreg házat esetleg egy kastélyt/várat kell célkeresztbe venned, 1-2 éjszakát ott töltened és voala." Ja persze, tele vagyunk kísértetkastéllyal, ahol szellemek tûkön ülve várják hogy jól ijesztgessenek. Ha egy kastélyt vagy régi házat lebontanak akkor türelmesen arrébb állnak. A modern emberek meg nem szoktak kísérteni, ezért sosincs tömeges kísértetcsata a Széna téren a kitörés emlékére, meg a kossuth téren az 56-os sortûz miatt, de egyéb világháborús katonai tömegsírokban sem alakul ki csapatszellem. A csirkevágóhíd mellett viszont vigyázni kell, mert a csirkék szellemei hatalmas rajokban szaladgálnak, de mozdulni sem lehet tõlük mert évente több milliót ölnek le.
Utolsó!!Aki nagyon akar az úgyis talál 1-2 jó helyet. Nem tudom olvass utánna, vagy amit akarsz, de a világon nem 1 iylen hely van.Ha meg csak valakit ki akarsz javitani, akkor menj máshová. Mindenkinek más a véleménye, meg ilyen dolgokra amúgy sem lehet biztos választ adni.Mégegyszer..ha továbbra is okoskodni akarsz nyugodtan mehetsz máshová.
Mi a szellem? Amikor egy szellem megjelenik akkor félelmet kelt , nemhiába.Hiszen démon és téged vesz célba.Imádsággal Jézus nevében elûzhetõ. Éppen tegnap volt egy ilyen tapasztalatom.Jézus nevében ûztem ki a szobából.Csapkodta az ajtót.Remélem sikerült elûznöm és nem jön vissza.Nehéz velük , de Jézus nevében el lehet õket ûzni , mert nem szeretik a nevét.Felmérgesednek és elmennek.
"Mi az"-zal nem csak tárgyakra kérdezünk rá.
a vizet és a levegõt sem tudod megfogni mégis tárgynak vesszük
5. válaszoló -Szent Mihály Arkangyal segítségét kérd. õ elõzi a rossz entitásokat

Szeretnék segítséget kérni, 38+3 napos kismama vagyok. Napi nstm van, de az én lábam nem vizesedik, és az arcom se dagadt be se csúnyán mondva torzult el. Vannak már össze húzódásaim meg ugy érzem szét feszülök belülrõl. Ez lehet már jel?

Az orvos is kérdezte nem érzem változott e az arcom. De nem érzem

Legjobb válasz: Szia! Én is 38+3 hetes vagyok és nekem sincs sem az arcom, sem más bedagadva, vagy vizesedve. Ebbõl még nem kell messzemenõ következtetést levonni, nem kötelezõ mindenkinek bedagadni a szülésre. Lehet már ma szülünk, lehet még 3 hét. Kitartás! Könnyû szülést!

Szia! Én is 38+3 hetes vagyok és nekem sincs sem az arcom, sem más bedagadva, vagy vizesedve. Ebbõl még nem kell messzemenõ következtetést levonni, nem kötelezõ mindenkinek bedagadni a szülésre. Lehet már ma szülünk, lehet még 3 hét. Kitartás! Könnyû szülést!
Szegény, nem irigyellek. Nekem is orvosom, itt ez a normál terhesgondozás része. Nagyon elégedett vagyok amúgy velük, úgy érzem jó kezekben vagyok. Orvosom pl. azért nincs, mert két orvost megkérdeztem és mindkettõ azt mondta, hogy felesleges erre pénzt kidobnom, jó ellátást fogok így is kapni, bármi bajom van szóljak. Tényleg így is van és mindig mosolyogva állnak hozzám és nem vagyok ehhez szokva az egészségügyben. Lehet, hogy csak szerencsém van.
A kérdező hozzászólása: De jó szokások vannak ott. Itt a debreceni klinika is jó bár furcsa volt számomra hogy bejárós bentfekvõ vagyok papiron fekszek benn amugy nem. Nem hivhatok mentõt, de minden nap mennem kell. az nst-n végig fognom kell a tappancsot. Aztán nem is 20 perceket szoktam rajta lenni hanem 40-50 valamikor 60 percet. Aztán leülök várok, amit ha jó akkor 10kor már végzek reggel 9-tõl de ma pl fél 1kor jöttem el ugyan úgy reggel 8-9 között mentem. Az egyik szülésznõ rendes volt kimaradt egy ebéd azt nekem adta, ami egyébként járna mivel papiron benn fekszem. Mondjuk nincs fogadott orvoom nem is akarok ezért az éppen ügyeletesre kell várnom. Aki szintén annyit mond jó holnap nst. Akartam vasat iratni de nem irtak azt mondták recept nélkül kapható hol ott nem. Mindegy már ezt a kis idõt kibirom. Amúgy aranyosak, de nekem is volt olyan elszakadt a cérnám és elsirtam magam mert akkor már 3. mentem vissza nstre és kész voltam meleg is volt meg nem is mondtak semmit. Ott ültem egy órát a gépen már kiakadt mindenem.
Szegeden ez a szokás, hogy mindig van UH. A flow az a flowmetria, áramlás vizsgálat.
A kérdező hozzászólása: Mi az a flow?
A kérdező hozzászólása: Hova jársz hogy mindig van? Nekem nincs csak a kötelezõ dolgok
1-es vagyok. Nekem minden CTG után van ultrahang, de csak bpd, fekvés, magzatvíz mennyiség, meg flow van a papíron. Pedig nagyon kíváncsi lennék, hogy mekkora.
A kérdező hozzászólása: Nekem csak akkor nézték meg az áramlást. a lepényem meg hogy milyen fokban érett az meg a 38 hetes kötelezõ ultrahangon derült ki de az e jelent semmit tán. Akkor tudtam meg 94 mm a kis feje, 103 a kis lába, 73 mm a talpa. Hogy hány kiló azt nem mondták meg mert nem akarnak félre becsülni, mert most szült egy ismerõsöm és azt mondták neki 3 kg körül aztán kiderült 2 kg.
1. vagyok, 34. hét óta járok CTG-re, meg NST-re magzati aritmia miatt. Aztán nálunk a 36. hétre kinõtte a baba, azóta nincs ilyen gond. Nekem eddig hetente kellett menni, betöltött 38. héten heti 2x, aztán 39. héten már naponta. Mindig nézik az áramlást is, az rendben van, de a lepény érettségét sajnos nem nézik.
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon. Egyszer leküldtek ultrahangra megnézni a lepényem keringését hogy esetleg nem jó már a gyereknek oda benn, de az is szép volt. A lepényem még 2 fokban érett az össze eredményem jó. Annyit mondtak hogy nincs azzal baj ha ilyen aktiv csak igy nem lehet értékelni az eredményt, mivel túl pörög nem látni elégséges e neki az oxigén kényelmes e meg ilyenek. De aztán az ultrahangon látták jó. + óra múltán vissza kellett mennem megint csináltatni egy nt-t. Az se volt jó és majd délután 5kor is vissza kellet mennem na az már jó volt. Szerintem ha nem ment volna lentebb vagy befektetnek vagy megszülesztenek.
Nem mondanak rá semmit, hogy mitõl lehet??Nekem is ugyan ez volt az elsõvel, de nem tudtam meg az okát.
A kérdező hozzászólása: Azért kell mennem minden nap, mert sokszor volt tachicardiás a gyerek mindig nagyon magas volt a szívverése és volt pár napom mikor jó volt az eredmény de valamiért mindig felszökött 180-210 közé. 36 hetes korom óta járok minden nap. Vagyis eddig hétvégén nem mentem de már hétvégén is mennem kell
Sziasztok! Én is 38+3 napos kismama vagyok. De nekem már dagad mindenem, kezem, lábam és már az arcom is úgy néz ki, mint az elõzõ terhességem végén. Igazi "malacarc" :) . Viszont én csak hetente 1x megyek NST-re, holnap másodszor. Neked miért kell naponta menni?
A második mondat az akart lenni, hogy nekem sincs orvosom :)

Ma vagyok a 25 napon. Minden olyan mint máskor mensi előtt jön a hasmenés már látom a pattijaimat. De mégis valami nagyon furcsa. Többször járok pisilni és már vagy 3 napja szenvedek a melleimtől. Mi lehet ez? Mensi lesz?

Már régóta nem jártam erre, mert az utóbbi közel egy év csalódásai után már abbahagytam a testem figyelgetését. Most mégis kérdeznék valamit. Ma vagyok a 25 napon. Minden olyan mint máskor mensi el?tt jön a hasmenés már látom a pattijaimat. De mégis valami nagyon furcsa. Többször járok pisilni és már vagy 3 napja szenvedek a melleimt?l. Mensi el?tt mindig fájnak, de ennyivel el?tte és ennyire nem. Egyszer volt eddig hasonló mikor késett 2 napot és az eredeti mensi és a tényleges között fájt ennyire a mellem. Akkor a doki miután megvizsgált azt mondta valószín? korai vetélésem volt. Most mit gondoltok. Lehet más is a dologban, ha a tüneteim mensire utalnak? Patik stb. Vagy ez a mellfájdalom most csak kivételes? Légyszi ha volt hasonló tapasztalat írjatok.

Legjobb válasz: Szerintem semmi rendellenes nincs abban, amit leírsz. Sima menzesz elõtti állapot. Ha ennyire érzékeny vagy a tested jeleire, hidd el, egészen bizonyosan meg fogod érezni, ha más állapotban leszel. Többféle dolgot lehet érezni olyankor: telítettségérzet az alhasban, vagy egyszerûen csak menstruációs görcsök napokig, hetekig, de mégsem jön meg. Mindenesetre várj a nem várt mensi napjáig, és akkor már tesztelhetsz. Próbáld ki a Clearbluet, szerintem az a legérzékenyebb teszt! A babák mindig tudják, mikor akarnak jönni. Várd õt türelemmel és szeretettel! :)

Szerintem semmi rendellenes nincs abban, amit leírsz. Sima menzesz elõtti állapot. Ha ennyire érzékeny vagy a tested jeleire, hidd el, egészen bizonyosan meg fogod érezni, ha más állapotban leszel. Többféle dolgot lehet érezni olyankor: telítettségérzet az alhasban, vagy egyszerûen csak menstruációs görcsök napokig, hetekig, de mégsem jön meg. Mindenesetre várj a nem várt mensi napjáig, és akkor már tesztelhetsz. Próbáld ki a Clearbluet, szerintem az a legérzékenyebb teszt! A babák mindig tudják, mikor akarnak jönni. Várd õt türelemmel és szeretettel! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!