Találatok a következő kifejezésre: Lehet már folyamatosan a (123 db)

A kérdező hozzászólása: Ja, és: 18/L
Én is így vagyok, kb. egy hete fáj folyamatosan a fejem, kivéve éjszaka.nekem Algoflex Forte sem használ.Bizttos a változékony idõ miatt-.megpróbálok többet inni de nem igazán segít.Nekem egyébként a legjobban a halántékom, kétoldalt fáj.
A kérdező hozzászólása: Nekem a halántékom elöl.
Vérnyomásemelkedéstõl is lehet. Ha van otthon csalán tea, akkor 1-2 csészével kellene inni belõle. A csalán vízhajtó, lehet ez megoldaná a fejfájást.
Elmondanám, hogy az algofleyx forte egy rakás kaki, az ultra fortéval karöltve. Fogfájásra 2-t betoltam anno, ugyanúgy hasogatott tovább. Ennyit róla, pedig a patikus ajánlotta... Kérdezõ, próbálj meg egy pohár kvét meginni, nekem attól el szokott múlni a fejfájás. Viszont elõtte mérj vérnyomást azért. Ha alacsony, jöhet a káv, ha magas, akkor próbálj sok folyadékot inni, vizes borogatás meg vlmi gyógyszer.
Ultra fortét próbáld ki 5000 méter magasságban.. Állati jó. :)
Nekem is fáj mostanában a fejem, gondolom az idõjárás változástól van mindez. Egyik nap dög meleg van a másikban meg megfagyok. Amúgy én sem vagyok fejfájós, csak ritkán jön elõ és akkor se sokáig. Szóval szerintem nem kell parázni :) Vegyél be egy fejfájás csillapítót, vagy ha nem szeretsz gyógyszereket szedni, akkor aludj sokat :) Aztán jobbulgassál :)
Ne gyógyszerezzétek magatokat ha kell ha nem, Több vizet kell fogyasztani és kész. Víz, víz, víz és mégtöbbb víz :D
A nagymamámnak kb. 40 éve van hólyaghurutja. Neki a tõzegáfonya kapszula vált be.
Valószínû, hogy a veséddel van probléma, a helyedben minnél elõbb megnézetném
Egy alapos urológiai, vagy nefrológiai kivizsgálásra van szükséged!
Szia! Menjetek el orvoshoz.Igyál tõzegáfonyával ízesített aloe verát, erõsítsd meg az immunrendszeredet gyógynövényekkel.Az antibiotikumok kiírtották a hasznos bélflórádat és ezzel legyengítették az immunrendszeredet is. Minõségi, több féle és nagy csíraszámú probiotikummal állítsd helyre és mellé még fogyassz prebiotikumot is a jobb és gyorsabb szaporodásukhoz. Jobbulást!

Már 2 napja folyamatosan fáj a fejem lehet hogy ettől a nagy melegtől van?

Legjobb válasz: Lehet, mert nekem is fáj ebben a katlanban.

Lehet, mert nekem is fáj ebben a katlanban.
igen. vagy mert nem iszol elég vizet. más tünet?
Igen nekem is majd szét reped
A kérdező hozzászólása: meg fáj ha nyakam ha mozgatom de sztem ennek semmi köze hozzá...
Igyál többet, ki vagy száradva.

6 napja késik. Most meg barnázok. A hőm folyamatosan fent van 36, 9. Mi lehet? Már aggódok.

A hasam szokott szurkálni csak percekig ami eztán elmulik.

Legjobb válasz: Sziasztok:) Teszteljetek, ha mostanra nemvártátok, akkor is sajnos lehet ebben a hónapban így nyitjátok, de az is lehet, hogy picike miatt "gondolkodik" a szervezetetek... Ha negatív, és estleg normalizálódik a vérzés, akkor sajnos nem jött most össze, ha pozitív akkor pedig menjetek dokihoz, hogy nézze meg minden rendben van e. (PICIT NEM FOGJA MÉG LÁTNI, CSAK A MÉHFAL ÉPSÉGÉT NÉZZE MEG)

Sziasztok:) Teszteljetek, ha mostanra nemvártátok, akkor is sajnos lehet ebben a hónapban így nyitjátok, de az is lehet, hogy picike miatt "gondolkodik" a szervezetetek... Ha negatív, és estleg normalizálódik a vérzés, akkor sajnos nem jött most össze, ha pozitív akkor pedig menjetek dokihoz, hogy nézze meg minden rendben van e. (PICIT NEM FOGJA MÉG LÁTNI, CSAK A MÉHFAL ÉPSÉGÉT NÉZZE MEG)
Szia! Én azt mondom, hogy sajna nem maradt meg:(...viszont, ha 2-3 nap múlva sem múlik el, és ugyanilyen darabos és intenzív, menj el a dokihoz! Akkor ki kell, hogy tisztítsanak! Nekem 1x volt ilyen, 3 hétig..
Szia!Én is most tettem fel egy ilyen kérdést, nem láttam a tiédet:) Engem is érdekel a dolog, mert pont így vagyok, semmi mensis fájdalom, csak barnázás, pedig nekem, ha megjön, nagyon görcsölök és rögtön vér jelentkezik.Nekem ez a 39.napom.Teszteltél már?
Szerintem baba van! A barnázás másnál is elõ szokott fordulni, addig nincs baj, amíg nem vérzel. Nem írtad hogy tesztet csináltál. Ha nem akkor mindenképp csinálj egyet. Ha nagyon idegeskednél, akkor hívd fel a dokidat, ha szükségesnek tartja, akkor úgyis behív egy vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: 9.-én teszteltem lilyvel, de negatív volt:( Holnap lehet megyek dokihoz.Pedig szoktam görcsölni elég rendesen.Remélem nincs gond.
A kérdező hozzászólása: ma fent volt a hõm ugy mint eddg, de rá 3 orára elöntött a vér:(Nagyxon görcsöltem, de 2 algoflex meg 1 bögre cickafarkfûtea helyrerakott.Most este meg csomo vérdarab+ olyan mintha egy nagy darab nyálkahártya lett vna 3x2cm-es volt.Azon filozok az mi lehetett??? Szoval valoszinu, hogy nem maradt meg, de lett vna?Mert nem szokott igy megjönni..Ti csajok, hogy álltok?
Szia, Ha volt is nem maradt meg, ha véget ért a vérzésed menj el dokihoz, ha több mint egy hétig véreznél pláne ha alapból 4-5nap alatt túl vagy rajta, akkor menj orvoshoz, hogy nézzék meg mi van veled.

Méhszájseben volt, amit folyamatosan kezeltek! Mire már meggyógyult, terhes lettem, de sajnos nem maradt meg a baba. Lehet, hogy a méhszájsebtől?

Legjobb válasz: Nem, szó sincs róla!! A méhszájsebed kikezelték, az elvileg nem befolyásolta a terhességed. Nekem is többször volt már, és a második babámat várom. Ha veszélyt jelentett volna, a dokid is biztosan megemlíti!

Nem, szó sincs róla!! A méhszájsebed kikezelték, az elvileg nem befolyásolta a terhességed. Nekem is többször volt már, és a második babámat várom. Ha veszélyt jelentett volna, a dokid is biztosan megemlíti!

Kb.2-3 napja a 6 hónapos cicánk folyamatosan emelgeti a fenekét, farkát nyávog és mintha a feneke mellett a combjánál meglenne duzzadva. Lehet ez már úgymond a "párzási időszak"?

Legjobb válasz: Ez már bizony ivarzás. És ha nem ivartalaníttatod és nem párzik be, ez rendszeresen ismétlõdik néhány hetente.

Ez már bizony ivarzás. És ha nem ivartalaníttatod és nem párzik be, ez rendszeresen ismétlõdik néhány hetente.
jaja nekem is ezt csinálta csak kúszott is:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Igen inkább ivartalanítom.

Szülésem után 6 hétig folyamatosan véreztem elmúlt egy két napra utána megint megjött a dokim akkor megvizsgált azt mondta normális most megint megjött de már 9-ik napja vérzek mitől lehet? El kezdtem a gyógyszert megint lehet attól?

Legjobb válasz: Milyen gyógyszert? Fogamzásgátlót? Annak éppen hogy el kellenne mulasztani a vérzést a kihagyásos napokig. Szerintem nem tisztult ki a méhed rendesen a szülés óta! Menj vissza a nõgyógyászodhoz mert ez nem normális! Ha megint azt mondja hogy minden rendben, keress fel egy másikat is!És feltétlen szedj Maltofer Fol tablettát mert ebbõl vérszegénység is lehet.

Milyen gyógyszert? Fogamzásgátlót? Annak éppen hogy el kellenne mulasztani a vérzést a kihagyásos napokig. Szerintem nem tisztult ki a méhed rendesen a szülés óta! Menj vissza a nõgyógyászodhoz mert ez nem normális! Ha megint azt mondja hogy minden rendben, keress fel egy másikat is!És feltétlen szedj Maltofer Fol tablettát mert ebbõl vérszegénység is lehet.
Igen, lehet a fog. gátló hatása is. Amikor én elkezdtem szedni, nekem is 1-2 hét után megjött(azaz nem normálisan, csak vérezgettem), egyébként az Azalia betegtájékoztatóján rajta is van, hogy vérzést okozhat...Azt hiszem a Cerezettenél is így van..legalábbis már több ilyen kérdés volt az oldalon. Egyébként tényleg normális, ha szülés után a 6 hét vérzés után ismét vérezgetsz..valószínûleg olyankor többet mozogsz, megerõlteted magad..addig, míg nem nagyon erõs a vérzés és nem élénk piros vér ürül, nincs gond.
Én is végig véreztem a 6 hetet, majd felhívtam a dokim, õ erre azt mondta azonnal menjek be!Nem normális ez!Keres másik dokit szerintem is.
Az én dokim szerint normális, akár nyolc hétig is, és az is nagyon gyakori, hogy abba marad a vérzés, aztán néhány nap (akár egy hét) kihagyás után "újra kezdi", de az még nem a menstruáció, hanem azzal lesz "végleg vége" a tisztulásnak. Ez egyénenként lehet gyenge vérzés, vagy menstruáció szerû erõs vérzés is, ami egy hétig tart. Hogy egy fogamzásgátló hogyan kavar ebbe bele, azt nem tudom...

Mikor lehet érezni az első rúgásokat? A legelső után, már folyamatos? Vagy vannak kihagyások?

Legjobb válasz: Szia! Én 17.-hetesen éreztem legelösszõr a babámat és utánna minden nap. 33.-hetes kismami

Szia! Én 17.-hetesen éreztem legelösszõr a babámat és utánna minden nap. 33.-hetes kismami
Én 16 hetesen, és voltak kihagyások még a 20.hét körül is (1-2 nap) Folyamatosan a 22.tõl érzem, de intenzíven a 25.-tõl.
Én 15 hetesen éreztem elöször utána csak 2-3 nap mulva majd már minden nap egyre erösebben
Szia. Én 19 hetesen éreztem az elsõ rúgásokat, azóta folyamatosan érzem! Üdv 36 hetes kismama
Én 18 hetesen éreztem elõször.Eleinte napi 1-2x most 22 hetesen már 5-7x.Ahogy telik az idõ egyre sûrûbben és erõsebbnek érzem a mozgását.
En 16 hetesen ereztem, utana 2-3 naponta, 18 hetestol mindennap tobbszor is..
Szia! Én 17 hetesen éreztem elõször a babámat, viszont egyértelmû rúgást, amit már az apukájais érzett ha a hasamra tette a kezét csak a 20. héten és attól kezdve minden nap. 27 hetes pocis
Én 15 hetesen éreztem elõször, aztán 2 hétig nem volt semmi. Utána is csak néha-néha lejelentkezett. Volt, hogy több napig nem is éreztem. Igazán a 20. hét után indult be, akkor már naponta többször is lehetett érezni a mocorgást.

Lehet már kapni folyamatosan a Gracial-t?

Novemberben voltam orvosnál, azt mondta, hogy kivonták, ami számomra most derült ki, hogy nem is igaz! Akkor a Novynette-t írta fel, de nekem ez nem igazán jó! Görcsölök t?le mindig, meg szédelgek! Újra a Gracial-t akarom felíratni, azért kérdezem, hogy lehet-e már rendesen kapni!

Legjobb válasz: Szia! Nem vonták ki csak nem lehetett kapni egy ideig az új csomagolás engedélyeztetési eljárásának az elhúzódása miatt. Én is novemberben voltam dokinál, amikor nem tudtam kiváltani, de szerencsére tudtam egyes csomagot szerezni és azóta ki tudtam váltani a 3asat is decemberben meg a barátnõm is ki tudta már váltani. Szóval csak átmeneti volt a hiány. Én szerencsés voltam, mert nem kellett váltanom, de nem tudom, hogy jó-e az, ha most megint visszatérsz rá, ezt a dokiddal meg kellene beszélned.

Szia! Nem vonták ki csak nem lehetett kapni egy ideig az új csomagolás engedélyeztetési eljárásának az elhúzódása miatt. Én is novemberben voltam dokinál, amikor nem tudtam kiváltani, de szerencsére tudtam egyes csomagot szerezni és azóta ki tudtam váltani a 3asat is decemberben meg a barátnõm is ki tudta már váltani. Szóval csak átmeneti volt a hiány. Én szerencsés voltam, mert nem kellett váltanom, de nem tudom, hogy jó-e az, ha most megint visszatérsz rá, ezt a dokiddal meg kellene beszélned.

Egy Opel Frontera 2, 3TD autóban ha az olaj felmelegszik alapjáraton az olajnyomás jelzõ lámpa pirosan világít. Az elején fel-fel villan aztán ha melegebb lesz az olaj már folyamatosan világít. De csak alapjáraton. A kérdésem mi lehet a probléma?

Agip 10w40 olaj van benne.

Legjobb válasz: Az hogy nem viszi az olajat rendesen. Milyen olaj van elõírva? Az alapjáratod normális? Olajpumpa rendben? Olajszûrõ? Olajjáratok? Esetleg az olajszûrõ valami hulladék s nem jól mûködik? Elsõre ennyi. Mindenesetre vidd szerelõhöz mielõtt kinyírod a motort.

Az hogy nem viszi az olajat rendesen. Milyen olaj van elõírva? Az alapjáratod normális? Olajpumpa rendben? Olajszûrõ? Olajjáratok? Esetleg az olajszûrõ valami hulladék s nem jól mûködik? Elsõre ennyi. Mindenesetre vidd szerelõhöz mielõtt kinyírod a motort.
Vagy olajat kellene rá tölteni vagy az olajpumpa koszolódott el/csereérett. Hidegen sûrûbb az olaj, ezért magasabb a nyomás (hiába megfelelõ, a sûrûsége miatt nem ken rendesen). Melegen viszont hígabb, csökken a nyomás és világít a lámpád. Ha elkezded nyomni neki, pörög a motor, a pumpa is jobban nyomja, ezért kialszik a lámpa. Mielõtt kapnál olyan válasz: ne, semmiképp ne tegyél bele sûrûbb olajat! Legyen a min-max között, ha úgy is világít akkor alkatrész javítás/csere.t
Bocsi a helyes sorrand: olajszint ellenörzés, takarítás, javítás/csere

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!