Találatok a következő kifejezésre: Lehet már folyamatosan (145 db)

Magne B6 tablettát lehet szedni folyamatosan, akár hónapokig? Stresszre és álmatlanságra szedem. (Alig alszik másfél éves kisfiam és már teljesen kész voltam, ezért kezdtem el. )

Már 3 hónapja szedem és tényleg úgy érzem, hogy segít. De lehet egyfolytában szedni?

Legjobb válasz: Szerintem lehet. A terhesség alatt is lehet szedni és ott nem mondta a doki, hogy tartsak szünetet. Én is szedek hasonló dolgok miatt és nekem is használ. Ha lefekvés elõtt veszem be, akkor tuti végig alszom az éjszakát, már ha a kisfiam engedi :-) De az nem árt, ha idõnként pár nap szünetet hagysz.

Szerintem lehet. A terhesség alatt is lehet szedni és ott nem mondta a doki, hogy tartsak szünetet. Én is szedek hasonló dolgok miatt és nekem is használ. Ha lefekvés elõtt veszem be, akkor tuti végig alszom az éjszakát, már ha a kisfiam engedi :-) De az nem árt, ha idõnként pár nap szünetet hagysz.

6 napja késik. Most meg barnázok. A hőm folyamatosan fent van 36, 9. Mi lehet? Már aggódok.

A hasam szokott szurkálni csak percekig ami eztán elmulik.

Legjobb válasz: Sziasztok:) Teszteljetek, ha mostanra nemvártátok, akkor is sajnos lehet ebben a hónapban így nyitjátok, de az is lehet, hogy picike miatt "gondolkodik" a szervezetetek... Ha negatív, és estleg normalizálódik a vérzés, akkor sajnos nem jött most össze, ha pozitív akkor pedig menjetek dokihoz, hogy nézze meg minden rendben van e. (PICIT NEM FOGJA MÉG LÁTNI, CSAK A MÉHFAL ÉPSÉGÉT NÉZZE MEG)

Sziasztok:) Teszteljetek, ha mostanra nemvártátok, akkor is sajnos lehet ebben a hónapban így nyitjátok, de az is lehet, hogy picike miatt "gondolkodik" a szervezetetek... Ha negatív, és estleg normalizálódik a vérzés, akkor sajnos nem jött most össze, ha pozitív akkor pedig menjetek dokihoz, hogy nézze meg minden rendben van e. (PICIT NEM FOGJA MÉG LÁTNI, CSAK A MÉHFAL ÉPSÉGÉT NÉZZE MEG)
Szia! Én azt mondom, hogy sajna nem maradt meg:(...viszont, ha 2-3 nap múlva sem múlik el, és ugyanilyen darabos és intenzív, menj el a dokihoz! Akkor ki kell, hogy tisztítsanak! Nekem 1x volt ilyen, 3 hétig..
Szia!Én is most tettem fel egy ilyen kérdést, nem láttam a tiédet:) Engem is érdekel a dolog, mert pont így vagyok, semmi mensis fájdalom, csak barnázás, pedig nekem, ha megjön, nagyon görcsölök és rögtön vér jelentkezik.Nekem ez a 39.napom.Teszteltél már?
Szerintem baba van! A barnázás másnál is elõ szokott fordulni, addig nincs baj, amíg nem vérzel. Nem írtad hogy tesztet csináltál. Ha nem akkor mindenképp csinálj egyet. Ha nagyon idegeskednél, akkor hívd fel a dokidat, ha szükségesnek tartja, akkor úgyis behív egy vizsgálatra.
A kérdező hozzászólása: 9.-én teszteltem lilyvel, de negatív volt:( Holnap lehet megyek dokihoz.Pedig szoktam görcsölni elég rendesen.Remélem nincs gond.
A kérdező hozzászólása: ma fent volt a hõm ugy mint eddg, de rá 3 orára elöntött a vér:(Nagyxon görcsöltem, de 2 algoflex meg 1 bögre cickafarkfûtea helyrerakott.Most este meg csomo vérdarab+ olyan mintha egy nagy darab nyálkahártya lett vna 3x2cm-es volt.Azon filozok az mi lehetett??? Szoval valoszinu, hogy nem maradt meg, de lett vna?Mert nem szokott igy megjönni..Ti csajok, hogy álltok?
Szia, Ha volt is nem maradt meg, ha véget ért a vérzésed menj el dokihoz, ha több mint egy hétig véreznél pláne ha alapból 4-5nap alatt túl vagy rajta, akkor menj orvoshoz, hogy nézzék meg mi van veled.

Lehet már kapni folyamatosan a Gracial-t?

Novemberben voltam orvosnál, azt mondta, hogy kivonták, ami számomra most derült ki, hogy nem is igaz! Akkor a Novynette-t írta fel, de nekem ez nem igazán jó! Görcsölök t?le mindig, meg szédelgek! Újra a Gracial-t akarom felíratni, azért kérdezem, hogy lehet-e már rendesen kapni!

Legjobb válasz: Szia! Nem vonták ki csak nem lehetett kapni egy ideig az új csomagolás engedélyeztetési eljárásának az elhúzódása miatt. Én is novemberben voltam dokinál, amikor nem tudtam kiváltani, de szerencsére tudtam egyes csomagot szerezni és azóta ki tudtam váltani a 3asat is decemberben meg a barátnõm is ki tudta már váltani. Szóval csak átmeneti volt a hiány. Én szerencsés voltam, mert nem kellett váltanom, de nem tudom, hogy jó-e az, ha most megint visszatérsz rá, ezt a dokiddal meg kellene beszélned.

Szia! Nem vonták ki csak nem lehetett kapni egy ideig az új csomagolás engedélyeztetési eljárásának az elhúzódása miatt. Én is novemberben voltam dokinál, amikor nem tudtam kiváltani, de szerencsére tudtam egyes csomagot szerezni és azóta ki tudtam váltani a 3asat is decemberben meg a barátnõm is ki tudta már váltani. Szóval csak átmeneti volt a hiány. Én szerencsés voltam, mert nem kellett váltanom, de nem tudom, hogy jó-e az, ha most megint visszatérsz rá, ezt a dokiddal meg kellene beszélned.
A kérdező hozzászólása: Ja, és: 18/L
Én is így vagyok, kb. egy hete fáj folyamatosan a fejem, kivéve éjszaka.nekem Algoflex Forte sem használ.Bizttos a változékony idõ miatt-.megpróbálok többet inni de nem igazán segít.Nekem egyébként a legjobban a halántékom, kétoldalt fáj.
A kérdező hozzászólása: Nekem a halántékom elöl.
Vérnyomásemelkedéstõl is lehet. Ha van otthon csalán tea, akkor 1-2 csészével kellene inni belõle. A csalán vízhajtó, lehet ez megoldaná a fejfájást.
Elmondanám, hogy az algofleyx forte egy rakás kaki, az ultra fortéval karöltve. Fogfájásra 2-t betoltam anno, ugyanúgy hasogatott tovább. Ennyit róla, pedig a patikus ajánlotta... Kérdezõ, próbálj meg egy pohár kvét meginni, nekem attól el szokott múlni a fejfájás. Viszont elõtte mérj vérnyomást azért. Ha alacsony, jöhet a káv, ha magas, akkor próbálj sok folyadékot inni, vizes borogatás meg vlmi gyógyszer.
Ultra fortét próbáld ki 5000 méter magasságban.. Állati jó. :)
Nekem is fáj mostanában a fejem, gondolom az idõjárás változástól van mindez. Egyik nap dög meleg van a másikban meg megfagyok. Amúgy én sem vagyok fejfájós, csak ritkán jön elõ és akkor se sokáig. Szóval szerintem nem kell parázni :) Vegyél be egy fejfájás csillapítót, vagy ha nem szeretsz gyógyszereket szedni, akkor aludj sokat :) Aztán jobbulgassál :)
Ne gyógyszerezzétek magatokat ha kell ha nem, Több vizet kell fogyasztani és kész. Víz, víz, víz és mégtöbbb víz :D

Egy Opel Frontera 2, 3TD autóban ha az olaj felmelegszik alapjáraton az olajnyomás jelzõ lámpa pirosan világít. Az elején fel-fel villan aztán ha melegebb lesz az olaj már folyamatosan világít. De csak alapjáraton. A kérdésem mi lehet a probléma?

Agip 10w40 olaj van benne.

Legjobb válasz: Az hogy nem viszi az olajat rendesen. Milyen olaj van elõírva? Az alapjáratod normális? Olajpumpa rendben? Olajszûrõ? Olajjáratok? Esetleg az olajszûrõ valami hulladék s nem jól mûködik? Elsõre ennyi. Mindenesetre vidd szerelõhöz mielõtt kinyírod a motort.

Az hogy nem viszi az olajat rendesen. Milyen olaj van elõírva? Az alapjáratod normális? Olajpumpa rendben? Olajszûrõ? Olajjáratok? Esetleg az olajszûrõ valami hulladék s nem jól mûködik? Elsõre ennyi. Mindenesetre vidd szerelõhöz mielõtt kinyírod a motort.
Vagy olajat kellene rá tölteni vagy az olajpumpa koszolódott el/csereérett. Hidegen sûrûbb az olaj, ezért magasabb a nyomás (hiába megfelelõ, a sûrûsége miatt nem ken rendesen). Melegen viszont hígabb, csökken a nyomás és világít a lámpád. Ha elkezded nyomni neki, pörög a motor, a pumpa is jobban nyomja, ezért kialszik a lámpa. Mielõtt kapnál olyan válasz: ne, semmiképp ne tegyél bele sûrûbb olajat! Legyen a min-max között, ha úgy is világít akkor alkatrész javítás/csere.t
Bocsi a helyes sorrand: olajszint ellenörzés, takarítás, javítás/csere

13 eves vagyok egyik torna oran nagyon szurták a szivem azota már folyamatosan szurják egy hete mi lehet a baj?

koszike addig is

Legjobb válasz: igen futotunk es azota mikor megyek valahova elkezd szurni asztan abbahagya asztan negint szur

A kérdező hozzászólása: igen futotunk es azota mikor megyek valahova elkezd szurni asztan abbahagya asztan negint szur
Szúrják a szíved tesiórán? Hm ilyenrõl még nem is hallottam.
Hirtelen nõhettél, az ilyen szurkálást fõleg az okozza, hogy a lép összehúzódik, és tartalék vért küld ezzel a keringésbe. Nekem is volt ilyen, de ha elég vizet ittam délelõttönként, jobb lett, és a rendszeres sport is segített. :)
Istenem....
A ciklus második felében: 3 nappal a tüszörepedés után szárazságnak kell bekövetkezni. Egy héttel utána a szervezet újra krémes állagú nyálkát termel, ez 2-3 napig is megfigyelhetö. Ez a nyálkatermelés a beágyazódás idöszakára esik ugyan, de ezzel nem függ össze. Ezután a menstruációig ismét szárazság következik. 1-2 nappal a vérzés elött újra vizes, tojásfehérjeszerü nyálka figyelhetö meg, ha nem lépett fel terhesség. Ez a következö vérzés elörejelzöje. http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml

Mikor lehet érezni az első rúgásokat? A legelső után, már folyamatos? Vagy vannak kihagyások?

Legjobb válasz: Szia! Én 17.-hetesen éreztem legelösszõr a babámat és utánna minden nap. 33.-hetes kismami

Szia! Én 17.-hetesen éreztem legelösszõr a babámat és utánna minden nap. 33.-hetes kismami
Én 16 hetesen, és voltak kihagyások még a 20.hét körül is (1-2 nap) Folyamatosan a 22.tõl érzem, de intenzíven a 25.-tõl.
Én 15 hetesen éreztem elöször utána csak 2-3 nap mulva majd már minden nap egyre erösebben
Szia. Én 19 hetesen éreztem az elsõ rúgásokat, azóta folyamatosan érzem! Üdv 36 hetes kismama
Én 18 hetesen éreztem elõször.Eleinte napi 1-2x most 22 hetesen már 5-7x.Ahogy telik az idõ egyre sûrûbben és erõsebbnek érzem a mozgását.
En 16 hetesen ereztem, utana 2-3 naponta, 18 hetestol mindennap tobbszor is..
Szia! Én 17 hetesen éreztem elõször a babámat, viszont egyértelmû rúgást, amit már az apukájais érzett ha a hasamra tette a kezét csak a 20. héten és attól kezdve minden nap. 27 hetes pocis
Én 15 hetesen éreztem elõször, aztán 2 hétig nem volt semmi. Utána is csak néha-néha lejelentkezett. Volt, hogy több napig nem is éreztem. Igazán a 20. hét után indult be, akkor már naponta többször is lehetett érezni a mocorgást.

Lehet ma szülünk? Már 1 órája folyamatasosan fáj a hasam, most már a derekam is. Ma voltam dokinál a méhszáj 2100. Még csak 36+3 hetes vagyok. Indult már meg így valakinek a szülés? Ja és a hasam is folyamatosan kemény.

Legjobb válasz: Minden elképzelhetõ, de szerintem csak jóslóid vannak folyamatosan. Kicsit kihúzhatnád még, de minden lehetséges. Figyeld a tested, ülj egy kád meleg vízbe, ha jóslók akkor elmúlnak. Könnyû szülést!

Minden elképzelhetõ, de szerintem csak jóslóid vannak folyamatosan. Kicsit kihúzhatnád még, de minden lehetséges. Figyeld a tested, ülj egy kád meleg vízbe, ha jóslók akkor elmúlnak. Könnyû szülést!
Szia! Na mi a helyzet veletek? Nekem kisebb-nagyobb megszakításokkal reggel óta fáj a hasam. Volt hogy 10 percenként jött, de volt hogy 1 óráig nem jött "mindjárt megjön érzés". Most indulok zuhanyozni, hátha az segít. Remélem csak az idõjárás szórakozik! Kicsit korai lenne neked is meg nekem is... Üdv: 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Szerencsére minden rendben, elmúltak a fájások. Biztos csak a hidegfront szórakozott velem.

Mitől lehet? 22 hós kislányom éjszaka óta folyamatosan lázasodik, de betegségnek vagy náthának semmi jele 13 órára viszem a doktornőhöz, de már tiszta ideg vagyok, hogy mi baja lehet a gyermekemnek.

Legjobb válasz: A laz lehet gyuladas a szervezetbe. Altalaban ha gyuladas lep fel akkor a szervezet lazzal vedekezik a korokozok ellen. Mennyire megy fel a laza? Kisfiamnak akkor volt hasonlo amikor fulgyuladasa volt. Nem folyt az orra, nem kohogott csak folyamatosan ingadozott a laza. Hol magass volt, hol jobban volt. A szervezete kuzdott de nem tudta legyozni. A doki egybol a fulebe nezett bele es mondta is, hogy gyuladas, bakterialis es antibiotikumot irt fel. Ha virusos akkor nem tudnak mit csinalni sajnos de a virusos fertozesekre nem igen jellemzo a laz ingadozas, mert azt allatalaban jobban kezeli a szervezet.

A laz lehet gyuladas a szervezetbe. Altalaban ha gyuladas lep fel akkor a szervezet lazzal vedekezik a korokozok ellen. Mennyire megy fel a laza? Kisfiamnak akkor volt hasonlo amikor fulgyuladasa volt. Nem folyt az orra, nem kohogott csak folyamatosan ingadozott a laza. Hol magass volt, hol jobban volt. A szervezete kuzdott de nem tudta legyozni. A doki egybol a fulebe nezett bele es mondta is, hogy gyuladas, bakterialis es antibiotikumot irt fel. Ha virusos akkor nem tudnak mit csinalni sajnos de a virusos fertozesekre nem igen jellemzo a laz ingadozas, mert azt allatalaban jobban kezeli a szervezet.
A kérdező hozzászólása: 38, 4 volt a láza, a védõnõ azt mondja lehet azért mert most jönnek az utolsó fogai, de a nagy melegtõl is elõfordulhat, de én inkább egy orvosi szakvéleményt szeretnék hallani
Nemrég a lányom is beteg volt. 39 fok felett volt aláza. Nem is látszott rajta semmi, jókedvû volt. Torokgyulladás volt, nem is mondta, hogy fáj valamilye. Nem tudom mitõl, nem evett-ivott hideget, stb...
a láz nem épp elég jele a betegségnek? :(
Nyugi, 99 százalék, hogy semmi komoly. Örülj, hogy más tünet nincs. Csillapítsd a lázát. Persze azért vidd el az orvoshoz, ki kell zárni pár dolgot ami beavatkozást igényelne.
Nemrég a kisfiam is belázasodott, de csak éjszakára. Nappal nem volt lázas, semmi nem utalt betegségre. Mikor már a második éjszaka is elõfordult, akkor vittem el az orvoshoz. Vírusos torokgyulladása volt.
Mar harmadik kerdesre irom le, hogy nekunk is ez volt. Csak lazas volt, semmije nem fajt, elesettnek sem tunt. Ez volt egy hetvege elotti napon. Hetfon elvittem dokihoz, nem talalt semmit. Elkuldott laborba, semmi kulonos. Mellkasrontgen: renden, ful-orr-gegeszet: enyhen piros a torka, virusosnak tunt, megis adott antibiotikumot. Este kellett volna bevenni az elso adagot, de mar delutan sem volt laza, hoemelkedese sem, igy felhivtam a dokit, hogy akkor mi legyen, es mondta, hogy akkor ne kezdjuk el az antibiotikumot. Nem is vettuk be, azota sincs semmi. 6 napig belazasodott minden delutantol.
Szia!Dettó ez van nálunk is, már voltunk orvosnál, és mandulagyulladás.Nem is gondoltam volna én sem, mert nem látszott hogy fájt volna neki nyeléskor.Most 15 hós, és elöször beteg.Pedig kedden kaptunk volna oltást is.
Szia! Szerintem vagy 3 napos láza van, vagy a fogai viselik meg ennyire!Már mondaá/mutatná ha fáj valamilye! A lányomnak is a 3 napos láznál, semmi baja nme volt, de a láza nem ment le, majd 72 óra után tiszta pötty lett! Remélem semmi komoly, és akét általam említettbõl lesz valami!Akkor hamar túllesztek rajta! De már biztos okosabb vagy, mert a doki megnézte! :) Jobbulást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!