Találatok a következő kifejezésre: Lehet már a felvételi (23 db)

Mi tegyek ha a szintimről (beépített hangkártyás és USB-vel csatlakozik), a felvétel sietni kezd a szám 3/4 részénél? Állandóan begyorsít felvétel közben és nem értem miért lehet. Már egy csomó dolgot kipróbáltam.

Amikor bekapcsolom a hangszert akkor a számítógép azonnal átvált másik hangkártya használatra. Pár hónapja még tökéletesen, valós időben felvett mindent. Úgy 1 hónapja hülyült meg. Semmi program nem megy csak a felvételem + háttérzene amire felveszek. Sony Vegast használok, de a windows alap rögzítőjén is késik. Mit lehet tenni?

8. -os a lányom. Ha már beadtuk a felvételi lapot, de meggondoltuk magunkat, hogy nem az elsőnek megjelölt szakközépiskolába menjen, lehet még változtatni?

S.O.S

Legjobb válasz: A megjelölt iskolák bármelyikébe mehet,ha a tanulmányi eredménye megfelel(ha felvételt nyert)bármelyikbe mehet.De ha tuti a másikba akar menni én felhívnám az adott intézményt és ott érdeklõdnék.

A megjelölt iskolák bármelyikébe mehet, ha a tanulmányi eredménye megfelel(ha felvételt nyert)bármelyikbe mehet.De ha tuti a másikba akar menni én felhívnám az adott intézményt és ott érdeklõdnék.
Meg lehet majd változtatni, nyugi. Kérdezzétek meg az ofõt.
Meg lehet változtatni. Márciusban lesz két nap, amikor hivatalosan a sorrendet még egyszer meg lehet "pörgetni". Az osztályfõnökök biztosan ismerik ezt a dátumot, én már nem emlékszem rá pontosan de ha emlékeim nem csalnak március 15-18-a körül lehet ez az idõpont. Kérdezzetek rá!! Tombi
De, meglehet. Én is most válaszok iskolát ès a megjelölt iskolák sorrendjén lehet váltosztatni, de új iskolát nem lehet megjelölni. Ez a dátum (váltosztatás dátuma): március18-19.(hétfõ-kedd) A váltosztatáshoz be kell menni az iskolába.

Ha felvesznek egy adott szakra, de én elrontottam a felvételit, egy olyan városba kellene mennem ahova nem akarok, akkor mit lehet tenni? Át lehet jelentkezni már az elején?

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogy legalább egy szemesztert meg kell várnod, és lehetõleg minél jobb eredménnyel elvégezned, utána már meg lehet próbálni, és hogyha hasonló kaliberû a két iskola és jók az eredményeid szerintem nem is lesz gond

én úgy tudom, hogy legalább egy szemesztert meg kell várnod, és lehetõleg minél jobb eredménnyel elvégezned, utána már meg lehet próbálni, és hogyha hasonló kaliberû a két iskola és jók az eredményeid szerintem nem is lesz gond


Emelt szintű érettségi után lehet középszinten érettségizni ugyan abból a tárgyból? Már nem járok középiskolába, egyszer már leérettségiztem, de szeretném növelni a felvételi pontjaimat.

Legjobb válasz: ha már megkaptad az érettségi bizonyítványodat, utána abból mész és olyan szinten érettségizni, amibõl akarsz csak fizetni kell érte középszint: 10-12 ezer Ft emelt szint: 20-22 ezer Ft

ha már megkaptad az érettségi bizonyítványodat, utána abból mész és olyan szinten érettségizni, amibõl akarsz csak fizetni kell érte középszint: 10-12 ezer Ft emelt szint: 20-22 ezer Ft
A legutolsó válasz a helyes.
Természetesen lehet, pont azért, hogy megtehesd, amit szándékozol, vagyis egyetemre mehess. Jól is néznénk ki, ha egyetlen kevésbé sikeres vizsga miatt az ember egy életre elvágná magát egy pálya elõl. Ezt hívják ismétlõ vizsgának. Aki nem ért hozzá, minek válaszol?
Én úgy tudom rendes érettségi után csak szint-emelõzni, vagy javítani lehet, és persze fizetni kell érte.
Nem lehet.
visszafelé nem lehet menni. ha már van emelted, akkor már csak ott ismételheted max. azt is csak pénzért természetesen.
Mért beszélsz hülyeségeket, 18.51?! NEM IGAZ, NEM IGAZ, NEM IGAZ!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Most érettségiznék harmadszor ebbõl a tárgyból. Elõször emelt szinten csonáltam, ez kicsit rosszabbra sikerült, mint szerettem volna, következõ évben megismételtem emelt szinten, így elég jól sikerült, és felvettek oda, ahova szerettem volna menni. Idén letenném mégegyszer középszinten, mert új szakra jelentkeztem, és még több pontra lesz szükségem. (Furcsán hangzik, de középszinttel és más plusszponttal többet érhetek el). SZóval Emelt után emelttel nem volt semmi gond, persze fizettem érte. Csak abban nem voltam biztos, hogy Emelt után lehet még közepezni.
Ezt az oktatási hivatal honlapjáról másoltam be. Azokra vontakozik viszont, akik már nem állnak tanulói jogviszonyban, szóval már érettségizettek. "Az érettségi vizsga vizsgaszabályzatáról szóló 100/1997. (VI. 13.) Korm. rendelet 12. § (5) bekezdése alapján az érettségi bizonyítvány megszerzését követıen bármelyik vizsgatárgyból bármelyik vizsgaidıszakban lehet érettségi vizsgát tenni, függetlenül attól, hogy az adott vizsgatárgyból milyen szintõ és milyen eredménnyel rendelkezik a vizsgázó. (Akár olyan vizsgatárgyból is tehet érettségi vizsgát az érettségi bizonyítvánnyal rendelkezı vizsgázó, amelyiket egyáltalán nem tanulta a középiskolai tanulmányai során.) A 2011-ben emelt szinten választható érettségi vizsgatárgyak listája megtalálható az OH honlapján."

Meg lehet már nézni valahol a Gravitációt nem kamerás felvételben?

Legjobb válasz: Meg,moziban.Mashol meg nem jelent meg,csak angolul es felirattal,gondolom.De nem biztos.

Meg, moziban.Mashol meg nem jelent meg, csak angolul es felirattal, gondolom.De nem biztos.
Idén 200, jövõre azt hiszem 240.
A kérdező hozzászólása: Mert 500 pont lesz a max pontszámítást is átvariálják valahogy? Többet fognak érni a tantárgyak, érettségi, vagy lesz újabb plusz pont? Ez hogy lesz?
Azt lényegében nem fogják átvariálni, csak eddig 80 pluszpontot lehetett megszerezni, ez fog 100-ra nõni. Ezáltal lesz a 480-ból 500 pontos felvételi eljárás. Igen, . valóban 240 pont kell a minimum bejutáshoz. Ez azt jelenti, hogy ezáltal - és a pontok megnövelésével - fognak még kevesebb felvételizõt valamilyen szakra felvenni. (Fõleg államilag támogatottakat...)

Lehet már tudni a felvételi ponthatárokat?

Jöv?re érettségizem és latolgatom az esélyeimet BTK-ra Pécsen, de nem tudom mihez viszonyítani. Lehet már tudni valamit?

Legjobb válasz: 24-én lesznek eredmények este.

24-én lesznek eredmények este.

Már lehet jelentkezni felsőoktatási intézménybe levelező szakra is vagy csak nappalira? Hol lehet hozzájutni a felsőoktatási felvételi tájékoztatóhoz és a jelentkezési laphoz? Bármelyik ilyen intézményben? És kell érte fizetni?

Alapképzésre gondoltam! Légyszi segítsetek!!!

Legjobb válasz: Eddig is lehetett levelezõre jelentkezni, nincs külön nappalira és levelezõre jelentkezés, midnegyik egy idõszakban van. Annyiban különbözik, hogy a második rublikába nem N betût írsz, hanem L-et. A sulidban is tudsz rendeltetni. Igen, kell érte fizetni. Viszont internetet keresztül is lehet jelentkezni, nem olyan macerás mint a postai úton történõ jelentkezés.

Eddig is lehetett levelezõre jelentkezni, nincs külön nappalira és levelezõre jelentkezés, midnegyik egy idõszakban van. Annyiban különbözik, hogy a második rublikába nem N betût írsz, hanem L-et. A sulidban is tudsz rendeltetni. Igen, kell érte fizetni. Viszont internetet keresztül is lehet jelentkezni, nem olyan macerás mint a postai úton történõ jelentkezés.
A kérdező hozzászólása: Most nem járok suliba! Szóval magamnak kell szereznem csak nem tudom hogy hol lehet. Mert úgy hallottam hogy csak a tájékoztatóval együtt lehet hozzájutni. Ha interneten keresztül jelentkezem akkor ott hogy kell elküldeni a bizonyítványaim másolatát?
A kérdező hozzászólása: köszi hogy segítesz!!!
Beszkenneled, és feltöltöd a honlapra.

A Bajcsy-kórházban lehet kérni DVD felvételt az ultrahangról? Két éve szültem ott, akkor még csak ismerkedtek valami szuper új ultrahang-géppel, gondolom, most már csak tudják használni.

Legjobb válasz: 2000 forintért amit átutalsz a kórháznak ÉS viszel dvd-t akkor kiirják. De az EGészségházban ki is irták a számlaszámot ahova át lehet utalni.

2000 forintért amit átutalsz a kórháznak ÉS viszel dvd-t akkor kiirják. De az EGészségházban ki is irták a számlaszámot ahova át lehet utalni.
Én nem utaltam a pénzt, hanem ott a kórházban (B épület) van pénztár és ott fizettem be a 2000 Ft-t.

Az Ilyés Gyula Gimnáziumban a felvételiket meg lehet nézni holnap is már?

Nagyon fontos lenne, mert csak így tudom megoldani, hoyg lássam a felvételimet.

Legjobb válasz: Még nem biztos, hogy kész vannak a javítással

Még nem biztos, hogy kész vannak a javítással
Illyés
Majd kirakják a honlapra


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!