Találatok a következő kifejezésre: Lehet látni terhességet (18 db)

Hol van a babám? Ennyire fiatal még a terhesség, hogy nem lehet látni, vagy nincs is baba?

ha az utolsó mensi els? napjától számoljuk, ma vagyok 5 hetes és 2 napos terhes. a tesztjeim pozitívak, de tegnap elkezdtem picit barnázni rohantam a sürg?sségire. a doki megnézett és nem látott semmit. ma reggel ismét UHval kezdtünk, de semmit nem talál a nyálkahártyám 8mm, bal oldali ováriumban 40x30as folyadék tartalmú képlet, douglasban folyadék nincs - ez került a papíromra. ilyenkor mi van??? hcg vérvétel eredményért holnap megyek,de érzem, hogy ott van az a kicsi baba. volt valakivel hasonló eset? köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Nagyon kicsi még a terhességed, lehet hogy egy pár nappal késõbb készült mint ahogy számoltad. Nekem az elsõ babámnál volt ez, több pozi tesztem is volt és 2 x akartak meggyõzni róla hogy a teszt hazudik:) és nincs is baba, elõször 8 mm-es majd 2 nap múlva 10mm es nyálkahártyát mértek és azt mondták csak mensizni fogok. Levették a béta hcg-t aminek 2 nap múlva lett eredménye 1000-es lett szóval egyértelmû terhesség :) És rá 10 napra mentem újra akkor már szívhang is volt!! Az h a petefészkedben van egy képlet, lehet egy másik tüszõ is, nekem 2 volt terhesség mellett, de felszívódtak a 12.hétre. Úgyhogy a vérvételbõl ki fog derülni van e baba!! Én szurkolok neked!! Majd írd meg mi lett!!

Nagyon kicsi még a terhességed, lehet hogy egy pár nappal késõbb készült mint ahogy számoltad. Nekem az elsõ babámnál volt ez, több pozi tesztem is volt és 2 x akartak meggyõzni róla hogy a teszt hazudik:) és nincs is baba, elõször 8 mm-es majd 2 nap múlva 10mm es nyálkahártyát mértek és azt mondták csak mensizni fogok. Levették a béta hcg-t aminek 2 nap múlva lett eredménye 1000-es lett szóval egyértelmû terhesség :) És rá 10 napra mentem újra akkor már szívhang is volt!! Az h a petefészkedben van egy képlet, lehet egy másik tüszõ is, nekem 2 volt terhesség mellett, de felszívódtak a 12.hétre. Úgyhogy a vérvételbõl ki fog derülni van e baba!! Én szurkolok neked!! Majd írd meg mi lett!!
Én 5 hetes voltam mikor elõször mentem dokihoz.De már látta.Visszarendelt 2 hét múlva addigra már szívhangja is volt.Majd holnap kiderül az eredményeidbõl.Nem lehet hogy egy kicsit késõbb fogant a baba?Mert akkor lehet hogy azért nem látta.
A kérdező hozzászólása: Kedves Elsõ: nagyon köszönöm a válaszod, megnyugtató volt olvasni. mindenképpen írok, hogy mi lett a hcg eredmény. drukkoljatok nagyon kérlek, úgy szeretném ezt a kicsit :) 2. válaszoló: köszi Neked is, a próféta szóljon belõled és remélem ez lehet az ok, hogy késõbb fogant a babóca :)
Nekem 5 hetesen azt mondta a doki, hogy semmi értelme még UH-t csinálni. Nem is csinált - 2 múlva mentem, akkor már volt szívhang!!
A kérdező hozzászólása: és szerintetek a 8mm endometrium nem kevés?? mindenhol sokkal többet olvasok :(
Szia! Nekem 4 hét 5 naposan egyértelmûen látszott a terhesség. Igaz hüvelyi uh-gal néztek, ez nagyon nem mindegy, a hasival nem valószínû, hogy látható ilyen pici babácska. Meg a gép minõsége sem mindegy, és az orvos gyakorlata sem a dologban. Azért mindenképp érdemes a barna miatt progeszteront szedni, a hiánya okozhatja a barnát, pedig létfontosságú. Erre általában Ultrogestan tablettát írnak fel, vagy esetleg Duphastont. Drukk, minden jót! 28 h km
Szia! Lehet, hogy csak késõbb sikerült a babóca. Én is ma voltam UH-on, mensi alapján 6+3 hetes terhes vagyok, de csak 6-7 mm-es petezsákot láttak, meg 3 cm-es sárgatestet, szõval kb. 2 héttel fiatalabb. Jövõ hét végén megyek megint. A tesztem is csk a nemvár után 1 héttel lett pozitív, úgyhogy nagyon reménykedem. Nem értek az ultrahanghoz, de a 40*30-as izé akár sárgatest is lehet, nem?
A kérdező hozzászólása: betelefonáltam a kórházba, 202 lett a hcg :) már csak az a kérdés hol a babó, de ezek szerint van valahol :) igen, lehet késõbb készült, soha nem lehet tudni...:)

5 hetes mehenkivuli terhesseget lehet latni huvelyi uh?

En sem tudtam rola de 5 hetes terhes voltam amikor egy privat termekenysegi klinikan 20-25 perces huvelyi uh.csinaltak.Es nem vettek eszre semmit.

Legjobb válasz: Nem biztos, hogy látni kellett volna, 5 hetesen még kicsike. Lehet, hogy megmenthetõ lett volna a petevezeték, ha akkor észreveszik. De így utólag sajnos már nem lehet tudni, hogy hibáztak-e vagy sem, hacsak nincs felvétel a vizsgálatról, mert azt újra megnézve ellenõrizni lehetne, hogy csak õk nem vették észre, vagy tényleg nem látszott.

Legelsõ alkalommal én is 5 hetesen voltam ultrahangon és az orvos azonnal mondta, hogy méhen belüli a terhesség, szóval szerintem nem megfelelõ körültekintéssel járt el a vizsgálatot végzõ orvosod.
Nem biztos, hogy látni kellett volna, 5 hetesen még kicsike. Lehet, hogy megmenthetõ lett volna a petevezeték, ha akkor észreveszik. De így utólag sajnos már nem lehet tudni, hogy hibáztak-e vagy sem, hacsak nincs felvétel a vizsgálatról, mert azt újra megnézve ellenõrizni lehetne, hogy csak õk nem vették észre, vagy tényleg nem látszott.
Tapasztalat: kb. 4-5 hetes voltam, amikor az uh-on méhen belül nem látta a babát a doki, de + tesztjeim voltak, ezért sima mezei magánrendelésen elég sokáig vizsgált. Mire úgy döntött, van esély rá, hogy méhen kívül van, de nem látszik még, mivel kicsi. Következõ héten kontroll uh, ellátott utasításokkal, mire figyeljek, mikor kell azonnal kórházba menni. Vérvétel, kontroll tesztelés. Szerintem így korrekt.
engem 5 hetes terhesen hüvelyi UH-ra küldtek, hogy megnézzék, nem méhenkívüli-e, amúgy elég lett volna a hasi is
én nagyon sok sikert kivánok neked.És nagyon sajnálom ami történt.-Lehet ha jobban odafigyelnek akkor látták volna:S
Az angoloktol ne varjal sok jot! En bementem reggel a korhazba miutan hajnalban megkezdodtek a fajasaim, akkor megvizsgaltak, este kiengedtek anelkul, hogy ujra megvizsgaltak volna a mehszaj allapotat! Mar 6 napja hordtam akkor tul a lanyomat, de ezek az istennek nem akartak beinditani a szulest mikor napkozben lealltak a fajasok, stb. Aztan ejszaka alig ertunk be a korhazba mar 1-2 perces fajasaim voltak! Na meg majdnem egy no Streptococcus B fertozesre valo antibiotikumat adtak be nekem mikor en penicillin erzekeny vagyok es meg rohogtek is, hogy majdnem rossz embernek adtak be!
Méhen belül persze egyszerü megtalálni, de ha nem ott van, nehezen. És az a baj, hogy ilyenkor még olyan korán van, hogy hajlamosak az orvosok ráfogni arra, hogy még korai, és nem látszik, mint arra gondolni, hogy méhen kívüli is lehet. Bár 20-25 perces vizsgálatnál gondolom jól megnéztek mindent. Olvastam sok fórumot, és sokaknál volt, hogy idõsebb terhességnél is csak nagyon nehezen vették észre hol van, pedig akkor már tuti volt hogy méhen kívüli, mert magas volt a hcg szint, és méhen belül meg nem volt semmi. Úgyhogy nem tudom, én mondjuk személy szerint furcsállom, hogyha méhen belül van olyan szépen látszik, kívül meg nem, de sok ilyenrõl hallottam. Ezért jegyeztem meg, hogyha esetleg rögzítve van a felvétel, annak segítségével igazolható.
Nagy valószínûséggel látni kellett volna az 5. héten. Még nem voltam egészen 5 hetes, és biztosan látszott az uh-on a petezsák (én is láttam).
Méhen belül kicsit egyszerûbb megtalálni, mint kívül. 5 hetesen meg van, akinek még méhen belül se látszik.
hát annyiból rossz hogy ha nem tudják kitisztítani a vezetõt akkor lombikkal tudsz csak terhes lenni
Szerintem észre kellett volna venniük. A dokim nem dolgozik jó nevû klinikán, de amikor gyereket akartunk, mondta, hogy mielõtt megjönne menjek uh-ra. És közölte, hogy kórház, mert nagyon gyanús árnyékot lát a petevezetõn, muszáj megnézni. Másik uh, másik doki, és valóban méhen kívül volt. Semmi gond nem lett, ép a petevezetõm is. 3 hónap múlva újra terhes lettem. Szóval szerintem észre kellett volna ott is vegyék, hiszen én még kb. 4 hetes terhesen mentem, szerintem nem sokkal elõbb ágyazódhatott be a petevezetékbe, mégis észrevette, hogy valami nem stimmel, ami be is igazolódott, bár vártunk másfél hetet.
A kérdező hozzászólása: Igen azt tudom hogy sajnos csak lombik johet szoba.Szerencsere van ket gyerekem, de szeretnek meg egyet. A lenyeg nekem az, hogy hibaztak e?Ez egy jonevu termekenysegi klinika volt ahol fizetni kelett nem keveset a vizsgataokert es en nem vartam volna ezt hogy ket het mulva kiderul 7 hetes mehenkivuli terhesseg elo magzat, mukodo sziv. Nekem ez nem tetszik azert kertem a velemenyeteket mit gondol mas errol , lehet csak en tulzom el. Egyebkent azt hiszem keszultek felvetelek es ebben az iranyban el tudok indulni, koszonom szepen nektek a valaszokat.
Nem feltétlenül lehet észrevenni 5 hetesen, másrészt meg ha észreveszik, a petevezetõd akkor is ráment volna.
Szerintem ezen nem erdemes vitazni, hogy most latszodhatott, vagy nem, mert minden attol fugg, hogy MIKOR FOGANT meg a baba. Ha most keson, akkor 5hetesen (ergo utolso menzi 1.napjatol szamitva 5 het elteltevel) nem igen fog latszani, de ha mondjuk a ciklus 6.napjan esett valaki teherbe, akkor igen.

6-7 hetes terhességet lehet látni hasi UH-n? Szívdobogás is látszana?

Legjobb válasz: Igen,lehet látni és hallani is.

Igen, lehet látni és hallani is.
Nekem hüvelyivel 6 hetesen még csak a petezsák látszódott.Egy hét múlva láttunk szívdobogást.A méhed állásától is fögg.
Nekem ekkor még hüvelyi UH-n nézték, és már dobogott is kis szíve. Hasi UH-t 12 hetesen csináltak.
Nekem hüvelyi volt, de volt már szívhang. Hasit nekem is csak 12 hetesen volt.
A kérdező hozzászólása: Csak a hüvelyi UH óta vérezgetek, azt szeretném ellenõriztetni, hogy oké minden, de most így nem akarok hüvelyit...
Most kedden voltam vizsgálaton. 8 hetes vagyok és hasi uh-t csináltak, mert éppen elromlott a hüvelyi uh mikor mentem. De tökéletesen látszott hasin is és a szivdobogását is látta a doki.
Szia! 7 hetes 5 napos vagyok, tegnap voltam uh-n, a dokinak fel sem merült, hogy hasit csinál...hüvelyi volt, jól látszott a szívdobogás és a baba...:)
Nem lehet látni és hallani sem.

Mennyi idős terhességet lehet látni hüvelyi uh-al? Petezsákot mikortól látni?

Legjobb válasz: Szia! Csak azt tudom, hogy nekem 5 hetes babót már hasi uh-val is látta a doki. Gondolom, hüvelyivel egy kicsit korábban is.

Szia! Csak azt tudom, hogy nekem 5 hetes babót már hasi uh-val is látta a doki. Gondolom, hüvelyivel egy kicsit korábban is.
ha van terhesség akkor az 5. héten valoszinû, hogy csak egy felritkult területet fog látni, amely lehet majd a beágyazódás helye, de ha pici a petezsák azt csak 1-2 hét múlva lehet látni, ha gyakorlott az uh orvos elõbb is látja.
Nekem 5+2-nel gyonyoru petezsak latszott! jo tudni, h jo helyen van :)
En is 5 hetesen voltam eloszor dokinal, es a petezsakot mar lehetett latni. Engem a 12.hetig huvelyi uh-val vizsgalt, azota mar csak hasit csinal.

Mekkora terhességet lehet látni az ultrahanggal?

Legjobb válasz: Én 5 hetes és 6 napos voltam amikor elöször lehetett látni a petezsákot! 7 hetesen már szívhangot is hallotam. üdv. 30 hetes kismama

Én 5 hetes és 6 napos voltam amikor elöször lehetett látni a petezsákot! 7 hetesen már szívhangot is hallotam. üdv. 30 hetes kismama
elõfordul hogy 4 hetesen már valami kicsit látszik, de ált. 5 hetesen még nem tudják biztosra mondani. 6 hetesen már látszik a petezsák.
Nalam 5+2-nel volt gyonyoru nagy petezsak, legkozelebb ket het mulvam entem, 7+2-mel szivhangot hallgatni.
Én 4 hét 5 naposan láttam egy 3 mm-es pontot.:) Gyönyörû volt!:D 31 hetes kismami

Kb 3-4 hetes terhesség esetén már lehet látni, hogy szélesebb a csípő? És az a mindjárt megjön érzés csak enyhe, ahhoz képest amikor ténylegesen megjön?

Legjobb válasz: A csípõd terhesség alatt is szélesedik, de nem az elsõ hetekben, hanem jó 3-4 hónap után kezd. A mindjárt megjön érzés mindenkinél más, valakinél nincs, valakinél van,erõsebb, gyengébb stb.

A csípõd terhesség alatt is szélesedik, de nem az elsõ hetekben, hanem jó 3-4 hónap után kezd. A mindjárt megjön érzés mindenkinél más, valakinél nincs, valakinél van, erõsebb, gyengébb stb.
a csípõd szülés után lesz szélesebb. szerintem nem enyhébb hanem ugyanolyan erõs.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)

Lehet látni a terhességet a 7. hétben?

Nekem furcsa , de n?lt a pocim ilyen korrán, csak az alhas rész. És néha olyan felfúdósás érzetem van, ett?l olyan nagy lesz az egész hasam. Ez természetes ilyen korrán, vagy csak fel vagyok fúlyodva folymatosan. Kb.5 kg-felesleg van rajtam, tehát nem vagyok kövér, s?t még fogytam is egy hét alatt 1kg-ot. Mikkortól kezd el n?ni valójában a poci?

Legjobb válasz: A babád még 10 mm alatt van ebben a korban. A méhed már nõtt, de még alig feltûnõen, 12 hetes kor alatt még minden az "eredeti" helyén van, azaz a méhed a szeméremcsontod mögött. Ezt követõen lesz akkora a növekedés, hogy a méhed feljebb ér, mint a szeméremcsontod és fokozatosan tolja fel az egyébként ott lévõ beleket, a belek picit a gyomrot (épp emiatt fordulhat elõ gyakori rosszullét a harmadik trimeszterben, kevesebb hely jut az emésztõszerveknek). Mindez azt jelenti, hogy jelenleg, csak a puffadást láthatod, mert az anyagcsere az egyébb izommûködésekkel együtt lelassul a terhesség alatt. 12 után már kézzel is kitapinthatod a méhedet, talán akkor már látszódni is fog valami, de pár héttel késõbb számíthatsz csak arra, hogy valóban a baba "dudorodását" látod. Tudom, minden kismama szeretné, ha már négy hetes kortól pocakosodna és várandós nõ formája lenne, de erre még várni kell néhány hetet! :-) Addig is figyeld a tested, mert folyamatosan változni fog: nem csak a pocak nõ majd, de nagy valószínûség szerint a csípõ is szélesedik, a melled valamennyit nõ, a tapintása változik és még ezer pozitív és kevésbé pozitív változást fogsz tapasztalni. Minden hétnek megvan a szépsége, ne légy türelmetlen!

A babád még 10 mm alatt van ebben a korban. A méhed már nõtt, de még alig feltûnõen, 12 hetes kor alatt még minden az "eredeti" helyén van, azaz a méhed a szeméremcsontod mögött. Ezt követõen lesz akkora a növekedés, hogy a méhed feljebb ér, mint a szeméremcsontod és fokozatosan tolja fel az egyébként ott lévõ beleket, a belek picit a gyomrot (épp emiatt fordulhat elõ gyakori rosszullét a harmadik trimeszterben, kevesebb hely jut az emésztõszerveknek). Mindez azt jelenti, hogy jelenleg, csak a puffadást láthatod, mert az anyagcsere az egyébb izommûködésekkel együtt lelassul a terhesség alatt. 12 után már kézzel is kitapinthatod a méhedet, talán akkor már látszódni is fog valami, de pár héttel késõbb számíthatsz csak arra, hogy valóban a baba "dudorodását" látod. Tudom, minden kismama szeretné, ha már négy hetes kortól pocakosodna és várandós nõ formája lenne, de erre még várni kell néhány hetet! :-) Addig is figyeld a tested, mert folyamatosan változni fog: nem csak a pocak nõ majd, de nagy valószínûség szerint a csípõ is szélesedik, a melled valamennyit nõ, a tapintása változik és még ezer pozitív és kevésbé pozitív változást fogsz tapasztalni. Minden hétnek megvan a szépsége, ne légy türelmetlen!
Lányok! Hahó! Ne essetek kábulatba! :-D Az a dudor, még nem lehet az a dudor, amire ti gondoltok... És ez nem azt jelenti, hogy valami baj lenne a babátokkal, sõt, épp ellenkezõleg, az lenne az abnormális, ha 7-8 hetesen már a babátok dudorodna...
A kérdező hozzászólása: Én kedden voltam dokinál, és igy tudom, hogy melyik oldalon van a pici. De eddig nekem sem tünt fel, hogy a baloldalt egy picit gömbölyûbb.
De jó, hogy feltetted ezt a kérdést!:) Én 8 hetes pocakos vagyok, és ha a hátamon fekszek, a hasamnál bal oldalt nekem is ici-pici dudor van. Ma akartam errõl véleményt kérni. Sajnos uh-n még nem voltam, és nem tudom, hogy ott(bal oldalt) lehet-e a baba...
Én tegnap voltam 5 hetes terhes. És én is nagyon felvagyok fújodva. Biztos neked is attól nagy a pocid. Mert még 7 hetesen nagyon pici a baba. Boldog babavárást neked!
Vékonnyabb alkatúakon már 7 hetesen is felfedezhetõ, rajtam is látta a párom mikor ennyi idõs voltam. De igazán kismamásodni a 12. hét után kezdtem. 10 hete baba anyukája
Nekem kb. a 14. héttõl kezdett el nõni a babától.
A kérdező hozzászólása: Ha felülrõl ránézek az alhasamra a bal oldalam egy picit jóbban kigömbölyödik, és a baba az UH-on bal oldalt helyeszkedett el, ezért gondolom, hogy ez már a terhességi pocim, csak aki már volt terhes a családba azt mondja még szerintük korrai, lehet, hogy csak felvagyok fúlyodva.
Szia! A terhesség még nem látszik, inkább csak fel vagy fújodva. Nekem egy pici pocak a 16. héten kezdett látszani, de még akkor is simán azt hitték, hogy picit többet ettem, most a 20. héten azért már van egy kis kerek igazi babás pocakom, de még ez sem feltünõ, csak annak, aki ismert elõtte.
Nekem a 7. hétben már volt szívhang és nagyon jól látható is volt a pulzálás. A felfúvódással nekem is meggyûlt a bajom, de szedtem espumisant (terhesen is lehet szedni), az segített. A pocinövés valószínüleg alkatfüggõ, mert nekem 18 hetesen akkora pocim van, mint a sógornõmnek 24 hetesen, és csak 1, 5 kilót híztam az eleje óta. Boldog babavárást :)
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló, köszönöm a választ. A kérdésem is az volt, hogy lehet már látni, hisz elsõ babássan még nem tudhatjuk, hogy milyen testi változásokon megyünk keresztül. Elképzelni eltudom, hisz a neten rengeteg információ van. De mikkor a saját testemen tapasztalom akkor furcsa.

A terhesség hányadik hetétől lehet látni valamit ultrahang felvételen ( 3-4d )?

Legjobb válasz: gondolom jó figyelmességtõl és feljõdéstõl függ :) (egy 12 éves gyerek)

gondolom jó figyelmességtõl és feljõdéstõl függ :) (egy 12 éves gyerek)

Három hetes terhességet hogy mutat ki az ultra hang? Egyáltalán lehet látni? Ultra hangon nem látták! Elvileg 25 volt peteérésem! Történt már valakivel ilyesmi!

2 teszt halvány pozitív rá egy 3 napra 2 er?sebb pozitív!!!

Legjobb válasz: Nekem 5 hetesen még nem látták se a lányomnál, se most. 7-8 hetesen már tuti látszani fog!

Nekem 5 hetesen még nem látták se a lányomnál, se most. 7-8 hetesen már tuti látszani fog!
Az elsõ terhességemnél 4 hetes lehettem, a tesztek után 1-2 napra már mentem is a dokihoz. Nem látott az uh-n semmit csak azt hogy a nyálkahártyám nagyon vastag ami utalhat terhességre. Neked nem mondták milyen vastag? Biztos picike még és ezért nem látják! Pár hét múlva már látni fogják. :)
Talán még túl picurka. Vér HCG szintet nem mértek? Visszahívott késobbre? Nekem se látszódott semmi, rá egy hétre se, viszont akkor már gorcsoltem, így korai vetélés volt :-( Drukkolok!
Szia! Az nem a legszerencsésebb ha gyógyszer után azonnal terhes maradtál! De ma már talán nem akkora gáz! Az Uh.max.megvastagodott méhnyálkahártyát mutat! Ami ugyancsak utalhat terhességre! Mikor mész Uh.ra?
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek!!Azt mondta az orvos elõször hogy 5-6 hetes lehetek és leküldött ultra hangra és ott azt mondták hogy nem látnak terhességet pedig 4 teszt is pozitív és amit tegnap csináltam sokkal erõsebb a második csík!!! teszt már csak nem hazudik vagy igen?
A kérdező hozzászólása: Hát remélem na mind1 köszi nektek!!!
Ha január 25.-én volt peteérésed, akkor már tényleg elmúltál 5 hetes. Lehet a doki nem jól vizsgált, vagy az ultrahang nem volt elég jó, mert ilyenkor petezsáknak már látszódni kellene. De ne idegeskedj, lehet nem is akkor volt pé-d, hanem késõbb!
A kérdező hozzászólása: de ha kb. olyan 3 hetes vagyok akkor elvileg az jó nem mert egy hét alatt gondolom sokat változik ott bent?nekem a fiammal 14mm volt 6 hetesen de még nem lehetek annyi mert 25-én volt peteérésem.ÁÁ már nem tudom mit gondoljak olyan messze van a hétfõ!!!
Nekem is 4 hetesen 14 mm-es volt a nykh-a. Egy picikét vékony, de talán így sem lesz baj! Nyugi, és hétfõn kiderül minden! :)
Igen úgy fog! Bár már picit vastagabbnak kéne lennie! Nekem 4+2 naposan 14 mm volt! És elötte nagyon vékonyka 3.6 mm
A kérdező hozzászólása: Köszike de azt mondták az ultrahangon hogy 7 mm a nyh-m ahogy nõ baba az úgy vastagodik?
Nem lesz baj :) csak nyugi! Ok? 2.vál.
A kérdező hozzászólása: Hát inkább késõbb lássák csak ne legyen semmi baj!!!úgy félek!!!
Szia! 2.vagyok. Amúgy nem egyszer hallottam olyanról hogy volt akinek 7-8 hetesen lehetett látni csak! Fõleg ha van egy kis felesleg a pocin! Tuti nem téved a teszted:) !
A kérdező hozzászólása: Hétfõn megyek egy másik dokihoz!!!
A kérdező hozzászólása: Semmit nem láttak az ultra hangon ?És mit mondtak akkor, hogy miért nem látják?
Attól, hogy most hagytad abba a gyógyszert nem lesz semmi baja a babának. Én annyi nõt ismerek aki gyógyszerszedés közben lett terhes, mégsincs semmi baja a babának. Viszont a terhességet úgy számold, hogy az utolsó menstruáció elsõ napjától, a peteérés nem számít. Viszont a gyógyszer abbahagyása is okozhat terhességi tüneteket, viszont pozitív tesztet nem. És téves pozitív teszt nincs, tehát nagy valószínûséggel terhes vagy. (ezenkívül valamilyen pajzsmirigy betegség okoz még pozitív tesztet) Jól teszed, ha elmész másik orvoshoz, kicsit késõbb.

4 hetes terhességet lehet látni hüvelyi ultrahanggal?

Kb. 4 hetes terhes lehetek, tüneteim vannak, tegnap voltam uh-on, de ott nem láttak semmit.

Legjobb válasz: Azt még nemigen, szerintem csak hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártya. A petezsáknak lassan látszódni kell. :-) Teszteltél?

Azt még nemigen, szerintem csak hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártya. A petezsáknak lassan látszódni kell. :-) Teszteltél?
hát nekem a sima kimutatta az 5 hetest. szerintem még picit várni kell:)
szia.ezt még nem és az elsö hozzászolonak igaza van hogy azt már láthatja hogy vastag a méhnyálkahártya..de 5 hetesen nekem már petezsák volt szikholyaggal..és 6 hetesen meg baboca szivhanggal--..sok sikert.csak korán mentél..
Az még nagyon korai, hisz az csak 2 hét a fogantatástól. De a pici nagyon gyorsan fejlõdik. A 6.-7. hét tájékán már biztosra látni fogják, sõt, szívhangja is lehet addigra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!