Találatok a következő kifejezésre: Lehet klimát az (21 db)

Klion D100-as hüvelykapszula mellékhatása lehet, hogy az első felhelyezés után nagyon intezív lett a viszketés?

Tegnap felírt a dokim Klion D100 hüvelykapszulát meg Mycosyst-Gino tablettát, mivel hüvelygombám (Candida) lett. Na tegnap este felhelyeztem az els? hüvelykapszulát, aztán ma hajnali 1/2 5-kor arra ébredek, hogy iszonyatosan viszkedek, de olyan szinten, hogy egyszer?en nem tudtam tovább aludni! Aztán rá két órára enyhült ez a viszketés! Az lehet, hogy a hüvelytabi "dolgozik" és azért van ez az iszonyatos ég?, viszket? érzés? Válaszokat el?re is köszi!

Legjobb válasz: Nem. Azért lehet, mert allergiás vagy valamelyik összetevõjére. Elolvastad a betegtájékoztatóját? "4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK...- Viszketés.." Hagyd abba a használatát, és írass fel másik kúpot. Ha biztos hogy candida, lehet kapni PevarylG kúpot a patikában recept nélkül, vagy Canesten combit (kúp+krém egyben), ezek tuti használnak.

Nem. Azért lehet, mert allergiás vagy valamelyik összetevõjére. Elolvastad a betegtájékoztatóját? "4. LEHETSÉGES MELLÉKHATÁSOK...- Viszketés.." Hagyd abba a használatát, és írass fel másik kúpot. Ha biztos hogy candida, lehet kapni PevarylG kúpot a patikában recept nélkül, vagy Canesten combit (kúp+krém egyben), ezek tuti használnak.
A kérdező hozzászólása: Pevaryl hüvelykúpot vettem már és sajnos nem használt, ez után mentem el a dokihoz.
Velem ugyanezt csinálta minden hüvelytabletta, amit fölírtak nekem annak idején ugyanerre a problémára, szóval szerintem az amúgy is gyulladt nyálkahártya reakciója ez. Nekem két nap alatt javult ez a dolog... ezért nem biztos, hogy allergia. Én nagyon sokáig voltam hasonló helyzetben mint Te és megjártam ezzel pár dokit. Amit mindegyik elmondott nekem: ha már többszörösen visszatérõ baj ez a fertõzés, akkor lehet, hogy túl érzékeny a hüvelyflórád és valami miatt könnyebben borul fel a pH-egyensúly odalent. Az õ tanácsaik alapján lehet, hogy: 1. meg kellene beszélnetek pároddal, hogy... szóval az ondónak lúgos a kémhatása, valahogy máshogy intézzétek a szeretkezés végét (de nehéz volt úgy megfogalmazni, hogy ne legyen tapló se meg biológiakönyv se...pffh) 2. másik fogamzásgátlót kellene szedj (én a dianét szedem már elég hosszú ideje) 3. próbálj kevesebb cukrot enni. Remélem, tudtam valamennyit segíteni, jobbulást! 30/L
A kérdező hozzászólása: 2.ik válaszolónak nagyon köszi, egy kicsit megnyugtattál! Én is úgy gondolom, hogy ez talán nem allergia, de majd holnap azért felhívom a dokit és megkérdezem tõle, hogy ez természetes reakció e ami történik a hüvelytabletta felhelyezése után. Aranyos vagy, hogy tanácsokat adtál, de fogamzásgátlót nem akarok szedni, mivel kisbabát szeretnénk a férjemmel, amúgy ilyen hüvelygombám több mint 6 éve nem volt. Tehát nálam ez a hüvelygombás téma nem rendszeres! Még egyszer köszi a tanácsokat! :-)
A kérdező hozzászólása: Felhívtam a dokit és azt mondta nyugodjak meg, mert ez nem a hüvelykapszula hibája, hanem ilyen hatást kell éreznem mert hat a hüvelytabi, úgyhogy hál istennek nem allergia ez! Még egyszer köszi a válaszokat!

Lehet klimát kapcsolni az autóban-ill a lakásban, ha pici baba van?

Legjobb válasz: Lehet,de gondolom,hogy nem 20-21fok alá.Mindíg nézd meg,hogy a keze nem lessz-e hideg.

Lehet, de gondolom, hogy nem 20-21fok alá.Mindíg nézd meg, hogy a keze nem lessz-e hideg.
ez attol függ, hogy hol a baba. ne legyen a huzat alatt. és csak akkor ha már elviselhetettlen a meleg. és ha begyullad a szeme akkor többet nem.
Igen, csak ésszel kell alkalmazni.
Mi mentünk már úgy, hogy klíma volt a kocsiban. Persze nem hosszú útra, csak egy negyed órát mentünk. Majd ha nyáron megyünk a Balatonra, az innen legalább két óra, akkor majd szólok apukámnak, hogy félóránként kapcsolja ki egy picit, meg ne is állítsa túl hidegre, csak egy pár fokkal hûvösebbre. De amúgy is meg kell állni majd szerintem idõnként. A lakásban is van klíma, még nem volt bekapcsolva, amióta megvan a pici, mert tavaly októberben született. Az õ szobájában nincs, csak a nappaliban, de egész nap ott van kint, ott játszik, mert a hálószoba nagyon pici. Úgy gondolom, egy pár fokkal lehet hûvösebbet csinálni, de az se menjen állandóan, és a babára ne menjen a huzat.
Szia! Lehet, csak ne fújjon közvetlen a babára. A babáknak mindig a tarkójánál kell nézni, hogy melege van-e, vagy fázik, mert a kezük általában hideg akkor is ha melegük van.Nekik még nem tökéletes a keringésük, azért lehetnek hidegek a végtagjaik, és nem azért mert fáznak. Üdv
Nálunk a nappaliban van klíma, amikor elmetünka játszóra, akkor kapcsoltam be, hogy lehûtse a szobát, mire feljövünk. Ha ez kevés volt, addig átmentünk a másik szobába. Kocsiban is ment, nem erõsen, és a baba akkor még hordozóban volt, felhúztam a hordozó tetejét, hogy védje.

Tisztelt Doktor Úr! Ovestin krémet használok, kérdésem kifehéredhet-e a nemi szervem, olyan mintha hámlana a bőr. A krém mellett még klion hüvelytablettát is felírt az orvos, lehet hogy az együttes használat okozza a problémát.Előtte hónapokig gombás fert

Tisztelt Doktor Úr! Ovestin krémet használok, kérdésem kifehéredhet-e a nemi szervem, olyan mintha hámlana a bőr. A krém mellett még klion hüvelytablettát is felírt az orvos, lehet hogy az együttes használat okozza a problémát.Előtte hónapokig gombás fertőzésem volt, abból lassan kikeveredtem, most nem viszketek, de zavar, hogy most mitől hámlik a bőröm. Megköszönöm a válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A panaszolt elváltozás hátterében többféle , az életkorral is összefüggő elváltozás is állhat. Ezek többsége ugyan jóindulatú, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen helyi kezeléseket alkalmaz, illetve ki végzi az ellenőrző vizsgálatokat. Nagy valószínűséggel az említett készítmény nem lesz elegendő ahhoz, hogy rendeződjön az állapot. Javaslom, hogy keressen fel egy onkológiai jártassággal is …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A panaszolt elváltozás hátterében többféle , az életkorral is összefüggő elváltozás is állhat. Ezek többsége ugyan jóindulatú, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen helyi kezeléseket alkalmaz, illetve ki végzi az ellenőrző vizsgálatokat. Nagy valószínűséggel az említett készítmény nem lesz elegendő ahhoz, hogy rendeződjön az állapot. Javaslom, hogy keressen fel egy onkológiai jártassággal is … Olvass tovább »

Klion -d huvelykupot kapott mar valaki szoptatas alatt? Lehet, azt?

Legjobb válasz: Ez engem is nagyon érdekelne, ma kezdtem, és a betegtájékoztatóba az van hogy nem lehet... a doki aki felírta pedig tudta hogy szoptatok.

Ez engem is nagyon érdekelne, ma kezdtem, és a betegtájékoztatóba az van hogy nem lehet... a doki aki felírta pedig tudta hogy szoptatok.

Klion- D hüvelykúpot írt fel az orvos, de lehet, hogy a gyógyszerész eltévesztette?

Úgy emlékszem,hogy az orvos azt mondta napi 1 x kell szednem, a betegtájékoztatóban is az áll,de a dobozra a gyógyszerész azt írta napi 2X1.Most akkor mit tegyek?Többször hívtam az orvost,de nem veszik fel,11ig rendelt.Ma voltam nála és írta fel és ma váltottam ki a gyógyszert és csak otthon néztem,hogy napi 2 adag van ráírva.

Legjobb válasz: Adott a doki valami ambuláns lapot? Mert akkor annak a végén rajta kell lennie, hogy milyen és mennyi gyógyszert írt fel. Ha nincs sehol leírva, akkor inkább egyet használj, vagy kérdezd meg a patikában, hogy lehet-e valami problémád, ha kettõt használsz.

Adott a doki valami ambuláns lapot? Mert akkor annak a végén rajta kell lennie, hogy milyen és mennyi gyógyszert írt fel. Ha nincs sehol leírva, akkor inkább egyet használj, vagy kérdezd meg a patikában, hogy lehet-e valami problémád, ha kettõt használsz.
A kérdező hozzászólása: Nem adott a doki semmilyen ambuláns lapot:(
Hüvelykúpot nem szokás napi kétszer adagolni. Nem is lehet, mert este lefekvéskor kell a hüvelybe helyezni, különben kifolyik.
Napi egyszer használd. Ha este felteszed úgyis kifolyik napközben, ezért felesleges kétszer használni.
Minden esetre gyanús!
Nem tudom a részleteket, csak láttam valamikor a Sportverda mûsorban hogy van ilyen lehetõség.
A kérdező hozzászólása: PEUGEOT 407. 1, 6 HDi AKKOR NEM MUSZÁLY PEUGEOTT MÁRKASZERVÍZBE VINNI? és ha nem jó akkor bukok 40 ezret????
Ha meg akarod nézetni akkor nézesd meg olyannal akit te választasz. Milyen márkájú kocsi? Autós mûsorban láttam Opel szervizt ahol 40-ért átnézték, és vállaltak rá fél év garanciát. Ha már átnézeti az ember akkor úgyis fizetni kell az átvizsgálásért. Akkor én már olyan helyre vinném átnézetni a másfél milliós kocsit ahol garanciát is adnak rá.
A kérdező hozzászólása: szervízbe elvinni hülyeség, mert lehet, hogy pont a cimborájához megyünk???
Klímát csak fel kell tölteni. ☺ Akkor miért nem tölteti fel a tulaj? Elárulom azért mert nem tartja meg a rendszer a nyomást. Az sose igaz hogy csak annyi baja van hogy tölteni kell. Valahol elillant az a gáz. Vagy lyukas valahol a rendszer, vagy a tömítések eresztenek. Ezeknek a javítása nem olcsó, ez jó alkupozíció. Ha nagyon erõlködik hogy elég a rendszert feltölteni akkor nézzetek rá a megvétel elõtt. Jobb helyeken vákuumozzák, és 24 óra múlva megnézik hogy megtartotta-e a vákuumot. Egy sima töltés kb 10 000 forint. Ha jó lenne a klíma akkor nem árulnák úgy hogy csak töltés kell aztán mehet ezerrel a hûtés.
A kérdező hozzászólása: és hogy lehet rápróbálni???? pl.: Uram!? eltudjuk vinni egy szervízbe átnézetni? vagy hogy????
nem csodalkoznek, ha kb. 4 masik roncsbol osszerakott, Montenegroban es Albaniaban kulon-kulon korozott lopott nemet auto lenne...
Persze, nyilvánvalóan nem vezették. Vagy esetleg már törve is volt. Járj utána ennek valami komolyabb mûhelyben, mielõtt bármiféle pénz is gazdát cserél.
"és ha nem jó akkor bukok 40 ezret????" Igen, akkor csak 40 ezret buksz, nem ezerhatszáz-ezret (1.6MFt).

Kedves Doktor úr! 4 hónap alatt már harmadszor kezeltek Klion kúppal. Nem értem, mi lehet a probléma, de nagyon el vagyok keseredve. Tartós párkapcsolatban élek, egyikünk sem lépett félre soha. A legutóbbi alkalommal az orvos azt mondta, túl tág a hüvelye

Kedves Doktor úr! 4 hónap alatt már harmadszor kezeltek Klion kúppal. Nem értem, mi lehet a probléma, de nagyon el vagyok keseredve. Tartós párkapcsolatban élek, egyikünk sem lépett félre soha. A legutóbbi alkalommal az orvos azt mondta, túl tág a hüvelyem, ezért könnyebben bekerülnek a kórokozók. Igen, három gyereket szültem, elképzelhető, hogy hüvelykorrekcióval sikerül megszüntetni a problémát?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelynyílás nagyon tág, akkor elképzelhető, hogy a fertőzések is gyakrabban lépnek fel. Ezzel együtt azonban az sem kizárt, hogy a hüvelyflóra egyensúlya sem megfelelő. Ez az állapot összességében kedvezhet a gyulladások kialakulásának. Mindenképpen javaslom a Vitagyn C krém használatát, amellyel az egyensúly visszaállítható. Amennyiben hosszabb idő után sem változik a helyzet, akkor fontolóra …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelynyílás nagyon tág, akkor elképzelhető, hogy a fertőzések is gyakrabban lépnek fel. Ezzel együtt azonban az sem kizárt, hogy a hüvelyflóra egyensúlya sem megfelelő. Ez az állapot összességében kedvezhet a gyulladások kialakulásának. Mindenképpen javaslom a Vitagyn C krém használatát, amellyel az egyensúly visszaállítható. Amennyiben hosszabb idő után sem változik a helyzet, akkor fontolóra … Olvass tovább »

Kedves Doktor úr! 4 hónap alatt már harmadszor kezeltek Klion kúppal. Nem értem, mi lehet a probléma, de nagyon el vagyok keseredve. Tartós párkapcsolatban élek, egyikünk sem lépett félre soha. A legutóbbi alkalommal az orvos azt mondta, túl tág a hüvelye

Kedves Doktor úr! 4 hónap alatt már harmadszor kezeltek Klion kúppal. Nem értem, mi lehet a probléma, de nagyon el vagyok keseredve. Tartós párkapcsolatban élek, egyikünk sem lépett félre soha. A legutóbbi alkalommal az orvos azt mondta, túl tág a hüvelyem, ezért könnyebben bekerülnek a kórokozók. Igen, három gyereket szültem, elképzelhető, hogy hüvelykorrekcióval sikerül megszüntetni a problémát?

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelynyílás nagyon tág, akkor elképzelhető, hogy a fertőzések is gyakrabban lépnek fel. Ezzel együtt azonban az sem kizárt, hogy a hüvelyflóra egyensúlya sem megfelelő. Ez az állapot összességében kedvezhet a gyulladások kialakulásának. Mindenképpen javaslom a Vitagyn C krém használatát, amellyel az egyensúly visszaállítható. Amennyiben hosszabb idő után sem változik a helyzet, akkor fontolóra …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Amennyiben a hüvelynyílás nagyon tág, akkor elképzelhető, hogy a fertőzések is gyakrabban lépnek fel. Ezzel együtt azonban az sem kizárt, hogy a hüvelyflóra egyensúlya sem megfelelő. Ez az állapot összességében kedvezhet a gyulladások kialakulásának. Mindenképpen javaslom a Vitagyn C krém használatát, amellyel az egyensúly visszaállítható. Amennyiben hosszabb idő után sem változik a helyzet, akkor fontolóra … Olvass tovább »
újra kéne már tenni a winedet,
elég az explorert újraindítani nem kell az egészt wint :)
A kérdező hozzászólása: Elsõ: Nem szeretnék mindig, minden problémát újratelepítéssel megoldani. Kell legyen egyszerûbb, rövidebb módja. Második: Azt hogyan? :)
A kérdező hozzászólása: Nem múlt el explorer újraindítással.
ctrl+shift+escape, explorer.exe -t leállítás, futtatás, explorer.exe enter

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!