Találatok a következő kifejezésre: Lehet kapni olyan (1511 db)

Hol lehet kapni olyan hajformázót, amivel nagy loknikat lehet csinálni (vagy hajsütővasat)?

Nem tudom, melyik a jobb, amelyik nem teszi annyira tönkre a hajat.

Legjobb válasz: Ha szerre gondoltál akkor nincs olyan. nincs olyan hab ami egy egyenes vagy hullámos hajat begöndörítene. de van a bayliss-nek (lehet más márkába is) meleg hajcsavarójaa ami felmelegíti a csavarókat és száraz hajat kell vele becsavarni és mikor kihül levenni, ez nekem bejött. http://www.babyliss.hu/20-1617.php szerintem media markt vagy hasonló üzletekben lehet kapni, de lehet tesco vagy nagy áruházakban is.

Ha szerre gondoltál akkor nincs olyan. nincs olyan hab ami egy egyenes vagy hullámos hajat begöndörítene. de van a bayliss-nek (lehet más márkába is) meleg hajcsavarójaa ami felmelegíti a csavarókat és száraz hajat kell vele becsavarni és mikor kihül levenni, ez nekem bejött. http://www.babyliss.hu/20-1617.php szerintem media markt vagy hasonló üzletekben lehet kapni, de lehet tesco vagy nagy áruházakban is.

Hol lehet kapni olyan "Alíz szerint" pólót, amit a kis Luca árul a Barátok Köztben?

Nagyon szeretnék egy olyan pólót! Ha valaki esetleg tudna nekem ebben segíteni, azt nagyon megköszönném ! :)

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy olyat csak a sorozat saját világában lehet kapni? pl A barátok köztösök kitalálták a Facebook helyett a Konnektort, pedig a valóságban nincs olyan közösségi oldal.

Nem lehet, hogy olyat csak a sorozat saját világában lehet kapni? pl A barátok köztösök kitalálták a Facebook helyett a Konnektort, pedig a valóságban nincs olyan közösségi oldal.
A kérdező hozzászólása: Hát már hogyne lenne konnektor. én is fenn vagyok !
nálunk is van konektor, nem is egy... amúgy tényelg nincs poló, de bemész egy boltba ahol bármit rátesznek, azt rátetetsz amit akarsz...

Van olyan hely Budapesten, ahol lehet kapni olyan fehér pólót, aminek a hátán két angyalszárny minta van? Áprilisig meg kéne vennem egy ismerősömnek.

Valami ilyesmi kéne csak fehérben:

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy kapni lehet-e, de szerintem egyszerûbb, ha csináltatsz! A Sugárban az Örs Vezér téren vagy a Széna téren a Mammut-ban is van olyan, ahol bármilyen mintát/képet/szöveget rányomnak neked pólóra. Kérdezd meg, van-e hasonló mintájuk, esetleg keress egy képet, amin ilyen szárnyak vannak, és ha elviszed nekik akár pendrive-on is, rányomják egy sima fehér pólóra neked, ahogy szeretnéd! Én is így csináltattam pólót karácsonyra a páromnak, mert sehol nem találtam olyat, amilyet szeretett volna. Remélem, segítettem ezzel! Sok sikert!

Azt nem tudom, hogy kapni lehet-e, de szerintem egyszerûbb, ha csináltatsz! A Sugárban az Örs Vezér téren vagy a Széna téren a Mammut-ban is van olyan, ahol bármilyen mintát/képet/szöveget rányomnak neked pólóra. Kérdezd meg, van-e hasonló mintájuk, esetleg keress egy képet, amin ilyen szárnyak vannak, és ha elviszed nekik akár pendrive-on is, rányomják egy sima fehér pólóra neked, ahogy szeretnéd! Én is így csináltattam pólót karácsonyra a páromnak, mert sehol nem találtam olyat, amilyet szeretett volna. Remélem, segítettem ezzel! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor megpróbálok csináltatni.


Persze hogy lehet:) Kívánságra gyártják az ilyen [email protected]'s elõlapokat:) Olyat veszel amilyen van oszt cs.
A kérdező hozzászólása: Bocsi!:) Azt a 3szög alakú vmit a , , PENGETÕ"-re értettem! A , , CSÍKOT" meg az , , OLDALLAPRA"(ara a kis csíkra:D) köszi:)

Telenor stickes internetem van és olyan helyen internetezek ahol csak az EDGE hálózat érhető el. Lehet kapni olyan eszközt amely felerősíti a HSPA jelet, hogy tudjak HSPA-ra csatlakozni?

Ha van ilyen eszköz annak mi a neve?

Legjobb válasz: Lehet kapni, de azt a szolgáltató tornyára kell felszerelni és nem két fillér. (ha valóban nem érhetõ el csak EDGE)

Lehet kapni, de azt a szolgáltató tornyára kell felszerelni és nem két fillér. (ha valóban nem érhetõ el csak EDGE)
A stick-nek nincs antenna bemenete? Mert ha igen akkor azzal javíthatod a vételt.
Háztartási boltokban lehet fekete ruhafestéket kapni.
Háztartásiban ruhafestéket kapsz és festékfixálót, vagy a festékfixáló helyett élelmiszerboltban veszel ecetet, azzal is tudod fixálni a festéket.
Változó. Felénk a kreatív boltban lehet ilyeneket kapni. Háztartási boltokban vagy esetenként még festékboltban de nem gyakori.

Nemetorszagban melyik fajdalomcsillapitot lehet kapni, olyat mint otthon a cataflam, vagy a demalgon?

vmi olcso kene,mert itt gondolom eleg dragak a gyogyszerek.fogfajasra,es menzesz napokra kene. Köszi. :) (ezek ugye 20 es 10 db-osak 1000ft-ert)

Legjobb válasz: Dafalgam de lehet h igy irjak: daphalgam :) bocs csak nem vok benne biztos 😂 Eleg eros fajdalom csillapito es ugy tudom h nem is draga. Vagy pl aspirin, saridon ezeket kint is lehet kapni. Arat euroban pontosan nem tudok de nem hiszem h sokkal kulombozik a franktol itt nalunk svajcban kb 10frank akkor kb euroban 8-9

Dafalgam de lehet h igy irjak: daphalgam :) bocs csak nem vok benne biztos 😂 Eleg eros fajdalom csillapito es ugy tudom h nem is draga. Vagy pl aspirin, saridon ezeket kint is lehet kapni. Arat euroban pontosan nem tudok de nem hiszem h sokkal kulombozik a franktol itt nalunk svajcban kb 10frank akkor kb euroban 8-9
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Lehet kapni olyan mintát, mint ami a converse cipők belső oldalán van? És rá lehet ragasztani egy sima tornacipőre?

Legjobb válasz: Nem lehet kapni külön... Azt a cipõvel adják! Nike pipáját se árulják külön, jajj.

Nem lehet kapni külön... Azt a cipõvel adják! Nike pipáját se árulják külön, jajj.
Lehet kapni, olyat ami tépõzáras. Mert egykét cipõn át lehet cserélni. Menj be egy converse boltba és kérdezd meg, hogy vehetsz-e külön. Szerintem olyan 500 ft. max.:)
Dehogy árulnak ilyet, majd hülyék lesznek. Kis pincei mûhelyben találsz ilyet a távolkeleten pl, ahol a hamis csukákat csinálják. Amúgy ez megtévesztõ jelzés használata, büntetendõ cselekmény. :D Ha már beéred hamis csukával, akkor vegyél olyat készen, 2-3 ezerért dobálják az emberhez.
ha külön árulnának akkor szerintem senki nem venne converse cipõket hanem mindenki magának csinálná...

Gyógyszertárban lehet kapni olyat, amivel fel lehet kötni a gipszes kezet? Hogy kell kérni, mi a neve? Meg mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Gyógyászati segédeszközben lehet kapni, de nem tudom, h mi a neve.

Gyógyászati segédeszközben lehet kapni, de nem tudom, h mi a neve.
Nekem mindig sima gézzel kötötték a nyakamba, amikor gipszben volt.

Hol lehet kapni olyan betétet a bevásárlókocsiba, amit az ülőkéhez lehet betenni azért hogy a babám kényelmesebben üljön és ne a koszos fogantyút fogdossa?

Egyszer a Tescoba menet, láttam,amint egy család ilyet tett a kocsiba, nem tudtam alaposan megnézni,ezért nem tudom hogy kapható-e ilyen vagy ?k varrták...

Legjobb válasz: Szia! Mi is ilyet szeretnénk, tegnapelõtt láttunk iy egy családnál, hát nem volt rest a párom és megkérdezte, hol vették. A válasz: Seattle, USA. Magyarországon sehol nem lehet kapni, õk barátokon keresztül kaptak onnan. Gyorsan telefonszámot is cseréltünk, és fogunk is rendelni tõlük. Kb 2000-3000 Ft lesz, állítólag. 9 hós kislány anyukája

Szia! Mi is ilyet szeretnénk, tegnapelõtt láttunk iy egy családnál, hát nem volt rest a párom és megkérdezte, hol vették. A válasz: Seattle, USA. Magyarországon sehol nem lehet kapni, õk barátokon keresztül kaptak onnan. Gyorsan telefonszámot is cseréltünk, és fogunk is rendelni tõlük. Kb 2000-3000 Ft lesz, állítólag. 9 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Én csak azért tartom praktikusnak, mert tényleg rávaló (mármint a bevásárlókocsira), és van luk a lábaknak. Ötletes, és annyi de annyi [email protected] megvesz neki mindenki a családban, hogy akkor már inkább ezt...
Mi is megoldjuk egy pléddel. Már így is annyi [email protected] van, hogy lassan nem férünk be a lakásba.
utolsó vagyok: Bocs, senkit nem akartam megbántani, csak annyi felesleges dolgot vetetnek meg velünk anyukákkal (ha hagyjuk), kicsit elborult az agyam. Mindenesetre szép napot mindenkinek!
Hát ezek mind nagyon szépek, de egy kispléddel is meg lehet oldani a dolgot, és az nem kerül 10e ft-ba.
Hali, elsõ vagyok, ez tök jó, hogy lehet itthon is kapni :D Bocsi a "félretájékoztatásért" :D
Na és még van ez is...de ez már kicsit túlzás 11 ezerért. http://www.kekpanda.hu/product.php?bid=INF778
Ilyen is van, de ez már fullos kivitel :)
Igaz húzós az ára, de rákerestem, hol láthattam még, itt pl. akciós: http://www.babavedo.hu/hu?gclid=CI-l87XdsqACFQ8EZgodMz1RSw ҝ
Pont tegnap csodálkoztam rá egy ilyenre a neten, itt van, és nálunk is kapható:) http://www.silmama.hu/bevasarlokocsi.html ҝ
A kérdező hozzászólása: Köszi Hát ez nem jó hír.
Szia! Én saját magam készítek ilyen huzatokat. Ha érdekel, keress meg.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!