Találatok a következő kifejezésre: Lehet kapni olyan (1451 db)

Hol lehet kapni olyan hajformázót, amivel nagy loknikat lehet csinálni (vagy hajsütővasat)?

Nem tudom, melyik a jobb, amelyik nem teszi annyira tönkre a hajat.

Legjobb válasz: Ha szerre gondoltál akkor nincs olyan. nincs olyan hab ami egy egyenes vagy hullámos hajat begöndörítene. de van a bayliss-nek (lehet más márkába is) meleg hajcsavarójaa ami felmelegíti a csavarókat és száraz hajat kell vele becsavarni és mikor kihül levenni, ez nekem bejött. http://www.babyliss.hu/20-1617.php szerintem media markt vagy hasonló üzletekben lehet kapni, de lehet tesco vagy nagy áruházakban is.

Ha szerre gondoltál akkor nincs olyan. nincs olyan hab ami egy egyenes vagy hullámos hajat begöndörítene. de van a bayliss-nek (lehet más márkába is) meleg hajcsavarójaa ami felmelegíti a csavarókat és száraz hajat kell vele becsavarni és mikor kihül levenni, ez nekem bejött. http://www.babyliss.hu/20-1617.php szerintem media markt vagy hasonló üzletekben lehet kapni, de lehet tesco vagy nagy áruházakban is.

Van olyan hely Budapesten, ahol lehet kapni olyan fehér pólót, aminek a hátán két angyalszárny minta van? Áprilisig meg kéne vennem egy ismerősömnek.

Valami ilyesmi kéne csak fehérben:

Legjobb válasz: Azt nem tudom, hogy kapni lehet-e, de szerintem egyszerûbb, ha csináltatsz! A Sugárban az Örs Vezér téren vagy a Széna téren a Mammut-ban is van olyan, ahol bármilyen mintát/képet/szöveget rányomnak neked pólóra. Kérdezd meg, van-e hasonló mintájuk, esetleg keress egy képet, amin ilyen szárnyak vannak, és ha elviszed nekik akár pendrive-on is, rányomják egy sima fehér pólóra neked, ahogy szeretnéd! Én is így csináltattam pólót karácsonyra a páromnak, mert sehol nem találtam olyat, amilyet szeretett volna. Remélem, segítettem ezzel! Sok sikert!

Azt nem tudom, hogy kapni lehet-e, de szerintem egyszerûbb, ha csináltatsz! A Sugárban az Örs Vezér téren vagy a Széna téren a Mammut-ban is van olyan, ahol bármilyen mintát/képet/szöveget rányomnak neked pólóra. Kérdezd meg, van-e hasonló mintájuk, esetleg keress egy képet, amin ilyen szárnyak vannak, és ha elviszed nekik akár pendrive-on is, rányomják egy sima fehér pólóra neked, ahogy szeretnéd! Én is így csináltattam pólót karácsonyra a páromnak, mert sehol nem találtam olyat, amilyet szeretett volna. Remélem, segítettem ezzel! Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor megpróbálok csináltatni.
Persze hogy lehet:) Kívánságra gyártják az ilyen [email protected]'s elõlapokat:) Olyat veszel amilyen van oszt cs.
A kérdező hozzászólása: Bocsi!:) Azt a 3szög alakú vmit a , , PENGETÕ"-re értettem! A , , CSÍKOT" meg az , , OLDALLAPRA"(ara a kis csíkra:D) köszi:)


Telenor stickes internetem van és olyan helyen internetezek ahol csak az EDGE hálózat érhető el. Lehet kapni olyan eszközt amely felerősíti a HSPA jelet, hogy tudjak HSPA-ra csatlakozni?

Ha van ilyen eszköz annak mi a neve?

Legjobb válasz: Lehet kapni, de azt a szolgáltató tornyára kell felszerelni és nem két fillér. (ha valóban nem érhetõ el csak EDGE)

Lehet kapni, de azt a szolgáltató tornyára kell felszerelni és nem két fillér. (ha valóban nem érhetõ el csak EDGE)
A stick-nek nincs antenna bemenete? Mert ha igen akkor azzal javíthatod a vételt.
Háztartási boltokban lehet fekete ruhafestéket kapni.
Háztartásiban ruhafestéket kapsz és festékfixálót, vagy a festékfixáló helyett élelmiszerboltban veszel ecetet, azzal is tudod fixálni a festéket.
Változó. Felénk a kreatív boltban lehet ilyeneket kapni. Háztartási boltokban vagy esetenként még festékboltban de nem gyakori.

Lehet kapni olyan mintát, mint ami a converse cipők belső oldalán van? És rá lehet ragasztani egy sima tornacipőre?

Legjobb válasz: Nem lehet kapni külön... Azt a cipõvel adják! Nike pipáját se árulják külön, jajj.

Nem lehet kapni külön... Azt a cipõvel adják! Nike pipáját se árulják külön, jajj.
Lehet kapni, olyat ami tépõzáras. Mert egykét cipõn át lehet cserélni. Menj be egy converse boltba és kérdezd meg, hogy vehetsz-e külön. Szerintem olyan 500 ft. max.:)
Dehogy árulnak ilyet, majd hülyék lesznek. Kis pincei mûhelyben találsz ilyet a távolkeleten pl, ahol a hamis csukákat csinálják. Amúgy ez megtévesztõ jelzés használata, büntetendõ cselekmény. :D Ha már beéred hamis csukával, akkor vegyél olyat készen, 2-3 ezerért dobálják az emberhez.
ha külön árulnának akkor szerintem senki nem venne converse cipõket hanem mindenki magának csinálná...

Gyógyszertárban lehet kapni olyat, amivel fel lehet kötni a gipszes kezet? Hogy kell kérni, mi a neve? Meg mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Gyógyászati segédeszközben lehet kapni, de nem tudom, h mi a neve.

Gyógyászati segédeszközben lehet kapni, de nem tudom, h mi a neve.
Nekem mindig sima gézzel kötötték a nyakamba, amikor gipszben volt.

Hol lehet kapni olyan betétet a bevásárlókocsiba, amit az ülőkéhez lehet betenni azért hogy a babám kényelmesebben üljön és ne a koszos fogantyút fogdossa?

Egyszer a Tescoba menet, láttam,amint egy család ilyet tett a kocsiba, nem tudtam alaposan megnézni,ezért nem tudom hogy kapható-e ilyen vagy ?k varrták...

Legjobb válasz: Szia! Mi is ilyet szeretnénk, tegnapelõtt láttunk iy egy családnál, hát nem volt rest a párom és megkérdezte, hol vették. A válasz: Seattle, USA. Magyarországon sehol nem lehet kapni, õk barátokon keresztül kaptak onnan. Gyorsan telefonszámot is cseréltünk, és fogunk is rendelni tõlük. Kb 2000-3000 Ft lesz, állítólag. 9 hós kislány anyukája

Szia! Mi is ilyet szeretnénk, tegnapelõtt láttunk iy egy családnál, hát nem volt rest a párom és megkérdezte, hol vették. A válasz: Seattle, USA. Magyarországon sehol nem lehet kapni, õk barátokon keresztül kaptak onnan. Gyorsan telefonszámot is cseréltünk, és fogunk is rendelni tõlük. Kb 2000-3000 Ft lesz, állítólag. 9 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Én csak azért tartom praktikusnak, mert tényleg rávaló (mármint a bevásárlókocsira), és van luk a lábaknak. Ötletes, és annyi de annyi [email protected] megvesz neki mindenki a családban, hogy akkor már inkább ezt...
Mi is megoldjuk egy pléddel. Már így is annyi [email protected] van, hogy lassan nem férünk be a lakásba.
utolsó vagyok: Bocs, senkit nem akartam megbántani, csak annyi felesleges dolgot vetetnek meg velünk anyukákkal (ha hagyjuk), kicsit elborult az agyam. Mindenesetre szép napot mindenkinek!
Hát ezek mind nagyon szépek, de egy kispléddel is meg lehet oldani a dolgot, és az nem kerül 10e ft-ba.
Hali, elsõ vagyok, ez tök jó, hogy lehet itthon is kapni :D Bocsi a "félretájékoztatásért" :D
Na és még van ez is...de ez már kicsit túlzás 11 ezerért. http://www.kekpanda.hu/product.php?bid=INF778
Ilyen is van, de ez már fullos kivitel :)
Igaz húzós az ára, de rákerestem, hol láthattam még, itt pl. akciós: http://www.babavedo.hu/hu?gclid=CI-l87XdsqACFQ8EZgodMz1RSw ҝ
Pont tegnap csodálkoztam rá egy ilyenre a neten, itt van, és nálunk is kapható:) http://www.silmama.hu/bevasarlokocsi.html ҝ
A kérdező hozzászólása: Köszi Hát ez nem jó hír.
Szia! Én saját magam készítek ilyen huzatokat. Ha érdekel, keress meg.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ

Lehet kapni olyan kisebb állványt, amelyre flexet szerelve gérfûrészt alakíthatunk ki? Az egyik szupermarket egyszer hirdetett ilyet, de késõn láttam meg a hirdetést.

Legjobb válasz: Lehet ilyet kapni 2 méretben is, 125 mm-es és 230 mm-es flexhez is. Itt is találsz ilyet : www.muhelynet.hu.

Lehet ilyet kapni 2 méretben is, 125 mm-es és 230 mm-es flexhez is. Itt is találsz ilyet : http://www.muhelynet.hu.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!