Találatok a következő kifejezésre: Lehet kapni kiszerelésű tápszert (3 db)

Lehet kapni a gyógyszertárban mildibé 2 350g-os vagy más kis kiszerelésű tápszert?

Mennyibe kerül (recept nélkül)?

Legjobb válasz: Szia Igen lehet mildibé 2 tápszert is kapni kicsi kiszerelésben 700 ft körül van ha jól emlékszem.Mi a milupa 2 350 grammos tápszert vesszük és az is 700 ft körül van

Szia Igen lehet mildibé 2 tápszert is kapni kicsi kiszerelésben 700 ft körül van ha jól emlékszem.Mi a milupa 2 350 grammos tápszert vesszük és az is 700 ft körül van
A kérdező hozzászólása: Köszi!
Szivesen:)

Lehet kapni kis kiszerelésű tápszert?

Úgy értem szoktunk kapni termékmintákat, akkorára gondolok. Amib?l olyan 2-3 decinyi kajcsit tudok neki csinálni.

Legjobb válasz: Azt elfelejtettem írni, hogy kap rendes kanalas ételt, de a szopi idejére tápszert adnék, amit cumisüvegbõl tud inni.

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy kap rendes kanalas ételt, de a szopi idejére tápszert adnék, amit cumisüvegbõl tud inni.
Szia! Létezik kész tápszer, ha minden igaz fél liter, bekeverve, dobozban (mint a dobozos tej) Az én kisfiamnak nem ízlett, amellett hogy horror az ára. A márkája most nem ugrik be, de talán humana, nem emlékszem. Rossmannban, nagyobb közértekben, dm-ben kapni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!