Találatok a következő kifejezésre: Lehet kapni 5 (127 db)

Mit lehet kapni 5-8k-ból?

Karácsonyra kapnák ebben az értékben valamit de g?zöm nincs mit kérjek. Légyszi adjatok tanácsokat.

Legjobb válasz: Mi az az 5-8k-ból?

Mi az az 5-8k-ból?
hát ez igazán egyén függõ, nekem ami eszembe jut kedvencem ebben az ár kategóriában egy pár pmr adó-vevõ rádió :D sokat lehet vele hülyéskedni több km-es távon is mûködik, mondjuk ilyesmire gondolok https://www.google.com/search?q=pmr+r%C3%A1di%C3%B3&oe=utf-8..
Egy kérdésre miért kell ilyen hangnemben válaszolni? Különben helyesírási szótárt!
#6: aha, persze.. a "k" mint az ezerrel való szorzás jele a metrikus rendszer használatával terjedt el. Egyébként "kiló", és a görög nyelvbõl ered, nem az angolból. Egyébként könyvet, 5-8k-ból van választék legyen bármi az érdeklõdési területed.
A kérdező hozzászólása: Látjátok ezért nem bírom ha értelmetlenek ideirkálnak mert annyira unatkoznak inkább ne írjatok semmit mennyetek tovább. Ma 21:24 neked meg köszi, hogy megértetted pár emberkével a dolgot.
ma 21:21 me elözõ nem én vagyok :D csak mer ugyan az a százaléka
Rövidités: K. Jelentés: thousand. Nyelv: angol. Fordítás: ezer... pár emberke kedvéér
Te vagy az idióta nem az elsõ! Ilyen pénz nem létezik, csak a te agyadban.
5-8k: kõ, kalap, kukorica, kapa vagy mi? Ilyen magyar pénz nincsen.
A kérdező hozzászólása: :D nem rossz ötlet. (elsõnek) Te ha idiótának érzed magad akk kapcsold ki a gépet és gondolkodj el magadon. (Másodiknak)
A kérdező hozzászólása: Ez a másik amit nagyon szeretek :) Aztmondja, hogy helyesírási szótárat vegyek aztán saját maga nem tud helyesn írni de azért idejön oltogatni..

Hol lehet kapni 5 pontos bizt. öves, összecsukható, fix támlájú etetőszéket 15. 000 Ft körül, alatt?

Legjobb válasz: Az auscan-ba volt most etetõszék 9990 ft-ért.Mi akkor vettük és nagyon jó!Most hogy vége az akciónak 12900 ft.Duplatálcás,5 pontos biztonsági öves,alul kis tároló van.

Az auscan-ba volt most etetõszék 9990 ft-ért.Mi akkor vettük és nagyon jó!Most hogy vége az akciónak 12900 ft.Duplatálcás, 5 pontos biztonsági öves, alul kis tároló van.
Ha pécsi vagy, nekem van egy eladó, ha ilyenre gondolsz: http://teszvesz.hu/item652996146_baba_star_etetoszek_drapp.h.. sima egyszerû szék, de a célnak megfelel. Sajnos postázni nem tudom, mert nagyon nagy, de ha Pécs felé jársz, akkor megoldható.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Melyik Auchanban lehet még kapni? A budaörsiben voltunk, ott nem volt.

Egerben hol lehet kapni 5-ös húsdarálókést?

Legjobb válasz: Egerben nem tudom, de ha valamikor jársz Media Marktban (pl. Miskolcon) akkor ott meg tudod rendelni. (vagy lehet online is) Kb. az égvilágon mindenhez van alkatrészük.

Egerben nem tudom, de ha valamikor jársz Media Marktban (pl. Miskolcon) akkor ott meg tudod rendelni. (vagy lehet online is) Kb. az égvilágon mindenhez van alkatrészük.
Egerben a "Magyarok Vásárán" vettem húsdarálót, most vasárnap.Ott van egy konyhai felszereléseket árúsító emberke, akinél vannak kiegészítõk húsdarálóhoz.Magyarok vására ha jól tudom minden második vasárnap van, de nézz azért utána.


Táncos lányok! Hol lehet kapni 5 cm sarkú barna táncos magassarkút? és esetleg szerintetek melyik spicc és tornacipős jazz cipő a legjobb? Nagyon fontos .

Legjobb válasz: milyen táncos cipõ? amúgy taylor kellékek.:) viszonylag olcsó|már amennyire lehet| és jófajta 2-3 napon belül érkezik.:)

milyen táncos cipõ? amúgy taylor kellékek.:) viszonylag olcsó|már amennyire lehet| és jófajta 2-3 napon belül érkezik.:)

Hol lehet kapni 5 ujjas kesztyűt egy másfél éves kisfiúra?

Legjobb válasz: Én piacon vettem árusnál, 300,- Ft volt. :) Fiam 14 hós lesz ugyan, de volt több méret is. Bababoltban is meg lehet nézni és bizományikban is. Ahol árulnak gyerekruhát, ott szerintem kell lennie kesztyûnek is.

Én piacon vettem árusnál, 300, - Ft volt. :) Fiam 14 hós lesz ugyan, de volt több méret is. Bababoltban is meg lehet nézni és bizományikban is. Ahol árulnak gyerekruhát, ott szerintem kell lennie kesztyûnek is.
Tescoban és a kínainál is szokott lenni.
A kérdező hozzászólása: igen, csak ahol én néztem 4 éves kortól valók vannak, ami persze nagy. Pedig szépen belerakta az ujjait. Annyi boltba megkérdeztem már, de mindenhol azt mondják majd késõbb kapnak. De nekem most kell, mert a fiamnak mindig jeges a keze, az egy ujjast meg egybõl letépi.

Lehet kapni 5-8ezer körül normális táskát vagy ennyiért nem éri meg venni? Ha igen tudsz javasolni?

6 ezrem maradt táskára. a régivel sincs igazából semmi gond, csak már nem ártana egy új... eddig mindig hátizsákjaim voltak, most kipróbálnám a válltáskát, bár igazából mindegy milyen. ha ennyiért nincs jó, az sem gond, elvagyok a régivel is, de azért jó lenne újítani. /fiú/
Cora, Auchan
Metro
ez valami kis költségvetésû reklám kampány? :)

Ki tud olyan veszpré megyei kisállat kereskedést ahol lehet kapni 5-6 hetes nem törpe hörcsögöt?

Nem muszály kereskedésb?l ha tudsz olyat akinek most születtek kölykei azt is ideírhatod

Legjobb válasz: Veszprémbe a Jutasi úton biztos van.

Veszprémbe a Jutasi úton biztos van.

0, 5%-os tejet tényleg nem lehet kapni Magyarországon?

Szeretnék ilyet venni, mert eddig csak külföldről tudtam hozni/hozatni ha én vagy ismerősöm véletlen arra járt. Van valaki aki látott már valahol valamelyik boltban sovány tejet? Ez egy vicc, hogy egy ilyen rém egyszerű termékhez egyszerűen képtelenség hozzájutni... :/

Legjobb válasz: Elõször is a sok hozzánemértõnek: -felejtsétek el azt a tévhitet hogy a % a tej tartalmát minõsíti,attól hogy 2,8-as vagy 1,5-ös mindkettõben ugyan annyi tej van ugyanolyan tartalommal.Csupán azt jelenti a % hogy egy egységnyi tejnek hány % ZSÍR tartalma van. A tej hígítását és adalékanyaggal töltését amúgy is több szigorú elõírás és szabály tiltja, ha nem 100% tej van a dobozban már rá sem írhatják hogy tej(pl:a tejsavó+tej kombót reggeli italnak nevezik) A válaszolónak pedig : Nem kell sokat keresni mert a nagyobb boltokban lehet kapni 0,5%-os(sovány tej)-et(PL.:Milli világos kék,.Sõt már házi jellegû tejben is elterjedõben van nem csak nagyüzemiben.

Elõször is a sok hozzánemértõnek: -felejtsétek el azt a tévhitet hogy a % a tej tartalmát minõsíti, attól hogy 2, 8-as vagy 1, 5-ös mindkettõben ugyan annyi tej van ugyanolyan tartalommal.Csupán azt jelenti a % hogy egy egységnyi tejnek hány % ZSÍR tartalma van. A tej hígítását és adalékanyaggal töltését amúgy is több szigorú elõírás és szabály tiltja, ha nem 100% tej van a dobozban már rá sem írhatják hogy tej(pl:a tejsavó+tej kombót reggeli italnak nevezik) A válaszolónak pedig : Nem kell sokat keresni mert a nagyobb boltokban lehet kapni 0, 5%-os(sovány tej)-et(PL.:Milli világos kék, .Sõt már házi jellegû tejben is elterjedõben van nem csak nagyüzemiben.
79%-nak igaza van, ettõl csak a tej zsírtartalma kisebb! amúgy nyugodtan vehetsz 1, 5%-ost is, hízni nem ettõl fogsz!
millitõl van lehet kapni-auchan, cba, spar, tesco, cora, match, profi 350körül van 1 literes zöld színû http://lifeplusz.milli.hu/termekek-UHT-tej
Millinek van ilyen, azt tudom, mert vettem párszor (akciós volt:-D), de az elözö által írt megoldás valóban olcsóbb (és kcal szegényebb), ízre meg kb ugyanaz. Mondjuk tényleg nem mindegy, mennyi tejet fogyasztasz, én a napi 1-2 kávémba nyugodt szívvel belerakom az 1, 5-öset:-)
Egy tök jó trükk, hogy alacsonyabb kalóriájú tejet kapj. Hígítsd vízzel 50-50% ban plusz ka kell pár csepp édesítõ. Semmi de semmi különbség nincs közte, mégis fele annyi kalória. Amúgy a Tescoban tehet venni Kunsági tejet ami 0, 1% zsírtartalmú. Az is jó, de az elõzõ trükk az olcsóbb.
cuncikám, én talán nem a zsírtartalomról írtam?
az nem tej, hanem koszos víz.
Az már nem tej, hanem feljavított savó mindenféle vacak adalékanyaggal. Már a 1, 5 %-os sem tej.
ha a közértben is láthatod, hogy mindig a 2.8%-os fogy gyorsabban, az 1.5-öst alig veszik. A fél %-ost meg végképp nem venné senki.
egyébként használj tejport, annak még kisebb a zsírtartalma.
94-98 közt volt ilyen tej, zöld színjelöléssel, akkortájt a kék volt az 1, 5% a piros 2, 8 és a sárga ami még ennél is zsírosabb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!