Találatok a következő kifejezésre: Lehet külön választani a (3 db)

Az égetett feliratot külön lehet választani a videótól?

Srt formátumban szeretném lementeni...

Legjobb válasz: Nem lehet.

Nem lehet.
Ahogy az elsõ írja, nem lehet. Azért 'égetett'.
Valamennyire lehet. Bár konkrét programot nem tudok mondani, de egy lejátszó és egy ocr program kombinációja képes lenne erre.

Lehet külön tanút választani a polgári illetve a templomi esküvőre?

Legjobb válasz: Lehet, hiszen két különbözõ idõpont, szertartás, intézmény. Sok boldogságot!

Lehet, hiszen két különbözõ idõpont, szertartás, intézmény. Sok boldogságot!
Szerintem, nem nemfelel meg az illetõ, hanem több alkalmas "jelentkezõ" is van, és senkit sem szeretne megbántani:) De valóban, azt gondolom, hogy lehet, hiszen az két külön szertartás.
Lehet, mi is igy csináltuk. a barátok voltak a templomban, a bérmaszülõk (hogy õk se maradjanak ki, és ne sértõdjenek meg) a polgárin.
Lehet de minek? Ha a tanuk nem felelnek meg a masodik eskuvonel, akkor mellozzuk a felkeresuket a polgari eskuvonel is.

"Csak szex és más semmi. " kapcsolatban a férfi szerelembe eshet a nõ iránt? Külön lehet a szexet és az érzelmeket választani? Mi a véleményetek?

Beleszerettem a szexbarátomba. Nem akartam, mégis így lett. Mit tegyek? Hagyjam abba a kapcsolatot vele és felejtsem el?

Legjobb válasz: csináld tovább, és minél késõbb szólj neki, hogy többet érzel... haver, egy szexkapcsolatot nem kockáztatunk... max, ha már kezded úgyérezni, hogy õ is érez irántad valamit, vagy ha valaki mással is akarna ilyen kapcsolatot létesíteni

csináld tovább, és minél késõbb szólj neki, hogy többet érzel... haver, egy szexkapcsolatot nem kockáztatunk... max, ha már kezded úgyérezni, hogy õ is érez irántad valamit, vagy ha valaki mással is akarna ilyen kapcsolatot létesíteni
Nálunk a párom kezdett el elõször többet érezni, és õ a férfi :) Szóval nem lehetetlen dolog. De ha most rátámadsz az érzelmeiddel, az szinte biztos nem jó ötlet. Az lehet, hogy szépen fokozatosan beléd szeret, de erre nincs garancia. Innentõl rajtad áll, mered-e kockáztatni a dolgot.
én is beleszerettem, de õ nem szeret belém már két éve... de én várok hátha:D
Én inkább a másik oldalon voltam, mármint azt hittem, hogy szerelmes vagyok, pedig csak dugni volt jó vele. Erre akkor jöttem rá, amikor jött egy másik, akivel kevésbé volt jó a szex, de tényleg szerettem. Szóval nem nagyon lehet szétválasztani, ahhoz nagyon érettnek kell lenni fejben. Huszonévesen nem is nagyon ment nekem sem. Negyvenhez közelebb már sokkal tisztább a kép.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!