Találatok a következő kifejezésre: Lehet külön a gáztűzhelyre (2 db)

Lehet külön venni a gáztűzhelyre rózsát? (Nem alátétet) Ezt hol kapom meg?

Legjobb válasz: Szerintem márkaboltját vagy szervizét kellene megkeresni és megkérdezni. Elvileg kéne hozzá kapni külön. Ha még megvan a kezelésije biztos van benne pár telszám.

Szerintem márkaboltját vagy szervizét kellene megkeresni és megkérdezni. Elvileg kéne hozzá kapni külön. Ha még megvan a kezelésije biztos van benne pár telszám.
Szia!Lehet, de mennyiért!!??Az egyik ismerõsöm pont most rendelte meg egy hónapja (azóta sem érkezett meg)! 20000 Ft!Én azt hittem padlót fogok!Az egész tûzhely került 70000-be!Nézd meg a neten a tûzhely márkájának képviseletét, ott érdeklõdj!

Kombinált gáztűzhely (gáz főzőlap, elektromos sütő) - a sütő részét be lehet dugni normál konnektorba, vagy külön kiépített kör kell neki?

A süt? teljesítményét sajnos nem írja egyik weboldal sem... :(

Legjobb válasz: nem kell külön kör, de a nagyobb áramfelvétel miatt célszerû. Azért szállítják csupasz vezetékke, és nem dugaljjal, mert a szabályos beközés az, hogy a vezetékeket összekötöd. Ugyanis a dugós megoldásnál mivel ott csak szorítóerõ adja az érintkezést, helyi ellenállás keletkezhet, ami melegszik, és az ugyebár nem jó. Tehát a helyes megoldás, hogy a konektort kiszerelve fixen kötöd be a sütõt. Ha nincs s sütõnek külön köre, akkor nem a konyhába kell bedugni a vasalót vagy a porszívót fõzés alatt, mert könnyen lehet levágja az automatát, de más bej nem lesz.

nem kell külön kör, de a nagyobb áramfelvétel miatt célszerû. Azért szállítják csupasz vezetékke, és nem dugaljjal, mert a szabályos beközés az, hogy a vezetékeket összekötöd. Ugyanis a dugós megoldásnál mivel ott csak szorítóerõ adja az érintkezést, helyi ellenállás keletkezhet, ami melegszik, és az ugyebár nem jó. Tehát a helyes megoldás, hogy a konektort kiszerelve fixen kötöd be a sütõt. Ha nincs s sütõnek külön köre, akkor nem a konyhába kell bedugni a vasalót vagy a porszívót fõzés alatt, mert könnyen lehet levágja az automatát, de más bej nem lesz.
Az elektromos sütõk jellemzõ teljesítménye 2000 Watt. Elvileg egy "konektor" is elég lenne, de biztonságosabb a fix bekötés! De ebben az esetben leválasztó kapcsolót kell felszerelni, amivel szükség esetén áramtalanítható a berendezés!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!