Találatok a következő kifejezésre: Lehet külön a (677 db)

Döntött törzsű oldalemelést mind a két karommal egyszerre végezzem? Vagy lehet külön a jobbal, ballal? Csak mert így több súllyal tudnám csinálni.

Legjobb válasz: Persze, hogy lehet úgy végezni. Fõleg csigán szokták így, de súlyzóval is mehet:http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=112

Persze, hogy lehet úgy végezni. Fõleg csigán szokták így, de súlyzóval is mehet:http://body.builder.hu/edzesek_reszletes.htm4?id=112

Mennyi idő után lehet külön szobában altatni a kicsit?

Még csak várom a babám,de majd szeretném minél elöbb külön szobába tenni,hogy elöbb megszokja,hogy nem velünk alszik.(Bár nem tudom,hogy ha meglesz,akkor is így fogok-e gondolkodni:))Ha van légzésfigyel?,mikortól lehet ezt biztonságosan?

Legjobb válasz: Nálunk mindkét gyerkõc az elsõ pillanattól külön aludt. Volt légzésfigyelõnk,mert anélkül nem mertem volna. De persze az elején 1-2hónapig úgyis néha veletek alszik amíg be nem áll az hogy éjszaka hányszor kel fel és mikor. Ha már csak egyszer akkor már lehet külön altatni.

Nálunk mindkét gyerkõc az elsõ pillanattól külön aludt. Volt légzésfigyelõnk, mert anélkül nem mertem volna. De persze az elején 1-2hónapig úgyis néha veletek alszik amíg be nem áll az hogy éjszaka hányszor kel fel és mikor. Ha már csak egyszer akkor már lehet külön altatni.
A férjem nagyon sokat dolgozik és stresses a munkája, jobb ha éjszaka hétköznap alszik. így külön szobába volt a kezdetöl, van bent egy nromál ágy is, így néha ha nem akar aludni akkor ott alszom. de jobb így a férjem most minek ne aludjon ha ´ö úgy sem tudja szoptatni, csak azért hogy ö sem aludjon. a babóm meg remélhetöleg így megszokja kicsi korától a külön alvást. ja van babymonitorunk, így haljuk egyböl ha felsír (amúgy is).
Rögtön alhat külön (amúgy azt tanácsolják, hogy fél évesen már kerüljön ki a szülõk szobájából - nade erre nincs mindíg mód), ha ehhez szokik hozzá, nem fogja elhanyagoltnak érezni magát.
Nekünk a védõnó azt tanácsolta, hogy 2 hónapos korától már kerüljön külön szobába, mert akkor már ragaszkodik a körülötte lévõ dolgokhoz. Mellesleg nehéz átteni a babát egy másik szobába, inkább nekem volt nehezebb, mint neki. A késõbbiek szempontjából azonban mindenképpen jobb, persze, csak ha megtehetitek!
Én rögötn külön tenném.Nem jó ha veletek alszik egy ágyba.Nem lesz semmi baja.Egyáltalán tudnál segíteni, ha baj van?? Mert ha nem akkor nem sokra mész azzal hogy egy szobában alszotok vagy sem.De te tudod, ahogy neked jó.
Én az ösztöneimre próbálok majd hallgatni. 1 hetes a babám és még velünk alszik. Az elõzõ válaszolónak: Nem azért kell ez, mert valami baj lesz. 9 hónapon át a hasamban volt, nem fogom külön rakni eleinte. Nem azért vállaltam gyereket, hogy megszabaduljsk a nehézségektõl.
Ilyen pénztárcát eddig csak kínaiban láttam meg ebay-en. De persze külön is lehet láncot venni hobbiboltokban, neten, stb.
Ez nem túl praktikus, esetleg csak aprónak. Tudod, pénztárcát eldugni szoktak nem mutogatni.
A kérdező hozzászólása: Ez igazából csak egy díszítõ elem, nem hiszem, hogy emiatt többen próbálnának meg kizsebelni. Sokan a farzsebükben hordják meg ilyesmi ahol nyíltan látszik. Ez meg a zsebemben lesz, ahogy eddig. Nem jó ötlet?
A kérdező hozzászólása: Ja és köszönöm a válaszokat.

Hol lehet venni bikinit, úgy hogy külön az alsót külön a felsõt?

Nagy bajban vagyok, amelyik bikininek jó a bugyija ott a melltartó része pici, amelyiknek a melltartója jó ott a bugyi óriási..

Legjobb válasz: Calzedonia. De más fehérnemû üzletekben is lehet általában.

Calzedonia. De más fehérnemû üzletekben is lehet általában.
H&M, New Yorker (néhány), Calzedonia, Tezenis, stb.
Régen csak szettben lehetett, de ma már szinte bárhol lehet kapni külön is (kivéve a kínai üzleteket). Amit a fentiek írtak + C&A, F&F (tesco), Takko, Mango, Tally, Promod...
Tesco, Hervis.
Decathlon
Én most vettem a Decathlonba 2000Ft volt így együtt.
Tesco

Van valami olyan program, amivel a zenéket szét lehet szedni különböző hangsávokra? Úgy értem, hogy külön-külön a dobra, énekre, effektekre, stb.

Ha nincs ilyen, akkor hogyan lehet ezt?

Legjobb válasz: Nincs ilyen program, a hallgatókhoz már az egyesített hangsáv jut el. Ha ilyet hallasz, azt a stúdió/kiadó adja ki külön (ha akarja), mivel náluk minden sáv külön megvan.

Nincs ilyen program, a hallgatókhoz már az egyesített hangsáv jut el. Ha ilyet hallasz, azt a stúdió/kiadó adja ki külön (ha akarja), mivel náluk minden sáv külön megvan.
A kérdező hozzászólása: Akkor valahonnan le lehet tölteni külön a hangsávokat?
Nem. Ilyen ritkán lelhetõ fel a neten, mert ezek nem forognak közkézen...
Hát, nincs vele személyes tapasztalatom, de próbáld ki a Melodyne-t. Annak van egy Direct Note Access képessége, de ezzel is csak annyit lehet tenni, hogy módosítod a hangok magasságát és hosszát, de nem hiszem, hogy a hangszerek azonosítására is képes lenne. Itt egy videó róla: http://www.youtube.com/watch?v=jFCjv4_jqAY

Egy órarend szerinti adott tankört fel lehet venni a neptunban, vagy csak tantárgyanként külön-külön? Ha igen, akkor hol lehet kiválasztani, hogy melyiket szeretném?

Most vagyok 2. féléves hallgató és ez lesz az első tárgyfelvételem, az elsőt kaptuk, nem nekünk kellett összeállítani. Miskolci Egyetem

Műszempilla ragasztót hol lehet külön venni? Mi a márkája?

Még nem találtam néztem müllerben, dm-ben, lehet én vagyok vaksi és nem láttam meg de én nemtudom..:D mondanátok olyan helyet ahol biztos van/ahol vettetek? milyen márkájú, vagy mi van ráírva? és kb mennyibe került?

Legjobb válasz: Szia! dm-ben is és Rossmannban is lehet kapni, de csak mûszempillával! Külön akár fodrászkellékesnél is lehet venni. Sajnos képet nem találtam, hogy tudjak linkelni, de kroXx a neve (piros-fehér színû). Én ezt ajánlom neked, mert nagyon tartós és feketés színû. :)

Szia! dm-ben is és Rossmannban is lehet kapni, de csak mûszempillával! Külön akár fodrászkellékesnél is lehet venni. Sajnos képet nem találtam, hogy tudjak linkelni, de kroXx a neve (piros-fehér színû). Én ezt ajánlom neked, mert nagyon tartós és feketés színû. :)
Sok fodrászkellékesben láttam mûszempillaragasztót külön. Próbáld meg ott.
Douglasban, Duo
Fodrászkellékesnél kaphatók közül ajánlom az "iO eyelash adhesive" nevû terméket, kb 500, - FT Müllerben, Douglasban kapható az Artdeco ragasztója, olyan 2000, - Ft Douglasban, MAC-ben pedig a Duo, 3000, - Ft
Ázsia Center 400 ft. Viszonylag tartós, ragasztóval együtt van, ha egyszeri alkalomra kell megéri, de ha többszöri használatra szeretnéd, akkor mindenképp dm-ben vegyél

Hajfestekkel be lehet festeni a szemoldokom vagy erre van kulon festek?

Legjobb válasz: Én úgy tudom van erre külön festék. Nem próbálkoznék vele, ha valami baki közbejön nem nagyon tudod eltüntetni.

Én úgy tudom van erre külön festék. Nem próbálkoznék vele, ha valami baki közbejön nem nagyon tudod eltüntetni.
Van külön szemöldökre, én pl.a dm-be vettem de szerintem mas drogériákba is van, feketébe és barnába , kis kiszerelésbe van, és nem a hajfestékeknél kell keresni, hanem mükörmök , müszempillak stb környekén(dm-be).Egy éve van meg 2 hetente használom és még mindig van sok benne(barna).És önmagában használhato , nem kell vegyiteni semmivel.
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen. nekem alapbol vilagosbarna... es sotetiteni szeretnem... a feket tulzas lenne?
Ne fesd be feketére, természetellenes.
Egy sötétebb barna bõven elég, a fekete tényleg természetellenes.
Mennyiért vetted a festéket ? Már régóta keresek ilyet de nem találok.

Ami a vicces cigibe kell csiga, az a papírdarab, annak bármi megfelel vagy olyat is lehet külön venni?

Legjobb válasz: Bármilyen papírból lehet készíteni, de ajánlott keményebb papírból. Egyébként lehet kapni külön filter papír néven, pont erre a célra kitalált papír fecniket.

Bármilyen papírból lehet készíteni, de ajánlott keményebb papírból. Egyébként lehet kapni külön filter papír néven, pont erre a célra kitalált papír fecniket.
vicces cigi... Csiga -> tip valami keményebb papírból
Jól kezdõdik ez is... :D
általában a cigisdoboz tetejében lévõ kitéphetõ részt szokták használni, de lazára tekerve buszjegy is tökéletes...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Még kezdõ vagyok :D
matekfuzet boritoja, vonatjegy, orarend...
Legjobb a sima A4-es papír, csak azt tudni kell megtekerni... :)
Matek tankönyvben van elég papír vagy a nyelvtan könyvben csak keményebb színes papír legyen Ha úgy is KEZDÕ vagy akkor életed végéig elég lesz az a pár száz oldal papír!
Esetleg OTP-s (vagy bármilyen más) szórólap? Tudjátok, az ilyen: http://www.promission.hu/new/images/display/otp_asztalidispl..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!