Találatok a következő kifejezésre: Lehet kétszer egy (118 db)

Lehet kétszer egy hónapban peteérés?

Ez az els? clostis hónapom. Volt peteérésem a 14.napon. Ma csináltam egy ovu tesztet (ma 25.napon vagyok)találomra és olyan er?s volt, mint a 15. napon lév? teszt. nem pozitív, de vagy az lesz, vagy az volt.

Legjobb válasz: Én ezeket sose csináltam végig, a természetre bíztam magam. De az tuti, hogy lehet 2X peteérés egy ciklusban. Annak, aki mázlista:-)

Én ezeket sose csináltam végig, a természetre bíztam magam. De az tuti, hogy lehet 2X peteérés egy ciklusban. Annak, aki mázlista:-)
Még simán is a clostytól meg fõleg.Lehet hogy csak az egyikben volt 2*, de lehet, hogy felváltva volt a 2 petefészkedben.
Szia nekem gyógyszer nélkül volt peteérésem az elsõnél jelezte az ovulációs teszt, sajna a másodiknál nem tudtam ovulácios tesztet csinálni, de akkor volt tojcsis nyákom, a méhszájam puha és teljesen nyitva volt.Itt a görbém, már ezen az oldalon kérdeztem lesz e ebbõl baba és vissza írták hogy nem. baba:http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f87774f67a1ac98ae9b52c..

Lehet kétszer egy hónapon belül peteérés?

Minden kalkulátor szerint szombaton volt a peteérés, egész héten csináltam az ovulációs tesztet szombaton volt a legsötétebb, vasárnap egész halvány, és tegnap-hétf?n megint nagyon er?s csík lett, mi lehet ez?

Legjobb válasz: Milyen tesztet használtál?

Milyen tesztet használtál?
A kérdező hozzászólása: A Rossmannosat, az nem jó?
Igen lehet, nekem mindkét gyerekem a második peteérésbõl fogant! Orvos által bizonyított, tehát tényleg van ilyen! :o)
Van ilyen! Nekem ikreim születtek így! 5 nap különbség van köztük, mármint a fogantatásban.
Elsõ vagyok, tényleg lehet 1 hónapban több peteérés is, de nekem a rossmanos ovu teszt 6 napig volt pozitív.

Lehet kétszer peteérésem egy hónapon belül? Mert ebben a ciklusban kétszer esett le a hőm. Egyszer a mensim napjától számított hetedeiken és a 13. napon is.

Legjobb válasz: Szerintem valamit rosszul tudsz. nekem úgy rémlik, a peteérés napján emelkedik a hõmérséklet. Nekem be is jött kétszer, mindkettõnek terhesség lett a vége.(akarattal)

Szerintem valamit rosszul tudsz. nekem úgy rémlik, a peteérés napján emelkedik a hõmérséklet. Nekem be is jött kétszer, mindkettõnek terhesség lett a vége.(akarattal)
Lehet kétszer peteérésed! A barátnõm így lett terhes véletlenül a harmadik, nem tervezett gyerekükkel. Volt már egy peteérése, azt hitte, ezzel vége. Tévedett... Aztán a biológia szakos tesója felvilágosította, hogy lehet kétszer peteérés egy hónapban. Azért gondolom nem túl gyakori... Az elõzõ válaszolónak: a pé után emelkedik a hõ.
Szerintem lh tesztelj. Ez a homerozeses dolgo hogy is mondjam, bizonytalan, mint a kutya vacsoraja. Utolag le tudod vonni a kovetkezteteseket a gorbe alapjan, de a lenyeg az elore segitesen van. Az lh teszt mikor poziti, tudod, h ket napon belul megreped a tuszo, es lehet keszulni az akciora. En is igy lettem terhes, gyogyszer abbahgyasa utan rogton. Egy egeszsegugyis


tedd fel vaterára. http://www.vatera.hu
nekem egy 42 lacosteom eladó, szintén mert nagy rám, vaterára feltettem 15 ért, 30 volt eredetileg és senkinek sem kellett.
http://www.teszvesz.hu ide felrakhatod.!!

Lehet ketszer megkeresztelni egy gyermeket? (reformatus+evangelikus)? (Tudom, h. lye kerdes. )

Legjobb válasz: nem lehet. az egyik fél ezért mond le általában a vallásáról vagy pedig a gyerek az azonos nemû szülõ vallását követi. "kikeresztelkedni" elvileg lehetséges, saját kérésre, de nem tudom, h ez h zajlik.

nem lehet. az egyik fél ezért mond le általában a vallásáról vagy pedig a gyerek az azonos nemû szülõ vallását követi. "kikeresztelkedni" elvileg lehetséges, saját kérésre, de nem tudom, h ez h zajlik.
19.26 vagyok. 20.05-ös, megkérdezhetem, mit nevezel átkeresztelkedésnek? Lehet, hogy csak mást értünk a fogalmon. Ha áttérsz protestánsról a katolikus hitre, vagy fordítva, az nem érinti a keresztségedet. Húú, pedig anno egy ilyen szertartáson voltam is. Úgy emlékszem, az addig protestáns fél kijelentette, hogy elkötelezi magát a katolikus egyház felé, teljes hitvalást tett, elsõ áldozott és bérmálkozott, de sem át- sem újra nem keresztelkedett, mert ez már egyszer megtörtént. (ez jelenti, hogy a felekezetek elismerik egymás keresztségét) És ezáltal teljes jogú tagja lett a Katolikus Egyháznak. (lehet, hogy Te ezt a folyamatot nevezed átkeresztelkedésnek. Ez felekezetváltás inkább.)
Basszus, tisztára mint a párom családja, mert a hülye állatokat nem etetheti más, mert akkor mit tudom én mi, de az összes kisszent lepotyog az égbõl. Nekem is fel.bszt az agyam anno a maradiságukkal, úgyhogy tojtam rá, nem támogatom és nem igazodok egy rugalmatlan és ésszerûtlenen hozzálláshoz. Ha nem képesek változtatni hát lemaradnak róla, maguknak köszönhetik
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat! Valoszinuleg az allatkakat rabizzuk valakire, mas valasztasunk nincs... Nem akarom kihagyni az en szuleimet sem, de az o szuleit sem... Ez a ket keresztelos dolog meg tenyleg olyan abszurd lenne, de kinomban mar nem tudok mit kitalalni...
Nem.
20.05. vagyok, igazából az történt hogy esküvõ elõtt kellett járni hittanra, katolikus esküvõ, kötelezõ volt a jegyesoktatás+hittan+elsõáldozás. Én mondtam a papnak hogy evangélikus vagyok, baj-e? Azt mondta nem baj, csak akkor nem lehetek elsõáldozó a férjemmel én meg úgy gondoltam hogy ha már katolikus esküvõ, meg jóban-rosszban (értem ezalatt azt hogy együtt akartam vele csinálni mindent ami az esküvõvel jár :) ) akkor okés, kereszteljen meg katolikusként. Megtörtént. Ezért mndta utána hogy én már latolikus vagyok "hivatalosan." Én erre mondtam az átkeresztelést, de lehet hogy más a szakszó rá, minednestre nekem ez kimerítette az átkeresztelés fogalmát. :)
Sajnos a gyakorlatban nagyon gyakori, a mi családunkban is elõfordult, hogy az egyszer már megkeresztelt gyereket még egyszer megkeresztelik, a második keresztelést végzõ vallás aktuális varázslója/papja/táltosa nincs tekintettel az elõzõre, mivel el se fogadja... emiatt is más vallás. Így válik teljesen komolytalanná az egész egyébként...
19.26. teológusnak: Én átkeresztelkedtem, evangélikusnak kereszteltek kisbaba koromban, de esküvõm elõtt át lettek keresztelve katolikus templomban katolikusnak. Szóval van ilyen. Most már "hivatalosan" katolikus vagyok.
Teológus vagyok, nincs átkeresztelkedés/kikeresztelkedés! Igaza van valamelyik kommentelõnek, a keresztény felekezetek elfogadják egymás keresztségét. (Katolikus részrõl a mormon és jehovista "keresztséget" nem) Ha egyszer megkeresztelkedtél nem tudsz kikeresztelkedni, max. annyit teszel, hogy nem tartod a hited, és teszel az egészre. Ez egy szentség (még protestáns részrõl is), ami a megváltáson, Krisztus áldozatán alapul, és nem a te pillanatnyi hozzáállásodon. Hitehagyott lehetsz, kikeresztelkedett nem.
18.56. egy speciális esetet írt le..... valakinek nem lehet kettõ vallása...csak ha ÁTkeresztelkedik. A második keresztelõvel (pláne ha katolikus-az elég szigorú) megszûnik az elsõ vallás. Így nem sok értelme van egy babát megkeresztelni.....hogy egy hétig evangélikus lesz, aztán meg onnantól katolikus, csak hogy mindkét család templomozzon....
Két sógorom volt ilyen helyzetben.Õk így oldották meg sikeresen. Az egyik sógornál szintén az állatok miatt volt gond.Õk megkérték a szomszédot (akiknek szintén volt állatuk, így tudták, hogy ez milyen munkával jár) hogy gondozzák az állatokat amíg nincsenek otthon.Örömmel vállalták. A másik sógornál meg úgy lett megoldva, hogy megkeresztelték a lányukat egy városban az ott lévõ rokonokkal együtt.A sógornõm szülei elég messze laktak így õk nem tudtak megjelenni, de sógorék a következõ hétvégén lementek hozzájuk, és az ottani rokonok is megünnepelték háznál a keresztelõt.Igaz akkor már nem mentek templomba, de megünnepelték.. Mindent meg lehet oldani csak akarni kell..De két keresztelõ nem lehet...
Nem lehet. Maximum az lehet egy áthidaló megoldás hogy egyik helyen van a hivatalos templomi keresztelõ+kis ünneplés, a másikon meg lehet tartani egy keresztelõs vacsorát, ebédet vagy ilyesmi ünnepséget és akkor az ottani rokon sem marad ki a dologból teljesen. A lényeg úgyis az hogy a babát megünnepelje a család az alkalomból, nem az a pár perc amíg a fejére csurgatják a vizet....fel lehet venni videóra és megmutatni a másik rokonságnak aki nem volt ott, ezt meg lehet ejteni a vacsora vagy ebéd közben/után. Mást szerintem nem nagyon tehettek.. ( az állatos dolgot megértem, nekünk is van több is és én sem hagynám csak úgy itt õket egyedül ha nincs kire bízni)
Lehet! Én is kétszer vagyok megkeresztelve. Elõször csecsemõ korban református templomban apám után. Aztán 10 éves korban a katolikusban anyám után mivel apám meghalt és anyám igy döntött mivel õ elsõperctõl azt szerette volna de apám családja nem engedte mivel õ katolikus igy nem volt semmi akadálya
A kérdező hozzászólása: A baj azzal van, hogy parommal ket kulonbozo varosbol szarmazunk(500 km van a ket varos kozott), es a babankat nem tudjuk eldonteni, hogy hol kereszteljuk. Neki a nagymamaja nagyon beteg, ezert nem tudna leutazni, nekem pedig szuleim nem tudnanak leutazni mert nem hagyhatjak etlen/szomjan ket napig az allatokat(oke, itt lehetne kommentalni, de azert meg lehet ezt is erteni... Azok az allatok emberekre vannak reaszorulva... nem lehet oket itthagyni csak ugy). Szoval en mar azt se tudom mi legyen, hogyan csinaljuk, hogy mindenkinek jo legyen... Igazabol az en csaladom konnyebben le tudna utazni hozzajuk, csak hat... beszelhet nekik az ember...
Teljesen fölösleges. A keresztséget a történelmi egyházak (kat. ev. ref.) kölcsönösen elfogadják.
OFF Bocsi... Teológusnak: Tudtommal keresztelést és utolsó kenetet elméletileg bárki adhat (az is aki nem pap) a katolikus egyház szerint, úgy hogy fura, hogy van náluk mégis kitétel két felekezetre. Ha jól emlékszem anno Szt. Ágoston korában indul el ez a kérdés kör, hogy a rossz útra tért papok által adott keresztség érvényes-e, vagy meg kell-e ismételni. Arra jutottak ha jól tudom, hogy érvényes az is.

Mit lehet tenni egy olyan személlyel aki már kétszer követett el öngyilkossági kisérletet?

Nagybátyám feleségéről van szó. A kórházban nem marad, nem lehet bírni vele. Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Nagyon nehéz ez a helyzet neki is és a családjának is... Miért akar meghalni? Attól, hogy valakinek mindene megvan (anyagilag), még lehetnek gondjai... Nagyon fontos, hogy ne maradjon felügyelet nélkül, sõt, mivel önveszélyes, a kórházi kezelés is szükséges lehet (miért bunkóság a kórházat ajánlani? Senki nem akar ezzel rosszat!), de ebben úgyis az orvos fog dönteni.

Nagyon nehéz ez a helyzet neki is és a családjának is... Miért akar meghalni? Attól, hogy valakinek mindene megvan (anyagilag), még lehetnek gondjai... Nagyon fontos, hogy ne maradjon felügyelet nélkül, sõt, mivel önveszélyes, a kórházi kezelés is szükséges lehet (miért bunkóság a kórházat ajánlani? Senki nem akar ezzel rosszat!), de ebben úgyis az orvos fog dönteni.
"A sok okoskodó, kórházi kezelést javasló bunkónak és öngyilkosnak meg szívbõl kívánom, hogy éljék azt amit én. És miután 2x túlélték a rákot, utána legyenek baromi okosak!!" Láttam nem egy rákos beteget, és nem egy pszichiátriai beteget. A rák szenvedés terén semmivel sem rosszabb mint egy pszichiáriai betegség. Egyébként úgy tûnik a betegség empátiára és a másik ember tiszteletére rohadtul nem tanított meg, pedig ez elvárható lenne, valakitõl aki kétszer is átélte.
Segíteni Neki, hogy a harmadik sikerüljön. Aki öngyi akar lenni -aki igazán az akar lenni és nem csak vergõdik, figyelemfelkeltés miatt "próbálkozik"- annak elsõre sikerül. A gyógyszerek hosszútávon nem tesznek jót sõt lehet be se szedi õket. Pszichiáter kell neki...valami kínja biztos van amiért menekülne a világból....a nagybátyádnak biztos köze van hozzá.
Hagyni kell meghalni.
Pszichiátria zártosztály, amíg többé-kevésbé rendbe nem jön. A sok segíteni kell neki meghalni bunkónak pedig kívánom, hogy éljék át milyen is a depresszió, és utána legyenek ilyen baromi okosak.
"69% Nem rákos betegrol van szó" Félreértés elkerülése végett ketten vagyunk 69%-al.
69% Nem rákos betegrol van szó, szimplán egy ideggyenge nõrõl akinek mindene megvan és kínjába nem.tud mit csinálni....tiszta született feleségek. Dogozzon. Agyilag és fiziailag is fárassza le magát hogy az ágyba kb. félholtan essen be....nem.lessz ideje depresszioskodni.
Adj bele mindent hátha menni fog nem szabad belenyugodni a nem megy-be.
lehetnek millióid, ha belül magányos vagy és egy sötét útitársat viszel magaddal. Fiatal lány vagyok és a poklok poklát megéltem gyerekkoromban ami miatt mai napig szenvedek. Õ lehet más erõszakban, vagy szigorban, vagy nevelésben nõt fel... Ezért inkább beszélgetni, de nem is beszélgetni... elsõ sorban ELFOGADNI és megérteni kéne. ez NEM(!!!) elvárás, ez kéne legyen normális embertársaink részérõl. Nem mindenki erõs, nem mindenki állja a sarat. Van aki 10/8x elbukik.. nem belerúgni kéne, hogy 10/10 legyen az arány!
Próbálj segíteni neki hogy beszélsz vele! Ha nem megy akkor nem megy :(
Meg kel vele beszelni hogy mi a gond... vannak gyerekei???van pichologushoz kellene vinni ha nagy a gond legrosszabb esetben felugyelet nelkul ne hagyjatok....de ha megis akarja akkor ugyis megteszi
A sok okoskodó, kórházi kezelést javasló bunkónak és öngyilkosnak meg szívbõl kívánom, hogy éljék azt amit én. És miután 2x túlélték a rákot, utána legyenek baromi okosak!!
A kérdező hozzászólása: Mindenük megvan, rendesen élnek. Orvosi segítségrõl hallani sem akar. Elõsször gyógyszert vett be másodjára pedig felvágta az ereit.
Aki magától nem akar meggyógyulni, az nem is fog, tehát kívülrõl nem lehet vele mit csinálni, azon kívül, hogy a kezeteket nyújtjátok. Ha õ nem kapaszkodik bele a kinyújtott kezetekbe, ti nem fogjátok tudni visszarántani a halálból. Meg kell mondani neki, hogy ti szeretitek õt, és ha szorult belé egy kis empátia, legalább megpróbálja elmondani, hogy mégis miért van így, mi a baj? Amúgy ezek szerint nincs meg mindenük, nagyon nincs meg, ha valaki állandóan öngyilkos akar lenni a családban... Szerintem a legtöbben inkább választanák a szerény életszínvonalat, de boldog családi életet.

Egy nap lehet kétszer enni zsemlét?

Legjobb válasz: lehet.

lehet.
Háromszor is. Az már más kérdés, hogy ha fogyózol, akkor nem igazán tanácsos. Szénhidrátot hanyagolni kellene, de mondjuk az én privát véleményem szerint, ha nem hármasával tömöd magadba, belefér. Vegyél teljes kiõrlésût!

Fel lehet tenni egy kérdést kétszer?

-nem kaptam rá választ és egyszer már "kiemeltem"! (többször nem lehet!)Mit csináljak? Számomra fontosak lettek volna a válaszok a kérdésemre!

Legjobb válasz: próbáld kicsit átfogalmazni és úgy feltenni...különben nem lehet..vagy kérdezd meg itt?ó:)

próbáld kicsit átfogalmazni és úgy feltenni...különben nem lehet..vagy kérdezd meg itt?ó:)
ha szóról-szóra kiírod ugyanazt, tuti törölni fogják. fogalmazd át egy kicsit, és írd ki megint nyugodtan.
Szerintem könyveld el, nehezet kérdeztél, nem tudja senki a választ a kérdésedre.
kérdezd meg itt ebben a kérdésben..hátha..
linkeld be ide :) és ha tudunk válaszolunk :P
Hát, valoban eléggé olyan a kérdés, amire mi nemnagyon tudhatjuk a választ, hisz nem ismerjük a körülményeket. De lehet, hogy valami megváltozott a barátnpdben, esetleg olyan emberek közé keveredett, akik megváltoztatták. Vagy akár a válás miatt is. Lehet, teljesen uj életet akart kezdeni és az elõzõt minden téren lezárni. Meg kéne keresned, hogy elbeszélgess vele, hátha meg tudná magyarázni
A kérdező hozzászólása: Köszike elõre is a válaszotokat! A kérdésem ez volt: Mért távolodott el tõlem a barátnõm? - kb 3 éve ismerjük egymást! jó fél éve elvált a férjétõl azóta nem jelentkezett! ( az elõtt nem volt olyan nap hogy ne találkozzunk!) Vállásuk után járogatott egy ismerõsömmel! Az mondhatott neki rólam valamit? Nem tudok másra gondolni mi lehetett?
vagy tedd be a +18-as kategóriába...

A Clostival lehet kétszer peteérés egy hónapban vagy ez teljesen kizárt?

A dokim követte Uh-gal a peteérésemet.A 14. napon talált egy 12mm-es tüsz?t, ami a 16. napon már sehol sem volt. Valószín? id? elött megrepedt.Tojásfehérjés cucc akkor nem jött bel?lem, viszont tegnap meg jött rendesen(22.nap).Miért van ez szerintetek?Lehet hogy ez id? alatt megért egy másik tüsz? is és most repedt meg a 22. napon?A tojásfehérje a peteérést jelzi, nem? Légysz írjatok! :-)

Legjobb válasz: A Clostitól persze,hogy lehet több peteérésed is,ez a lényege.Én is szedtem két hónapig,lett is petém sok,érett.Legközelebb kérjél mellé tüszõrepesztõ szurit is,Choragon,pl.Úgy tuti megreped a tüszõd,éd tudod majd mikor...Sok sikert a babásodáshoz:)

A Clostitól persze, hogy lehet több peteérésed is, ez a lényege.Én is szedtem két hónapig, lett is petém sok, érett.Legközelebb kérjél mellé tüszõrepesztõ szurit is, Choragon, pl.Úgy tuti megreped a tüszõd, éd tudod majd mikor...Sok sikert a babásodáshoz:)

Szerintetek mi bajom lehet? Majdnem egy hete történt. A hónaljam alatt az oldalamon kicsit bepirosodott és napont egy kétszer háromszor olyasmit érzek mintha vlami mászna benne. De ez 1-2 másodperc.

majdnem egy hete történt. a hónaljam alatt az oldalamon kicsit bepirosodott és napont egy kétszer háromszor olyasmit érzek mintha vlami mászna benne. de ez 1-2 másodperc. de ez napont kétszer háromszor fordul elő pl ha megmozdítom a karom . olyasmi mintha valami mászna benne v vízzel tele lenne. nem érzek ott csomót és nem is kemény semmi szokatlan. csak azon a kb 1.5- 2 centis helyen halvány piros. ez minek lehet a tünete? ugye nem rák? olvastam h annak is fájdalom a tünete meg egyéb dolgok.

Legjobb válasz: A rák éppen ezért alattomos,már csak a végsõ stádiumban fáj,elõtte ezért nehéz észrevenni.A te esetedben biztos,hogy nem errõl van szó.Mostanában elég sokat hallani bõrféregrõl,ilyen-olyan vándorféregrõl,amely pl kutyáról emberre is terjedhet,vagy(fõként)szúnyogok által.Így,látatlanban nehéz megmondani,de én mindenképp orvoshoz fordulnék.

A rák éppen ezért alattomos, már csak a végsõ stádiumban fáj, elõtte ezért nehéz észrevenni.A te esetedben biztos, hogy nem errõl van szó.Mostanában elég sokat hallani bõrféregrõl, ilyen-olyan vándorféregrõl, amely pl kutyáról emberre is terjedhet, vagy(fõként)szúnyogok által.Így, látatlanban nehéz megmondani, de én mindenképp orvoshoz fordulnék.
A kérdező hozzászólása: és most láttam hogy van ott egy piros csík is. olyan mintha karmolás lenne de nem az hanem ilyen gyulladt piros csík. olyan mint egy karmolás
Szúnyogcsípés volt mostanában?Kutyád, macskád van?Bõrgyógyászhoz mindenképp fordulj.
Szerintem is valami féreg. Gyorsan menj orvoshoz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!