Találatok a következő kifejezésre: Lehet kényszeríteni Orvosi kamarát, hogy bocsánatot (1 db)

Lehet kényszeríteni az Orvosi kamarát, hogy bocsánatot kérjen a honlapján a melegekkel kapcsolatban megjelent cikke miatt?

Szegyen es gyalazat,hogy egy orvos betegsegkent tuntesse fel a homoszexualitast.En visszakernem a diplomajat.Es felhaborit a kamara elnokenek a velemyenye is miszerit a kollegajanak igaza van es nem veszik le a honlaprol ezt a gyalazkodo irast es nem kernek bocsnatot.Nem vagyok meleg,sem magyarorszagi allampolgar szerencsere.Ott ahol ilyen az orvostarsadalom meg Magyarkent sem szeretnek elni.

Legjobb válasz: Ne haragudj, de hogyan kényszerítenéd??? Miért van az, hogy itt mindig az ilyen rettenetesen okos, aki nem is itt él??? Én örülök, hogy itt mindenkit megillet a lelkiismeret szabadsága, akkor is, ha ezzel esetleg szembemegy a hivatalos állásponttal.

Ne haragudj, de hogyan kényszerítenéd??? Miért van az, hogy itt mindig az ilyen rettenetesen okos, aki nem is itt él??? Én örülök, hogy itt mindenkit megillet a lelkiismeret szabadsága, akkor is, ha ezzel esetleg szembemegy a hivatalos állásponttal.
sajnos nem én meg itteni magyarként szégyellhetem magam ilyenek miatt, mint kuruc.info, meg mok-éger (és még orvos is! jessz!)
Szerintem mindenki kinyilváníthatja a véleményét.Személyében nem támadott senkit, ha meg igen akkor annak joga van elégtételt venni.Te csak maradj ott ahol vagy, nem kell olyan írásokat olvasni ami nem tetszik, és nem kell magyar orvosokhoz sem járnod.Meg itt sem kell élned!Ugyhogy ne háborogj.Nekünk jó így, ha nem majd teszünk ellene.
Ami életellenes, az betegség. Ugyanúgy, mint a dohányzás, kábszer, pia. A homoszexualitás az. Pont. Furcsa, hogy te emiatt kérnéd vissza a diplomáját, és ezzel egy szakembert megfosztanál a végzettségétõl. Ha nem vagy meleg, nem indíthatsz pert sem, bár az Emberi Jogi Bizottságnál panaszt tehetnél, és az szólna a magyar kormánynak, hogy vizsgálja meg, nem történt-e jogsértés. Ha igen, indíthatna eljárást, aminek a végén bocsánatkérésre lenne kötelezhetõ a Kamara. De inkább olvasgasd a Magyar Helyesírás Szabályai c. könyvet. És használj ékezetes betûket, ha már a kérdésben sikerült.
miért egészséges az ha valaki meleg ? sztem egy orvos jobban tudja nem de?
Ezt hadd döntsék el a szakemberek. Nem cenzúrázhatod a tudományt.
Bocsánat, de jelenleg szexuális aberrációnak tartják, vagy genetikai betegségnek, amelyet egyéb szociális környezet befolyásolhat. Úgy képzelik, mint a szívrohamra való készséget, ha olyan az életviteled, akkor nem lesz gond belõle, ha viszont tömöd magad hússal, vagy valami más vérnyomásra hatóval, vagy stresszes az életed, akkor kialakulására nagyobb az esélyed. Ugyanígy veszik a homoszexualitást, lehetséges egy gén-vagy ezek csoportja, ami megfelelõ környezetben aktivizálódik. A megfelelõ környezetbe pedig szocializációs problémákat szoktak belevenni. Gyalázkodó ide, vagy oda ez a nagy helyzet. nem bizonyított még, de sok az ilyesféle tapasztalat.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ha Európában ilyen nagy a munkanélküliség, miért nem lehet csökkenteni a max. Munkaidőt?

Tudom, erre az lesz a válasz, hogy mert alig tudunk megélni 8 órai bérünkből, akkor hogy élnénk meg 6 óraiból. Viszont akkor kevesebb segélyt kellene fizetni, és így csökkenteni lehetne a kiskeresetűek adóját. A gazdagok meg nem adózhatnának többet? Ritkábban rabolnák ki őket, ha senki nem éhezne.

8

Kik azok a "káderek"?

Sokszor hallom, hogy valamelyik egyetem Budapesten, tele van káder gyerekekkel.

De kik vagy mik azok a káderek?

5

A szocialista rendszer sajátossága volt a panelházak építése. Nyugaton is sok embert kellett elhelyezni, ott miért nem épültek tízemeletesek?

A volt szoc.blokk országait is bejártam, meg Nyugat-Európát is. Tőlünk nyugatabbra nincsenek ilyen betondzsungelek. Õk miért nem vették át ezt a módszert?

9

A szociológia által támogatott romastratégiák mire alapoznak, miben látják a problémát és annak megoldását?

6

Mi az a HAARP?

4

Mi tesz benneteket jobboldalivá?

Alapvetően 18 és 34 év közöttiek válaszára lennék kíváncsi. Azt szeretném tudni hogy ezen korosztályba tartozók közük akik magukat jobboldali beállítottságúnak vallják, mondják meg hogy tulajdonképpen mitől is érzik magukat pontosan így. Igazán érdekelne, de szeretném hogyha más indokot is felsorolnátok a hazaszereteten kívül. Véleményem szerint ugyanis a hazaszeretet normális esetben (mint ahogy számos nyugat-európai ország esetében is) nem kellene hogy jobb vagy baloldali elkötelezettségtől függjön. Kort is írjatok legyetek szívesek.

7

Ha egy meleg, rózsaszín papruhában parádézik, hogy milyen jó melegnek lenni, közben Bibliát gyaláz, miért várja el, hogy toleránsak legyenek vele az emberek?

14

BAZ-ban miért van annyi cigány? (Borsod Abaúj Zemplén )

?

2

A Waffen SS katonáknak milyen volt a testedző programjuk?

Milyen gyakorlatokat csináltak?

1

Van más ország is, ahol "nemzeti dohánybolt"-ban lehet csak cigit kapni?

Nem vagyok dohányos, csak sokat röhögök Ficamland Abszurdisztán Agyarország agyament hülyeségein. És kíváncsi lennék, hogy a világban vagy az EU-ban mindez hogy van?

22

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!