Találatok a következő kifejezésre: Lehet kényszeríteni Orvosi kamarát, hogy (1 db)

Lehet kényszeríteni az Orvosi kamarát, hogy bocsánatot kérjen a honlapján a melegekkel kapcsolatban megjelent cikke miatt?

Szegyen es gyalazat,hogy egy orvos betegsegkent tuntesse fel a homoszexualitast.En visszakernem a diplomajat.Es felhaborit a kamara elnokenek a velemyenye is miszerit a kollegajanak igaza van es nem veszik le a honlaprol ezt a gyalazkodo irast es nem kernek bocsnatot.Nem vagyok meleg,sem magyarorszagi allampolgar szerencsere.Ott ahol ilyen az orvostarsadalom meg Magyarkent sem szeretnek elni.

Legjobb válasz: Ne haragudj, de hogyan kényszerítenéd??? Miért van az, hogy itt mindig az ilyen rettenetesen okos, aki nem is itt él??? Én örülök, hogy itt mindenkit megillet a lelkiismeret szabadsága, akkor is, ha ezzel esetleg szembemegy a hivatalos állásponttal.

Ne haragudj, de hogyan kényszerítenéd??? Miért van az, hogy itt mindig az ilyen rettenetesen okos, aki nem is itt él??? Én örülök, hogy itt mindenkit megillet a lelkiismeret szabadsága, akkor is, ha ezzel esetleg szembemegy a hivatalos állásponttal.
sajnos nem én meg itteni magyarként szégyellhetem magam ilyenek miatt, mint kuruc.info, meg mok-éger (és még orvos is! jessz!)
Szerintem mindenki kinyilváníthatja a véleményét.Személyében nem támadott senkit, ha meg igen akkor annak joga van elégtételt venni.Te csak maradj ott ahol vagy, nem kell olyan írásokat olvasni ami nem tetszik, és nem kell magyar orvosokhoz sem járnod.Meg itt sem kell élned!Ugyhogy ne háborogj.Nekünk jó így, ha nem majd teszünk ellene.
Ami életellenes, az betegség. Ugyanúgy, mint a dohányzás, kábszer, pia. A homoszexualitás az. Pont. Furcsa, hogy te emiatt kérnéd vissza a diplomáját, és ezzel egy szakembert megfosztanál a végzettségétõl. Ha nem vagy meleg, nem indíthatsz pert sem, bár az Emberi Jogi Bizottságnál panaszt tehetnél, és az szólna a magyar kormánynak, hogy vizsgálja meg, nem történt-e jogsértés. Ha igen, indíthatna eljárást, aminek a végén bocsánatkérésre lenne kötelezhetõ a Kamara. De inkább olvasgasd a Magyar Helyesírás Szabályai c. könyvet. És használj ékezetes betûket, ha már a kérdésben sikerült.
miért egészséges az ha valaki meleg ? sztem egy orvos jobban tudja nem de?
Ezt hadd döntsék el a szakemberek. Nem cenzúrázhatod a tudományt.
Bocsánat, de jelenleg szexuális aberrációnak tartják, vagy genetikai betegségnek, amelyet egyéb szociális környezet befolyásolhat. Úgy képzelik, mint a szívrohamra való készséget, ha olyan az életviteled, akkor nem lesz gond belõle, ha viszont tömöd magad hússal, vagy valami más vérnyomásra hatóval, vagy stresszes az életed, akkor kialakulására nagyobb az esélyed. Ugyanígy veszik a homoszexualitást, lehetséges egy gén-vagy ezek csoportja, ami megfelelõ környezetben aktivizálódik. A megfelelõ környezetbe pedig szocializációs problémákat szoktak belevenni. Gyalázkodó ide, vagy oda ez a nagy helyzet. nem bizonyított még, de sok az ilyesféle tapasztalat.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi történne akkor ha az egész világon leállna a termelés?

-senki nem dolgozna, nem termelnének áramot, nem művelnének földet, bezárnának az üzletek stb..

7

Tulajdonképpen miért rossz a nacionalizmus?

Sokszor hallottam már, hogy szidják a nacionalizmust, meg hogy felforgatta Európát.
De miért rossz? Nem értem.

Valaki el tudná magyarázni példákkal?

Most azon kívül, hogy emiatt esett szét a monarchia Mo.-val együtt.

22

Ott lehet hagyni a közmunkát, ha megváltozik a lakcímem?

Közmunkaprogramban veszek részt, de el szeretnék költözni. Úgy tudom, csak az adott településen lakókat alkalmazhatnak. Ezek szerint, ha máshova költöznék, nem bont velem szerződést a munkaügyi, vagy az új lakhelyemről kellene bejárnom? A polgármesteri hivatalt nem szeretném megkérdezni, mert képesek kirúgni.

0

Németh Sándor be tudja tilttatni a Harry pottert?

:)

11

Mit szóltok ehhez a hírher?

http://index.hu/belfold/2013/04/25/stratfor_izraeli_katonak_..

3

Szerintetek is jó felé tart mostanság a gazdaság és a világgazdaság? Vagy csak én érzem úgy?

10

Alábbi hír igaz?

http://www.sonline.hu/somogy/kozelet/fel-ev-kulfoldi-munka-u..

5

Reálisan mennyi éve lehet még hátra az EU-nak?

Most a Schengen-t nem sorolom ide.

Ha reálisan nézzük a helyzetet, mennyi éve van még? Vagy nem fog megszűnni?
Indokok?

11

Hol talalok a ket vilaghaboru kozotti 4 politikai partokrol? Surgos!

Kulonoskeppen csak a Liberalis partrol.Ha tudtok ti is kerlek irjatok le vagy linkeljek oldalt mert en sehol sem kapok.

3

Trafiktörvény befolyásolja a vízipipa dohány árusítását?

Nem igazán követem a híreket, így csak ma olvastam, hogy a nyár közepétől nem lehet majd mindenhol cigit kapni. Vannak helyek ahol dohányterméket írnak, vannak ahol cigit. Csakhogy a dohánytermék egy jóval tágabb fogalom.
Most fogok vízipipát venni. Ha találok egy helyet, ahol a pipadohányt fogom venni, akkor ezt a helyet a nyáron már el is felejthetem? Mi lesz a vízipipadohányokkal? Hol lehet majd beszerezni őket?
Trafikokban tudtommal nem nagyon van ilyesmi.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!