Találatok a következő kifejezésre: Lehet kényszeríteni Orvosi kamarát, hogy (1 db)

Lehet kényszeríteni az Orvosi kamarát, hogy bocsánatot kérjen a honlapján a melegekkel kapcsolatban megjelent cikke miatt?

Szegyen es gyalazat,hogy egy orvos betegsegkent tuntesse fel a homoszexualitast.En visszakernem a diplomajat.Es felhaborit a kamara elnokenek a velemyenye is miszerit a kollegajanak igaza van es nem veszik le a honlaprol ezt a gyalazkodo irast es nem kernek bocsnatot.Nem vagyok meleg,sem magyarorszagi allampolgar szerencsere.Ott ahol ilyen az orvostarsadalom meg Magyarkent sem szeretnek elni.

Legjobb válasz: Ne haragudj, de hogyan kényszerítenéd??? Miért van az, hogy itt mindig az ilyen rettenetesen okos, aki nem is itt él??? Én örülök, hogy itt mindenkit megillet a lelkiismeret szabadsága, akkor is, ha ezzel esetleg szembemegy a hivatalos állásponttal.

Ne haragudj, de hogyan kényszerítenéd??? Miért van az, hogy itt mindig az ilyen rettenetesen okos, aki nem is itt él??? Én örülök, hogy itt mindenkit megillet a lelkiismeret szabadsága, akkor is, ha ezzel esetleg szembemegy a hivatalos állásponttal.
sajnos nem én meg itteni magyarként szégyellhetem magam ilyenek miatt, mint kuruc.info, meg mok-éger (és még orvos is! jessz!)
Szerintem mindenki kinyilváníthatja a véleményét.Személyében nem támadott senkit, ha meg igen akkor annak joga van elégtételt venni.Te csak maradj ott ahol vagy, nem kell olyan írásokat olvasni ami nem tetszik, és nem kell magyar orvosokhoz sem járnod.Meg itt sem kell élned!Ugyhogy ne háborogj.Nekünk jó így, ha nem majd teszünk ellene.
Ami életellenes, az betegség. Ugyanúgy, mint a dohányzás, kábszer, pia. A homoszexualitás az. Pont. Furcsa, hogy te emiatt kérnéd vissza a diplomáját, és ezzel egy szakembert megfosztanál a végzettségétõl. Ha nem vagy meleg, nem indíthatsz pert sem, bár az Emberi Jogi Bizottságnál panaszt tehetnél, és az szólna a magyar kormánynak, hogy vizsgálja meg, nem történt-e jogsértés. Ha igen, indíthatna eljárást, aminek a végén bocsánatkérésre lenne kötelezhetõ a Kamara. De inkább olvasgasd a Magyar Helyesírás Szabályai c. könyvet. És használj ékezetes betûket, ha már a kérdésben sikerült.
miért egészséges az ha valaki meleg ? sztem egy orvos jobban tudja nem de?
Ezt hadd döntsék el a szakemberek. Nem cenzúrázhatod a tudományt.
Bocsánat, de jelenleg szexuális aberrációnak tartják, vagy genetikai betegségnek, amelyet egyéb szociális környezet befolyásolhat. Úgy képzelik, mint a szívrohamra való készséget, ha olyan az életviteled, akkor nem lesz gond belõle, ha viszont tömöd magad hússal, vagy valami más vérnyomásra hatóval, vagy stresszes az életed, akkor kialakulására nagyobb az esélyed. Ugyanígy veszik a homoszexualitást, lehetséges egy gén-vagy ezek csoportja, ami megfelelõ környezetben aktivizálódik. A megfelelõ környezetbe pedig szocializációs problémákat szoktak belevenni. Gyalázkodó ide, vagy oda ez a nagy helyzet. nem bizonyított még, de sok az ilyesféle tapasztalat.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen költségek érik egy embert, amit be kell fizetnie kötelezően?

Gondolok itt olyanra, hogy mire vonják le a pénzt a fizetésből, illetve mi az amit kötelező fizetni? Mire adunk ki és mennyi időnként ilyen adókra?

Nem vagyok túl jártas a témában, szeretnék kicsit felvilágosodni.
Vegyük úgy, hogy saját kertes házam van, ahol párommal élek, nincs gyerek.

2

Az elöregedő társadalom és a munkanélküliség nem mond ellent egymásnak?

Sokan azt akarják, hogy több gyerek szülessen, hogy tudják majd finanszírozni a nyugdíjakat, mert ha kevés ember születik nem fog menni. Nade ez nem járna azzal, hogy a munkanélküliség lemegy egy igen alacsony szintre? Mert ezek alapján arra lehetne következtetni, hogy plusz munkaerőre van szükség és ezt máshonnan nem lehet előteremteni csak, ha több ember születik.

Vagy akkor első körben nem a tartalék erőforrásokat kéne bevetni? Azok használhatatlanok vagy mi?

5

Olvasom az indexen: idős, mozogni alig tudó magyar házaspárnak cigánygyerekek hordják a vizet, máskülönben nem bírnák a hőséget - aki ilyet leír, vajon milyen kábítószert szed?

ld.

Az ellentüntetők egyik indoka:
idős, mozogni alig tudó magyar házaspárnak cigánygyerekek hordják a vizet, máskülönben nem bírnák a hőséget

khm.
persze.

40

Az egydimenziós "bal-jobb" politikai skálán kívül még milyen politikai skálán léteznek?

3

Miért gondolják annyian, hogy Hitlernek szándékában állt Nagymagyarország visszaállítása, ha győz?

10

Mi értelme van ennek a kivételezésnek?

Itt van mondjuk, h többletpontot kap a felvételi során mondjuk az, akinek a szülei max 8 általánossal rendelkeznek.
És?
Akkor majd a főiskolán is majd beírják a kettest meg majd munkahelyen is elnézik, ha elszab valamit, mert a szülei?
Más meg lerak pluszba egy nyelvvizsgát és akkor kap ennyi pontot.
Vagy ott a rendészeti felvételi, ha nő nemű az illető, akkor fele annyit kell futnia meg stb.
Most ha majd akció lesz akkor is majd fog szólni, h "bocs, én nő vagyok, csak kicsit üssön már kedves betörő??"
Nevetséges.
Mi értelme van?
Mivel ismerem már a Gyk-t ezért, akik magukra ismertek kérem őket, h mellőzzük a szokásos f.zságot, azaz a helyesíráson való nyivákolást meg a többit, ne legyetek szánalmasak.

4

Puzsér Róbert politikailag jobbos, vagy balos? Ideológiailag konzervatív, vagy liberális?

Facebook rajongói oldalán olvastam most vissza sok írását, de sajnos abból nem volt túl egyértelmű, hogy politikailag melyik oldalon áll.

Attól, hogy az írásaiban némileg centrista (ugyan olyan rosszallást találtam a jobb és a bal oldalra is néha), attól még teljesen biztos, hogy a politikai skálán behatárolható valahol, mellé pedig a fentebbi két ideológiából is párosítható valami?

9

Ha én elfogadom a dákoromán-kontinuitás elméletét, akkor magyarellenes és hazaáruló vagyok?

12

Szerintetek is ratyi oldal a blikk?

Ha értelmes cikkhez szeretnél hozzászólni vagy törlik az írásodat, vagy egyáltalán nem is lehet hozzászólni. De az olyan kaliberű (hírekhez) hogy x-y (sztárnak) a múlthéten szorulása volt, vagy hogy x-y-nak letört az egyik körme, ott persze töménytelen mennyiségben lehet ezt megtenni. (az én észrevételem)

6

Szerintetek Gerendás Péter miért döntött úgy, hogy mégiscsak itthon folytatja a rettegését?

Most olvastam, hogy mégis itthon marad. Mi lehet az oka? A fasiszta magyarok megfenyegethették, hogy ha elmegy, akkor baja esik? Lehet, hogy a náci kormány döntött úgy, hogy a zsidóknak nem szabad elhagyni az országot? Mi állhat a dolog hátterében? Esetleg a kis hisztijével sikerült még eladni pár lemezt, és lesz miből tankolni a Lexusát?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!