Találatok a következő kifejezésre: Lehet kényszeríteni Orvosi kamarát, hogy (1 db)

Lehet kényszeríteni az Orvosi kamarát, hogy bocsánatot kérjen a honlapján a melegekkel kapcsolatban megjelent cikke miatt?

Szegyen es gyalazat,hogy egy orvos betegsegkent tuntesse fel a homoszexualitast.En visszakernem a diplomajat.Es felhaborit a kamara elnokenek a velemyenye is miszerit a kollegajanak igaza van es nem veszik le a honlaprol ezt a gyalazkodo irast es nem kernek bocsnatot.Nem vagyok meleg,sem magyarorszagi allampolgar szerencsere.Ott ahol ilyen az orvostarsadalom meg Magyarkent sem szeretnek elni.

Legjobb válasz: Ne haragudj, de hogyan kényszerítenéd??? Miért van az, hogy itt mindig az ilyen rettenetesen okos, aki nem is itt él??? Én örülök, hogy itt mindenkit megillet a lelkiismeret szabadsága, akkor is, ha ezzel esetleg szembemegy a hivatalos állásponttal.

Ne haragudj, de hogyan kényszerítenéd??? Miért van az, hogy itt mindig az ilyen rettenetesen okos, aki nem is itt él??? Én örülök, hogy itt mindenkit megillet a lelkiismeret szabadsága, akkor is, ha ezzel esetleg szembemegy a hivatalos állásponttal.
sajnos nem én meg itteni magyarként szégyellhetem magam ilyenek miatt, mint kuruc.info, meg mok-éger (és még orvos is! jessz!)
Szerintem mindenki kinyilváníthatja a véleményét.Személyében nem támadott senkit, ha meg igen akkor annak joga van elégtételt venni.Te csak maradj ott ahol vagy, nem kell olyan írásokat olvasni ami nem tetszik, és nem kell magyar orvosokhoz sem járnod.Meg itt sem kell élned!Ugyhogy ne háborogj.Nekünk jó így, ha nem majd teszünk ellene.
Ami életellenes, az betegség. Ugyanúgy, mint a dohányzás, kábszer, pia. A homoszexualitás az. Pont. Furcsa, hogy te emiatt kérnéd vissza a diplomáját, és ezzel egy szakembert megfosztanál a végzettségétõl. Ha nem vagy meleg, nem indíthatsz pert sem, bár az Emberi Jogi Bizottságnál panaszt tehetnél, és az szólna a magyar kormánynak, hogy vizsgálja meg, nem történt-e jogsértés. Ha igen, indíthatna eljárást, aminek a végén bocsánatkérésre lenne kötelezhetõ a Kamara. De inkább olvasgasd a Magyar Helyesírás Szabályai c. könyvet. És használj ékezetes betûket, ha már a kérdésben sikerült.
miért egészséges az ha valaki meleg ? sztem egy orvos jobban tudja nem de?
Ezt hadd döntsék el a szakemberek. Nem cenzúrázhatod a tudományt.
Bocsánat, de jelenleg szexuális aberrációnak tartják, vagy genetikai betegségnek, amelyet egyéb szociális környezet befolyásolhat. Úgy képzelik, mint a szívrohamra való készséget, ha olyan az életviteled, akkor nem lesz gond belõle, ha viszont tömöd magad hússal, vagy valami más vérnyomásra hatóval, vagy stresszes az életed, akkor kialakulására nagyobb az esélyed. Ugyanígy veszik a homoszexualitást, lehetséges egy gén-vagy ezek csoportja, ami megfelelõ környezetben aktivizálódik. A megfelelõ környezetbe pedig szocializációs problémákat szoktak belevenni. Gyalázkodó ide, vagy oda ez a nagy helyzet. nem bizonyított még, de sok az ilyesféle tapasztalat.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit gondoltok erről a "rasszizmusról" készült térképről? Hitelesnek találjátok?

http://mondoweiss.net/images/2013/05/racism-map3.jpg

18

Mióta épül a Klark Ádám téren a 4es metró?

Megyek a lánchídon, nem értettem mért van szembe már évek óta egy építkezés. Lesz ott is 4es metró?

5

Kik azok akik segítségre szorulnak?

Úgy láttam ebben a topicban van a legtöbb szegénységgel kapcsolatos kérdés, azért írom én is ide.

Az átlagosnál szerencsésebb helyzetben vagyok, és szeretnék minden hónapban 10.000 Ft-al segíteni egy-egy (mindig más) családot. Olyan családot, akiknek ez a kis összeg is sokat számít.
Nem feladatom ítélkezni, de elsősorban olyan családokat keresek, akik önhibájukon kívül (nem szerencsejáték, kocsmázás, túl sok gyerek, stb.) kerültek rossz helyzetbe.

Szerintetek hogy lehet rálelni ilyen rászorulókra? Ha máshogy nem megy, egy alapítványnak (Baptisták) adom.

9

Az ukránok eredetileg oroszok voltak nem, akkor hogyan váltak le az oroszoktól és hogy lettek ilyen sokan az ukránok?

sok nemzetiségi térképen még a 2. VH. elöttről az ukránokat oroszoknak jelőlték és volt erős oroszosítás és mégis ennyi ukrán van ilyen nagy területen és még jelentős területen élnek még oroszországban, bár azt tudom hogy az oroszok sok területet pl a Krímet elalkarták oroszosítani, de hallottam valami összoroszországról amibe a fehérorosz és az ukrán területek is bele tartoznak, talán az oroszok szaporították az ukránokat (ekkor még oroszoknak számítottak) a török és más népekkel szemben?

2

Mit gondoltok a Malév utódjáról, a Sólyom légitársaságról?

Elvileg már Augusztustól működni fognak.

A Melév utódjának szánják,


10

Ha holokauszt tagadásért büntetés jár, akkor holokauszt eltúlozásért miért nem?

18

Apám ha áttér zsidó/izraelita vallásra attól én nem vagyok zsidó?

azt hallottam hogy aki felveszi a zsidó vallást az zsidó lesz és be is fogadják, na akkor a családdal mi a helyzet, azt nem fogják zsidónak nézni?

3

Törökország európai területe fejlettebb mint a kis ázsiai?

és az európai törököknek más a mentalitásuk mint a ksi ázsiaiaké, szóval van némi európai mentalitásuk?

2

Mit neveznek a Pride ellentüntetésének, és hol lesznek ezek?

Azt mondták a tv-ben,hogy 8 helyen számítanak ellentüntetőkre, amik hivatalosan nem ellentüntetések lesznek, de nyilvánvaló.
Ezek milyen rendezvények lesznek, és hol?

3

Visszterhes vagyonszerzési illeték. Első ingatlan vásárlásnál akkor is csak a felét kell befizetni 35 év alatt, ha csak a fele az enyém?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!