Találatok a következő kifejezésre: Lehet jó kapcsolat lány és lány között (3 db)

Lehet jó kapcsolat egy liberálisan nevelt lány, és egy konzervatívan nevelt fiú között?

Most ne arra tessék gondolni,hogy ilyen szélsőséges személyiségek lennének,csak alapvetően a közeg ahol felnőttek,iskola ahova jártak stb.teljesen más,teljesen más elvek szerint éltek. Egész más az ismerősi,és baráti körük. Más az elképzelésük a dolgokról,más a világnézetük...

Legjobb válasz: A liberális elvileg toleráns, hiszen ez a liberalizmus alapja, no de a fiú - már ha valóban konzervatív - el tudná fogadni a lány "szabadelvûségét"? Én biztos nem.

A liberális elvileg toleráns, hiszen ez a liberalizmus alapja, no de a fiú - már ha valóban konzervatív - el tudná fogadni a lány "szabadelvûségét"? Én biztos nem.
Liberális vagyok, a legjobb barátnõm püspöki suliba jár, sõt, 'szélsõséges' ismerõseim is vannak, akikkel tök jól kijövök. Problem?:D
Az ideológia nem nevelés kérdése. Engem liberális szellemben neveltek, mégis konzervatív vagyok.
Persze, miért ne lehetne. Ha van közös témátok és jól érzitek együtt magatokat akkor nem teljesen mindegy ez ? Szerintem de.
te valami politikus csemete vagy?
A liberálisok mindenkit elfogadnak, kivéve a konzervatívokat, a hazafiakat, a radikálisokat, a vallásos keresztényeket, stb. :)
Hát pedig ha elmész egy partihelyre, ott csak liberális tyúkokat találsz.
szerintem a kérdezõ konzervatív alatt itt most a vallást, és a vallás által behatárolt kultúrális réteget érti, vagyis az õ szülei szigorúan nevelték, és egyházi iskolába járatták, míg a lány liberalizmusa arra utal, hogy õ egy bulizós rib±nc. sajnos nincs mit tenni, valamelyikõtöknek igazodni kell a másikhoz. Inkább a lánynak...
A kérdező hozzászólása: Nem bulizós ribanc! Nem értem miért kell megítélni már rögtön a lányt, attól, h liberális nevelésben részesült. A fiú sem egy bigott barom, templomba sem jár, itt pusztán arról van szó, hogy a közeg egész más volt, ahol felnõttek.
Utolsó, ez 100%-ig így van :D

Lehet jó szexuális kapcsolat lány és lány között?

A hétvégi bulin egy kedves , csinos lánnyal ismerkedtem meg. Igazi n?ies csaj. A buliban csak beszélgettünk, de hazamenet leültünk beszélgetni, a végén pedig smároltunk egyett. Még most is érzem az ízét az ajkamon. Nagyon jó érzés volt, nagyon jól csinálta. :) Sokszor úgy érzem, hogy a lányok sokkal jobban kielégítenek, többször vettem észre magamon, hogy jobban vonzanak a csajok. Szeretném felvállalni a kapcsolatunkat és szeretnék vele lefeküdni, az sem érdekel, ha utána leszbinek tekintenek. Én mint lány, hogyan tudok egy másik lánynak örömet szerezni, szexuálisan?

Legjobb válasz: Jujj mik vannak már ebben a mai világban.....:Svan gusztusod...:SxD Am meg vannak szex shopokban, mû fasz, meg kényesztesd, nyald ki, mellét szopogasd,mint neked egy pasi:S Ennyi! Sok sikert.....

Jujj mik vannak már ebben a mai világban.....:Svan gusztusod...:SxD Am meg vannak szex shopokban, mû fasz, meg kényesztesd, nyald ki, mellét szopogasd, mint neked egy pasi:S Ennyi! Sok sikert.....
hät elöször is az elöttemlevöhöz pär szot....a kéRdezö nem arra volt kiväncsi hogy te hogy undorotsz a sajät nemedtöl, hanem arra hogy aki volt mär ilyen helyzetben vagy szintén kedveli a länyokat is az nyilatkozzon, ne az olyanok mint te.mellesleg sztem smemi baj nincsen azzal ha valaki a länyokhoz is vonzodik, tudod mennyi iylen van..?rengetek.sztem te téynleg egy kicsit maradi vagy, ne haragudj de komolyan.mert tudod ha normälisan tudnäl gondolkozni és haladnàl a "korral", hiäba nem szereted a csajokat , csak apalikat, de öszintén..téged mi a faszéRt zavar ha mäs mäshogy lätja a dologkat mint te és mäsnak mäshoz van gusztusa mint neked.ö länyokat is szereti és hidd el rengetegen vannak igy.tehàT.. a kéRdezöhöz::D Ugyangy bänj vele szinte mint egy pasival, csak adj bele mégtöbb romantikät.kényeztesd, simogasd, egy masszir az együttlét elött nagyon jo tud lenni, aztän utäna a kezed eltéved bizoynos helyekre....éS mär beis indult a romantikus jàték.sokold a nyakät, , , simogasd, jätsz vele, ne gondolj semmire csak kapcsolj ki!aztän nem minden läny szereti a vibrätort..jobban järsz ha csikloizgatot veszel.sztem az jobb.és természetesen kinyalhatod meg hasonlo...közöld vele, sugd a fülébe hogy mit szeret....(persze a dolgok elején) aztän ha azt mondja mindent...te mond azt hogy ok..akkor csinälod...és ha valamit nem szeret csak szoljon..és igy biztosabban mozogsz te is.pusz:)
Elõttem lévõhöz: Nemcsak az a normális, aki ugyanúgy gondolkodik, mint te. Ahogy látom téged zavar az, ha valaki másképp gondolkodik, másképp nem is tennéd szóvá. Igazi nõies csajjal nem úgy kell bánni, mint egy pasival, másképp mûködünk.
Szia, hát itt volt minden vélemény... Szerintem itt is a szenvedély lehet a lényeg, a romantika, a kényesztetés, a gyengéd simogatások... Én nem ítélem ezt el, simán lehet, hogy valaki ezt a saját nemében találja meg... Mindannyian mások vagyunk. Úgy is megpróbálhatsz neki örömöt szerezni, ha belegondolsz, hogy téged mi izgat vele kapcsolatban. Mit próbálnál ki és mit nem :) Sok sikert.
A kérdező hozzászólása: Tegnap már lefeküdtünk egymással. Most éltem át elsõnek orgazmust, amikor nyalta a nunikámat.
Persze hogy lehet! Én egy 18 éves leszbi csajszika vagyok...wow!

Jó kapcsolat lehet, egy 18 éves fiú és egy 13 éves lány között, ha szerelmesek egymásba?

Legjobb válasz: nem, mert egy 13 éves még kicsi egy egészséges kapcsolathoz, sõt, még nagyon gyerek. a 18 éves egy lúzer ha csak 13 évest tud összeszedni, és szerintem pedofília is

nem, mert egy 13 éves még kicsi egy egészséges kapcsolathoz, sõt, még nagyon gyerek. a 18 éves egy lúzer ha csak 13 évest tud összeszedni, és szerintem pedofília is
Ha betölti a lány a 14-et, rá 5 perc múlva már érett lesz és szexelhet? Kb. PONT így fogom a fejem mint ahogy 7-es....
Egy helyre már leírtam a kiemelt kérdéseknél az erre vonatkozó válaszom. Nem életképes hosszútávon. Egy 13-14 éves lány még annyit változik, hogy õrület. Aztán a srác meg lehet kihasználná. Aztán összetöri vele a lányt. Miért jó ez? Válassz a korodbeliek közül.Vagy tudod mit? Lehet nem kéne elkapkodni a kapcsolat dolgot. Nem kötelezõ mindenkinek 13 évesen rojtosra nyomatni magát, csak azért mert ez számít népszerû dolognak. Fontold meg.
Egy 13 éves gyereknek és 18 éves felnõttnek más az igénye. Az egyiknél kézenfogva járás és puszi, a másiknál már szex. Ahogyan az elõttem szólók írták, ez nem fog összejönni. Talán 3-4 év múlva.
13 éves kislány nem tud szerelmes lenni, az még csak a szerelembe szerelmes (értsd: jó érzés neki, hogy valaki törõdik vele, de nem a te személyed felé irányul az érzése).
Két külön világ. Ráadásul egy 18 éves pasi már nyilván akar szexelni, de azt meg egy 13 évessel jogilag nem teheti meg.
üdv mindenkinek ismét délutános hetem van, szóval boldogítalak titeket! Kérdezõ:Nem kizárt dolog, egyrészt a 13 éves lány még nagyon gyerek egy 18 éves pasi meg ha 13 évessel kezd akkor annak 2 oka lehet:szellemileg visszamaradott, neadjisten bûnronda és ilyen alacsonyra kell tennie a lécet. másik ok:csak simán el akarja venni egy szûz lány szüzességét.
.. . . . .. . . . . . . . . . . , .-‘”. . . . . . . . . .``~., . . . . . . . .. . . . . ., .-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-., . . . . .. . . . . . ., /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:, . . . . . . . .. ., ?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\, . . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , } . . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :`^`} . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . , :”. . . . / . . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . . . / . . . . . . . /__.(. . .“~-, _. . . . . . . . . . . . . . , :`. . . .. ./ . . . . . . /(_. . ”~, _. . . ..“~, _. . . . . . . . . ., :`. . . . _/ . . . .. .{.._$;_. . .”=, _. . . .“-, _. . . , .-~-, }, .~”; /. .. .} . . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;, , ./`.... . /” . . . ./. .. ./ . . . .. . .\`~, . . ..“~., . . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../ . . . . . .(. ..`=-, , . . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_, , -” . . . . . ../.`~, . . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\ . . . . . . \`~.*-, . . . . . . . . . . . . . . . . . . .|, ./.....\, __ , , _. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-, . .. `=~-, _\_. . . `\, . . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . .`=~-, , .\, . . . . . . . . . . . . . . . .\ . . . . . . . . . . . . . . . . `:, , . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__ . . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-, . . . . . . . . . ., %`>--==`` . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._, -%. . . ..`\.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszolok
Szerintem igaza van annak aki a 21.századosat írta!
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek ment, a zöld kéz
figyelj, 13 évesen nagyon nagy kockázat van, de ha szerelmes egymásra keményen a 2 fél, akkor pár hétig miért ne, amíg ki nem szeret valamelyik a másikból?
Rövid ideig lehet valami, de ... Az az 5 év még soknak számít. MÉG. Pár év múlva, mikor már hivatalosan is lement ez a kamaszkor dolog... Ha még mindig szeretik egymást... :) -Igen, ez a 21. század, ahol fontos a külsõ, ahol a 17 éves ribik jövõjérõl már letesznek, de a 14 évesre rászólnak... mert talán ezzel próbálják megfékezni azt, hogy abból is egy sarki-barbi legyen =_= Bár amit tiltanak ugye... Egyébként ahány ház... Valahol a 13 éves kislány már hosssszú idõre elmehet kettesben sátorozni a felnõtt pasijával, valahol a 20 éves lány nem aludhat a vele egyidõs barátjánál egy éjszakát....-
A kérdező hozzászólása: AHa elõzõ jól irtad, lényege ez
"13 éves kislány nem tud szerelmes lenn" Hogy ne tudna?! a szerelem nem a kortól függ szerintem:) Én 14 éves vagyok, a barátom 18 éves még nem rég óta vagyunk együtt de jól megvagyunk és remélem ez így is marad.Szerintem nem olyan sok az a korkülönbség ha érett a lány akkor meg fõleg:) Nálunk pl: én vagyok egy kicsit érettebb a koromhoz képest, õ meg egy kicsit éretlen az övéhez szóval jól elvagyunk..:) amúgy meg nemtudom miért jön mindenki egybõl azzal hogy a fiú csak megb*szni akarja a lányt, ha tényleg szereti még várni fog hogy legalább 14 lesz a csaj.Lehet hogy õt tényleg szereti a fiú és be se fog próbálkozni.Nálunk is így volt, mindenki azt mondta, hogy milyen kanos a barátom tuti 1 hét után meg akar majd dungi, de semmi be se próbálkozott, mondjuk nem is engedtem volna még, pedig szûz se vagyok .. Na de nektek meg szorítok kedves kérdezõ, remélem jól ellesztek ha tényleg járni fogtok, én megpróbálnám a helyetekben:)
Szerintem lehet köztük jó párkapcsolat, de a szexel még várni kellene.
"Az egyik ismerõsöm is most töltötte a 14-et, és 20 évesnek néz ki!!! EZ A 21. SZÁZAD!" Igen, ez a 21. század, ahol csak a külsõ számít. Szerinted egy 13 éves kislány mennyire lehet szellemileg fejlett? Másik, ami nagyon tetszett: "Aki 13 évesen nem volt beleesve egy fiúba, annak nem volt GYEREKKORA!" Örülök, hogy te ez alapján el tudod dönteni, hogy ki él/élt boldogan és ki nem. Ez a tisztánlátó képességed veleszületett vagy esetleg tanult? Sok pénzt tudnál vele keresni, sajnos...
Ti mind idióták vagytok!..-.-" Lehet 13 éves a lány, ha többnek néz ki! Az egyik ismerõsöm is most töltötte a 14-et, és 20 évesnek néz ki!!! EZ A 21. SZÁZAD! Kedves 20-30 éves kommentelõk! Attól hogy még a ti idõtökben egy 13-14 éves lány babázott, nem kell megmondjátok hogy mit csináljanak! Ti is voltatok fiatalok!!! Aki 13 évesen nem volt beleesve egy fiúba, annak nem volt GYEREKKORA! Szánalmas hogy beleszóltok másoknak az életébe! Én a ti helyetekben csendben lennék, és elfogadnám azt, hogy a mai 14 éves lányok 80 %-a érettebbek mint a 17 éves NÕK! Nézzetek meg egy 17 éves csajt.. kint áll a sarkon! De rá nem szólnak!! És õ már totálisan elcseszte ezzel az életét! Egy 14 éves lányra RÁSZÓLNAK! És nem lökik ki az M47-re.. Gondolkozzatok már el magatokon!! Kedves kérdezõ.. Ameddig nem kerültök szexuális kapcsolatba, addig nyugodtan turbékolhattok.! Azután meg mivel megrontottál egy GYEREKET, és már nagykorú vagy, börtönbe is kerülhetsz!
A kérdező hozzászólása: Akkor is baj, ha 14 lesz a csaj a pasi 19?
6-os! igen, az még mindig ugyanaz
én is 13 éves vagyok, de nekem sosem fordult meg a fejemben hogy egy 18 éve sráccal járjak.sokkal többet akarna mint én és a srác meg biztos hogy nem ölelkezni akar majd...és ha még nem is errõl lenne szó akkor is más az érdeklõdésünk a témánk.
A kérdező hozzászólása: köszönöm válaszolok!billentyûrajz érdekes
Azért arra kíváncsi lennék, hogy mi tetszett meg egy 13 éves kislányban egy felnõtt férfinak...
Igen, csak szexre ne kerüljön sor, mert az még büntetendõ...
A kérdező hozzászólása: Mi van akkor ha forditva van? 18 a lány 13-14 a fiú?
Hát az a 18 éves lány, akinek 13 éves fiú kell, biztos, hogy nem teljesen normális. A szex meg akkor is büntetendõ: 14 év a beleegyezési korhatár.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek megy a zöld kéz. Kiderült, hogy a barátnõm próbára tett engemet.Hogy viselkednék, ha 13 lenne. 1 évvel fiatalab nálam. Én jártam nálam 3-4-5-6 évvel fiatalab lányokkal.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!