Találatok a következő kifejezésre: Lehet jó kapcsolat (76 db)

A tökéletes kapcsolat.
igen.
hát, ha teljes mértékben megbíztok egymásban akkor egy nagyon hosszú és jó párkapcsolat lehet belõle:) szerintem ígytovább:)

Ha vonz egy csaj, akkor abból lehet jó kapcsolat?

Rájöttem h több mint valószínű h bejövök egy csajnak, a csaj is vonzó a számomra, viszont ennyi az egész, nem vagyok belé szerelmes. Lehet jó kapcsolat ilyenből, vagy felesleges lenne megpróbálni?

Legjobb válasz: Ez ember általában így ismerkedik, megtetszik neki valaki és csak késõbb lesz igazi szerelem. Szóval igen, lehet ebbõl jó párkapcsolat.

Ez ember általában így ismerkedik, megtetszik neki valaki és csak késõbb lesz igazi szerelem. Szóval igen, lehet ebbõl jó párkapcsolat.
Nem felesleges. Nem minden kapcsolat indul szerelemmel.
A kérdező hozzászólása: Lehet inkább ez alapján kellene akkor választanom, és nem az alapján h valakibe elsõre beleszeretek... Utóbbi mindig rosszul végzõdik. Köszi a választ!!
szerintem is próbáljátok meg BESZÉLGESSETEK sokat ismerd meg jobban és késõbb beleszeretsz.az h vonzódsz hozzá nem azt jelenti, h csak dugásra jó.
lehet belõle jó kapcsolat. ez majd úgyis késõbb alakul ki igazán

Az ellentétek vonzzák egymást? Mennyire lehet jó kapcsolat egy visszahúzódó és egy teljesen ellentétes ember között?

Kinek milyen tapasztalata van? Érdemes belevágni, hátha tanulunk egymástól, vagy veszett ügy?

Legjobb válasz: Szerintem meg érdemes belevágni. Nem lehet elõre tudni, mi lesz ebbõl. Az viszont nem árt, ha van közös érdeklõdési körötök, mert anélkül tényleg hamar szét fogtok menni.

Szerintem meg érdemes belevágni. Nem lehet elõre tudni, mi lesz ebbõl. Az viszont nem árt, ha van közös érdeklõdési körötök, mert anélkül tényleg hamar szét fogtok menni.
Veszett ügy. Egymás agyára fogtok menni.
A kérdező hozzászólása: 3. válaszoló! Kb mintha én írtam volna a soraidat. Én is a bulizástól félek, most ismerkedünk még csak pár napja, de esténként nem mentem vele buliba, itthon maradtam. Én is csak kocsmázni szeretek eljárkálni és kell az egyedüllét. Köszönöm mindenki válaszát, nem is gondoltam, hogy ennyire egyértelmû válaszokat kapok, de van benne valami! Kicsit várok még, aztán meglátjuk mi lesz, hátha õ is lenyugszik kicsit, vagy nekem jön meg a kedvem kicsit jobban eljárkálni...
A kérdező hozzászólása: Érdeklõdési körünk van pár ami egyezik, anélkül tényleg nehéz lenne, õ eléggé ragaszkodik, én vagyok az aki félek az egésztõl..
Hát ha õ nagyon csimpaszkodós, te meg igényled az egyedüllétet, akkor nehéz lesz.

Ha nincs meg a vonzalom, nem lehet jó kapcsolat?

Van 2 csaj de egyáltalán nem vonzanak, az egyikkel jó beszélgetni de ennyi.

Legjobb válasz: Keress olyat aki vonz, ennyi :)

Keress olyat aki vonz, ennyi :)
Értelmetlen kapcsolat. Egymás feltartása.
ba..ki, "vonalzom"-at olvastam.
Akkor azzal, amelyikkel jó beszélgetni, azzal beszélgess többet és hátha lesz valami köztetek. Nincs azzal baj, ha nem vagy belezúgva már az elsõ perctõl...

Lehet jó kapcsolat olyan csajjal, akiben teljesen megbízom?

Legjobb válasz: Ha õ is akkor tökéletes! :D

Ha õ is akkor tökéletes! :D
A kérdező hozzászólása: Nem nagyon szoktam megbízni senkiben, de benne egyre jobban, pedig meg nem annyira ismerem. Ugy tûnik õ is bízik bennem.
A pàrkapcsolatok alapja a bizalom oda vissza. Szóval tökéletes :)
Azért vakon ne higgy benne...
A kérdező hozzászólása: A vakon bizás túlzás
lehet. h biztok egymasban akko nyert ugyed van.
A bizalom az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban, ha megvan, akkor csak elõre, csapj le a csajra:) )
Mi az a torzo?
A torzo azt szoborra szokták mondani aminek nincs enek végtagjai. Ha te szereted és õ is szeret akkor mi itt a probléma?
Hát ha kölcsönösen szeretitek egymást, akkor miért ne lehetne jó? Egyébként a torzó szót a mûvésztettörténetben használják a végtagok nélküli törzset ábrázoló szobrokra. Élõ emberre ilyet nem mondanak, legalábbis szerintem.
2! igaza van ettõk még szeretheted, hiszen lényeges mit gondol és mit érez N
Nincsenek végtagjai: :O
Miért ne lehetne jó kapcsolat? Nem ismered Nick Vujicic történetét? :) Felesége van, kisbabája született és szegénynek se keze, se lába...:( De mégis tiszteletre méltó ember! :)
Ohh, ezt nem tudtam. Persze, ha szeretitek egymást, akkor mûködhet !

Lehet jó kapcsolat egy liberálisan nevelt lány, és egy konzervatívan nevelt fiú között?

Most ne arra tessék gondolni,hogy ilyen szélsőséges személyiségek lennének,csak alapvetően a közeg ahol felnőttek,iskola ahova jártak stb.teljesen más,teljesen más elvek szerint éltek. Egész más az ismerősi,és baráti körük. Más az elképzelésük a dolgokról,más a világnézetük...

Legjobb válasz: A liberális elvileg toleráns, hiszen ez a liberalizmus alapja, no de a fiú - már ha valóban konzervatív - el tudná fogadni a lány "szabadelvûségét"? Én biztos nem.

A liberális elvileg toleráns, hiszen ez a liberalizmus alapja, no de a fiú - már ha valóban konzervatív - el tudná fogadni a lány "szabadelvûségét"? Én biztos nem.
Liberális vagyok, a legjobb barátnõm püspöki suliba jár, sõt, 'szélsõséges' ismerõseim is vannak, akikkel tök jól kijövök. Problem?:D
Az ideológia nem nevelés kérdése. Engem liberális szellemben neveltek, mégis konzervatív vagyok.
Persze, miért ne lehetne. Ha van közös témátok és jól érzitek együtt magatokat akkor nem teljesen mindegy ez ? Szerintem de.
te valami politikus csemete vagy?
A liberálisok mindenkit elfogadnak, kivéve a konzervatívokat, a hazafiakat, a radikálisokat, a vallásos keresztényeket, stb. :)
Hát pedig ha elmész egy partihelyre, ott csak liberális tyúkokat találsz.
szerintem a kérdezõ konzervatív alatt itt most a vallást, és a vallás által behatárolt kultúrális réteget érti, vagyis az õ szülei szigorúan nevelték, és egyházi iskolába járatták, míg a lány liberalizmusa arra utal, hogy õ egy bulizós rib±nc. sajnos nincs mit tenni, valamelyikõtöknek igazodni kell a másikhoz. Inkább a lánynak...
A kérdező hozzászólása: Nem bulizós ribanc! Nem értem miért kell megítélni már rögtön a lányt, attól, h liberális nevelésben részesült. A fiú sem egy bigott barom, templomba sem jár, itt pusztán arról van szó, hogy a közeg egész más volt, ahol felnõttek.
Utolsó, ez 100%-ig így van :D

Halak férfi, halak nõ. Lehet jó, tartós kapcsolat?

Sziasztok. Több mint 1 éve vagyunk együtt a párommal, mindketten halak jegyûek vagyunk. Eddig jó a kapcsolat, szerintetek a két jegy összeillik? Lehet valóban tartós, hosszútávú a dolog? Vagy ti milyen kételyeket találtok ebben az egészben??

Legjobb válasz: Amíg egyikõtöket ki nem fogják merítõhálóval, addig mûködhet :) Viccet félretéve, nem a horoszkóptól függ egy kapcsolat. Nekem is ajánlották a skorpiót, bikát, és pont azokkal nem jöttem ki jól. Ellenben a kerülendõ mérleggel jól megvoltam. Abszolút nem lehet ilyenekre adni, fõleg ha csak a napjegyet nézed. Ha már valaki elemez, akkor a teljes horoszkópot vegye figyelembe az aszcendenstõl kezdve. Egyébként ha azt mondjuk, hogy nem illetek össze, akkor szakítasz vele még a jó kapcsolat ellenére is? Nem akartalak megbántani, de sajnos nekem nem vált be a horoszkóp és másnak sem a környezetemben.

Amíg egyikõtöket ki nem fogják merítõhálóval, addig mûködhet :) Viccet félretéve, nem a horoszkóptól függ egy kapcsolat. Nekem is ajánlották a skorpiót, bikát, és pont azokkal nem jöttem ki jól. Ellenben a kerülendõ mérleggel jól megvoltam. Abszolút nem lehet ilyenekre adni, fõleg ha csak a napjegyet nézed. Ha már valaki elemez, akkor a teljes horoszkópot vegye figyelembe az aszcendenstõl kezdve. Egyébként ha azt mondjuk, hogy nem illetek össze, akkor szakítasz vele még a jó kapcsolat ellenére is? Nem akartalak megbántani, de sajnos nekem nem vált be a horoszkóp és másnak sem a környezetemben.
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszadó! :) Pont emiatt kérdezõsködöm, mert sokaktól hallottam, hogy így meg úgy, azonos jegyûek között nem lehet igazán jó kapcsolat, meg stb stb. Mi pedig több mint 1 éve jól megvagyunk, nem úgy nézünk ki, mint akiknél nem mûködne a dolog. Egyszerûen nem értem a túlsó oldal gondolatmenetét, reméltem itt megtudok 1-2 dolgot a gondolatvilágukról, vagyis hogy miért nem mûködhet?!. Eszemben sincs szakítani, még akkor sem, ha rajtad kívül mindenki azt mondja hogy nem lesz jó! Majd ha úgy érzem hogy nem jó, akkor igen, de az sem a horoszkópunktól lesz függõvé tehetõ. :) )))
Ez is jó példa arra hogy a horoszkóp nem határoz meg egy embert. Akik vakon hisznek benne ott valami gond lehet.
az akváriumomban gond nélkül elvannak
Halak nõ vagyok, szerintem ez egy álom lehet. :D Csodaszép!

NAgyon sûrû veszekedések, lehet ebbõl jó kapcsolat, házasság? Kicsit hosszú a sztori, megköszönném, akinek van hozzá ideje és türelme.

Párommal 3 éve vagyunk együtt,anyagi gondok miatt eddig nem sikerült összeköltöznünk,most lenne rá lehetõség(örökölt egy házat),viszont a párom fél éve nem dolgozik,úgyhogy a lakhatóság mind hiába,ha egy fizetésbõl kellene fenntartanunk a házat és magunkat.(Szüleimmel lakom, mégis épphogy elég a fizetésem,pedig nem élek nagy lábon). Így õ most egyedül van a nagy házban,szülei támogatják anyagilag és fõznek neki - 41 éves férfinak! Egy ideje viszont folyton csetelget "unalmában",összevissza ismerkedik,flörtöl,es amikor kitudódik, azzal védekezik,hogy unja magát,magányos,mivel én nem költöztem még hozzá. Ezt követte kb.egy hónapos szünet a kapcsolatunkban, majd visszasírta magát,hogy szeret,feleségül akar venni, stb... Ez a csoda 2 hetet tartott,mert megint lebukott,újból elkaptam flörtölgetni,társkeresõzni.Pont,mielõtt költözni akartam volna hozzá.És még õ üvöltözött velem,mint egy bömbölõ oroszlán. Nem tudom,ilyen alapon mire számítsak tõle az elkövetkezõkben,ha mégis adnék még egy esélyt?mert nem ez az egyetlen alkalom,hogy flörtölget, 3 év alatt többször is megtette,amikor epp összezörrentünk valamiért.A virtuális világba menekül.Így már nem bízom benne, attól írtózom már most,hogy ha együtt is élünk, minden veszekedés után ilyen facebookos ismerkedésekbe menekül.

Legjobb válasz: Ez a kapcsolat a végét rugdossa.

Ez a kapcsolat a végét rugdossa.
Szakíts! Keresi a lehetõséget a megcsalára, és önállótlan. Lehet, hogy már meg is csalt.
Jó, unatkozik, eddig rendben van az is, hogy szeret netezni. De annyi érdekes dolog van a neten, amit lehetne olvasgatni, meg millióegy fórum, ahol lehet beszélgetni. Õ meg flörtölget. Én biztos nem terveznék házasságot olyannal, akinek a másokkal való flörtölés a hobbija.
Én is úgy gondolom hogy ettõl a kapcsolattól ne várj sokat. Inkább lépj tovább. A bizalom az egyik legfontosabb dolog egy kapcsolatban és ha õ ezt már eljátszotta akkor visszahozni már elég nehéz, és nem is tûnik úgy mintha õ ez miatt nagyon törté magát. Ez a legnagyobb probléma nem az anyagiak...
Itt nem a pénz az igazi probléma, hanem hogy te nála jobbat érdemelsz.Ha tisztelne, becsülne, nem flörtölgetne.
Azért van ennyi válás, mert ilyen teleszart, döglõdö, nyilvánvalóan életképtelen párkapcsolatokat a házassággal próbáljátok "megmenteni". Mit gondolsz mi fog változni az "igen" után? A negyvenes pasas életképesebb, önállóbb, hûségesebb lesz? NEM! Akkor mit vársz? Csak azért házasodni, hogy feleség legyél- holott tisztában vagy vele, hogy emellett az alak mellett esélyed sincs a boldogságra- ostobaság.
Jobb lenne az álláskeresõ portálokat nézegetné én is azt teszem , de igy nem tudom mennyi jövõje van a kapcsolatotoknak

28 éves pasi és 18 éves lány? Jó lehet a kapcsolat?

Szerintem nem túl sok az a 10 év mert most is vannak ilyenek meg még nagyobb korkülömbségek.

Legjobb válasz: Ha nekik jó, akkor lehet jó. Ha szeretik egymást, 20év sem számít.

Ha nekik jó, akkor lehet jó. Ha szeretik egymást, 20év sem számít.
3: és te nem tudsz olvasni? 20 év SEM számít, nem pedig NEM számít. Szerintem nem gáz, ha értelmi síkon ugyanott járnak.
Attól függ ha a lány is éretten gondolkodik akkor lehet hogy mûködik bár ez ritka a 18 éves lányok többsége még gyerek és nem igazán vágyik ennyire idõs pasira.
azt írta 20 év SEM. Szóval szerinte se 5, se 10, se 20 év különbség nem számít. Kérdezõ: Nekem sok lenne. (én is 18 vagyok.)
szerintem nem igazán mûködne. vegyük az életcélokat: 18 éves, most érettségizett (vagy fog) és remélhetõleg még tanul, szülõknél lakik, stb stb 28 éves: remélhetõleg: saját lakás, munka, minimális végzettség ÉS(!) ilyen korban számomra már elvárható: a család, és feleség, vagy, komoly kapcsolat
Az egyik barátnõm és a võlegénye pont ennyi idõsek voltak, amikor összejöttek. Már nagyon régóta együtt vannak (5 vagy 6 éve), most költöztek saját házba, jövõ nyáron lakodalom. Kívánom, hogy nektek is hasonlóan alakuljon! ;)
Nõvérem aki 19éves 25 körüliekkel kavar. + - 3 év nem oszt nem szoroz.
Nekem nem lenne sok! Tudnám kezelni a helyzetet :-) 29F De már gyereket akarnék... :-P
Hagyd ezeket a hülye netes egymásratalálásokat ... És látszik, hogy magadat is gyõzködni akarod a folytonos "szerintem blabla" persze most is ellenkezni fogsz ha még reagálsz valaha is
Igen ez elég sok meg ez a szerintme, szerintem érdekes azt hogy õ mit gondol errõl kiváncsi lennék:) Mert lehet csak te gondolod így.
ohh tényleg bocsánat!
#1 nem tudsz számolni?? 10 év NEM 20...
Ilyen korban 10 év még elég sok (40-50-nél már talán nem) ez a korkülönbség (és nem korkülömbség!). Talán ha a fiú gyerekes, vagy a csaj érettebb a koránál... De aki érettségizett valaha, és most 28 körüli, azért az össze tudja vetni a két korszakát, de ha nem talál köztük különbséget, az is jelzésértékû lehet - mert kellene. Milyen hülyeségekre gondolsz, amiket ki kell nõni? A lányoknak vannak ilyenjeik, és te kinõtted már õket?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!