Találatok a következő kifejezésre: Lehet interneten talalni (65 db)

Hol lehet okos, kedves, őszinte, hűséges pasit találni? Ötleteket kérnék, hogy hol lehet ilyet találni, mert az interneten nem nagyon megy és nem tudom, hogy hova menjek, mert már szeretnék találni valaki tényleg rendeset?

Nem kell, hogy nagyon jól nézzen ki vagy rengeteg pénze legyen. Engem nem érdekel, hogy mennyi pénze van. Ha elakarunk menni moziba vagy étterembe strandra bárhova akkor ki tudja fizetni a sajátját. Ne azt mondja, hogy bocs nincs pénzem. Ennyire fontos nekem, hogy legyen pénze.

Legjobb válasz: egyetemi buliban ne akarj normális pasit találni. nem fog menni :)

egyetemi buliban ne akarj normális pasit találni. nem fog menni :)
Sehol, hogy idezzek egy korabbi buta lany kerdezot, "kihaltak a masodik vilaghaboruban"! :D
3. válaszoló ez nem biztos. Pont írta, a kérdezõ, hogy nem macsó pasit szeretne, hanem rendest. :) Egyébként sajnos nem tudok helyet mondani, ahol ismerkedhetnél. A discoban általában csak a szexre mennek. Én is voltam hasonló helyzetben és hiába szerettem volna nem találtam pasit. Aztán egyszer csak csoda történt és megismertem a mostani páromat az interneten. :) Addig is ha ilyen pasit akarsz látni ülj be egy mozira mást nem tudok mondani sajnos =/
neked szerintem teljesen mindegy h milyen pasi lesz..csak valaki fugázzon ki rendesen... ennyi kell neked nem az amit leírtál fent a kérdésedben!
Ott vannak mindenütt, barátzónába, mert õk nem elég mácsók neked.
egyetemek, fõiskolák... a kevésbé feltûnõ, intelligens egyedeket ajánlom. jó igen, körül kell nézni, meg esetleg kezdeményezni. 20l
Melegbárban
Internetes társkeresõ, ott meg tudod adni, milyen pasira vágysz.
Õszinte kérdésem:Te ezekért mit nyújtasz cserébe?...
Itt vagyok! :)
Szerintem semmit nem nyújt.
Jaj fiúk! Mit kéne nyújtania? Õ a lány, van puncija.
A kérdező hozzászólása: :-D ez azért tetszik:-D
A kérdező hozzászólása: nem hiszem, hogy bármit nyújtanom kéne mivel én semmi olyat nem kértem ami egy kapcsolathoz képest plusz lenne. AZt írtam ugye, hogy milyenek legyenek a tulajdonságai és, hogy ha elmegyünk valahova a sajátját fizesse. Akkor kéne nyújtanom valamit ha azt írtam volna h hívjon meg mindenhova. Nem ezt írtam amit nyújtok azok az alap és normális dolgok amik vannak egy kapcsolatban. Szeretet, hûség, õszinteség, kedvesség, figyelem a másik irányába stb.
A mai világban?!!!!..... Örülhet aki ilyet talál.
A kérdező hozzászólása: ki örülhet a fiú vagy én?
Mind2.
Kedves, okos, intelligens, hûséges, bla..bla...ez csak egy betanult szöveg, ilyet akarsz, mert ezt várják el tõled, de te is ösztönbõl választanál, ha jönne is ilyen fiú, azonnal csak barátként tekintenél rá, inkább te is a fölényeskedõ, flegmázó srácot választanád, aki megteheti ezt is veled, mert olyan helyes és sármos.
Szerintem ne legyenek ilyen leszögezett elvárásaid. Légy barátságos, nyitott, földhözragadt és laza. Elõbb utóbb megtalálod akit keresel, csak ismerd fel a helyzetet. Hallgasz a nõi megérzéseidre :) ) 23 F
A kérdező hozzászólása: itt vagy te. És lehet kapni tõled valami elérhetõséget h megismerhesselek?
Választ kaphatok esetleg kérdezõ?
Itt vagyok én. Ráadásul még szexelni is szeretek. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Nem vagyok egyetemista se fõiskoléás még gimibe járok de majd elmegyek valami jó egyetemi buliban és meglátjuk mi sül ki belõle:)
A kérdező hozzászólása: Van egy srác aki nagyon tetszik ugyanahhoz a tanárhoz jár népifurlyára mint én. Gondoltam, hogy õ, de nem tudom, hogy fog kezdeményezni. Lesz nyáron egy tábor a népzenéseknek, gondoltam elmegyek hátha ott lesz. Ha meg nem lesz ott lesz más.
Akkor furulyázz egyet neki :DDDDDDdd
"Van egy srác aki nagyon tetszik.." akkor miért nem kezdeményezel Te? úgy bírom ezt, hogy hihetetlen :)
Szia! Én úgy gondolom ilyen vagyok, 22éves, egyetemista, sportolok, és hûséges típus, de én sem találok rendes lányt, pedig keresem. Ha gondolod felvehetnénk a kapcsolatot, hátha pont szerencsénk lenne egymással:)
Itt vagyok, de már rámtalált a párom.
"Van egy srác aki nagyon tetszik ugyanahhoz a tanárhoz jár népifurlyára mint én." Nézzétek meg e3gyütt az Amerika pite-t /1.rész/, a végén Michel ecseteli a furulya rendes használati módját.
Szerintem neked egy könyvtárban lesz meg a szerelmed.
Én is azt tudom mondani, hogy fõiskolán, egyetemen keresgélj. De az valószínû, hogy az ilyen fiúk, ha nincs barátnõjük, akkor valószínûleg nem igazán jóképûek, félénkek, tapasztalatlanok. Ha mégsem, akkor szerencsés vagy, hogy épp kifogtál egyet.
akkor gyerekek jöjjön a valódi élet. én teljesen ilyen vagyok, bpen lakom de tipikus kis vidéki srác voltam...vagyok :D szal a lényeg az, hogy én teljesen ilyen vagyok, ígyis születtem és tudjátok mit? állandóan azzal jönnek, hogy jóképû vagyok. de mindezt egybevetve csak kihasználtak a nõk idáig. szóval maradjunk annyiban, hogy én meg a nõk terén kezdek lemondani errõl a tipikus csendes kis normális, õszinte barátnõrõl. sajnálom, hogy ennyire elzûllött ez a világ. 23/F
Utolsó: akkor az lehet a gond, hogy nem vagy igazi férfi a kapcsolatban. Nem tudsz a sarkadraállni, nem vagy domináns. Naiv vagy és inkább papucs jellem. Ezzel nem sértegetni akarlak, csak jelzem, hogy mi lehet a gond. Egyébként van olyan lány, aki ezt szereti. De a legtöbb lány -- szerintem fõként a vonzó, férfias külsõ mögé -- nem ilyet vár el.
Buszmegalloban :) nekem ott sikerult :D

Lehet úgy "albérletben" lakni, hogy valakit ápolok? Mint pl. : az életre valók c. filmben? És így nem kéne albérletet vagy rezsit fizetni? Hol lehet ilyet találni interneten ha lehet?

Legjobb válasz: Ez inkább külföldön elterjedtebb, de már nálunk is kezd kialakulni, szerintem nehezen fogsz találni ilyet, de nem esélytelen. Több ismerõsöm is csinált ilyet, de õk olyanhoz mentek, akit ismertek. Viszont állást keres/kínál oldalakon látok néha ilyen hirdetést.

Ez inkább külföldön elterjedtebb, de már nálunk is kezd kialakulni, szerintem nehezen fogsz találni ilyet, de nem esélytelen. Több ismerõsöm is csinált ilyet, de õk olyanhoz mentek, akit ismertek. Viszont állást keres/kínál oldalakon látok néha ilyen hirdetést.
Eltartási és/vagy ápolási szerzõdés. Nézz utána így.
...és nem is új dolog nálunk sem.
Az egy dolog, hogy nem új, de attól még nem olyan elterjedt, mint máshol.
Az au pair munka is hasonló, csak ott gyerekkel kell foglalkoznod, nem beteg/idõs emberrel. Külföldön gyakori, ahol a hétköznapi emberek is megengedhetik ezt maguknak. Nálunk csak a leggazdagabbaknak van erre pénze, de õk inkább ismerõsöket alkalmaznak.

Hol lehet interneten modernebb álomfejtő oldalt találni? (linkkel plíz! )

Van álomfejt? könyvem,de szerintem nem vagyok egyedül azzal,hogy sokkal modernebb dolgokal álmodunk,mobillal,tévével.Szóval segítsetek!

Legjobb válasz: Bár nem az interneten, de a könyvesboltokban beszerezhetõ Carl Gustav Jung A psziché él cimû gondolatgyûjteménye, kicsike füzet. Von Franz könyve, az Álmok útján, sok jó ismeretet nyújt az álomértelmezéshez. A szimbólumok mindenki számára más és más jelentést hordoznak. Az álmoskönyvek nagyjából ezért használhatatlanok.

Bár nem az interneten, de a könyvesboltokban beszerezhetõ Carl Gustav Jung A psziché él cimû gondolatgyûjteménye, kicsike füzet. Von Franz könyve, az Álmok útján, sok jó ismeretet nyújt az álomértelmezéshez. A szimbólumok mindenki számára más és más jelentést hordoznak. Az álmoskönyvek nagyjából ezért használhatatlanok.

Interneten lehet párt találni? :oo

Legjobb válasz: Lehet, de nem ma!

Lehet, de nem ma!
Igen, szerintem lehet, bár személyfüggõ. Én 3 éve vagyok együtt a párommal, akit a neten ismertem meg. :)
lehet, én is neten ismertem meg a jelenlegi barátnõm kb 1 éve, 9 hónapja vagyunk együtt, bár én nem társkeresõn hanem online játékon ismerkedtem meg vele aztán most itt tartunk :D de lehet lassan vége lesz már ennek a románcnak...sajnos
állítólag lehet még itt is, de ott vannak a társkeresõk bár én nem vagyok a netes ismerkedés híve
Lehet. emberfüggõ. valaki itt találja meg élete szerelmét, van aki az elsõ személyes találkozás után kiábrándul.
Lehet, leginkább könnyed kapcsolatot, vagy szex kapcsolatot, de az se kizárt hogy a végén egy komoly és hosszú kapcsolatra telálsz, de azt általában nem neten találod
lehet, a jelenlegi páromat is a neten ismertem meg 4 éve
Lehet de csak dugásra.
nekem egy 3 éves kapcsolatom született netes ismeretségbõl :)
Mindegy, hogy értem:D Nekem nagyon fiatalnak tûnsz. Ne a neten akarj párt találni:)
A kérdező hozzászólása: úgy érted nem a mai világba??
Ha van türelmed mondjuk napi 5-10 "személyre szabott" levelet megírni, akkor néhány hét alatt összejöhet valami. És ne feledd, a legtöbb nõ csak szórakozik.

Valami segédanyagot lehet erről találni az interneten?

Az érdekelne, hogy meg lehet-e tanulni a módszert hogy dalszöveghez zenét komponáljunk minél könnyebben.Elektromos gitáron játszom és szeretnék dalokat írni, csak sajnos eddig nem nagyon megy.

Legjobb válasz: Szerintem az vagy jön, vagy nem. Biztos lehet technikát tanulni, én nem foglalkoztam még vele, nálam méha jön az ihlet és kitalálok egy-egy riffet csak úgy, meg ha van egy akkordmenet, tudok rá solot írni, de szövegre számot írni... Szerintem elõször találj ki egy ritmust meg akkordmenetet, akár alap dúr/moll vagy kvint akkordokból (pover chord) és akkor intro, verse, chorus, verse, stb stb. Ha szöveg van, akkor a szerkezet gondolom megvan. Megpróbálhatod, hogy énekled, és közbe rájátszol akármit, és ha jól hangzik kész is van... Nincs tuti tippem, próbálkozz és majd lesz valami. Sok szerencsét. Amúgy barátoméknak pont hogy a szövegírás nem megy zenei alapra :D

Szerintem az vagy jön, vagy nem. Biztos lehet technikát tanulni, én nem foglalkoztam még vele, nálam méha jön az ihlet és kitalálok egy-egy riffet csak úgy, meg ha van egy akkordmenet, tudok rá solot írni, de szövegre számot írni... Szerintem elõször találj ki egy ritmust meg akkordmenetet, akár alap dúr/moll vagy kvint akkordokból (pover chord) és akkor intro, verse, chorus, verse, stb stb. Ha szöveg van, akkor a szerkezet gondolom megvan. Megpróbálhatod, hogy énekled, és közbe rájátszol akármit, és ha jól hangzik kész is van... Nincs tuti tippem, próbálkozz és majd lesz valami. Sok szerencsét. Amúgy barátoméknak pont hogy a szövegírás nem megy zenei alapra :D
Ja, és brainstorming alatt mindig menjen valami hangrögzítõ berendezés, hátha megtalálod közben a Bölcsek Kövét :D

Hogyan lehet párt találni ha nem járok el sehová bulizni és az interneten pedig nem nagyon merek senkire rá írni, várjak a nagy őőre vagy mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha gyakorlatilag sehova sem mész, akkor sehol. Lehet pl munkahelyen nem tudom dolgozol e. Boltba menet jövet.. Miért nem jársz szórakozni ? Nincsenek barátaid ?Neten nyugodtan megszólíthatsz bárkit, nem fogja leharapni az orrod :)csak lazán, semmit nem kell komolyan venni::)

Ha gyakorlatilag sehova sem mész, akkor sehol. Lehet pl munkahelyen nem tudom dolgozol e. Boltba menet jövet.. Miért nem jársz szórakozni ? Nincsenek barátaid ?Neten nyugodtan megszólíthatsz bárkit, nem fogja leharapni az orrod :) csak lazán, semmit nem kell komolyan venni::)
Iskolában, munkahelyen is próbálkozhatnál. A közhiedellemmel ellentétben neten is lehet ismerkedni, a lényeg , hogy ne megszokottat irj(pl:"szia, van kedved ismerkedni?"), a humor a legfontosabb!
Hány éves vagy?Megyünk együtt bulizni?Nekem sincs nagyon kivel mennem.
A kérdező hozzászólása: 17 leszek most 4.-én
Te nagyon fiatalka vagy még, menj az osztálytársakkal valamerre.Elõre is boldog szülinapot!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen de az osztálytársaim elég ribancosak ugyhogy nem nagyon akarok velük elmenni mert még a végén a sarkon kötnék ki de télleg ennyire durvák õk.
AZ önéletrajzodból azt vettem le, hogy egyedül fogsz meghalni.

Interneten meg lehet valahol találni a Vuk alatt lejátszott háttérzenéket?

Vuk dalán kívül nem találkoztam mással... Google cimborámat már kérdeztem...

Meg lehet valahogy találni az interneten valakit, akinek nem tudom a nevét, csak hogy hol nyaralt? Ha igen, hogy?

A nyaraláson találkoztam egy fiúval, akivel kölcsönös volt a szimpátia, viszont elszalasztottam az alkalmat, hogy megkérdezzem a nevét. Mit tehetnék? Nagyon szeretném megtalálni.

Legjobb válasz: Mondd a helyet ahol nyaralt, talan segithetek...vagy esetleg szallo nevet vagy valamit

Mondd a helyet ahol nyaralt, talan segithetek...vagy esetleg szallo nevet vagy valamit
Ugyanez történt velem...2 napja jöttem haza..Van egy pár támpontom, de még úgy se találtam meg a lányt akivel szintén nyaralás alatt találkoztam..pedig tudom elméletileg, hogy hol lakik..
keresd meg a 2. válaszolót, ki tudja... :)
A kérdező hozzászólása: Most szombaton jöttem haza, Dobogómajorban nyaraltam, Hévíz mellett.
Hívd fel a szálláshelyet, ahol voltatok, és mondd el ezt így, hátha egy romantikus lelkû recepciósnõ segít neked... :)
Második vagyok, akkor láttam csak a település nevet a címkékben amikor elküldtem...én külföldön voltam...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!