Találatok a következő kifejezésre: Lehet interneten a (773 db)

Hát figyelj, perelni perelhetsz, de minek...
A kérdező hozzászólása: Hát ez az... De nem értem az egész oldal lényegét sem...

Hogyan lehet letölteni a internetet?

Már többen is mondták hogy tök jó az internet de én nem tudom hogyan rakjam a gépemre .És szeretném tudni hogy mi a gépigénye , hátha nem birja a gépem csak a zért . :D

Legjobb válasz: Hát, ahhoz, hogy az internetet letöltsd kell: 256 db 64 magos processzor, 12500Ghz-es sebességen 4096 TB memória, lehetõleg DDR16 és minimum 512 Exabyte winchester.

Hát, ahhoz, hogy az internetet letöltsd kell: 256 db 64 magos processzor, 12500Ghz-es sebességen 4096 TB memória, lehetõleg DDR16 és minimum 512 Exabyte winchester.
Tegnap el kezdtem le tölteni az internetet 356kb/s el megy most . És elsönek egy olyan filet töltöt le hogy NASA Top Secert .Teli van frizbikel meg jelmezbe bujt E.T szerü lényekel . Kell valakinek ? át küldhetem : 223gb :D
beütöd a googleba hogy internet letöltése de ahoz hogy letöltsd az internetet legalább kell egy 827389199328398727660142526374857393827182938Mbit/s sebessége internet és ezzel a sebességel is 73849281évbe fog telni hogy letöltsd
painttel próbálkozz.ha az bebugol akkor jöhet a parancssor ;)
szerintem már sikerült mert itt vagy :DD
A kérdező hozzászólása: nemem mondoood ?! :D
szerintem meg c64-es konfig elég rá. de a régi tetriszeddel is probálkozhatsz. teloba meg a nokia 3210es a tuti.
A kérdező hozzászólása: és nem tudnátok hol kell letölteni ? xDD
Csak egy laptop kell 64 magos CPU-val, amiben 64 MB-os SSD van!
A kérdező hozzászólása: Nekem jöhet .Csak elsõnek letöltöm a netet (valahogy)
Ilyeneket nem raknak fel internetre...


Bonyhádon csak a Tarr kft-től lehet internetet igényelni?

Nincs esetleg digi net, vagy t-home, vagy bármi más? Mert a tarr nem igazán éri meg.

Legjobb válasz: t-home is van, de az alábbi oldalon van egy egész jó összehasonlító táblázat: http://www.internetet.hu/internet-bonyh%C3%A1d.html Vagy ha a link nem mûködik, próbáld az alábbit. Itt a város irányítószámát beírva láthatod az elérhetõ csomagokat: http://www.internetet.hu

t-home is van, de az alábbi oldalon van egy egész jó összehasonlító táblázat: http://www.internetet.hu/internet-bonyh%C3%A1d.html Vagy ha a link nem mûködik, próbáld az alábbit. Itt a város irányítószámát beírva láthatod az elérhetõ csomagokat: http://www.internetet.hu
mégcsak érteni sem lehet, hogy mi a baj , " hírtelen leugrik az interneten a lap aljára elején "
A kérdező hozzászólása: ha lefelé akarom nyomni a nyilat és szépen mondjuk lassan akarok haladni és megnyomom nem lassan görgeti hanem hírtelen leugrik a lap aljára!

Interneten vissza lehet adni az ipart? Azt tudom hogy az igazolványt személyesen kell de a vállalkozói ipart azt lehet interneten?

Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: szia! Saját ügyfélkapud alatt tudod a megszüntetést elektronikusan kezdeményezni, ha a postát x-eled, akkor feladhatod postán is nekik a vállalkozói igazolványodat.

szia! Saját ügyfélkapud alatt tudod a megszüntetést elektronikusan kezdeményezni, ha a postát x-eled, akkor feladhatod postán is nekik a vállalkozói igazolványodat.

Szeretnék vezetékes telefonra elõfizetni és internetre. A legolcsóbb csomag/szolgáltató vajon melyik lehet? És azt lehet-e, hogy én állítom össze a csomagot (mert nem szeretnék TV-elõfizetést, csak vonalas telefont és internetet).

Legjobb válasz: Annál a szolgáltaónál fizethetsz elõ, amelyiknek ki van építve a kábele a lakóhelyeden. Hiába találsz te egy jócsomagot az UPC-nél, ha az utcátokban csak a T-Home (vagy Telekom vagy hogy nevezi magát újabban) kábel van. A csomagot nem te állítod össze. Van pár féle csomag, és te csak választhatsz: kell / nem kell. Csomagban legtöbbször benne van a kábeltv is. Ha csak telefon és net kell, például az UPC a legolcsóbb telefont havi 590-ért, 15/1 Mbps netet 2590-ért ad.

Annál a szolgáltaónál fizethetsz elõ, amelyiknek ki van építve a kábele a lakóhelyeden. Hiába találsz te egy jócsomagot az UPC-nél, ha az utcátokban csak a T-Home (vagy Telekom vagy hogy nevezi magát újabban) kábel van. A csomagot nem te állítod össze. Van pár féle csomag, és te csak választhatsz: kell / nem kell. Csomagban legtöbbször benne van a kábeltv is. Ha csak telefon és net kell, például az UPC a legolcsóbb telefont havi 590-ért, 15/1 Mbps netet 2590-ért ad.
jól írta az elsõ, csak annyit tennék hozzá, hogy szinte mindenütt ott van a T / Telekom , aki simán adja a telefont és az ADSL-t, a már meglévõ vonalán,
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Megnézem akkor a UPC-t..ha egyáltalán van nálunk :)
Elsõ vagyok. Ahol mindkettõ bent van a házban (pl. nálunk), jó hivatkozási alap egyedi árakhoz. Bontani akartam a t-home telefont, felhívtam õket... miért? mert drága, és a UPC olcsóbb. Pontos címet kért, látta hogy tényleg van UPC elérhetõség is, és azonnal megajánlott az ügyfélszolgálatos egy nem publikus, de nagyon kedvezõ tarifát... maradtam náluk még egy évet :) Utána a UPC igért alájuk, átváltottam :D :D
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon jó hír, megkérdezem majd a szomszédokat, kinek melyiknél van elõfizetése, aztán Hétfõn valószínû, hogy én is kofáskodok egy kicsit :) Köszi :)

Az interneten a videóknak nincsen hangjuk . Mért? Mit lehet csinálni?

nemrég ujra raktam a gépem felraktam a flash player-t 1. nap jó is volt második nap már nem volt hang és azóta nincs is . mit lehet ilyenkor tenni? a gépen van hang (filmeket zenéket lehet hallgatni a gépen csak a neten nem) firefoxot használok

Legjobb válasz: ez lényegtelen ha filmet nézek a gépen van hang ha interneten akarok vmit nézni akkor nincs és eddig volt és ugyan ez a gép konfig. maradt. és régebben volt hang.

A kérdező hozzászólása: ez lényegtelen ha filmet nézek a gépen van hang ha interneten akarok vmit nézni akkor nincs és eddig volt és ugyan ez a gép konfig. maradt. és régebben volt hang.
asszem nekem is volt ilyen... nagyon rossz egy videó hang nélkül.
A kérdező hozzászólása: 2.0 hankártyám van és 2.0ás hangfalam és edeeg semmi baj nem volt most is csak a neten nincs hang egyébként van.
van egy kodek csomag, ami ingyenes és épp erre a problémára való-keress rá és telepítsd: k-lite codec pack.
A kérdező hozzászólása: felraktam de semmi ugyanugy nincs hang az internetes videókon
milyen hangkártyád van és hány hangszóród van hozzá?
Nem lényegtelen, hidd el nem csak hülyeségbõl kérdeztem ;) mert most nekem rá van kötve a házimozim a gépre de a hangkártyám (5.1) kontakthibás lett és ezért a front csatlakozás kiment belõle és csak hátsó hangszórók helyére tudtam kötni és így nem tudja lejátszani a hangot. Úgyhogy neked is lehet h a hangkártyával van a gond...

Látta valaki ezt a riportot és hol lehet megtalálni az interneten a videót róla?

A mostani nagy bulgáriai árvizeknél, áradásoknál, valamelyik hazai tévétársaság bemutatott, egy hosszú méteres férget, amit még állítólag sohasem láttak, vagy nem fedeztek fel. Hiába kerestem a neten, sehol sem találtam róla leírást, vagy beszámolót. Tud valaki erről bővebbet?

Legjobb válasz: Annyit mutatott a tévé róla, hogy lefelé úszott a folyón. Hol van errõl videó az interneten?

A kérdező hozzászólása: Annyit mutatott a tévé róla, hogy lefelé úszott a folyón. Hol van errõl videó az interneten?
sick

A helyzet az, hogy koleszos lettem a suliba és a rendszergazdák nem engedélyezik a portokat és ez által nem lehet interneten játszani. Valakinek valami ötlet, hogy hogyan lehetne ezt kijátszani?

Legjobb válasz: Sajnos egyes helyeken, mint pl. az iskolákban nem engedik a játékokat az interneten. Amikor gimis voltam, nálam is ez volt a helyzet. Csak egyetlenegy játékot lehetett játszani, amit õk letöltöttek. Sajnos, ebben nem tudok segíteni. És, ha tudnék segíteni, elronthatsz valamit és az baj lesz... :(

Sajnos egyes helyeken, mint pl. az iskolákban nem engedik a játékokat az interneten. Amikor gimis voltam, nálam is ez volt a helyzet. Csak egyetlenegy játékot lehetett játszani, amit õk letöltöttek. Sajnos, ebben nem tudok segíteni. És, ha tudnék segíteni, elronthatsz valamit és az baj lesz... :(
A kérdező hozzászólása: Ha tudsz megoldást, akkor kérlek oszd meg, hogyha veszélyes akkor úgyse fogom megcsinálni, de kíváncsi vagyok arra, hogy ezt hogy lehetséges megoldani..
A kérdező hozzászólása: Valaki..? egyéb alternatíva..?
Live CD? Csak, ha engedélyezett számotokra a gép újraindítása.
A kérdező hozzászólása: És a Live Cd, hogy oldaná meg a problémát, hogy használni tudjam a portokat?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!