Találatok a következő kifejezésre: Lehet inni szénsavas vagy (7 db)

Most akkor lehet inni szénsavas ásványvízet fogyókúra alatt vagy nem?

Legjobb válasz: nem hizlal csak egészségtelen idd a menteset de ha néha megkívánod rendben csak keveset.

nem hizlal csak egészségtelen idd a menteset de ha néha megkívánod rendben csak keveset.
Nem hízlal, de állítólag van, akit puffaszt. Engem pl. nem. Attól nem fogsz fogyni, ha menteset iszol. Egyébként mindegy, milyet iszol, csak sokat igyál belõle.
lehet.
Igen lehet.Miért ne lehetne?!! 20L
A kérdező hozzászólása: Mert úgy tudtam, a szénsav hízlal, puffaszt és mindenki szénsavmenteset iszik körülöttem.
Lehet inni, a sportolók azért nem isszák, mert a szénsav kioldja a kálciumot a csontokból!
Fontos a sok víz fogyasztása diéta alatt! A mentesvizet ajánlom inkább!!
Szabad, de a legjobb a víz.
Nem, ne igyál édesítõszeres "light" italok, mert felborítják a szervezet glükózháztartásást, és hosszútávon hízáshoz vezetnek. Úgyszintén kerülni kell a cukros italokat, így pl a gyümölcsleveket, szörpöket stb. Ahogy az elõzõ versenyzõ mondta, víz, ásványvíz, ilyen dolgokat lehet inni.

A szénsavas vízben van kalória? Vagy azt miért nem lehet inni diétázás közben? A szénsavmentes víz mivel jobb?

Legjobb válasz: Ha diétázol, nem célszerû olyan dolgokat enni-inni, amik savasítanak, mert azok gátolják a méregtelenítést és a fogyást. a szénsavas ásványvíz is ilyen.

Ha diétázol, nem célszerû olyan dolgokat enni-inni, amik savasítanak, mert azok gátolják a méregtelenítést és a fogyást. a szénsavas ásványvíz is ilyen.


Colat nem lehet inni vagy szensavas uditot?

ma egesz nap szensavas citromot iszom annyira kivanom.akkor most ez baj?

Legjobb válasz: De ihatsz, persze nem literszámra. A felfújódás miatt nem szokták ajánlani a szénsavasat, a cola mondjuk egyébként sem túl egészséges. De van nekem is, hogy egyszerûen mást nem is tudnék meginni, csak a colát. Persze mértékkel azért...

De ihatsz, persze nem literszámra. A felfújódás miatt nem szokták ajánlani a szénsavasat, a cola mondjuk egyébként sem túl egészséges. De van nekem is, hogy egyszerûen mást nem is tudnék meginni, csak a colát. Persze mértékkel azért...
Hát ha azt kívánod igyad nyugodtan, én minden nap csak szénsavasat iszom, mert az esik jól, többnyire cukormentes ízesített ásványvizet. Nekem semmi bajom nincsen tõle, a dokim azt mondta azt iszok ami jólesik, úgy is észreveszem ami nem tetszik a pocimnak. 25+1 hetes kismami
Nem a legjobb választás a szénsavas üccsi, de ha megkívánod, akkor szerintem ne vond meg magadtól! Nekem is volt pár hete olyan, hogy iszonyatosan megkívántam a hideg Sprite üdítõt, és néha-néha ittam is, de azóta elmúlt. 35 hetes kismama
Ha kívánod miért ne igyál.Igaz a szénsav nem tesz jót.Fel fúj hat meg ilyenek.Nem írtad , hogy terhes vagy babázol.Én már babázok, de a terheség alatt nem ittam colát..Most már babázok és néha nap meg iszom egy egy pohár colát.(Ebéd után szoktam , mert jó mikor meg böföktet. )
A kérdező hozzászólása: 13 hetes vagyok!de maskor nem de ma egesz nap citromos szensavast iszom, nem tudom miert de nagyon kivanom!
A kóla a koffein tartalma miatt nem ajánlott, a tonic a kinin miatt, ami pedig szinte tilos, a szénsavas üdítõrõl nem hallottam...

Lehet inni diabetikus, szénsavas vagy szénsavmentes üdítőt (deit)?

Legjobb válasz: Lehet inni diabetikust,mivel a nevében is benne van!A kólát nem ajánlom,mert cukrot,szinezéket tartalmaz.Ásványvízek közül a szénsavmentest javaslom,mivel az nem puffaszt.

Lehet inni diabetikust, mivel a nevében is benne van!A kólát nem ajánlom, mert cukrot, szinezéket tartalmaz.Ásványvízek közül a szénsavmentest javaslom, mivel az nem puffaszt.

Sómentes diétán vagyok, ilyenkor szénsavasat lehet inni?

Legjobb válasz: Így van, de ha nagyon akarsz ihatsz. Mindent fogyaszthatsz, amiben nincs só és fûszer. Erre kell figyelned. Azok megkötik a vizet.

Így van, de ha nagyon akarsz ihatsz. Mindent fogyaszthatsz, amiben nincs só és fûszer. Erre kell figyelned. Azok megkötik a vizet.
Tulajdonképpen ha valamilyen diétán vagy, ha nem, egyáltalán nem tanácsos terhesség és szoptatás alatt szénsavasat inni.
Annyival egészíteném ki az elõttem szólókat, hogy van néhány ásványvíz (pl. Spar-os vagy Balfi, stb...), aminek elég magas a nátriumtartalma, és felér egy sós étellel.

Miert nem lehet szensavas uditot vagy asvanyvizet inni tehhesseg alatt?

Cicizni cigiztem,rendesen terhesseg elott,de eleg volt meglatnom a pozitiv tesztet es azota latni sem birom (sem erzeni a szagat).....

Legjobb válasz: Én ritkán iszom buborékosat, inkább rostosat, sima vizet, ice teát szoktam. néha egy kis cola.

Én ritkán iszom buborékosat, inkább rostosat, sima vizet, ice teát szoktam. néha egy kis cola.
Ha nem puffadsz fel tõle ihatod. Nekem semmi bajom nincs tõle, bár a cukros üdítõ helyett inkább ásványvizet igyál!Jó hideg tej a legjobb!
Pont múltkor kérdeztem meg errõl a védõnõt, azt mondta, azért nem ajánlott szénsavasat inni, mert a vér sokkal hamarabb megköti a szén-dioxidot ami a szénsavasban van, mint az oxigént, így nem jut annyi oxigén a babához.
Meg felviszi a vérnyomást..De nekem az elején igenis kellett, mert csak az segített ha nagyon hányingerem volt.
A kérdező hozzászólása: A rostos meg OK.... ...a vernyomasom az mindig is a padlon volt....most sincs maskepp...
én ugy gondolom ez nem betegség hanemm egy állapot.Szerinted régen mi volt?én iszok szénsavast sõõõt kívánom is a babámnak meg az égvilágon semmi baja.a védõnénik meg ugyis azt mondják mindenre nem szabad.Pölö nekem azt mondták ne fürödjek ülve az orvosom meg hogy lehet.:D ami neked jól esik az neki is.
Szerintem is ihatsz nyugottan szénsavas üditõt, én azt teszem, mert a rostosat nem mindig kívánom. És semmi baja nincs a babónak. Egyébként nálam is ugy van hogy amit mond a doki hogy szabad vagy sem, a védõnõ pont az ellenkezõjét mondja, szoval igy aztán el lehet dönteni hogy mit csinálj és mit nem. De egy tanácsot adott az orvosom hogy ez egy állapot igy mindent ugy csináljak mint elõtte, azt egyek igyak, csak egy két dologra kell odafigyelni, nyers husi meg ilyenek. 19 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!