Találatok a következő kifejezésre: Lehet inni szénsavas (30 db)

Terhesen lehet inni szénsavas ásványvizet?

Sokszor azt kívánom, a mentes nem csillapítja a szomjamat. Amikor a szénsavas dologokat írják, hogy kerülje az ember, inkább a szénsavas üdít?kre gondolnak, nem?

Legjobb válasz: Én is a szénsavasat kívánom. Szted azt kell enni-inni, amit kívánunk. Persze mértékkel. A szénsav plusz savasodást okozhat, ezért is nem ajánlják annyira, de mértékkel sztem mindent lehet.

Én is a szénsavasat kívánom. Szted azt kell enni-inni, amit kívánunk. Persze mértékkel. A szénsav plusz savasodást okozhat, ezért is nem ajánlják annyira, de mértékkel sztem mindent lehet.
Szerintem ha néha kívánod az nem okoz gondot, amúgy a szénsavnak étvágynövelõ hatása van.Igaz puffadást is okozhat és persze mint mindennek van káros hatása a szervezetre(pl.kitágítja a felszíni ereket)stb... Vagy azt tudom javasolni, hogy mostmár kategorizálva vannak és ne dúsat vegyél, hanem inkább az enyhét.Én szoptatás alatt kerültem a szénsavat, mert nem akartam, hogy a babának fájjon a hasa.
Ha nem okoz szénsav puffadást, nyugodtan ihatod, az ásványvíz jó.Az a lényeg hogy nem cukros lötyi.
Én is iszom, ráadásul még szénsavas üdítõket is.Mit csináljak ha egyszer az esik jól?Nincs tõlük semmi bajom, ha neked sem, nyugodtan igyad!

Terhesség alatt lehet inni szénsavas űditőt?

én azt hallottam, hogy nem,de most arra lenék kíváncsi, hogy még egy pohárral sem per nap?

Legjobb válasz: Nem saját tapasztalat már most mondom elõre! Párom sogornõje sem iszik szénsavas italokat mert puffadás jelentkezik nála, a diétás üditõk pedig koraszülést eredményeznek (a nõvérével esett meg), ja és a szénsavastõl sûrûbben kell WC-re járnia. Persze minden terhesség más!

Nem saját tapasztalat már most mondom elõre! Párom sogornõje sem iszik szénsavas italokat mert puffadás jelentkezik nála, a diétás üditõk pedig koraszülést eredményeznek (a nõvérével esett meg), ja és a szénsavastõl sûrûbben kell WC-re járnia. Persze minden terhesség más!
én nem tudom... de miért ne lehetne? o.o
Én amelyik üdítõt megkívánom, azt iszom. Semmi bajunk nem volt eddig tõle. Újabban ízesített apentát veszek. Nem olyan erõsen szénsavas és cukor és édesítõszeres, meg van egy nagyon minimális gyümi tartalma, meg elvileg ásványvízbõl van. Nem tiltotta a dokim. Jókat böfizek tõle legalább.
Második terhességem, 38 hetes vagyok és mind két várandósság alatt napi 3-4 liter bubis ásványvizet ittam. A buboréktól semmi baja nem lesz, max ha hajlamos vagy rá akkor felpuffadsz kicsit. A cukros üdítõt nem ajánlják a cukor miatt leginkább, de ez a nem szénsavas üdítõkre is vonatkozik. Persze nem a napi 1-2 pohárra.
A puffadás miatt+cukor miatt nem javasolják!Én gyömbért ittam meg tonikot mert meg voltam érte õrülve!Egy pohárral nem ártasz sem magadnak sem a babának!
Alapból nem túl egészséges, de ha naponta egy-egy pohár lecsúszik, semmi gond nem lesz. Én kifejezetten azt kívántam az elején... Kóláért ölni tudtam volna, és ittam is napi 2-3 decit
A sok cukor és egyéb adalékanyagok miatt tényleg nem egészséges, de sok minden nem az. Puffadást és túl sok savtermelõdést okozhat. Volt, hogy ittam, gyömbért, kólát is, olyan jó volt, amikor megszüntette a hányingert és az émelygést. Késõbb pedig a könnyebb büfizés miatt, de volt hogy a már napok óta tartó székrekedésemen is segítettek a buborékok.
Elsõ terhességem alatt folyton Sprite-ot kívántam...nem lett belõle semmi baj.
lehet inni de kólát ne igyál, mert nagyon egészségtelen
Én is ittam, mindig azt kívántam!
Miért ne lehetne? Böfögni fog talán a baba?
16:15ös! A sógornõdnél kimutatták, hogy az üdítõtõl lett koraszülése?

Lehet inni szénsavas üdítőt szoptatás alatt?

Már 5 és fél hónapos a babám és már nagyon kívánom.

Legjobb válasz: Ki kell próbálni, iszol egy keveset és meglátod, hogy zavarja-e a babádat. én az elsõ naptól iszom szénsavas ásványvizet és soha nem volt gond a babám pocijával.

Ki kell próbálni, iszol egy keveset és meglátod, hogy zavarja-e a babádat. én az elsõ naptól iszom szénsavas ásványvizet és soha nem volt gond a babám pocijával.
Én nagyon sok alkoholmentes sört iszom és az is szénsavas. Az én kislányomnak nincs semmi baja tõle. Próbáld ki, ha nem tapasztalsz változást, akkor nyugodtan ihatsz. Bár nem értettem miért nem lehet inni, hiszen a buborékok szerintem nem kerülnek át a tejbe. Üdv: 7 hetes kislány anyukája


Tényleg nem lehet inni szénsavasat a terhesség alatt? Miért nem ajánlja egyetlen oldal sem? Ha iszom napi egy két pohárral az nem árt?

Herótom van már a bubi nélküli vízt?l!

Legjobb válasz: Szia! Kizárólag a szénsavas vizet tudom meginni, a mentestõl hányok a terhességem elejétõl kezdve.Pedig elötte a buborékost nem tudtam meginni. Eddig még nem szólt érte senki...

Szia! Kizárólag a szénsavas vizet tudom meginni, a mentestõl hányok a terhességem elejétõl kezdve.Pedig elötte a buborékost nem tudtam meginni. Eddig még nem szólt érte senki...
Szia! A terhességem alatt majdnem mindig szénsavasat ittam, semmi bajom nem volt tõle, és egészséges babám van. Ahogy én tudom szoptatás alatt nem ajánlják a szénsavas italokat!
Szia! Ha jól tudom azért nem ajánlott bubisat inni, mert puffadást okoz. Én mindentõl puffadok, úgyhogy egy kis szénsavas már nem ront a helyzetemen úgy érzem:)
Szia! Én pont ezt kérdeztem a múlt héten a védõnõmtõl! Azt mondta azért nem ajánlott szénsavasat inni, mert kivonja a szervezetbõl a vitaminokat meg ásványi anyagokat, meg nehezebben épül be a szervezetbe! Ettõl függetlenül néha én is iszom!
Szia. Nekem meg azt mondta a védõnõ, hogy azért nem szabad szénsavasat inni, mert a szén-dioxid miatt nem jut elég oxigén a vérbe. De én buborékmentes dolgokat nem tudok meginni! Üdv 26 hetes kismama
hmmm.én is csak szénsavas dolgokat iszok.

Fogyókúra alatt lehet inni szénsavas ásványvizet?

Legjobb válasz: úristen:D:D am igen. miért ne lehetne?

úristen:D:D am igen. miért ne lehetne?
én a szénsavmentesre esküszöm + csapvíz!
Igen lehet! Általában azért nem szokták javasolni, mert abból az ember nem tud olyan sokat meginni, mint a szénsavmentesbõl.
Én enyhét ittam fogyókúra alatt, azt tudom meginni rosszullét nélkül. De a szénsavas általában éhségérzetet okoz, meg kevesebbet iszol meg és felfújja a gyomrod.

Most akkor lehet inni szénsavas ásványvízet fogyókúra alatt vagy nem?

Legjobb válasz: nem hizlal csak egészségtelen idd a menteset de ha néha megkívánod rendben csak keveset.

nem hizlal csak egészségtelen idd a menteset de ha néha megkívánod rendben csak keveset.
Nem hízlal, de állítólag van, akit puffaszt. Engem pl. nem. Attól nem fogsz fogyni, ha menteset iszol. Egyébként mindegy, milyet iszol, csak sokat igyál belõle.
lehet.
Igen lehet.Miért ne lehetne?!! 20L
A kérdező hozzászólása: Mert úgy tudtam, a szénsav hízlal, puffaszt és mindenki szénsavmenteset iszik körülöttem.
Lehet inni, a sportolók azért nem isszák, mert a szénsav kioldja a kálciumot a csontokból!
Fontos a sok víz fogyasztása diéta alatt! A mentesvizet ajánlom inkább!!

Mikortól lehet inni szénsavasat?

Jöv?héten lesz 6 hónapos a kislányom.

Legjobb válasz: Én kb. 2 hét után ittam, mert egyáltalán nem volt hasfájós a kislányom. Semmi baj nem volt ettõl se. Elõször próbáld ki kevesebbel, ha nem okoz gondot, késõbb már ihatsz többet is. Az én lánykám is 6 hónapos:))

Én kb. 2 hét után ittam, mert egyáltalán nem volt hasfájós a kislányom. Semmi baj nem volt ettõl se. Elõször próbáld ki kevesebbel, ha nem okoz gondot, késõbb már ihatsz többet is. Az én lánykám is 6 hónapos:) )
A kérdező hozzászólása: Jó, mert már úgy kivánom....:)
Szabad, de a legjobb a víz.
Nem, ne igyál édesítõszeres "light" italok, mert felborítják a szervezet glükózháztartásást, és hosszútávon hízáshoz vezetnek. Úgyszintén kerülni kell a cukros italokat, így pl a gyümölcsleveket, szörpöket stb. Ahogy az elõzõ versenyzõ mondta, víz, ásványvíz, ilyen dolgokat lehet inni.

A szénsavas vízben van kalória? Vagy azt miért nem lehet inni diétázás közben? A szénsavmentes víz mivel jobb?

Legjobb válasz: Ha diétázol, nem célszerû olyan dolgokat enni-inni, amik savasítanak, mert azok gátolják a méregtelenítést és a fogyást. a szénsavas ásványvíz is ilyen.

Ha diétázol, nem célszerû olyan dolgokat enni-inni, amik savasítanak, mert azok gátolják a méregtelenítést és a fogyást. a szénsavas ásványvíz is ilyen.

Colat nem lehet inni vagy szensavas uditot?

ma egesz nap szensavas citromot iszom annyira kivanom.akkor most ez baj?

Legjobb válasz: De ihatsz, persze nem literszámra. A felfújódás miatt nem szokták ajánlani a szénsavasat, a cola mondjuk egyébként sem túl egészséges. De van nekem is, hogy egyszerûen mást nem is tudnék meginni, csak a colát. Persze mértékkel azért...

De ihatsz, persze nem literszámra. A felfújódás miatt nem szokták ajánlani a szénsavasat, a cola mondjuk egyébként sem túl egészséges. De van nekem is, hogy egyszerûen mást nem is tudnék meginni, csak a colát. Persze mértékkel azért...
Hát ha azt kívánod igyad nyugodtan, én minden nap csak szénsavasat iszom, mert az esik jól, többnyire cukormentes ízesített ásványvizet. Nekem semmi bajom nincsen tõle, a dokim azt mondta azt iszok ami jólesik, úgy is észreveszem ami nem tetszik a pocimnak. 25+1 hetes kismami
Nem a legjobb választás a szénsavas üccsi, de ha megkívánod, akkor szerintem ne vond meg magadtól! Nekem is volt pár hete olyan, hogy iszonyatosan megkívántam a hideg Sprite üdítõt, és néha-néha ittam is, de azóta elmúlt. 35 hetes kismama
Ha kívánod miért ne igyál.Igaz a szénsav nem tesz jót.Fel fúj hat meg ilyenek.Nem írtad , hogy terhes vagy babázol.Én már babázok, de a terheség alatt nem ittam colát..Most már babázok és néha nap meg iszom egy egy pohár colát.(Ebéd után szoktam , mert jó mikor meg böföktet. )
A kérdező hozzászólása: 13 hetes vagyok!de maskor nem de ma egesz nap citromos szensavast iszom, nem tudom miert de nagyon kivanom!
A kóla a koffein tartalma miatt nem ajánlott, a tonic a kinin miatt, ami pedig szinte tilos, a szénsavas üdítõrõl nem hallottam...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!