Találatok a következő kifejezésre: Lehet hosszabb át (4 db)

Lehet hosszabb időn át használni a Solutio Antisudorica-t?

Legjobb válasz: Hogyne. :) Én régebben használtam kb. 1 évig, hetente 2 alkalommal papírzsepi csücskére tettem és úgy ecseteltem a hónaljamat este lefekvés elõtt. Idõvel egyre ritkábban használtam, mert nem izzadtam egyáltalán. Illetve ha izzadtam is, nem ott ahol bekentem hanem pl. a hátamon. Mostanra már nem kell használnom, beszabályozta a hónaljamat annyira hogy nem izzadok, max picit párásodik a bõröm. :)

Hogyne. :) Én régebben használtam kb. 1 évig, hetente 2 alkalommal papírzsepi csücskére tettem és úgy ecseteltem a hónaljamat este lefekvés elõtt. Idõvel egyre ritkábban használtam, mert nem izzadtam egyáltalán. Illetve ha izzadtam is, nem ott ahol bekentem hanem pl. a hátamon. Mostanra már nem kell használnom, beszabályozta a hónaljamat annyira hogy nem izzadok, max picit párásodik a bõröm. :)
Igen, lehet. Én is már egy éve használom, én vizes vattára teszek egy picit és azzal kenem be a hónaljamat. Az elején minden nap használtam, mostanra már csak heti egy-kétszer is elég, de ezt idõközben úgyis kitapasztalod! :)
audicity, ingyenes.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :D


Hosszabb időszakon át történő, napi többszörös sósvizes öblögetéstől lehet bajom?

Egyáltalán medddig kell csinálni? Meddig öblögessek? Gargalizáljak is,vagy csak a számat öblitsem ki ?

Legjobb válasz: Miért lenne bajod tõle??? A só semmiféle problémát nem okozhat, hiszen ásvány, amire a testnek nagy szüksége van. Egyébként nem írtad le hogy miért kell öblögetned.

Miért lenne bajod tõle??? A só semmiféle problémát nem okozhat, hiszen ásvány, amire a testnek nagy szüksége van. Egyébként nem írtad le hogy miért kell öblögetned.
A kérdező hozzászólása: mandulakövek, orrsövényferdules, garatfali csurgás és reflux miatt... hatha bar az egyiken segit :@@
Próbáld meg elhagyni a tejtermékek fogyasztását, a cukorral készült ételeket és italokat. Jóval kevesebb szénhidrátot fogyassz, azt is válogasd meg hogy ne egyszerú szénhidrát legyen. Összetett szénhidrát, azaz hasznos táplálék pl. a teljesõrlésû pékáruk, de ezekbõl se egyél sokat. A barna rizs, zöldségek, gyümölcsök. Kezdj el szedni naponta minimum 5000NE A-vitamint, a dr Lenkei üzletekben kapható A+D-vitamin kiváló, és szedjél mellé legalább 2-3ezer mg C-vitamint. Hamarosan jobb lesz az állapotod.
A kérdező hozzászólása: értem, köszönöm. Ez pontosan micsodán is segit?
Garatfali csurgás, reflux, ezeken biztosan. A tejtermékek és a cukor a felsõ légutakra, de legfõképpen a nyálkahártyákra van nyákképzõ hatással, így ha elhagyod a tejtermékeket, talán javul a helyzet ezen a téren. Az orrsövény ferdülést szerintem csak sebész tudja helyrehozni. A mandulakövek mitõl lettek? Nem mondta a dokid?
A kérdező hozzászólása: Nem, nemigazán mondott rá semmit... orrsövény gyulladást diagnotizált a doktor, bár aztmondta hogy 21éves koromig nemigen kellene muteni, nagy gondot jelen esetben nem okoz. azonfelul kellemetlen a leheletem, fogaim jok, olvastam a refluxrol, es teljesen megegyeznek a dolgok, az én dolgaimmal, csomot erzek a torkomban, nehezebben nyelek, minden nyelés mintha megakadna a torkomon, gyorsan begyullad a torkom, stbstb
A gombóc-érzés pajzsmirigy megnagyobbodásra is utalhat, nézesd meg. Szedjél folyamatosan egy nagy-dózisú multivitamint (dr Lenkei, vagy Vitaminkirály, vagy Jó közérzetes, ) ezek bármelyike megfelelõ arányban és mennyiségben tartalmaznak vitaminokat és ásványi anyagokat, szedésükkel elérheted hogy megerõsödik az immunrendszered, és elmúlnak a kellemetlenségeid.
A kérdező hozzászólása: értem, pajzsmirigy megnagyobbodás biztos nem!Voltam kivizsgáláson, vettek mintát, aztmondták, hogy az nem. amugy köszi, beszerzek majd valami vitaminokat : )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!