Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy voltam, csak elment a (2 db)

Lehet hogy terhes voltam, csak elment a baba?

másfél hetet késett a vérzésem, aztán megjött és az orvos eredeti utasítását követve elkezdtem szedni a clostilbegyt tablettát. Igaz, csak 2 szemet vettem be, mert észrevettem, hogy nem úgy jött meg, mint szokott és megijedtem. A teszten nagyon-nagyon halványan mintha láttam volna 2 csíkot, de a következ? napra megjött rendesen görcsöléssel. Most már 7. napja van vérzésem 6 nap helyett. Mi történhetett?

Legjobb válasz: Két lehetõség van: - babás voltál csak elment - a teszt gyakran mutat pozitív eredményt a menstruáció elõtt

Két lehetõség van: - babás voltál csak elment - a teszt gyakran mutat pozitív eredményt a menstruáció elõtt
Nem akarlak elkeseríteni, de lehetséges, hogy terhes voltál. ezt a tablettát akkor kell elkezdeni szedni, ha már megjött? Menj el a dokihoz, vagy hívd fel, õ pontosabb infot tud majd mondani! A korai terhesség tudomásom szerint könnyen elhalhat, és ilyenkor bizony erõsebb vérzést és nagyobb fájdalmat éreznek.
A kérdező hozzászólása: a 3. napon kezdtem el szedni, úgy ahogyan elõtte már 2-szer, de most a 3. napon nem jelentkezett a vérzés görcsökkel mint szokott, de azért volt vérzésem. Máskor a 3. napon szoktam azt érezni, mont most a 4. napon.
nem értem: megjött és akkor kezdted szeni az elsõ szemet? A clostit a mensi második napjától kezdve 5 napig kell szedni, aztán a 10-12 napon várhatóa peteérés, ha closti mellett lesz baba akkor nem valószínû vérzés. Vetélés esetén pedig darabos szövetes vérzést észlelhetsz, görcsökkel, ha ez volt sajnálom, de menj dokihoz hogy kiderüljön, mondj el neki mindent.

Marcius 11-en kiderult, hogy terhes vagyok de meg nagyon az elejen kaptam duphastont tegnap volt barna folyasom Ma voltam a dokinal levettek a veremet 11-en levettek 228-at mutatott ma meg csak 80-t. Akkor elment a baba? Mikor lehet ujra probalkozni?

Legjobb válasz: A doki nem mondott semmit? Sajnos valószínûleg igen, a hcg esése vetéléstre utal. Három hónap a javasolt, de hallottam már hatot is. A nagyon próbálkozni akaróknak azért minimum egy rendes mensit meg kell várni. Kell regenerálódni a méhnek is. Nagyon sajnálom ami történt, én is átmentem már ezen.... mielõbbi testi lelki felépülést neked.

A doki nem mondott semmit? Sajnos valószínûleg igen, a hcg esése vetéléstre utal. Három hónap a javasolt, de hallottam már hatot is. A nagyon próbálkozni akaróknak azért minimum egy rendes mensit meg kell várni. Kell regenerálódni a méhnek is. Nagyon sajnálom ami történt, én is átmentem már ezen.... mielõbbi testi lelki felépülést neked.
Igen el. A többit a dokival beszéld meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!