Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy van, de sajna (11 db)

A n in black fõcímdala a : Back in time . Remélem erre gondooltál :D
Az eleje lemaradt tehát: a man in black fõcímdala

2hónapja próbálkozunk, de sajna még semmi. Most van a mensesem, de:késett3napot, kevesebbb, mint szokott, amikor megjött sokkal enyhébben fájt mint eddig. Lehet hogy hülyeség, de úgy érzem így jelez a szervezetem, hogy készen állok. Lehetséges ez?

Legjobb válasz: Ez egy örök igazság:most,hogy próbálkoztok jobban figyeled a tested minden jelét,rezdülését! Így olyan dolgokat is észre fogsz venni ami idáig is megvolt csak nem figyelted! Tapasztalatból tudom.Jönnek majd azok az idõszakok is mikor terhes tüneteket produkál a szervezet.Ezt sajnos az agyunk mûve mert annyira szeretnénk. Lazán kell hozzáállni a projekthez mert képes az ember fia bekattani! Habár én kívánom,hogy mihamarabb sikerüljön nektek,de nem szabad csalódni ha esetleg több hónap is szükséges lesz hozzá! Fél éve próbálkozó...

Ez egy örök igazság:most, hogy próbálkoztok jobban figyeled a tested minden jelét, rezdülését! Így olyan dolgokat is észre fogsz venni ami idáig is megvolt csak nem figyelted! Tapasztalatból tudom.Jönnek majd azok az idõszakok is mikor terhes tüneteket produkál a szervezet.Ezt sajnos az agyunk mûve mert annyira szeretnénk. Lazán kell hozzáállni a projekthez mert képes az ember fia bekattani! Habár én kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön nektek, de nem szabad csalódni ha esetleg több hónap is szükséges lesz hozzá! Fél éve próbálkozó...
Szerintem nem! 2 hónap nagyon kevés idõ, a dokik 1 évet szoktam mondani a teherbeesés valószínûsítésére! Mondjuk én is megcáfoltam ezt, mert a 4.hónap után estem teherbe!Sok sikert! 12 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
Igaza van az elõttem szólónak. Errõl oldalakat tudnék írni. Mi több évig próbálkoztunk + vizsgálatok + gyógyszerek + inszemináció.... Aztán természetes úton lettem terhes. Azóta már 21. hónapos :) Kívánom Nektek is, minél hamarabb!!

Lehet hogy pocaklakom van, de sajna infulenzás lettem. Szedtem rá semicilint mennyire árthattam neki? Az infulenza virustol lehet valami baja?

Legjobb válasz: Ha terhes valaki, és pl influenzás lesz, attól azt még ugyanúgy orvosolni, a lázat csillapítani kell stb., mintha nem lenne terhes, de bizonyos gyógyszereket nem lehet szedni. Érdeklõdj a dokidnál.

Ha terhes valaki, és pl influenzás lesz, attól azt még ugyanúgy orvosolni, a lázat csillapítani kell stb., mintha nem lenne terhes, de bizonyos gyógyszereket nem lehet szedni. Érdeklõdj a dokidnál.
Szia!2 dolog: 1.Az influenzát egy vírus okozza, vírust pedig irtani nem lehet, tehát gyógyszer sincs rá, SEMMILYEN.Gondoljatok bele.Ha lenne, akkor lehetne gyógyítani a madárinfluenzát, az AIDS-et stb....Gyógyszer csak bacira, és gombára van. 2.A babának nem lehet baja, ha influenzás vagy, mert megvéded.Attól viszont nagyon komoly baja lehet, ha egy Semmicillin vagy bármilyen antibiotikumot beszedsz.Sürgõsen keress fel egy orvost.Egy öreg róka

Szombaton kellett volna megjönnie, folyamtosan hányingerem van (tegnap hánytam is), fáj ill. szurkál a hasam, kb. 3-4 napja álmatlanságban szenvedek. Ma reggel csináltam egy tesztet de sajna negatív lett. Azért lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szió!Lehetséges.Ha ma sem jön meg holnap reggel csinálj új tesztet./másfajtát,ma már sokfélét lehet kapni/Sajna nem mindegyik megbízható.De azt is lehet,hogy a neten megkeresed a terhességi naptárt,és ott kiszámolja neked az uccsó mensid óta hány hetes lehetsz.És utána szerintem konzultálj a dokiddal.4 hetes terhességet már kimutat az ultrahang.Drukkolok!

Szió!Lehetséges.Ha ma sem jön meg holnap reggel csinálj új tesztet./másfajtát, ma már sokfélét lehet kapni/Sajna nem mindegyik megbízható.De azt is lehet, hogy a neten megkeresed a terhességi naptárt, és ott kiszámolja neked az uccsó mensid óta hány hetes lehetsz.És utána szerintem konzultálj a dokiddal.4 hetes terhességet már kimutat az ultrahang.Drukkolok!
Szia. Igen lehetsz babás.csinálj holnap kora reggel elsö vizeletböl me´g egy tesztet.A terhességre inkább az álmossa´g, aluszékonyság jellemzö. Ha nem jön meg, és a teszted negatív, várj egy hetet, csinálj még egy tesztet.Addigra ki kellene, hogy mutassa.Vagy konzulta´lj az orvosoddal. 39hetes kismama.
Nekem is szombaton kellett volna megjönnie.de már pénteken dután csináltam tesztet, és + lett.Szombat reggel is és az két csikos lett.De nekem semmi hányinger, csak mell feszülés.Lehet nálad késõbb mutatja a teszt.Szoritok!
Szia!Nekem 5 napot késett, de mégsem vagyok babás, pedig eddig mindig napra pontos volt.Attól függetlenül még lehetsz az nagyon is, mondjuk én még várnék a teszttel egy hetet, mert lehet hogy kevés a HCG a szervezetedben.De persze az is lehet, hogy egyszerûen elkaptad a hányásos-hasmenéses influenzát.attól függetlenül szorítok:Egy öreg róka

Van élettársam akivel amúgy nagyon jól mgevagyunk, de sajnos egy probléma van vele, hogy állandóan lemegy a kocsmába inni. De sajna lakásfelújításban vagyunk benne és minden pénz ki van számolva. ímit lehet ilyennel csinálni?

Normálisan mondom neki és nem érti meg ,utánna én vagyok a rossz ha nem adok neki pénzt.De mib?l!!!!

Legjobb válasz: Ott kell hagyni. De rögtön. :( Alkoholista, és jobban érdekli a pia, mint a lakás. Ha nem érsz vele semmit, hogy szépen mondod neki, akkor mondd el neki, hogy ha így folytatja, neked jobb nélküle...

Ott kell hagyni. De rögtön. :( Alkoholista, és jobban érdekli a pia, mint a lakás. Ha nem érsz vele semmit, hogy szépen mondod neki, akkor mondd el neki, hogy ha így folytatja, neked jobb nélküle...
SOHA SENKI NEM VÁLTOZIK MEG! Ilyen komoly dolgokban, mint az, hogy hogyan látja a jövõt, hogyan gondolkodik a pénzrõl, a párjáról, SOHA!
Azzal, aki az alkoholt helyezi minden elé az esetek 99%-ban nem tudsz mit csinálni. Reménykedni lehet, hogy megváltozik, de abból nem lesz felújítva a lakás!
Ne próbáld mentegetni, ennek a pasinak a hozzáállásával súlyos bajok vannak. Tipikus nõi reakció, hogy elkezdik mentegetni. De szerinted mégis hol okés az, hogy fontosabb neki a haverokkal lazulni párezerbõl, mint a közös otthont megépíteni? Gondolkozz kislány. Tudod, mindenki így kezdi (na jó, a többség). Hétvégén iszik, aztán néha hétközben is, aztán minden nap. Elõször elküld anyádba, aztán felpofoz, aztán megver, aztán baltával kerget. Fogadd e szavakat egy olyan nõtõl, aki tudja, milyen ez, hogy zajlik a folyamat. Gondolkodj el, hogy megéri-e ez. Beszélj vele, hallgasd meg a véleményét, az sok mindenrõl árulkodik.
Akkor kérjen pénzt a kikapcsolódàsra a haverjaitól? De most te vagy az eltartó? Kérdezd meg tõle, hogy mi a fontosabb te vagy a haverjai?
Kutyából nem lesz szalonna! Tartja a közmondás. Én 13 évig próbáltam "leszoktatni" róla, aztán feladtam. Mondjuk nálunk az volt a gond, hogy amíg "udvarolt" (1 év) sosem láttam berúgva, ezért mint a villámcsapás ért esküvõ után 2 héttel, hogy részegen jött haza. Állítólag úgy csinálta, hogy miután engem hazakisért, aztán ment a kocsmába berúgni. Jobb ezt a kérdést mielõbb eldönteni, tisztázni, mert amikor már itt lesznek a gyerekek is, még nehezebben fogsz tudni dönteni. Ahhoz meg (gondolom) fiatal vagy, hogy már most arra "rendezkedj be", hogy így fogod az életedet leélni.
Bocsáss meg, de te gyakorlatilag egy alkoholistával élsz együtt, és szerinted nagyon jól megvagytok... Ízlések és pofonok... Mit vártál tõle? Hogy leszokik a piáról, csak mert te lakást akarsz felújítani?
A kérdező hozzászólása: Meg azért nem részegen jön haza, annyit nem iszik.
Jajj még most hagyd ott és nem kell mentegetni.Az én apám is így kezdte aztán meg ivott mint a gödény.Anyu el is vált tõle.Aki alkesz az az is marad.Gondolj arra, hogy majd késõbb mi lesz ha már most ilyen.Szétválaszt családokat a rohadt alkohol.Én nagyon haragszom arra aki rendszeresen iszik.Majd ha nem lesz már pénz elõszõr a TV-adja el aztán meg a házat.Szóval még most hagyd ott mikor még nincs gyerek.
Na ugye. Már a körítés (alibi) se kell hozzá (a haverokkal ünnepelünk, stb). Csak iszik.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk velem megy szinte mindenhova , velem menne le inni.Le szoktam menni vele én egy üdítõre.Annyira nem is a haverok érdeklik hanem a pia
Az én VOLT férjem mindig azt mondta: Mennyivel olcsóbb minden nap utána-tölteni, mint megvárni míg kijózanodik, és utána sokkal többe kerül, míg ismét részeg lesz. 8 évig könyörögtem neki, nem használt. Aztán azt mondtam, kap 3 hónapot, ha az alatt az idõ alatt egyetlen egyszer is iszik, rögtön otthagyom. Kibírta! Egy nappal utána viszont a haver a vállán hozta haza, és megkérdezte, hova tegye. Hát errõl ennyit!
én ugyan ebben a "cipõben" voltam, csak nekem férjem volt!Ne gondolkodj a válaszon, és ne próbálj meg harcolni érte!HAGYD EL!Soha nem lesz jobb, és nem fog a kocsmázásból lejjebb adni csak annyi fogsz észre venni, hogy mondva csinált okokkal, de menni fog!hidd el semmit nem tudsz csinálni, nem változnak meg az enyém már ott tartott, hogy a család elõl vitte el a pénzt, és nem hatotta meg, hogy a gyerekekkel egy fillér nélkül maradunk!Ezt ne várd meg, hogy te is így járj!!én elváltam és most olyan boldog vagyok a párommal mint még soha életemben!!Kívánom neked is a legjobbat!
Aki rendszeresen iszik, és ki van akadva ha nincs rá pénz, akkor az alkoholista, és jobban szereti a haverjait mint téged. Én apám is az sose részeg, de szint ivó, és tönkretette a család életét, mert az ilyet egy idõ után tényleg csak a saját kikapcsolódása érdekli. Még most hagyd ott, amíg nem vagy idegroncs, persze ha áldozattípus vagy, akkor maradj vele nyugodtan, de ne panaszkodj.
Ott kell hagyni, mint a pinty!
A kérdező hozzászólása: Mondjuk azért annyit nem iszik, meg napi rendszerességgel.Csak hétvégente inkább.De azt nem lehet megérteni .hogy nincs pénz rá?Azt magyarázza , hogy nem engedem , hogy kikapcsolódjon a haverjaival.
Teljesen megértelek, hasonló a helyzetem. õ sem alkesz, tisztességgel dolgozik, mos, fõz, takarít, nincs vele gond, de én nem rég elvesztettem a munkámat, és nem érti meg, hogy szükség van a pénzre. õ sem jár minden nap, 1-2 hetente, de pont tegnap este nem jött haza. elment reggel dolgozni, és másnap reggel jött haza, alig vette fel a telefont. ez a bajom nekem is, mint neked.

Aki bérházban kutyát tart hogy vették ráá a szüleiket hogy legyen kutyájuk? Mert nekem van egy kistestű tacskó keverék és imádoom meg játszok vele de sajna a szüleim nem engedik hogy otthon tartsam ezért csak mamámék lehet :' ( Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mát elnézést..de nem beszélek hülyeségeket..azért egy 12 éves ne mondja már meg ki beszél hülyeséget meg ki nem..egyébként én is nagy állatbarát vagyok..5 éves korom óta járok kutyakiállításra..szóval ne magyarázzál hogy nem vagyunk állatbarátok..kösz..

Mát elnézést..de nem beszélek hülyeségeket..azért egy 12 éves ne mondja már meg ki beszél hülyeséget meg ki nem..egyébként én is nagy állatbarát vagyok..5 éves korom óta járok kutyakiállításra..szóval ne magyarázzál hogy nem vagyunk állatbarátok..kösz..
Gondolom nem vinnéd le, nem szobatiszta, nem foglalkoznál vele..a szüleidre hagynád a nevelését..egyébként én egyszerûen vártam 7 évet az elsõ kutyámra és kész..
Blue11 nem vagyok 12 éves...Ááá, nem beszéltek hülyeségeket...Szegény fiú vagy lánynak hülyeségeket mondtok...
Utolsó:Igen 15 vagyok, de viszont sokkal érettebb a gondolkodásom..és én hogy beszélek?Már ne haragudj de a kérdezõ nyomorékozott..egyébként nem fognak beszállni a költségekbe, mert 1. ismerõshöz megyek melózni, és a cégnél ha mindennap bejárok havi 100 ezret megkeresek..(nem fellengzésbõl mondtam) 2.Anyukámék nem fognak beszállni, mert mint említettem elég jól fogok keresni..és ha kapok is a családtól pénzt, az maximum a bátyám és a nõvérem lesz, mert külföldön dolgoznak :)
Szerintem pedig tanítsd szobatisztaságra és ha látják, hogy foglalkozol vele (és persze ha nem gond a pénz), akkor tuti megengedik. Egyébként 1. Blue11 nem kéne így beszélned, te se vagy sokkal idõsebb 15 vagy mennyi, valahol olvastam. 2. Oké, hogy nyári munkázol, de nem hinném, hogy a szüleid ne szállnának bele a költségekbe vagy tévedek? (ha nem tévedek, akkor meg neked nem kéne mondanod, hogy majd, ha maga fizeti, ha meg tévedek, akkor boccs)
A kérdező hozzászólása: tudom mit jelent a kutyatartás és tudom, hogy nagy felelõségel jár de nem baj én mindig szoktam anyuméktól kapni zsebpénzt és lehet, hogy az õ pénzük sõt biztos de azt azért adják, hogy arra költsem amit jónak látok és én a kutyámra költöm nekem minden pénzt meg ér a kutyám mert nagyon szeretem költhetném én azt a pénzt is másra is de én rá költöm :) B.U.É.K.
Ha kicsit talán megpróbálnátok felnõttesebben hozzáállni, akkor beismernétek, hogy Blue11-nek igaza van. Ha kapnál kutyát, nem neked kéne fizetned az oltást, kutyakaját, kutyaiskolát, stb. Nem értem, miért nem lehet kivárni azt az idõt, amikor már te magad tudsz gondoskodni egy élõlényrõl. Pár évbe szerintem senki sem halt még bele. Amint lesz saját lakásom, saját jöbedelmem, az elsõ dolgom nekem is az lesz, hogy hozzak egy kutyát a menhelyrõl, de addig VÁROK. A kutyatartás nem annyi, hogy leviszed kétszer sétálni, meg néha megsimogatod, esetleg egy botot eldobsz neki. Talán kicsit érettebb gondolkodást is igényelne!
Kérlek ne figyelj rájuk! Hülyeségeket beszélnek! Én is nagyon nagy állatbarát vagyok :) Van facebook-od?? Hány éves vagy?? Privibe beszélünk?
Én rengeteget beszéltem a kutyákról anyukámnak és 1 és fél év múlva beadta a derekát...:) Meg megígértem neki, hogy mindent megcsinálok vele és be is tartottam :) de volt olyan nap, amikor nem volt kedvem levinni...Nagyon nagy felelõsség egy kutya! Nekem ez a 3. kutyám, de attól még 20-30 ezerbe is kerülnek...
Sehogy. Szépen kivártam, amíg megkapom az elsõ teljes fizetésemet az elsõ biztos munkahelyemen, és már hoztam is ki a kedvenc kutyámat a menhelyrõl.
A kérdező hozzászólása: és az már nem az én pénzem amit kapok arra költöm amire akarom okéé nem nyomorékozlak le de te meg ne mond azt h nekem felnõtt koromba nem kéne a kutya mert nem ismersz és nem tudod milyen állatbarát ember vagyok
Gondolom a saját pénzedbõl mi?Amit te keresel meg?Ne nevettess már! Gondolom anyuci meg apuci pénze lenne..csak mondjuk szülinapodra kapnád a pénzt..az NEM a te pénzed hanem a szüleidé..én nyáron melózni megyek..na az az én pénzem lesz mert én keresem meg..és legyél olyan kedves ne nyomorékozzál le senkit..
A kérdező hozzászólása: jahh amúgy apropó én szeretném fizetni az ebadót
Ja, mert még 'kiskutya'. Még tündi-bündi, falnivaló kis jószág, aztán majd ha megnõ, szarsz nagy ívben a fejére. Ott marad nyûgnek, a szüleidnek meg majd fájhat a feje az ebadó miatt. Aztán megunják, és a kutyus meg mehet az utcára/autópálya szélére. Azt hiszed, 3 hónap olyan sok idõ? Itt évekrõl (szerencsés esetekben akár 12-15 évrõl) van szó.
A kérdező hozzászólása: De levinném már 3 hónapja nálam van a kiskutya és még mindig nem untam meg imádom azta kis vakarcsot olyan cuki imádom mindig játszok vele és mindig adok neki jutalomfalatot és most tanítom mamámék éppen szobatisztaságra hogy anyumék megengedjék mindenképpen :) és remélem sikerrel járok én már amúgy kicsi korom óta szeretnék kutyát de soha nem kaphattam meg ezt is az ajtónk elõtt találtuk meg és már amikor megláttam akkor a szivemhez nõt bármit megtennék azért hogy otthon legyen és mindennap lássam a kis drágát♥♥♥ :)
Muszáj mindig mindenkibe belekötni?Õ csak feltett egy kérdést ami ennek az oldalnak a lényege és normális válaszokat várt rá!Ha csak belekötni tudtok a kérdezõbe, inkább ne is írjatok "válaszokat"a kérdésére!

Vettem egy dirt bringát de sajna nem tudok vele még egy bunny hop ot se csinálni. Lehet hogy valamit rosszul csinálok vagy a bicaj felszereltségével van a baj?

dh kormány,merev villa és egy szar avid fék van rajta. a váz az umf hardy 2 steel ami szerintem elég jó

Legjobb válasz: egyértelmûen te csinálsz valamit rosszul, én eddig mindennel tudtam bunnyhoppot csinálni aminek van 2 kereke... még az unokaöcsém 16 os pótkerekes bmxével is...

egyértelmûen te csinálsz valamit rosszul, én eddig mindennel tudtam bunnyhoppot csinálni aminek van 2 kereke... még az unokaöcsém 16 os pótkerekes bmxével is...
Eddig tudtál csinálni a régi bicajoddal? Ha igen akkor vablszeg még szoknod kell az újat ha nem akkor nem csoda, hogy az újjal sem tudsz
valószínûleg nem a bícóval van a baj hanem a technikáddal , én eddig bármilyen bicóra ültem mindegyikkel be bírtam adni. itt a trükkje : http://bmx.trukkok.hu/bunny-hop-maskepp.php
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, fõleg a bmx es honlapot. Legalább kiderült hogy én vagyok szerencsétlen :D

Van egy Sony xPeria U-m! Nagyon tetszik, tenyleg nagyon, de sajna nem birja tovább egy töltéssel fél naptól! Mi a csoda lehet ennek az oka? Forumokon, meg mindenfelé azt olvastam, hogy legalább másfél - két napot ki kéne hogy birjon.

Legjobb válasz: Ha "nem bántom", max 1-1 félperces telefon naponta, akkor elmegy 5 napig, ha kergetem fél nap, egy Blade. Telefonomon meg tudom nézni a statisztikát (tableten is) mitõl is fogyott el belõle a szufla. Még ha ment is a WiFi, GPS, NET akkor is több mint 65% a képernyõ! Ebbõl indulj ki, ha nézel rajta bármit akkor bizony merül rendesen. Ha visszaveszed a használható minimumra a fényerõt sokat nyerhetsz.

Ha "nem bántom", max 1-1 félperces telefon naponta, akkor elmegy 5 napig, ha kergetem fél nap, egy Blade. Telefonomon meg tudom nézni a statisztikát (tableten is) mitõl is fogyott el belõle a szufla. Még ha ment is a WiFi, GPS, NET akkor is több mint 65% a képernyõ! Ebbõl indulj ki, ha nézel rajta bármit akkor bizony merül rendesen. Ha visszaveszed a használható minimumra a fényerõt sokat nyerhetsz.
Attól függ hogyan használod. Szinte bármelyik okostelefont fél nap alatt le lehet meríteni.
Nekem a telefonom egyszer kibírt egyhuzamba 3 napot de akkor nem értem hozzá kb egy percet se. Ha egész nap a kezedben van, akkor normális a fél nap.
Néhány jó tanács (nekem is u-m van, és kibír intenzív használattal 1 napot): ha sötét van, vedd le minimumra a fényerõt, úgy is mindent látni fogsz, játék után mindig a vissza gombbal lépj ki a játékból, mert valamikor egy komoly játék a középsõ gomb megnyomása után még benne marad a ram-ban, ha nem használod, kapcsold ki a wfit, gps-t, bluetooth-t, ne tölts le olyan alkalmazásokat, amik folyamatosan futnak a háttérben. Egyébként meg szerintem is nézd meg a statisztikát a beállítások, állapot, akkumulátor használat-nál, mert ott meg tudod nézni, hogy mi fogyaszt annyit. Nekem pl a kijelzõ csak 54%-ot visz el a teljes fogyasztásból, mert alig használom a max fényerõt.

21 hetes terhes vagyok. Sajna nagyon kevés folyadékot fogyasztok. Van, hogy a napi 1 liter sem gurul le. Az egy dolog, hogy az én bőröm rámehet, de a babámnak lehet valami baja a kevés folyadék miatt?

Legjobb válasz: Igen, lehet! Vegyél erõt magadon és igyál többet! Tudom milyen nehéz, régen én is kevés folyadékot ittam, de aztán változtattam. 19 hetes kismami

Igen, lehet! Vegyél erõt magadon és igyál többet! Tudom milyen nehéz, régen én is kevés folyadékot ittam, de aztán változtattam. 19 hetes kismami
Na-nááá, nem lesz jó a vérellátása az oxigén ellátása, sokat keményedhetsz a folyadék hiánytól.Eröltess már le egy kicsit többet...légyszi. 28hetes kismami!
Elsõ vagyok. Hozzátenném, hogy napi folyadékbevitel terhesen: 2-3 liter!
Viszont ha a teára szavaztok, akkor csakis koffeinmenteset, mivel a koffein vizelethajtó hatású, így ami folyadék bemegy, az rögtön ki is. A legjobb akkor is mentes víz. Ha elkezditek azt inni, egy pár hét múlva rájöttök, hogy csakis az oltja igazán a szomjat. A cukros üdítõktõl csak még szomjasabb lesz az ember, és egészségtelen is. A szénsavasról ne is beszéljünk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, hogy õszinte legyek, rám hoztátok a frászt. Holnaptól iszok, mint az õrült, bár a napi 3 litert tuti nem tudom lenyomni. Köszi, sziasztok!
Szia! Én is pont 21 hetes vagyok és szintén alig ittam folyadékot. Mivel tudom mennyire fontos én ugy ösztönzöm magam hogy isteni finom teákat veszek és azt iszom "szertartás " szerûen. Terhesség elõt napi 2-3 dl cola ment le, na ez most nem férne bele, úgy hogy használd ki hogy ez az idõszak ugy szól a piciröl hogy rajtad keresztül és így magadnak is jót teszel. Boldog babavárást:D
Igen, sokféleképpen ösztönözheted magad, hogy többet igyál. A tea jó, de akkor arra kell odafigyelni, hogy vagy kevés cukorral iszod, vagy édesítõszerrel. Bármit is iszol, csak úgy mint az ételeknél, figyelj oda a cukorra! Én ásványvizet iszom. Menteset. Elõtte meghaltam volna, ha csak azt ihatok. Most viszont gond nélkül megiszom.
Szia.Én most vagyok 33 hetes és mivel ugyanez a "problémám", meg is kérdeztem, hogy kihat-e a babára ha a kismama nem iszik eleget.A válasz NEM volt.Rád kihathat, talán többet vagy könnyebben szédülsz el, vagy könnyebben fájdul meg a fejed.Az is meglehet, hogy a végén "kiszáradsz".Még csak a magzatvíz mennyiségére sincs hatása a bevitt folyadéknak, mivel az is minden 3-4 órában kicserélôdik.De a baba az mindent elvesz tôled, amire szüksége van, mint egy "parazita", hogy úgy mondjam.Azért jó ha te is (mint én) próbálsz inni egy pohár vízet minden 2. órában, akkor legalább 1, 5 l-t elfogyasztasz.Ha az ember alig iszik, az megkönnyítheti a végtagok duzzadását is. Boldog Babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!