Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy vagyok vagy csak megint (13 db)

Lehet hogy terhes vagyok vagy csak megint becsap a szervezetem?

2hete feszül a mellem, úgy érzem leszakad, a hasam szúrkál, néha beleszúr egy nagyot, mindig mejön érzésem van. Sokat pisilek is, ma pedig a derekam is úgy fáj, hogy alig tudok mozogni. Holnap lenne itt az ideje a nem vártnak. Nem tudom eldönteni mi lehet, az elmúlt id?szakban többnyire iyen tüneteim voltak mensi el?tt. És eddig mindig csalódtam. Kicsit azt furcsállom, hogy másfél hete csinálja ezt velem. Tegnap csináltam tesztet, de az negatív lett. Reménykedhetek, hogy baba?

Legjobb válasz: Lehet,hogy terhes vagy,de az is lehet,hogy nem!Reméljük nem csak áltünetekrõl van szó.Csinálj tesztet holnap is és adjál majd hírt magadról!

Lehet, hogy terhes vagy, de az is lehet, hogy nem!Reméljük nem csak áltünetekrõl van szó.Csinálj tesztet holnap is és adjál majd hírt magadról!
Nekem is feszült a mellem, nem jött meg, de az elsõ teszt negatív lett, aztán egy hét múlva már pozitív volt! Drukkolok neked! 40 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy bíztatsz. Tavaly márciusba volt egy spontán vetélésem, és azóta próbálkozunk párommal. De annyiszor csalódtam már. Remélem igazad lesz, nagyon szeretnék már egy picurkát.
Nekem is ugyanezek voltak a tünetek has fájás, olyan érzés mintha meg akarna jönni de nem jött meg a mellem írtó nagy lett és fájt. Tesztett csak most vettem mikor már 1 hónapja késett mert féltem h negetív lesz mert jártam már így. Tegnap pozitív tesztem lett ha jól számoltam 9 hetes vagyok és boldog! Drukkolok neked és írj majd h mi lett az eredmény!
A kérdező hozzászólása: Azt én is észrevettem, hogy a melleim mintha nagyobbak lennének. Meg kicsit vérágasak. De a derekad neked is fájt? Mert most nagyon érzem. Vagy annak az elõjele lehet hogy megjön holnap?
Nekem mostanában fáj a derekam is lehet csak a sok üléstõl nemtudom. Várj még egy kicsit és vegyél tesztet ki kell h mutassa! Drukkolok!
Erre Én is kíváncsi vagyok! Az Én teknõsömnek meghalt a párja, és hónapokig csak vegetált! :-(
szegény kérdezõ szegény elsõ én is kiváncsi vagyok rá, mert van békuckám
Így látatlanban azt mondom vitaminhiány. Vigyétek dokihoz. Már lassan sírhatnékom van, hogy minden második hüllõs kérdés ugyan ilyen vitamin hiányos beteg teknõsökrõl szól. :((( És mind1iknek ORVOSORVOSORVOS!! Mert belehalhat, és amikor már a szeme is be van dagadva akkor csak az injekció segít!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek de tegnap voltam egy csajnál é azt mondta hogy erre szem csepp kell mer begyulladt a szeme!

Elég sűrűn vannak méhösszehúzódásaim reggel óta. Van hogy fáj egy kicsit de többnyire csak bekeményedek (kb 4-5 óránként). Lehet hogy hamarosan megindul a vajúdás? Lehet hogy hamarosan szülök? Ma vagyok 39 hetes 6 napos.

Kiegészitésképpen: derekam és alhasam is folyamatosan fájdogál már 2 napja.

Legjobb válasz: Amikor a kiegészítést nem olvastam, azt gondoltam, hogy ez még csak jósló (4-5 óránként). ;-) De óránként 4-5, az már valami. Én másnap mentem ezzel szülni, egész nap ez volt, majd hajnalban elfolyt a magzatvíz és mentünk be a kórházba. Szerintem már nincs sok hátra. ;-)

Amikor a kiegészítést nem olvastam, azt gondoltam, hogy ez még csak jósló (4-5 óránként). ;-) De óránként 4-5, az már valami. Én másnap mentem ezzel szülni, egész nap ez volt, majd hajnalban elfolyt a magzatvíz és mentünk be a kórházba. Szerintem már nincs sok hátra. ;-)
A kérdező hozzászólása: De jó lenne! Már nagyon várjuk a picurt! :-)
A szülésznõm azt mondta, hogy a szombat egy tökéletes nap szülésre. Nyugi van a kórházban, csak az van bent, akinek dolga van. Én drukkolok! , -)
A kérdező hozzászólása: Elnézést, kb. 4szer, 5ször van összehúzódásom óránként, nem 4-5 óránként...
Hát már nagyon ott vagy, hogy jöjjön a Picur! Nekem 40 hét 3 napra érkezett meg, és nekem is nagyon sok méhösszehúzódásom volt, csak valahogy a fájások nem akartak jönni. Viszont már nagyon a végén vagy, így biztos, hogy már nincs sok idõd. Amúgy én is szombaton szültem, tényleg nyugi volt. :) Egy 13 napos kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! :-) Köszönöm a biztatást!

Kedves doktor úr! 44 éves vagyok, az utóbbi 2 évben 20-22 naponta menstruálok, előző héten pénteken fejeződött be. Ma reggel megint vérezni kezdtem 6 nappal azután, hogy elmúlt. Nem fáj semmim, csak megijedtem lehet, hogy ez a klimax kezdete vagy rohanjak

Kedves doktor úr! 44 éves vagyok, az utóbbi 2 évben 20-22 naponta menstruálok, előző héten pénteken fejeződött be. Ma reggel megint vérezni kezdtem 6 nappal azután, hogy elmúlt. Nem fáj semmim, csak megijedtem lehet, hogy ez a klimax kezdete vagy rohanjak nőgyógyászhoz? Előre is köszönöm a válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzészavar miatt nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzészavar miatt nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves doktor úr! 44 éves vagyok, az utóbbi 2 évben 20-22 naponta menstruálok, előző héten pénteken fejeződött be. Ma reggel megint vérezni kezdtem 6 nappal azután, hogy elmúlt. Nem fáj semmim, csak megijedtem lehet, hogy ez a klimax kezdete vagy rohanjak

Kedves doktor úr! 44 éves vagyok, az utóbbi 2 évben 20-22 naponta menstruálok, előző héten pénteken fejeződött be. Ma reggel megint vérezni kezdtem 6 nappal azután, hogy elmúlt. Nem fáj semmim, csak megijedtem lehet, hogy ez a klimax kezdete vagy rohanjak nőgyógyászhoz? Előre is köszönöm a válaszát.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A vérzészavar miatt nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! A vérzészavar miatt nőgyógyászati vizsgálatot javaslok. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kb 3 hete múlt el a kötőhártya gyulladásom. Most megint begyulladt. Lehet, hogy a szemfestéktől visszafertőződtem? Vagy csak reggel túl sokat dörzsölöm, mert nem szoktam hozzá a 4 órai keléshez?

Azóta egyszer használtam a szemfestékeket, de így utólag nagyon megbántam, ha amiatt lett megint gyulladt a szemem... Mit gondoltok, lehet hogy attól kaptam vissza? Csak azt nem értem hogy akkor miért ennyi id? után?

Legjobb válasz: Erõs fény, uszoda. kontaktlencse, allergia is lehet az oka a szemfestéken kívül.

Erõs fény, uszoda. kontaktlencse, allergia is lehet az oka a szemfestéken kívül.
Lehet, h a szemfestéktõl kaptad vissza. Dobd ki mindet és miután meggyógyult a szemed használj teljesen újat! Alapból is 2-4 havonta kell cserélni ezeket a festékeket! (Bocsi a késõi válaszért csak most fedeztem fel a kérdést). Remélem azóta meggyógyult a szemed!
Igen!! feltétlen a szemfesték csere.
mi a hiba jelenség? ha nem mondod meg akkor nem fog senki tanácsot adni
Ha ennyi infóval adod be szervizbe is nem csoda :-D
A kérdező hozzászólása: Bocs tényleg elfelejtettem írni mi a baj. Szoval, lassú, néha újraindul, a mobilnet ha megy csak egy kis ideig mûködik utána hiába van bekapcsolva nem töltbe semmi-a kis lefelé nyilacska nem fehér a 3gvmobilinternet jelzésnél fölül, van olyan hogy a képernyõ tetejére kattintok és úgy tesz mintha az aljára kattintottam volna és ami ott van ikon vagy akármi azt nyitja meg. A telefon nincs rootolva amúgy és nem is volt még.
csinálj egy gyári visszaállítást. ne telepíts semmit. utána jelentkezik a probléma?
A kérdező hozzászólása: mikor visszakaptam a szervízbõl jó volt egy kis ideig, de pár nap elteltével újra jöttek a hibák és most, hogy már körülbelül 2 hete visszakaptam már megint rengetek a hiba
gondolom teszel fel programokat. Lehet hogy ezek okozzák. A gyári visszaállítás után egyenként kellene vissza rakni a programokat és közben figyelni a telót hogy mikor jelentkezik a hiba
A kérdező hozzászólása: teszek ja, fizetõsek ha kellenek azokat géprõl teszem letöltve ingyen, tudom hogy sok vírus van telefonra is már gondoltak arra is hogy a programokkal azokat is felteszem és azok rontják el a telfonom. Tud valaki esetleg valami megoldást erre? Valami vírusirtó vagy egyéb megoldás?

Tegnap este elkezdett fájni a fogam, de csak ha keményebbre harapok vagy piszkálom. Reggelre elmúlt és egésznap nem is fájt de most megint elkezdett sajogni egy kicsit. (Nem volt még tömve, látszólag semmi baja) Valami ötlet, hogy mi lehet ez? :D

Legjobb válasz: Lehet, hogy gyulladt, vagy belülrõl szuvasodik. Egyszer megjártam vele, hogy mondta a fogdoki, hogy lyukas, én láttam semmit annyiban hagytam, egyszer ráharaptam valamire és szós szerint szétporladt, mert belül tiszta szuvas volt, el is vesztettem a fogam. Szerintem mihamarabb tudsz menj dokihoz.

Lehet, hogy gyulladt, vagy belülrõl szuvasodik. Egyszer megjártam vele, hogy mondta a fogdoki, hogy lyukas, én láttam semmit annyiban hagytam, egyszer ráharaptam valamire és szós szerint szétporladt, mert belül tiszta szuvas volt, el is vesztettem a fogam. Szerintem mihamarabb tudsz menj dokihoz.
Reggel mindig jobb, este meg rosszabb. Szóval rossz.

Hogy lehet visszaszoktatni hogy megint átaludja az éjszakát? Lányom 3 hónapig átaludta. Most 3 hete kell. Először csak egyszer most már van hogy kétszer is kell és eszik. Nemértem hogy eddig nem volt éhes vagy miért van ez? Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(

Ha eddig aludt éjjel tehát nem volt éhes akkor most miért adsz neki enni.? Azzal hogy enni adtál neki éjjel rászoktattad az éjjeli kelésekre :(
Mekkora a lányod, és mikor mennyit eszik? Mármint délután, nem éjszaka.
Mekkora a kicsid? Mivel táplálod? Hol tart mozgásfejlõdésében?
A kérdező hozzászólása: 4 hónapos múlt. Anyatejes este tápot kap.
A kérdező hozzászólása: Musszály volt megetetnem mert csak ugy alszik vissza. Csak nem értem hogy egyszercsak mitõl van ez. És hogy lehetne visszaszoktatni.
Déltõl lafakvésig mikor, mit és mennyit eszik?
A kérdező hozzászólása: 2-3 szopi nem tudom mennyit. Este 8 kor 120 ml táp.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Most este ezt csináltam, felkelt 3 kor visszaaltattam evés nélkül aztán kelt 5 kor de akkor már adtam neki.
Érdekes, az én lányom pont fordítva mûködik. 6 hónapos koráig aludt mint a kisangyal. Volt olyan éjjel, hogy egyszer sem kelt. Leraktam 8-kor és reggel 9-kor ébredt. No, ezt most mintha elvágták volna. Felkel éjfélkor vagy kettõkor. Aztán 4-5 között. Nem tudom mi történt. Szinte kizártnak tartom, hogy éhes legyen, de mégis az, mert iszonyatos erõvel eszik. Azóta kezdõdött ez, amióta elkezdtük a hozzátáplálást.
mióta késik?
A kérdező hozzászólása: 1 hete késik. De még nem merek tesztelni...
Semmi egyéb tüneted nicnsen? A hõdet esetleg mérted? Szerintem tesztelj vagy menj orvoshoz.
Szerintem ez akár felfázás tünete is lehet. (Ha egyéb terhességi tüneted nincs.)
Miért nem tesztelsz? Én egy nap késést is alig bírtam kivárni, nemhogy egy hetet! Ne izgulj, lesz ami lesz, el kell fogadni! Hajrá!!!!16 hetes kismama
Szerintem mindenképpen vegyél egy tesztet. Fõleg azért, mert ha nem vagy terhes, ez lehet vmi urulógiai probléma is! Én sem bírnék egy napot sem várni!
A kérdező hozzászólása: OK, OK, veszek tesztet ma, aztán holnap reggel tesztelek. Egyébként 2szer már rámtört émelygés, akkor 10 percet mély levegõvételekkel sétálgattam, mire elmúlt. És olyan a hasamalja, mintha húzódna, feszülne... Reménykedem! :)
reménykedj, de ne éld bele magadat, mert nekem is ennyit késett a múltkor. szerintem érdemesebb lenne inkább este tesztelned.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!