Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy vagyok 1 evig (71 db)

Mitől lehet ez? Kb 1 éve vagyunk együtt a barátommal, az első hónapokban még 1-2 óráig birta a szexet, mondván hogy akkor még nem volt szerelmes belém,

jó fél éve, áttértünk arra hogy max 5 perc, viszont már 2 hete még ha hétközben, mert akkor vagyunk együtt koliban, szóval még ha hétközben is együtt vagyunk mindennap,

Legjobb válasz: 1 perc 2 perc 3 perc . 5 4 3 2 1...... Szóval, szerintem 2 lehetõség van: 1-ik: a pasid valami oknál fogva visszacsöppent a tapasztalatlan éretlen kisfiúk világába ami azt is okozhatta hogy túl sok fiúval van össszezárva éjszakánként és ott csak a [email protected]és megy... 2-ik: még mindig oltári jó nõ vagy a számár kúvajól nézel ki és elélvez túl hamar a látvány és az érintések által....ha a 2. válasz a jó akkor mutathatnál egy képet :)

1 perc 2 perc 3 perc . 5 4 3 2 1...... Szóval, szerintem 2 lehetõség van: 1-ik: a pasid valami oknál fogva visszacsöppent a tapasztalatlan éretlen kisfiúk világába ami azt is okozhatta hogy túl sok fiúval van össszezárva éjszakánként és ott csak a [email protected]és megy... 2-ik: még mindig oltári jó nõ vagy a számár kúvajól nézel ki és elélvez túl hamar a látvány és az érintések által....ha a 2. válasz a jó akkor mutathatnál egy képet :)
igen siet és gyors akar lenni. :)
Mákod van, az én pasim mindig is csak fél percig bírta. Neked legalább volt vele egy jó idõszakod... Mást nem tudok mondani. Szerintem egyszerûen az van hogy nem szeret és nem figyel rád eléggé. Hogy miért mondom ezt? Mert én azt gondoltam hogy szegény párom nem tehet róla és hogy egy édes pasas akit emiatt nem dobhatok el magamtól, erre a múltkori bulin fûzögetett egy csajt... Tehát valószínûleg nem értem neki annyit, hogy kicsit koncentráljon és ne engedje el magát.
A kérdező hozzászólása: Azt nem mondanám hogy nem figyel rám, mert sokszor mondja hogy megujjaz elõtte, csak hogy biztos legyen hogy nekem is jó legyen, meg általában mondja után, hogy az a baj hogy túl finom vagyok, de nem tudom, fura ez nekem akkor is... :S
A túl finom szöveget az önkontrollal nem rendelkeõ srácok szokták elsütni... akik már nem fordítanak idõ arra hogy a csajnak is jó legyen... egyszerûen úgy érzi, hogy ksz már az övé vagy, azaz nem kell teperni, az ágyban sem... ezért a pár perces mentek. Leudja amit úgyis tudja hogy jár neki és kész. MOndd el neki hogy ez neked így nem jó.
Bocsi hogy nem válaszolok de erre a válasz engem is érdekelne.
Sziasztok, én még csak olvastam az Aviva tornáról, mivel én is hormonzavarban szenvedek, lehet ki próbálom, szerintem ti is tegyetek így. Egy próbát megér, veszteni valónk nincs.
Igen, én is azt hittem, hogy ennyi elég. Teherbe estem és 7. héten elvetéltem. A PCOS-t és a mögötte meghúzódó IR-t kezelni kell, különben nagyon magas kockázata van a várandósságnak. Nem a teherbeesés volt nekem nehéz, hanem a kihordás. De van, akinek össze sem jön. Kezeletlen esetben jó eséllyel cukorbetegség és akár meddõség is kialakulhat. 1 évig tartó hármas kezelés (diéta, sport, gyógyszer) után estem teherbe újra, most már 23 hetes várandós vagyok és a világon semmi bajunk nincs. Ne kockáztass, kezeltesd, én azt tanácsolom!
ha egy évben 1-2 menstruációd van, azt kezelni kell (mozgás, diéta, gyógyszer), anélkül én nem vágnék bele. Mi jártunk orvostól orvosig, mire találtunk egy normálisat, és 10 hónap alatt tett rendbe, most már a 24. hétben vagyok, semmi gond nincs. Elõtte volt vetélés (megtapadási problémákat és vetélést okozhat a kezeletlen PCOS, vagy az IR, ami általában minden PCOSnál megvan). Utána 4 évig vártunk a babára...
A kérdező hozzászólása: 3-as kezelést csinálom én is, de még csak pár hónapja és még most sem rendszeres
Engem decemberben diagnosztizáltak 2 év szenvedés, sztk-s küldözgetés után egy magánklinikán. Kaptam merckformint, diétáztam leginkább a hétköznapokon, márciustól peteérést mutató hõgörbéim voltak, június 21-én megfogant az elsõ babám, úgy hogy nálunk sok egyéb probléma volt még.
Igen, az unokatesómnak azt mondták, hogy segítség nélkül soha nem lehet gyereke. Súlyos PCOS-val küzd + IR. Mûtötték is. Szóval nem védekeztek évekig. Aztán egyszer csak elvetélt... Mivel nem volt rendszeres menzesze, nem vette észre, hogy terhes, nem kapott rá gyógyszert, elment a baba.
Nekem is az unokanõvéremmel történt.kezelték(bár én nem vagyok otthon ebben a témában, tehát nem tudom milyen kezelés volt)de már úgy volt nem eshet teherbe spontán, és mégis megtörtént.ma már egy éves a kisfickó.:)
Én így estem teherbe. 1.clostyllbegites hónapban összejött a fiam, meforalt sem szedtem, sem semmilyen mást a terhesség alatt. Most is rosszalkodik, 8 hónapos. :)

Mitöl van az hogy zsibad feszit a tarkom? Pánikbeteg vagyok 1 éve ez is attol lehet?

Vérnyomásom nem tudom hogy mennyi lehet de fáj a fejem néha, szédülök most feszit a tarkom!! :(

Legjobb válasz: Pár napja nem vagyok jól. Egészen pontosan, mióta bejött ez a hideg. Péntek óta. Magas vérnyomással kezdõdött, aztán most három óránként kell bevennem görcsoldót a bronchitisem miatt. Nálam, valószínû a hidegfront váltja ki. :( Valószínû ez lehet, nálad is. Nincs vérnyomás mérõtök, vagy nincs a közelben egy patika, ahol megtudnád mérni a vérnyomásodat? Nem ártana ezzel elmenni orvoshoz és kivizsgáltatni magad. Nekem, betalocot írtak fel, hogy szedjem abban az esetben, ha nem érzem jól magam. (Szerencsére nekem nem állandó a magas vérnyomás, sõt inkább alacsonynak mondható, csak ilyen frontoknál jön elõ sajnos)

Pár napja nem vagyok jól. Egészen pontosan, mióta bejött ez a hideg. Péntek óta. Magas vérnyomással kezdõdött, aztán most három óránként kell bevennem görcsoldót a bronchitisem miatt. Nálam, valószínû a hidegfront váltja ki. :( Valószínû ez lehet, nálad is. Nincs vérnyomás mérõtök, vagy nincs a közelben egy patika, ahol megtudnád mérni a vérnyomásodat? Nem ártana ezzel elmenni orvoshoz és kivizsgáltatni magad. Nekem, betalocot írtak fel, hogy szedjem abban az esetben, ha nem érzem jól magam. (Szerencsére nekem nem állandó a magas vérnyomás, sõt inkább alacsonynak mondható, csak ilyen frontoknál jön elõ sajnos)

A lecsót hogyan készítitek 1 év körüli babátoknak? Paprika, paradicsom - héjjal vagy héj nélkül? A paprikáról hogyan lehet leszedni a héját?

Legjobb válasz: Én magunknak is héj nélkül csinálom. könnyebben emészthetõ így. A paprikát és a paradicsomot is bedobom 1 percre forró vízbe, utána hidegbe rakom, így könnyen lejön a héja.

Én magunknak is héj nélkül csinálom. könnyebben emészthetõ így. A paprikát és a paradicsomot is bedobom 1 percre forró vízbe, utána hidegbe rakom, így könnyen lejön a héja.
Szerintem héj nélkül.Még mi felnõttek se szeretjük héjastól.A paprikát meg irdald be vékonyan mint a paradicsomot, legalább 2 helyen és dobd forró vízbe.
Romantikus vagy? megértõ?
Azt nem értem az ilyen kérdéseknél, hogy a kérdezõ miért nem a barátainak tesz fel egy ilyen kérdést? Miért jobb, ha egy rakás ismeretlen elkezd itt sablon válaszokat adni (vagy trollkodni)? Vagy ennyi embernek nincsenek barátai? Ez szomorú...
az, hogy helyes vagy meg izmos még nem elég, belsõ, egyéniség sokkal fontosabb
Hát, meglehet elrémiszti õket, hogy te vagy a legnépszerûbb izmos gyerek :D
Mért, talán probáltál kezdeményezni? visszautasítottak? vagy megsem probáltad csak várod h hozzád mennyenek a lányok? ha helyes vagy akkor biztosan lenne esélyed a legtöbb lánynál, hacsak nem vagy bunkó :)
"sokan mondják, hogy helyes vagyok" lehet, hogy kedvességbõl.. esetleg úgy utasítanak vissza, "helyes vagy, de bocsi..." legnépszerûbb gyerek.. gondolom nagyon kemény lehetsz , ha felteszed itt ezt a kérdést!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat:D nemhiszem hogy bunkó vagyok de ha igen megpróbálok figyelmes lenni:) akinek meg nemteccik valami ne írjon;)

Lehet hogy terhes vagyok? 1 evig szedtem Diane35-t, ez az elso tabletta mentes honapom, mivel babat szeretnenk. A menszim utolso napja maj.20-a volt, masnap még elment bennem, azóta megszakitas modszerevel védekezünk amig le nem tellik a 3 honap.

Egy héttel ezel?tt 2 napig volt pecsétel? barnás vérzésem, azóta minden nap id?közönként görcsöl a hasam, egyszer a méhszájam is. Mindig éhes vagyok, és néha megszédülök, ja és akár állva is el tudnék aludni. Normális ez menszisz el?tt 10 nappal, vagy lehet hogy sikerült összehozni a babucit? :)

Legjobb válasz: A középidõtõl (peteéréstõl) számított 7-10 napon belül ágyazódik be a baba! Ha te 10 nappal a mensi elõtt vagy, akkor még nem érezhetsz tüneteket, mert akkor még be sem ágyazódott a bébi!!!

A középidõtõl (peteéréstõl) számított 7-10 napon belül ágyazódik be a baba! Ha te 10 nappal a mensi elõtt vagy, akkor még nem érezhetsz tüneteket, mert akkor még be sem ágyazódott a bébi!!!
Nekem a nõgyógyászom azt mondta, hogy nem kell várni a tabletta kiürülésével, mert ha megtörténik a teherbeesés, az azt jelenti, hogy a tabletta kiürült. Nem is szedted sokáig, én 7 évig szedtem Femodent, miután abbahagytam, az elsõ szerelmeskedésnél terhes maradtam és remélem a jövõ héten szülünk.

Van 1 előfizetésem, 2év hűséggel. De nem tudom, hogy mikor lehet venni másik telefont.1 év múlva már lehetne venni telefont, mikor már nem kell fizetni az előző telefonért? Vagy meg kel várni azt a 2 évet, mikor lejár?

Legjobb válasz: Általában a hûségidõ (két év) lejárta elõtt néhány hónappal már lehet venni új telefont kedvezményesen, további két év hûséggel, és az új két év a mostani lejártától indul. De csak akkor engedi ezt a szolgáltató (általában), ha nem volt késedelmes számlakifizetés.

Általában a hûségidõ (két év) lejárta elõtt néhány hónappal már lehet venni új telefont kedvezményesen, további két év hûséggel, és az új két év a mostani lejártától indul. De csak akkor engedi ezt a szolgáltató (általában), ha nem volt késedelmes számlakifizetés.
A kérdező hozzászólása: Hát, akkor, ha februárban jár le, akkor november v. december körül tudok venni 1 telefont?
Én úgy tudom, hogy a 20.hónaptól lehet venni új készüléket.
A kérdező hozzászólása: Érdeklõdtem, s kiderült, hogy van társkártyás valami, azzal meg lehet venni.
A kérdező hozzászólása: Mást nem mondtak.

Lehet hogy ez a kérdés nem ebbe a téma körbe való de azt akarom megkérdezni mennyi esély van arra hogy elnövöm az asztmát? Most vagyok 12 éves és 1 éve derült ki hogy az vagyok thx a válaszokat

Legjobb válasz: Csak 1 éve...?? Nem akarlak megijeszteni, de nekem már több, mint 6 éve van és nem úgy néz ki, mintha ki akarnám nõni... Jah és most vagyok 15 éves...

Csak 1 éve...?? Nem akarlak megijeszteni, de nekem már több, mint 6 éve van és nem úgy néz ki, mintha ki akarnám nõni... Jah és most vagyok 15 éves...
Nekem is ezt mondták a salicyl allergiáról 20 éve..nem jött be...
Elnõni nem lehet, max:kinõni!

6 hónapja vagyunk együtt a barátommal, nagyon szeretjük egymást, amugy 3 éve ismerem őt és 1 éve még játunk egy hónapig. Lehet, hogy ez egy életre szól?

lehet hogy ez a kapcsolat életre szóló lesz...?16 éves vok...csak azon gondolkoztam el,hogy valyon kés?bb megfogom-e bánni,hogy ilyen hamar lekomolyodtam?vagy ez nem korai?

Legjobb válasz: Én is 16 éves múltam, a párom 20. Én 8 éve ismertem mielõtt összejöttünk, most szeptemberben leszünk 3 éve együtt! Nagyon imádjuk egymást, tervezünk, de tudjuk, hogy ez lehet csak átmeneti állapot, mivel fiatalok vagyunk mindketten!

Én is 16 éves múltam, a párom 20. Én 8 éve ismertem mielõtt összejöttünk, most szeptemberben leszünk 3 éve együtt! Nagyon imádjuk egymást, tervezünk, de tudjuk, hogy ez lehet csak átmeneti állapot, mivel fiatalok vagyunk mindketten!
Az elsõ párommal 16 évesen jöttem össze, 4, 5 évig voltunk együtt. Akkor úgy éreztem õ az igazi vele akarom leélni az életem, vele akarok családot, házat mindent. CSak aztén rájöttem hogy igazából nem vagyok boldog, meg õ se. A mi kapcsolatunk a vége felé inkább ilyen megszokássá vált. Meg hát õ volt nekem az elsõ mindenbe és mással el se tudtam volna képzelni az életem. Persze most is szeretem, de csak mint barátot, tartjuk is a kapcsolatot. Aztán egy eltelt egy fél év a szakításunk után, és megismertem a nagy Õ-t.:) Õ mostmár a võlegényem, együtt lakunk, jövõhéten lesz az esküvõnk.:) És soha nem éreztem magam ilyen boldognak, mint most. Ehhez képest az elõzõ kapcsolatom rossznak mondható, akkor pedig úgy éreztem ez már jobb nem lehet se mással se vele, és mégis!!:) SZóval szerintem nem korai ez a komoly kapcsolat. És az tuti hogy életre szóló kapcsolat lesz köztetek, de sztem nem életre szóló szerelem! Bár vannak kivételek, lehet ti lesztek azok. De sztem ilyen fiatalon még korai kijelenteni hogy csak õt akarod. Persze lehet így fog maradni. De ha már azon gondolkodsz nem korai e lehet már meg is bántad?
haaaaaat...nem vagyok sokkal idosebb nalad, ket evvel...10 honapja vagyok a baratommal, kb 2 eve ismerem...en is gondolkodtam ezen, hogy vajon egyszer megbanom e...es egyszer beszeltunk is errol...arra jutottunk h amig mukodik egyutt maradunk...aztan ha mar nem akkor sem fogjuk megbanni az egyutt toltott perceket...nekem nincs annal ertekesebb...elso perctol a felesege szeretnek lenni, es barmilyen fura is egyeseknek, tervezzuk majd az eljegyzest kesobb a hazassagot majd csaladot...kozos hazat...kozos nyaralasokat MINDENT... Szerintem nem baj, mig nem banod, de ha mar banni kezded h vele vagy es nem probaltal ki mast is akkor mar kicsit hibadzik valami...beszeljetek meg:) remelem egyutt maradtok es boldogok lesztek. sok sikert
A kérdező hozzászólása: Nem bántam meg, hogy összejöttünk, sõt örulök, és remélem igy is marad minden...köszi a válaszokat!!
Ez nem jelent semmit.Én a mostani barátom vagy 10 éve ismerem, persze úgy h nem sokat beszéltünk mert én nagyon beszari voltam, de mondta h én mindig is bejöttem neki, csak õ is gyáva nyuszi volt elvileg.Persze évente nem sûrûn találkoztunk, de a szüleink jóban voltak.Most már több mint másfél éve vagyok vele és sztem sokáig tart, de bizti h nem örökké.Mivel mindenben õ az elsõ, tuti kiváncis leszek majd másra is, pedig hiába nem akarom.(ettõl félünk mindketten)
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ!

Tavaly júliusban kezdtem el a jogsit.1 vagy másfél év alatt lehet megcsinálni, hogy ne keljen újra kezdenem?

Legjobb válasz: 2 év után van lehetõséged hogy újra kresz vizsgát tegyél tanfolyam nélkül,erre fél éved van,ha sikerül újra 2 éved van a többi vizsgára,ha nem akkor újra kresz tanfolyamra kell járnod,tehát kvázi elölrõl kezdeni az egészet!

2 év után van lehetõséged hogy újra kresz vizsgát tegyél tanfolyam nélkül, erre fél éved van, ha sikerül újra 2 éved van a többi vizsgára, ha nem akkor újra kresz tanfolyamra kell járnod, tehát kvázi elölrõl kezdeni az egészet!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!