Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy vagyok Érzem a petefészkeimet, (7 db)

Lehet hogy terhes vagyok? Érzem a petefészkeimet, és hányingerem van.

Három hete hagytam abba a fogamzásgátlót, és azóta sokszor voltam együtt a barátommal. Nem is védekeztünk, mert ha összejön szeretnénk a babát megtartani. A h?m reggel és napközben is 37 körüli, most a 15. napban vagyok. Elsején volt meg a mensim. Most mi lehet? Érzem a petefészkeimet, és néha szurkál is. Lehet hogy sikerülni fog már els? hónapban? Köszi. Reménykedem.

Legjobb válasz: lehet hogy sikerült ,de ezt ilyenkor még nemlehet bisztosra megmondani. ez a hõ egykicsit magas. mert amikor peteérés van akkor másnap felmegy a hõ 2-3 tized fokot,azaz kb. 36,7 36,8-ra,és amikor a beágyazodás megtörtént akkor megy fel 37-re vagy 37,1-re.

lehet hogy sikerült , de ezt ilyenkor még nemlehet bisztosra megmondani. ez a hõ egykicsit magas. mert amikor peteérés van akkor másnap felmegy a hõ 2-3 tized fokot, azaz kb. 36, 7 36, 8-ra, és amikor a beágyazodás megtörtént akkor megy fel 37-re vagy 37, 1-re.

Most vagyok a ciklusom 4. dik napján és ugy érzem mintha a petefészkem szurkálna olyan fura érzés mitöl lehet ez? A ciklusaim 27 naposak meg is jött a mensim! Lehet hogy baba van a dologban?

Legjobb válasz: Én is nagyon szeretnék babát és mindig abban reménykedek hogy egy vagyok azok közül aki mensi mellett terhesek.De meg csinálok egy tesztet és rá jövök hogy lõttek a hónapnak.Ha kételketsz csin. egy tesztet és ki derül.Szoritok

Én is nagyon szeretnék babát és mindig abban reménykedek hogy egy vagyok azok közül aki mensi mellett terhesek.De meg csinálok egy tesztet és rá jövök hogy lõttek a hónapnak.Ha kételketsz csin. egy tesztet és ki derül.Szoritok
Nekem három teszt pozitív után megjött, én is reménykedek lehet, hogy az vagyok.

6+3 hetes kismama vagyok. Tegnap óta érzek a petefészkeim környékén enyhe fájdalmat. Kicsit aggódom, hogy ez normális-e? Lehet ez haspuffadástól is, mert eléggé fel vagyok puffadva.

Legjobb válasz: Szia.igen normális,tágul a méhed.és ott bent most minden picit átalakul,hogy alkalmas legyen egy baba kihordására.Ha nagyon fáj,elmehetsz orvoshoz,csak hogy megnyugodj,de általában ezek a fájások ilyenkor természetesek.És gratulálok a bébihez.boldog babavárást.

Szia.igen normális, tágul a méhed.és ott bent most minden picit átalakul, hogy alkalmas legyen egy baba kihordására.Ha nagyon fáj, elmehetsz orvoshoz, csak hogy megnyugodj, de általában ezek a fájások ilyenkor természetesek.És gratulálok a bébihez.boldog babavárást.
Ugyanezt érzem. Akkor csak nincs gond! Nyugdojunk meg és minden rendben lesz!
egyidõsek vagyunk! Nekem ma kezdõdött a szúrkálgatás. :) Ha nincs vérzés, barnázás, erõs görcs, akkor nagy baj nem lehet, ugye? :)
miért vagy veszélyeztetet??
A kérdező hozzászólása: Mert vérezgetni kezdtem, és volt már vetélésem. Szerencsére vérzés egy hete nincs. (kop-kop)
A szúrkálást azért érzed, mert a méhed felkészül a késõbbi "nyúlásra" és bizony még görcsök is elõfordulhatnak, nemcsak szúrkálások, ez természetes, míg nincs vérzés persze. Ne aggódj, de az orvosoddal beszéld meg megerõsítésként.
mivel mensid is kimaradt van rá esély. Tesztelj:) Drukk!!!
szia! nekem csütörtök/péntek kellett volna nem megjönnie, és szerencsére nem is tette:D viszont még a tegnap reggeli teszt is negatív lett most vettem még, ugyh holnap reggel is tesztelek, ha nem jön meg addig, mert a megjön érzés eléggé rajtam van nálad van ilyen érzés?
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is van egyfolytába a wcre járok lesem hogy mikor jön meg.Azt mondta az egyik ismerösöm hogy ha nem jön meg rá1hétre csináljak tesztet.De nem birom kivárni és ezért kérdeztem.Csak nem tudom mért szurkál.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm a válaszotokat.De félek nem jött össze a baba mert van egy kis piros folyás és szerintem megfog jönni de a szurkálás nappalra erös este meg nem érzem. Köszönöm a válaszotokat.
Ha vizes jellegû a folyásod, akkor vsz meg fog jönni. Ha inkább krémes, az terhességre utal.
Én is nagyon szorítok, szerintem minden esély megvan a babóra!!
A kérdező hozzászólása: KösziD! Nagyon aranyosak vagytok remélem hogy baba van a dologban:) )! Én is drukkolok minden babaváronak :DD!
Várd meg a menstruáció várható napját. Ha kimarad, jöhet a teszt. Mivel azt mondják, hogy akkor érvényes a teszt eredménye. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Mikor csináljak tesztet?
Lehet, hogy sikerült! Gratula hozzá és boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Nekem sem fáj hanem bele szurkál még én sem éreztem ilyet!
Ezt már annyiszor olvastam hogy szurkál. Az milyen? Magától belenyilall? Vagy csak ha megnyomod? Mert nekem olyan szokott lenni, hogy ha megnyomom kicsit, akkor érzem hogy "ott" van, de nem fáj...
A kérdező hozzászólása: És a petefészek szurka is terhességre utalo jel? Nekem elötte nem szokott szurni csak most érzem!
A kérdező hozzászólása: Nem vizes hanem inkább ilyen nyulos szerü és krémes! Akkor valoszinü hogy sikerült?
Remélem még felnézel ide!Sikerült a baba?Légyszi jelezz!

Normális hogy szúrkál a jobb petefészkem körül? Reggel óta érzem. Néha belenyilal és csak ott. Lehet az időtől? Vagy ez valami rossz jel? 22 heteske

Legjobb válasz: Szerintem semmi gond. Nekem 21 hetes koromtól nem csak szúrkál oldalt de nagyon sokat fáj a hasam:-( szerintem ahogy a méhed növekszik(pont ebben az idõben nõ hirtelen nagyot) az okozza a szurkálást:-) Kellemes babavárást: 33 hetes kismama

Szerintem semmi gond. Nekem 21 hetes koromtól nem csak szúrkál oldalt de nagyon sokat fáj a hasam:-( szerintem ahogy a méhed növekszik(pont ebben az idõben nõ hirtelen nagyot) az okozza a szurkálást:-) Kellemes babavárást: 33 hetes kismama
Szerintem is fronthatás, ugyanezt érzem egész nap. 14 hetes kismama...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!