Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy vagyok Érzem (502 db)

12 hetes vagyok, az lehet, hogy nem érzem bent a babámat? A mellem feszül, menzi görcseim is vannak és folyásom is. Mégis valami miatt nem érzem, hogy ott lenne. Aggódom. Nagyon szeretném ezt a babát.

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj! Pihizz! A babádat még nagyon sokáig nem fogod érzeni! kb 18-20 hét körül lesz az hogy érzed a mozgását! Van aki már elõbb is érzi, ez alkati kérdés is! Boldog baba várást!

Szia! Ne aggódj! Pihizz! A babádat még nagyon sokáig nem fogod érzeni! kb 18-20 hét körül lesz az hogy érzed a mozgását! Van aki már elõbb is érzi, ez alkati kérdés is! Boldog baba várást!
A menstruációs görcshöz hasonló az csak a méhösszehúzódások miatt van ami természetes..Ott novegszik valami már :) A folyás is sok nõnél elõfordul, ha nem kóros csak fehér színû nem baj, használj intim mosót és tisztasági betétet úgy könnyebben fogod viselni.A baba nekem a 18.héten mozdult meg elõször..azóta már a párom is érzi ha kapál :) 20 hetes kismama:)
szia én is kismama vok igaz még cs 6 hetes de még én sem érzek semmi különlegeset
Kedves kismama!!Elöször is nyugodj meg ne idegeskedj!én 14.-dik hétben vagyok és már én is várom hogy mikor érzem a babám, ne félj ha beindul nem is lesz megállás.Görcsöket éreztem és elégéé fájtak is de elmulik.egy héten belül.14.hetesen már nem is érzem csak néha ha elfáradok.szóval ne aggodj. jó baba várást!és jó egészséget nektek Amina Milla

22 hetes terhes vagyok. Az normális, hogy az utóbbi 3napban nem nagyon érzem a babám mozgását? Görcsölni, és vérezni szerencsére nem vérzek. Mitől lehet, hogy nem érzem 3 napja a mozgását a babámnak?

Legjobb válasz: Van mikor a babók ellustulnak picit és nem mozognak annyit mint szoktak. A te babádnak még bõven van helye,lehet,ogy ezért nem érzed mindig. 35 hete kismami

Van mikor a babók ellustulnak picit és nem mozognak annyit mint szoktak. A te babádnak még bõven van helye, lehet, ogy ezért nem érzed mindig. 35 hete kismami
Szia! Ne aggódj! Én is ebben a cipõben jártam és azt mondta a dokim, hogy csak lusta a babuci! Addig még nem görcsölsz és nem vérzel nincs komolyabb gond!De ha nagyon aggódsz azért hívd fel az orvosodat! Nálam is elõfordul, hogy 1-2 napig nagyon aktív utána napokig semmi! Szóval probálj megnyugodni! Boldog babavárást egy 26 hetes kismama!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a megnyugtató válaszokat. Boldog babavárást kívánok!

Lehet hogy azt érzem hogy a babám a méhszájamat rugdalja néha-néha? 21 hetes vagyok, néha nagyon fura bent, olyan mintha a hüvelyem végén érezném néha a rugdalást. Amúgy is lent érzem rugdalni. Bár mostanában nagyon keveset mozog, nem úgy mint eddig.

Legjobb válasz: Szia! Igen,elképzelhetõ,hogy lent van a baba,nekem is ilyen érzésem volt végig,a dokimnak emlitettem is,de nem mondott rá soha semmit!Javaslom a több pihenést,akkor talán elmozdul valamerre vagy feljebb megy!Vannak idõszakok,amikor pihizik a baba,ekkor kevesebb mozgás érzékelhetõ.Ha több napon keresztül mozog nagyon keveset vagy alig,akkor emlitsd meg azért a dokidnak! Remélem segitettem!Sok boldogságot nektek!

Szia! Igen, elképzelhetõ, hogy lent van a baba, nekem is ilyen érzésem volt végig, a dokimnak emlitettem is, de nem mondott rá soha semmit!Javaslom a több pihenést, akkor talán elmozdul valamerre vagy feljebb megy!Vannak idõszakok, amikor pihizik a baba, ekkor kevesebb mozgás érzékelhetõ.Ha több napon keresztül mozog nagyon keveset vagy alig, akkor emlitsd meg azért a dokidnak! Remélem segitettem!Sok boldogságot nektek!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a választ. Mindenképp megemlítem a dokimnak, bár lehet azért érzem kevesebbnek mert most nem a hasamat rugja hanem a méhszájamat és befelé rúg. Nem is tudom. Remélem minden okés. Szép napot kívánok!
Szia! Nekem is a méhszájamat rugdosta egészen addig, míg meg nem fordult, addig farosan csücsült és szépen lefelé rugdalózott. Aztán mikor megfordult, már sokkal kellemes volt minden mozgása. Lehet, hogy neked is faros még? Nagyon kellemetlen érzés, tudom. Vannak napok, mikor aktívabbak és vannak, mikor kevésbé. Ilyenkor még nagyon sok helyük van, ha pont úgy fekszik, mozog õ, csak te nem érzed. Ne aggódj, nincs semmi baj. 39+5 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi a nyugtatást. :) 18 hetesen voltunk 4D-n és rá pár napra genetikai uh-n is. Egyiken faros volt, pár nap múlva fejvégû, de mivel nagyon lent érzem általában a legtöbb mozgást így gondolom lehet megint fordult. Igen, kellemetlen olyan mintha egy ajtót döngetne néha lent a hüvelyemnél. Nagyon gyors, könnyû szülést kívánok Neked! Lassan babázhatsz! :)

Holnap leszek 15 hetes kismama az elsö babánkat várjuk! Lehet hogy őt érzem mozogni? Olyan fura érzéseim vannak vagy lehet csak a beleimet érzem?

Legjobb válasz: Igen nagyon jo érzés csak nemtudom,hogy a kicsi babánk ad-e jelet de azért nagyon örülök neki:)!

A kérdező hozzászólása: Igen nagyon jo érzés csak nemtudom, hogy a kicsi babánk ad-e jelet de azért nagyon örülök neki:) !
biztos hogy õ, nekem 12 hétre mozdult meg, és olyan volt, mintha remegne a hasam.
Az már a baba lesz. Én is így voltam vele, hogy nem tudtam eldönteni, hogy a beleim morognak, vagy a baba. aztán egyre erõsebb lett. Csodálatos érzés!
13 hetes és 6 napos voltam mikor megmozdult a Kislányom!! Gratulálok ez a Babád mozgása!!
Igen érezheted, hogy a babád mozog. Én is 15 hetesen éreztem elõször.
Igen, igen ez õ ugye milyen nagyon jó érzés?! Én 31 évesen sírva fakadtam, azóta dörömböl szinte folyamatosan most 20. hetes vagyok és napról napra erõsebb nagyon szép érzés!!

Mitől lehet, hogy úgy érzem mindjárt elalszom, kábult vagyok, gyenge mindenhez, mint akit fejbe vertek? A reggeli kávém közben éreztem nagyon, akkor még hányingerem is a kávétól meg a cigitől.

Pedig kialudtam magam. Nem szokott ilyen el?fordulni, úgyhogy nem ismer?s az érzés, de idegesít mit?l lehet. A mensim lassan elmúlik, bár el?bb jött 5 nappal, ami megint egy furcsa dolog, mert mindig pontos szokott jönni.

Legjobb válasz: Idõ.Fülledt meleg van,legalább is felénk.Ez elég ok.Fõleg ha más panaszod nincs vagy te sem gondolsz másra,komolyabb bajra. Lehet alacsonyabba vérnyomásod is.

Idõ.Fülledt meleg van, legalább is felénk.Ez elég ok.Fõleg ha más panaszod nincs vagy te sem gondolsz másra, komolyabb bajra. Lehet alacsonyabba vérnyomásod is.
A terhességre nem gondoltál? Van olyan, hogy közbe is megvan.

18 hetes terhes vagyok és még nem mozdult meg a baba. Vagy lehet, hogy nem érzem? Mikor fog megmozdulni?

Legjobb válasz: Szia. A babád már régóta mozog,csak te nem ézed.Èn 19hetes vagyok. Az én babám a 16.he´ten mozdult meg.Elsö baba.Nagyon jó érzés,kis lökdösések a pocakban.Egyre több. Ne aggódj pár nap e´s megérzed.

Szia. A babád már régóta mozog, csak te nem ézed.Èn 19hetes vagyok. Az én babám a 16.he´ten mozdult meg.Elsö baba.Nagyon jó érzés, kis lökdösések a pocakban.Egyre több. Ne aggódj pár nap e´s megérzed.
Szia! Jelenleg 37 hetes terhes vagyok és nekem állandóan ezt a kérdést tették fel hogy érzem-e. Én kb. a 20-ik hét után valamikor éreztem elõször - amikor már tudtam, hogy tényleg õt érzem. Az ultrahangon sokat mocorgott, de én nem tudtam, hogy az az apró érzés az õ mozgása. Nekem is az elsõ baba. Most már nagyon aktív, annak ellenére, hogy azt mondták ilyenkor már alig mozog majd a helyhiány miatt. Az én kislányom erre is rácáfol. Egyébként nem volt egy rugdosós baba, ezért is éreztem meg késõbb valószínû. Nincs meghatározva, hogy neked mikor kell érezned, csak azt mondják a 16-ik hét után már érezhetõ de nem gond ha nem érzed még. Hidd el ha a szívhangja jó, akkor nincs semmi baja. Mozog õ, csak te nem érzed még, csak légy türelmes és figyeld az apró szokatlan mozgásokat. Néha most már azt hiszem, hogy az én lányom nem a szokott helyen fog kijönni, hanem a hasam jobb oldalán annyira rugdos:-), pedig én sem éreztem még a 18-ik héten. Sok sikert a babához! Erus
kÖRÜLBELÜL A 20-IK HÉTEN ÉREZTEM, PEDIG AZ ULTRAHANGON TÉNYLEG ÁLLANDÓAN MOCORGOTT. ISMERETLEN ÉRZÉS, DE HIRTELEN NAGYON ÉLÉNK LESZ. AKKOR MÁR SEMMIVEL SEM ÖSSZETÉVESZTHETÕ. ATTÓL KEZDVE NEM VOLT MEGÁLLÁS. AZTÁN ALIG VÁROD, HOGY ÉREZD A MOZGÁSÁT, ÉREZD ÕT. SOHA NEM FELEJTEM EL MILYEN JÓ VOLT!
Lehetséges, hogy a veszekedés miatt érzed ezt.
A kérdező hozzászólása: Azt is mondta, hogy fura érzése van. Kérdeztem, hogy mirõl és azt mondta nem tudja. Most valahogy nem értem az egészet:(
Attól még lehet hogy te nem érzed!Nem érzi meg mindenki feltétlenül!

Mitől lehet, hogy kaja után úgy érzem mintha leköltözött volna a szívem az alhasamba? Ezt általába esténként érzem. Lehet, hogy a pocaklakó? 15hetes vagyok

Legjobb válasz: ez a hasi ered, ami evés után valószínûleg kidudorodik, kifeszül egy kicsit. A babó mozgása egy kicsit más lesz, itt tényéeg a saját szívverésedet érzed vissza. Én még csak három napja érzem a picimet, de leginkább ahhoz hasonlítanám, mintha függöny lebbenne a pocakomban. Érezni fogod, és az majd más lesz. Szép várakozást! 17 hetes kismama

ez a hasi ered, ami evés után valószínûleg kidudorodik, kifeszül egy kicsit. A babó mozgása egy kicsit más lesz, itt tényéeg a saját szívverésedet érzed vissza. Én még csak három napja érzem a picimet, de leginkább ahhoz hasonlítanám, mintha függöny lebbenne a pocakomban. Érezni fogod, és az majd más lesz. Szép várakozást! 17 hetes kismama
Ha arra gondolsz, hogy esetleg rugdosna, akkor azt még korai érezni, olyan 16-17 hetesen kezdi el érezni az ember, kivéve, ha nem az elsõ terhességed. Mivel a 14. héttõl 20 %-kal gyorsabban ver a szíved és kajcsi után tele lesz a gyomrod, lehet kicsit puffadsz is inkább azért érzed jobban a szívverésed.

Pozitiv tesztem volt mikor teszteltem egy honapja, de most ugy erzem mintha nem lenne semmi a hasamban pedig elmeletileg 16 hetes vagyok lehet hogy veteles volt? De annak muszaj verel jelezze ugye?

Legjobb válasz: 16 hetesen még nem is kell érezned semmit a hasadban! Majd fogsz érezni,ha megmozdul,max 1 hónap múlva! Nem tudom milyen testalkatú vagy,de feküdj hanyatt az ágyon,tedd a kezed a méhedre,és koncentrálj! Ha nem is most,de így van esély,hogy hamarabb megérezd a kicsid mozgását! Attól a pillanattól kezdve érzed majd magad igazán várandósnak! Persze,miután már tudod milyen,és mikor éppen nem érzed,akkor megint ez az üres érzés lesz rajtad úrrá,de ez így normális! A 12. hét után már elég nagy a baba ahhoz,hogy észrevétlenül távozzon!-ami vérzéssel járna! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! Üdv:3 lányos

16 hetesen még nem is kell érezned semmit a hasadban! Majd fogsz érezni, ha megmozdul, max 1 hónap múlva! Nem tudom milyen testalkatú vagy, de feküdj hanyatt az ágyon, tedd a kezed a méhedre, és koncentrálj! Ha nem is most, de így van esély, hogy hamarabb megérezd a kicsid mozgását! Attól a pillanattól kezdve érzed majd magad igazán várandósnak! Persze, miután már tudod milyen, és mikor éppen nem érzed, akkor megint ez az üres érzés lesz rajtad úrrá, de ez így normális! A 12. hét után már elég nagy a baba ahhoz, hogy észrevétlenül távozzon!-ami vérzéssel járna! Boldog babavárást és egészséges kisbabát!! Üdv:3 lányos
jól értem, hogy még nem voltál dokinál? akkor felvilágosítalak, h lemaradtál a genetikai UH-ról, és afp-rõl is. sürgõsen orvoshoz kellene menned
Szerintem doki már úgyis elkellet volna menned rég.
Menj el orvoshoz, és ne szórakozz! Semmilyen házi módszer nem 100%-os, és ha nem tudnád akkor egy élettel játszol.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen, most nagyon megnyugtattal :)
A kérdező hozzászólása: irtam en olyat hogy nem voltam dokinal? szerintem nem.. de most ezt erzem :/ azert kerdeztem.. de mindenkep megyek orvoshoz ellenorizni hogy minden rendben van-e. De ha nem tudsz valaszt adni akkor miert irsz..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!