Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy vagyok! Es kicsit (190 db)

Már úgy 3 hónapja vérzik a fenekem kakilás után mikor kicsit szorulásom van, és néha viszket is. Ez azt jelenti, hogy aranyerem van? :S 15 éves vagyok, és kicsit szégyenlem anyának elmondani, de attól is félek, hogy valami komolyabb bajom lehet. :S

Legjobb válasz: Ilyen fiatalon eleg ritka az aranyer,de ha altalaban kemeny a szekleted,elkepzelheto hogy kialakult.Viszont az aranyer fajni szokott nem viszketni.Kuzdd le a szegyent es mondd el anyukadnak,az orvostol pedig ne szegyeld mert ezer ilyen esetet vizsgal.Nem szabad hanyagolni,mert sokkal sulyosabb betegseg alakulhat ki ,nem irom ide mert megilyeszteni nem akarlak.

Ilyen fiatalon eleg ritka az aranyer, de ha altalaban kemeny a szekleted, elkepzelheto hogy kialakult.Viszont az aranyer fajni szokott nem viszketni.Kuzdd le a szegyent es mondd el anyukadnak, az orvostol pedig ne szegyeld mert ezer ilyen esetet vizsgal.Nem szabad hanyagolni, mert sokkal sulyosabb betegseg alakulhat ki , nem irom ide mert megilyeszteni nem akarlak.
Valószínûleg aranyér, sajnos, akik hajlamosak a székrekedésre, azoknál elõbb-utóbb valószínûleg megjelenik. A vérzés és a fájdalom lehet végbélrepedés is, de az nem viszket, úgyhogy marad az aranyér. És nem kell megijedni, mindkettõ kezelhetõ, sok recept nélküli készítmény kapható patikában (pl. Mastu kúp és kenõcs, Doxyproct kenõcs, Reparon, stb.), de ha ezek hatására nem javul, akkor el kell menni a sebészetre. És nagyon fontos a rostdús táplálkozás, sok folyadék fogyasztása és a mozgás, esetleg átmenetileg enyhe hashajtók használhatóak.
Valószínû aranyered van. Forró ülõfürdõ is jót tesz neki. Kúpok közül a Reparon a leghatásosabb. Bár szerencsére nekem már rég nem jelentkezett. Nálam is a szorulás okozta. Viszont nem utolsó szempont, hogy milyen stádiumban van. Hogy elég-e helyileg (kúppal, kenõccsel) kezelni, vagy esetleg más beavatkozás is szükséges. Anyukáddal meg legyél õszinte, õ biztosan tud segíteni, hisz ez nem szégyen. A vérzés miatt meg mindenképp fontos lenne esetleg egy orvossal konzultálni. A nõk egyébként is hajlamosabbak rá, fõleg, ha a családban elõfordul, de te még nagyon fiatal vagy. Sajnos a hajlamot lehet örökölni. Odafigyeléssel megelõzhetõ. Fontos még a tisztán tartás. Minden székletürítés után mosd meg a végbeled meleg szappanos vízzel, vagy ha erre nincs lehetõség tarts magadnál popsitörlõt.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat majd odafigyelek, azt hiszem beszélek anyával..:S
Szerintem inkabb menj el az orvoshoz mint otthon kenocsokkel kiserletezz, mivel nem tudni pontosan hogy mi az.

Barátnöm 20 éves én 19. már csak én tanulok. Lehet hogy terhes és ha az meg akarja tartani. Ez kor nem vészes egy kicsit egy férfinek? Vagy megoldhato hogy normálisan felneveljem?

Legjobb válasz: Most jót mosolyogtam (ne haragudj) és megértem a dillemmádat, kétségeidet. Ugyanis és 20 voltam, a párom 19 mikor teherbe estem. Akárcsak Ti. Összeköltöztünk, megszületett a kicsikénk. Mikor 3 éves lett és is elmentem dolgozni, szép lassan meglett mindenünk. Azóta férj-feleség vagyunk és most várjuk a 3. babánkat! :-) Tény, hogy nehezebb megteremteni mindent, ha már megvan a gyerek, de nem lehetetlen csak szeressétek egymást annyira, hogy felülkerekedjetek minden problémán! Sok boldogságot!

Most jót mosolyogtam (ne haragudj) és megértem a dillemmádat, kétségeidet. Ugyanis és 20 voltam, a párom 19 mikor teherbe estem. Akárcsak Ti. Összeköltöztünk, megszületett a kicsikénk. Mikor 3 éves lett és is elmentem dolgozni, szép lassan meglett mindenünk. Azóta férj-feleség vagyunk és most várjuk a 3. babánkat! :-) Tény, hogy nehezebb megteremteni mindent, ha már megvan a gyerek, de nem lehetetlen csak szeressétek egymást annyira, hogy felülkerekedjetek minden problémán! Sok boldogságot!
Bocsi, az én helyett mindig és-t írtam, ma nem áll rá a kezem erre a szóra :-)
Ha van rendezett anyagi körülményed, és morális értékeid akkor ennyi idõsen is fel tudod nevelni. Tény, hogy korai, de hát más is járt már így, és megoldotta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat!kicsit megnyugodtam:)
én pont ekkorát szeretnék
Ez a te melled a képen? Amúgy szerintem ha alapvetõen elégedett vagy velük, akkor ne vágj bele késõbb se a nagyobbításba.
biztos hogy az a mellméret 90B-s?:) 90 a mell alatti körméret én sokkal nagyobb darab vagyok tõled és nekem is csak 85-ös:)
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy 90B és én vagyok a képen. :)
hány kg vagy? 80-85-90 a mell alatti méret cm-be. A B-C-D a mellméret. A betûk mutatják a mell nagyságát. Minél nagyobb a betû, annál nagyobb a mell. én 85kg vagyok és nekem nincs 90-es:)
Cataflamra gondolsz? De tök mindegy, mert semmit!
Öblögess szájvízzel, és kérdezz meg orvost!
Nekemis néha begyulladt az ígyem, de nekem azt mondták, vannak erre kifejezetten gyulladáscsokkentõ öblögetõk, illetve ecsetelõk, azzal kenegessem. Rutoscorbint ajánlottak. Szerintem próbáld ki.
Hát nem igazán szokták ajánlani, ha csak nincs ráírva, hogy terhesség esetén is szedhetõ. De én akkor sem szedném be, inkább tûrnék és az óvatos fogmosással tisztítanám az ínyem, amíg rendbe jön, mert nem tudhatod, hogy nem okoz-e mégis bajt. Sok kicsi sokra megy és ha még ennyire az elején vagy, hogy nem is tudod, hogy terhes vagy-e, akkor én elõször azt tudnám meg és mindent csak utána. Terhesen sok betegség van, amit gyógyszer nélkül kell átvészelni, mert az elsõ 3 hónap nagyon veszélyes a baba fejlõdését tekintve. Kismamáknál az ínygyulladás meg egyébként is gyakori, úgyhogy ha terhes vagy, akkor nem ez lesz az utolsó.
Én még nemtudtam hogy terhes vagyok volt egy csúnya fog gyulladásom. a 3-szorosára dagatt a fejem. Cataflant szedtem rá és még Dalacin c-t az orvos szerint semmi bajunk nem lett tõlle. 16 hetes kismama.
Szia!Paracetamol készítményeket lehet szedni a terhesség ideje alatt.Nekem a nõgyógyászom mondta, mert nagyon beteg voltam.A babám egészséges!

35 hetes kismama vagyok és már pár napja azt vettem észre hogy a kisfiam neki feszül teljesen a hasfalamnak! Mitöl lehet ez? Kicsi már neki a hely és nem nagyon fér már el?

Legjobb válasz: Neki feszül? Huhhh....errõl én is tudnék mesélni! Az én kisfiam is úgy kinyomja magát oldalt is és fent is (azt ne kérdezd, hogy mije hol van), hogy majd kiszakad a hasam! Tuti kicsi már bent neki, így talán könnyebben tud helyezkedni. az enyém olyan kis diktátor, hogy ha nem tetszik neki az, ahogy ülök, vagy ha valami picit nyomja a pocim, azonnal reklamál! Lehet kicsi a helye, de még tud egy-egy embereset rúgni! És mostanában marhán nyomja a bordám is. Hát ez van! Azért így is imádni való! :) 34 hetes kismami

Neki feszül? Huhhh....errõl én is tudnék mesélni! Az én kisfiam is úgy kinyomja magát oldalt is és fent is (azt ne kérdezd, hogy mije hol van), hogy majd kiszakad a hasam! Tuti kicsi már bent neki, így talán könnyebben tud helyezkedni. az enyém olyan kis diktátor, hogy ha nem tetszik neki az, ahogy ülök, vagy ha valami picit nyomja a pocim, azonnal reklamál! Lehet kicsi a helye, de még tud egy-egy embereset rúgni! És mostanában marhán nyomja a bordám is. Hát ez van! Azért így is imádni való! :) 34 hetes kismami
Valószínûleg az az oka kezd kicsi lenni neki a hely.És már csak így tud mocorogni.

A 32-ik hétben vagyok és úgy érzem kicsi a hasam. Attól, hogy nem óriási lehet bennem 3kg-os picike a végére? Mostanában fájdogál ott lent is a csontjaim meg mikor mocorog néha alig tudom elviselni. Ez normális?

Holnap megyek dokihoz.Nem tudom,hogy csinál e uh,de én olyan picinek érzem a hasam.Bár nem is vagyok óriási 155cm és most járok 59kg nál.Mindenki mondja,hogy pont jó a hasam meg nem is lehetne sokkal nagyobb.Február 26-ra vagyok kiírva.

Legjobb válasz: Szia! Nyugodj meg,attól még 4 kg is lehet a babád,hogy kicsi a hasad!Szerintem függ attól is,hogy hol helyezkedik el a placenta,ha hátsófali belül fekszik a babád.Nekem is hátsófali volt,és pici hasam volt 40-dik hétben is.A fiam 3050gr jött a világra,alig híztam,pici has,és 155 cm vagyok!SZÓVAL NYUGI!!Üdv:Zsuzsa11 hetes kisfiú anyukája

Szia! Nyugodj meg, attól még 4 kg is lehet a babád, hogy kicsi a hasad!Szerintem függ attól is, hogy hol helyezkedik el a placenta, ha hátsófali belül fekszik a babád.Nekem is hátsófali volt, és pici hasam volt 40-dik hétben is.A fiam 3050gr jött a világra, alig híztam, pici has, és 155 cm vagyok!SZÓVAL NYUGI!!Üdv:Zsuzsa11 hetes kisfiú anyukája
Mekkora a haskörfogatod?
Szermusz! Nekem is hátul helyezkedik el, 36 hetes kismama vagyok és "kicsi" a hasam. Ellentétben a barátnõmével neki "óriási" pocija volt, és nagy/nehéz egészséges babucit hozott a világra. Mind ketten fiút várunk/vártunk. =)
Szia! Én 158 cm vagyok 70, 5 kg-ról indultam, és 5-6 kg jött fel rám, csak a hasamon látszik, de az sem óriási. És 37 hetesen a doki mégis azt mondta, hogy a kislányom 3200 g körül van, és teljesen átlagos méretekkel rendelkezik. Már nekem is nagyon fájnak a csontjaim, és tud nagyon kellemetlenül mocorogni! 39 hetes kismama
Persze, hogy lehet benned nagy baba is. Én amikor kismama voltam, a 38.hétbe mentem ctg-re. Ült mellettem egy csaj, néztem rá kérdõ, hogy ez mégis minek ül itt ilyen kicsi hassal?? Azt hittem hogy kb. 25-27hetes lehet, magamból kiindulva. Addig-addig néztem, hogy rákérdeztem nála, hogy"bocsi, de lehet eltévetél, mert ez a ctg" Erre a csaj?boci, de jó helyen járok!!" Õ is 38. hétbe volt. Majd egymás után szültünk 3 nap különbséggel és 3220 grammos lett a babája. Õrület! :) ) Úgyhogy nyugi!!
A kérdező hozzászólása: Még ez eszembe se jutott hogy lemérjem, de köszönöm szépen a válaszokat!!
Szia! Szerintem lehet benned nagy baba:) Nekem pici volt a hasam, doki is megjegyezte... Össz-vissz 7kg-t híztam. 40+4 voltam, amikor szültem. Ekkor kb.akkora hasam volt, mint másnak félidõsen. Nem vagyok csontsovány, de kövér sem, amolyan átlagos. Viszont amikor megszületett a kisfiam, csodálkoztam, hogy hol fért el bennem, ugyanis 59 centi és 3750g volt!

A Tabletem nem akar bekapcsolódni azt mutatja hogy tölt de hiába nyomom a gombot. Nem kapcsol be és kicsit tom h a gom szar mert olyan tartatlan de cska nem lehet az a baja vagy?

Legjobb válasz: Várni kell egy kicsit hogy töltsön és ha az sem segíg akkor ki lehet dobni de vidd el szerelõhöz és az megmondja.

Várni kell egy kicsit hogy töltsön és ha az sem segíg akkor ki lehet dobni de vidd el szerelõhöz és az megmondja.
Barátnödet kérdezd! Ha meg nincs barátnöd, elég az 1 cm is, hogy pisilni tudj.
xD Bazzz heheh mar bocs olvass utanna google :D xD mondent le ir az atlag meretekrol minden orszagba köztük magyar is :D azert kicsinyled mert minden nap latod :D hahaha kül meg a baszhatot a meretet ha 5 perc utan el sulsz vagy a technikad az agyba egy nagy 0 akkor meg lehet 30cm is . tecnika birokepesseg kondi :D stb es hoppon vagy 24 F
Én még sosem mértem meg. Ja, vagyis mégis! Rendszeresen megmérem. Ha a barátnõm elélvez, akkor jó nagy farkam van. Ez az esetek 98%-ban megtörténik. A maradék 2%-ban pedig bebizonyosodik, hogy hosszú és kemény a nyelvem.
Ha olvastad akkor köszöntelek a totálisan átlagos TÖMEGEMBEREK között, akik naponta (akár 5 percenként) felteszik a saját gyökér kérdésük a farok méretükrõl, vagy épp azért sírnak mert nincs barátnõjük. Szóval isten hozott náluk. Áldom az eget, hogy nem vagyok átlagos...
Kicsinek számít, ha nem csak szökõév van, de akkor is kivétel a telihold, mert akkor farkasember. Viszont a Halley üstökös Föld közeli pályájakor pirinyó lesz, majd 3 cm-es (MEREVEN!!!). Kivétel, ha a horoszkópod alapján Oroszlán vagy, víz aszcendenssel, a Szûz házában... annak is a magházában.
nem kicsi átlagos a méreted nekem 15 cm pont és 4, 5 cm vastag 18/F
A kérdező hozzászólása: ja olvastam h àtlagos. csak én kicsinek tartom.
Nyugodj meg nem kicsi :)
mérnök vagy? "15, 8 és 4, 3"? :D szerintem legközelebb mikrométerben fejezd ki, vagy tegyél ki képet. mondjuk nekem aztán édesmindegy.

Tegnap jött meg a menstruációm (kicsit korán3héttel és 2nappal a legutóbbi ciklus kezdete óta). Ùgy látom, mintha nem lenne teljesen élénkpiros inkább bordós. Lehet, hogy terhes vagyok?

Úgy láttam,mintha már vált volna le egy nagyon pici méhnyálkahártya.Ha leválik,akkor is lehet terhesség?(július vége felé lehet,hogy teherbe estem(18-a körül))

Legjobb válasz: nem hinném hogy terhes vagy ha egy kicsit is megjött

nem hinném hogy terhes vagy ha egy kicsit is megjött

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!