Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy vagyok! Es (5230 db)

A hullámos papagájom folyton a fejemre csinál. Lehet, hogy utál és direkt vagy ő nem tudja szabályozni, hogy éppen mikor, hol?

Szelíd, sokszor a fejemre száll, nem mindig szxr le, de nem egyszer fordult már el?. (Tudom, nagyon vicces, ha ha ha...)

Legjobb válasz: Lehet, hogy a papagájoknak is van jelölõ ösztöne? Mert akkor lehet, hogy nem is utál, hanem szeret :) Kitartást! Ha felmegy a fejedre, vagy föléd, akkor szedd le onnan a kezedbe, vagy magad mellé

Lehet, hogy a papagájoknak is van jelölõ ösztöne? Mert akkor lehet, hogy nem is utál, hanem szeret :) Kitartást! Ha felmegy a fejedre, vagy föléd, akkor szedd le onnan a kezedbe, vagy magad mellé
Nem direkt csinál rád, hanem mivel gyors az anyagcseréje, így sokszor ürít. Viszont õ nem fogja nézni, hogy épp hol van! Amikor rájön, akkor csinálja. Ugyanis ösztönlény. Ne várj tõle logikus gondolkodást! Ennyi a kimerítõ válasz!
Már bocs, de mit keresel te a kalitkában? :D
Viccnek elég gagyi, de ha igazából megtörténik, akkor egy kicsit vicces
A kérdező hozzászólása: 2. Ha egy madárnak egy kalitkában kéne leélni az életét az elég kellemetlen lenne számára, tehát kiengedem, mint nagyon sokan mások. 3. Lehet, hogy igazad van.
Õ nem tudja irányítani hogy hova és mikor csinál.Lehet hogy már megszokta hogy oda csinál.vagy csak rájön a kaki.

Valaki mondott nekem olyat, hogy ha valaki agyrázkódást kap, annak nem szabad elaludnia, míg ellátást nem kap, mert lehet, hogy kómába esik, vagy meghal. Ez igaz lehet?

Legjobb válasz: Öhm... olyasmi, mert lehet, hogy nem agyrázkódása van, hanem agyzúzódása, ami komoly kórkép. Vagy a nagyobb ütés miatt (ami ugye agyrázk.- sal jár) kialakulhat vérömleny az agyban, ami halálhoz vezet.

Öhm... olyasmi, mert lehet, hogy nem agyrázkódása van, hanem agyzúzódása, ami komoly kórkép. Vagy a nagyobb ütés miatt (ami ugye agyrázk.- sal jár) kialakulhat vérömleny az agyban, ami halálhoz vezet.
az agyrázkódásos többnyire úgyis elájul, így ez nem akart kérdése. inkább azt mondanám, hogy akit nagy ütés ér vagy bármi olyan, ami agyrázkódás vagy bármi súlyosabb koponyasérülés gyanúját veti fel, az ne menjen haza aludni, mondván majd kialszom a fejfájást, hanem menjen el orvoshoz. mert ha elalszik és pl koponyaûri vézése van, na akkor kómába eshet vagy meghalhat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Mitől lehet, hogy 4 és fél hónapos fiam már nem akar eleget szopni? Lehet köze antibiotikumos kezeléshez? Vagy valószínűbb, hogy kezd elapadni? Ilyen hamar eltud apadni?

Legjobb válasz: Mit jelent, hogy nem akar eleget szopni? Rövidebb ideig szopik? Vagy méred, és grammra nem elegendõ? vagy???

Mit jelent, hogy nem akar eleget szopni? Rövidebb ideig szopik? Vagy méred, és grammra nem elegendõ? vagy???
A kérdező hozzászólása: Igen, pontosan úgy értem, nagyon rövid ideig szívja, talán 2-3 percig, majd nyugtalan kapálózásba kezd, ilyenkor átteszem a másikra, és azzal is ugyan ezt csinálja.Napközben 70-80 grammnál nem eszik többet.De se cumisüvegbõl, se kanállal nem fogad el pótlást (lefejt anyatejet)Nem értem mi lehet a baja??!
Próbálj fejni , onnan megtudod mennyi tejcsid van.Van aki ilyen hamar leválasztja saját magát.Már 4 hós , akkor nyugodtan kezdheted hozzátáplálni.Elõször csak napi egy szopit válts ki pl gyümöllcsel vagy párolt zöldséggel.Ha nemtetszik neki kaja után rakd megin cicire és másnap ugyanígy míg hozzá nem szokik az ízekhez.Ui.Semmi fûszer, se cukor , se só.!!Én is így csináltam és a lányom a kaja mellet m, égy 2 évig cicizett, pedig én is azt hittem 5hósan hogy elapad.Vehetsz herbáriás tejszaporító teát is nekem bevált.


Mitől lehet, hogy ma és tegnap fájdogál alul a hasam és bal oldalon is érzek némi fájdalmat. Lehetséges-e esetleg ez beágyazódás vagy inkább valami más?

27-én kéne meg jönnie.És igen aktívak vagyunk ebben a hónapban.Fel fázva nem vagyok.

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy a beágyazódást meg lehet érezni! Talán inkább a fokozott aktivitás miatt, vagy peteérés van. Ha babát akartok, mindent bele!

Nem hinném, hogy a beágyazódást meg lehet érezni! Talán inkább a fokozott aktivitás miatt, vagy peteérés van. Ha babát akartok, mindent bele!
Lehet, hogy idegesebb vagy, hogy terhes lettél és ezért érzel fájdalmat, de ezek fantomfájdalmak is lehetnek.Nem hiszem, hogy lenne összefüggés , hiszen ez nagyon korai terhesség lenne, nem érezhetõ.
én ugyanígy voltam.már a mensim elött 2-héttel megéreztem a más állapotot.doki nem látott semmit még, mert korai volt 1.5 héttel a mensim elött.viszont nekem egyre több minden alátámasztotta, hogy terhes vagyok.(a teszt sem, egészen a mensim napjáig).akkor teszteltem egy pozitívat. igen, ezt mi nõk meg tudjuk érezni, mert ez 1 más állapot.. remélem neked is sikerûlt!üdv:7-hetes kismami
Elõzõ válaszolótól kérdezném hogy mensi elõtt 2 héttel hogy érezhetted a babát? Én úgy tudom akkor peteérés van. Lehet hogy tanulatlan vagyok, de akkor neked menszesz alatt van peteérésed???

36 hetes kismama vagyok és az utóbbi 1 hétben nem tudok éjszaka aludni, annyira mozog aktívan a baba. Oldalt fekszek, lehet, hogy nyomom és ezért?

Nálatok volt ilyen? Ha már most ilyen aktív, akkor lehet, hogy csecsemõként sem fog éjszaka aludni? Kisfiú a baba.Lehet, hogy hamarabb fog érkezni, hogy ennyire mozgolódik?

Legjobb válasz: én 36+1 hetes vagyok, és ugyanezt tapasztalom, amit Ti... én se számolok mozgást, mert konkrétan az az újság, ha nem mozog. Éjszaka én is alig tudok aludni, de ez már így van több, mint egy hete. Nálunk kislány lesz. Ettõl a köldökzsinór-dologtól én is félek. Tuti, hogy észreveszem - vagy a doki - ha beletekerné magát ugye?

én 36+1 hetes vagyok, és ugyanezt tapasztalom, amit Ti... én se számolok mozgást, mert konkrétan az az újság, ha nem mozog. Éjszaka én is alig tudok aludni, de ez már így van több, mint egy hete. Nálunk kislány lesz. Ettõl a köldökzsinór-dologtól én is félek. Tuti, hogy észreveszem - vagy a doki - ha beletekerné magát ugye?
Kedves 2.!Nem biztos, hogy észreveszed, mert nekem a doki azt mondta, hogy a biztonság kedvéért azonnal császároz, mert ha hazaküldene, lehet, hogy másnapra meghalna a baba.Az NST-n 4x esett a szívhangja 20 perc alatt.Én áldom a dokit a mai napig, amiért gyorsan megcsászározott.Se õ, sem én nem készültünk erre.Mikor mondta, hogy akkor most jöjjön velem, megcsászározzuk, azt hittem viccel, ugyanis április 1-je volt...Az volt jó még a dologban, hogy legalább nem volt idõm megijedni, gyorsan történt minden. (1. válaszoló voltam)

Lehet, hogy mazochista és szadista is vagyok egyben, vagy hogy van ez?

A tény az, hogy imádok fájdalmat okozni másnak, egy ideig írtam ilyen történeteket, hogy hogy kínoznák meg egy embert. Az elmúlt időben (bár kiskoromban is) élvezem ha lefognak, megszorítanak. Egyszerűen valahogy szeretem ha veszélyben vagyok. De kezd kicsit eldurvulni, mert volt egy időszakom amikor elég depis voltam és vágtam magam, ez abba maradt, de most megint előjött, de élveztem, bár most annyira nem vagdosom magam csak karcolgatom. Meg volt olyan eset is, hogy felhúzták az agyam vallási dologban és kikarmoltam az alkarom elég szépen, és állandóan feltépdestem a sebet, folyt a vér a karomon és olyan jó érzés volt Q.Q ahhh, most beteg lennék vagy mi?

Legjobb válasz: én is szadomazochista vagyok. van ilyen. gondolom betegek vagyunk mindketten. ;) lány v fiú vagy?

én is szadomazochista vagyok. van ilyen. gondolom betegek vagyunk mindketten. ;) lány v fiú vagy?
A kérdező hozzászólása: tudom, hogy idióta is vagyok xd, am lány vagyok ><
én is csináltam ugyanezt amit te egy idõben csak azért mert depressziós voltam de utána már konkrétan élveztem is ;) van ilyen. és én is lány vagyok. ;o
A kérdező hozzászólása: velem kiskoromban is baj volt, ha bátyám ki akarta csavarni a kezemet...nem sírtam, konkrétan röhögtem xd
hány éves vagy lányka?
A kérdező hozzászólása: túl fiatal xd, am 16, nem sok ész, nem sok tapasztalat azt bevallom, de azt érzem, hogy vmi nincs rendben
ez érdekes, én is hasonló cipõben járok... 21/F
Szerintem az ilyen emberek nem betegek csupán néha másban lelik az örömüket , amit a társadalom talán betegnek könyvel el

Melyik a jobb? Megbízni valakiben 100%-ig, és lehet, hogy átver és nagy lesz a csalódás, vagy néha megbizonyosodni róla, hogy tényleg nem vernek át?

Itt arra gondolok, hogy ha pl. valami gyanúsat észlelünk a párunknál ami bizonytalanságban tart, akkor inkább bízzunk benne még úgy is, h lehet h átver, vagy ilyenkor leellenőrizhetjük, hogy át vagyunk e ejtve és jobb ha tudjuk az igazat?

Legjobb válasz: Szerintem csak úgy érdemes egy kapcsolatot csinálni,ha teljesen bízik az ember.Így lehet sérthetõbb,de teljes ember kell az ilyesmihez.

Szerintem csak úgy érdemes egy kapcsolatot csinálni, ha teljesen bízik az ember.Így lehet sérthetõbb, de teljes ember kell az ilyesmihez.
Elõször megbíznák benne...nem nézegetném az sms, mailjait. De ha gyanúsat észlelnék, vagy éreznék, igen is megnézném. Úgy, hogy senki se tudjon róla. Két dolog történhet: bebizonyosodik, hogy alaptalan a gyanúm és megnyugszom. Ha nem néztem volna meg, mindig bennem motoszkálna a kétely. Ha meg megcsal, legalább hamarább kiderül.
én legelõször vakon megbíztam az 1. pasimban. az lett a vége hogy közben csábítgatta egy csaj és lelépett, teljesen váratlanul és készületlenül ért. azóta nem tudok normális kapcsolatban lenni hiába teltek el évek, mindig gyorsan lelépek az 1. egypár hét után, mikor már nem mondja olyan sûrûn a bókjait, vagy véletlenül említést tesz egy exrõl, barátnõrõl, akivel lóg. paranoia tudom, de azt is tudom hogy öngyilkos lennék ha újray megcsinálná ezt valaki velem mint az 1. szerintem jobb óvatosnak lenni, belenézegetni a dolgokba meg ellenõrízgetni - nincs bizalom, de pofáraesés sem.
Ha már felmerült benned a kétely akkor ott nincs bizalom. Ezt minél elõbb tisztázni kell és elsõ lépésben mindenképpen beszélgetéssel kezdj, de ne nyíltan rákérdezve, hanem csak úgy tapogatózva vagy viccnek álcázva. Mert ez a "bízzunk benne úgy is h lehet h átver" ilyen nincs. ha bízol benne akkor nem hiszed hogy átver. De mivel nálad van kétely ezért nem 100%os a bizalom. Épp ezért a legjobb lenne ha kiderítenéd h nem e vagy csak paranoiás vagy tényleg van okod a gyanúra. ehhez néha ilyen mellékesen felvetett kérdéseket tegyél fel, pl mikor nyomkodod a telefonod vagy hasonló helyzetekben vagy mikor beszélgettek vmi komolyabbról akkor megkérdezheted mintha csak érdekelne a véleménye.. Nem tudom mivel kapcsoltban merült fel a bizalmatlanság benned, de avval kapcsolatban tegyél fel kérdést amivel felmerült vagy vmi hasonlóval..
Beszélgess el vele....s mire vársz? majd bevallja! Soha! Ha meg alaptalanul vádolod, rosszul esik neki, megbélyegzi a kapcsolatot.
A kérdező hozzászólása: és vajon hol a naívság és a bizalom határa?
A kérdező hozzászólása: igen, ez egy nagy dilemma. kíváncsi vagyok ki hogy vélekedik errõl.
Nyilván ha valami nem tiszta nekem, akkor utána járok.
A kérdező hozzászólása: az is a bizalom kategóriába tartozik, mert akkor elhiszed amit mond.
Ha hazudik az elõbb vagy utóbb úgyis kiderül. telefonjába meg levelei között biztos nem fogok turkálni. Max ha nagyon nem bírom akkor elé állok és megkérdezem hogy mi van.
Nem csekkolnám le ezeket. Beszélnék vele. Kérdezõsködnék.
A kérdező hozzászólása: csakhogy nem éppen tisztességes mondjuk a másik mailjeit vagy smseit lecsekkolni. ilyenkor mit csinálnátok? bizonytalanság a bizalom zászlaja alatt, vagy tudni akarnátok az igazságot ilyen szánalmas húzás árán is?
ja ez amúgy jó kérdés: "és vajon hol a naívság és a bizalom határa?" Szerintem az elején amíg ismerkedik a leendõ pár addig nincs bizalom, meg nem is kell csak ízlelgetik egymást de ha már kapcsolatot kezdenek akkor jobb ha tudják hogy miért vannak együtt pl mert szeretik egymást és kölcsönös bizalom kell, anélkül tényleg nem lehet.. A naívság pedig ott kezdõdik mikor valaki a nyílvánvaló gyanús jelek ellenére is vakon megbízik, és saját magát is becsapja ezáltal. De nálad nem errõl van szó hisz konkrét bizonyíték nincs, csak nálad valamiért bizalmatlanság merült fel. Erre szerintem a legjobb amit elõzõleg írtam, rákérdezni mellékesen vagy beszélgetés közben vagy ahogy jónak látod és ha továbbra is gyanakodsz akkor akár szemtõl szemben is rákérdezhetsz és megnézed hogy reagál a szembesítésre. Ezután pár napig ne erõltesd a témát de ha gyanúdat nem oszlatta el a válasza vagy a reakciója akkor sztem utána nézhetsz mélyebben is hogy van e okod rá.. Viszont ha nem találsz semmit akkor bebizonyosodhat h csak paranoiás voltál.. vagy törölte az smseket.. de szerintem nem kell idáig eljutnod mert azt ugyan nem írtad h mi okod a gyanúra, de elég sokmindent leszûrhetsz akkor ha cak úgy rákérdezel tõle ilyen jellegû kérdésre mintha csak érdekelne, nem tudom pl találkozókkal kapcsolatban, ez attól függ h mivel kapcsolatban gyanakodsz vagy milyen jelet láttál

Eltűnt egy nagyon fontos dokumentum a pendriveomról, lehet, hogy az eset program szedte le vírus miatt, vagy a vírus tüntette el?

Illetve rengeted minden eltűnt róla..Honnan tudnám előkeríteni? Egy csomó munkám volt benne :((( Segítsetek légyszi :(

Legjobb válasz: Ha nem használod tovább az eszközt, azaz nem hagyod hogy bármi is adatot írjon rá (megkockáztatva hogy felülírja a korábbiakat), akkor a Recuva vagy Getdataback segítségével megkísérelhetõ a visszaállítás. Fontos dokumentumokat pedig több példányban és különbözõ eszközökön ajánlott tárolni, hogy ne legyen ilyen eset.

Ha nem használod tovább az eszközt, azaz nem hagyod hogy bármi is adatot írjon rá (megkockáztatva hogy felülírja a korábbiakat), akkor a Recuva vagy Getdataback segítségével megkísérelhetõ a visszaállítás. Fontos dokumentumokat pedig több példányban és különbözõ eszközökön ajánlott tárolni, hogy ne legyen ilyen eset.
Ilyenkor már lelassul a gyarapodásuk. A lényeg, hogy napi legalább 5 pisis pelusa legyen. Akkor elég neki a folyadék, amit kap.
Mennyit hízott születése óta?
A kérdező hozzászólása: 2300-grammot.2800-al született és most 5100.
Hízott havi átlagban fél kilót eddig, teljesen jó. Én lányom 11 hós koráig konkrétan ennyit hízott havonta

Baj lehet? 5hetes vagyok és olyan két naponta barna folyásom van. Mitöl lehet? Lehet hogy nem marad meg a baba? A hasam is fáj minden nap. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mindenképpen azt tanácsolom, hogy menj el a dokidhoz minél elõbb! Nehogy baj legyen! 19 hetes km

Mindenképpen azt tanácsolom, hogy menj el a dokidhoz minél elõbb! Nehogy baj legyen! 19 hetes km
Nagyon gyorsan menjél el az orvoshoz, mert a barnázás a fenyegetõ vetélés egyik jele is lehet, alacsony a sárgatesthormon szinted. Kapsz rá gyógyszert, de mindenképp menj el, mert az alacsony sárgatesthormon miatt elhalhat a baba.
Nem feltétlenül most rögtön, de keresd fel a dokid a napokban!! Az enyém azt mondta, hogy 1. 3 hónapban természetes lehet a barnás folyás, amennyiben nem mindennapos. Fõleg, ha szexuális életet is élsz. De õ akkor már megvizsgált engem és ezek után mondta.
Nekem is volt barnázásom de csak egyik este volt és reggelre semmi.Fölhívtam a dokim és nekem is azt mondt hogy menjek be megnéz mert ez fenyegetõ vetélés és ezt is írta diagnózisnak a papírra.Írt utrogestant és kész. Boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:) Kedden megyek vissza a dokihoz és mondom neki mi a helyzet mert a hasam is fáj:(Köszi még 1x.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!