Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy végre (867 db)

Ma reggel ugrott 36-ról, 36, 5-re a hőm, ha sikerült, akkor elvileg holnap lesz a beágyazódás vége! Lehet hogy végre terhes vagyok?

Legjobb válasz: Ezt én most nem igazán értem... Ha ma emelkedett meg a hõmérsékleted, akkor még csak most volt a tüszõrepedés. Merthogy a hõm. a tüszõrepedést követõ 1-5 napon belül megemelkedik 0,2-0,5 fokot. Vagy ez már egy második emelkedés és most a ciklusod végén tartasz?

Ezt én most nem igazán értem... Ha ma emelkedett meg a hõmérsékleted, akkor még csak most volt a tüszõrepedés. Merthogy a hõm. a tüszõrepedést követõ 1-5 napon belül megemelkedik 0, 2-0, 5 fokot. Vagy ez már egy második emelkedés és most a ciklusod végén tartasz?
A kérdező hozzászólása: Szerintem ez egy másik megemelkedés, mert a mikroszkópom szerint febr.10-én volt a peteérésem, vagyis a 14.napon! jövõ hét csütörtökön kell megjönnie!Szerinted mi ez?
Akkor ha jól számolom, 32 naposak a ciklusaid... Akkor ma a 23. napon vagy? Ha ez így van, akkor nem lehetett a 14. napon a peteérésed, elvileg neked a 32-14 = 18. napon, kellene lennie a tüszõrepedésednek. Persze ez nem mindig 100%. A mikroszkópról meg csak annyit, hogy nekem egy ciklus alatt többször is mutat némi páfrányt 1-2 napig, aztán amikor tényleg peteérésem van, akkor 4-5 napig totál páfrány az egész. A hõmérõzésbõl akkor tudnál igazán következtetéseket levonni, ha a ciklusod elsõ napjától kezdve mérnéd, és akkor látnád az egész görbét egyben. Szerintem a 36, 5 második emelkedésnek kicsit kevés, mert akkor az alaphõd a ciklus elsõ felében bazi alacsony kell legyen, mondjuk 35, 7-35, 8 körül. Nekem az alaphõm 36-36, 1 szokott lenni és a tüszõrepedés után emelkedik 36, 5-36, 6-ra. Szóval szerinem ez még nálad csak egy kicsit megcsúszott tüszõrepi volt.
Szerintem sem akkor volt tüszõrepedésed.Amúgy a mikroszkópról csak annyit, hogy nem akkor mutatott páfrányt amikor tényleg peteérésem van.A hõm és az ultrahang rá a bizonyítékom.Szóval nem hinném hogy terhes vagy.Túl alacsony is a hõd.
Szia.Én hõmérõztem fél évig, és volt a pg53-am is, ami nem megbízható. Egy a lényeg, ha minden rendbe van a pé-sel, akkor a ciklus második felébe 37 körüli a hõd, és ha babás vagy , nem esik le, hanem akár 37, 2-4 ig is fõl megy. A ciklus elõtt alacsonyabb, olyan 36, 2-5 körüli és a pé követõen fõl ugrik 37 körülire, ez a normális. Amúgy ha ciklus elejétõl végig csinálod egy görbe alapján és megmutatod a nõgyóinak, akkor õ megmondja neked hogy volt-e pé vagy nem. A 36, 5 az nem terhesség ahoz nagyon alacsony, én 31 hetes vagyok, és a 7.héten mentem orvoshoz és 37.4 volt a hõm a teszt pedig pozitív volt. Azért drukkolok.
A kérdező hozzászólása: 31 napos a ciklusom, és biztos, hogy a 14. naptól volt peteérés, mert azt éreztem a hasszúrkán is, meg kimutatta a Maybe béby mikroszkópom!Szerintem a Pg53 nem ér semmit!A hõm egész hónapban más volt, ezért arra nem is alapoztam!Azóta is vegyes mintázatot mutat a mikroszkópom, ezért merem azt remélni, hogy talán sikerült!
Ha a hõd minden nap más az nem jó. Vagy a lázmérõd nem jó????? Nekem a 3. mért jót. A 36, 5 nagyon kevés a terhességhez, én írtam a pg53-at, de pl én használtam ovul tesztet, és ahoz azonosítottam a hõmet. Nekem pé után sose volt alacsonyabb 37-nél. Én azt mondom hogy egy görbével menj dokihoz, ha minden nap más a hõd, és a ciklusod második felébe se tartósan magas, el fog küldeni hormon vizsgálatra, és ott kiderül hogy hol a bibi. Nálam is így vették észre, és a magas inzulinom miatt nem volt pé. Kezelés után 2 hónappal pocaklakóm van.

Milyen lesz a vilag vege? 2012 mar nincs messze es akkor lehet hogy vege mindennek?

Hogy fog bekovedkezni a vilagvege vagy apokakipszis? Gigantikus vulkankitores lesz es a hamu eltakarja a napot majd mind ehenhalunk? Volt mar hasonlo esemenyre pelda az emberiseg torteneteben ilyesmire de az is lehet hogy hatalmas meteorittal utkozik a Fold vagy fekete juk okozza majd a halalunk. Mindenesetre semmit sem tudhatunk biztosan 2012vel kapcsolatban de annyi bizonyos hogy egyre tobben hisznek az apokalipszisben es ha valoban igy van akkor mar nincs sok hatra a vegso megsemmisulesig.

Legjobb válasz: ÁÁÁ, nem kell addig várnod. 28-án is lesz egy világvége.

ÁÁÁ, nem kell addig várnod. 28-án is lesz egy világvége.
Elfogy a pálinka...
Nem mondhatod komolyan, hogy te hiszel ezekben a marhaságokban! 1. már vagy 1000x megjósolták, hogy jön a világvége, mégse történt semmi. Ennek a 2012-es hülyeségnek is csak azért van akkora visszhangja, mert filmet csináltak belöle, és a média iszonyatosan felfújta a dolgot. 2. tuti, hogy csak azért írod a kérdést, hogy kapjál vagy 100000 választ, de ez már egy lerágott csont!!!
Hihetetlen!!! A Maják nem mondták egyetlen egy kib*szott szóval se, hogy világvége...csak minden h*lye ezt mondja, és így elterjed, hogy a maják mondták...NEM!!! Ezt a filmesek mondták elõször utána meg a sok h*lye... Aki elhiszi azt sajnálom... A Camping meg a többi okos jóslatairól annyit, hogy lehetetlen...A Maják sokkal többet tudtak mint ezek összesen...Össze se lehet hasonlítani... Ha a Maják azt mondták, hogy 2012 decemberében megfognak változni a dolgok, akkor megfognak (de a folyamat már rég elkezdõdött)...De világvége biztos nem lesz... Globális változások lesznek dögivel, de aki ezt világvégének értelmezi, akkor neki legyen az!
Hatalmas ufók jelennek meg majd az égen és elfoglalják a bolgyót a Reptoidek.
nem a maják azt mondták az eddig ismert világnak lesz vége. ez nem azt jelenti hogy mindenki meghal, oszt vége mindennek. nem!! az is elképzelhetõ hogy olyan dolog fog bekövetkezni, ami az eddig ismert világot fogja megváltoztatni. lehet hogy felfedezik a rák ellenszerét, vagy leszállunk a Marsra vagy én nem tudom. nem kell egybõl a legrosszabbra gondolni :D
Én félek tõle nagyon! Ezért elõtte egy hónappal kinyírom az összes politikust, biztos ami ziher alapon, nehogy véletlenül mégsem pusztulunk el, aztán meg az a sok ingyenélõ patkány is megmaradjon! Segít majd valaki? :D
egyik ismerõsöm teóriája (aki német), hogy ez a 2012 világvége dolog úgy fog lezajlani, hogy végetér a férfiuralom a világon. (herrschaft der menschen beendet) ugye már elkezdõdött, németország kancellárja nõ, és jönnek az USA választások is, és a first lady is indul, jó eséllyel. lehetõségként felmerülhet ez is.
Hát a 2012 vélág vége valamilyrn színten igaz , de nem teljesen már 2011.11.11 11ó kezdötöd ez nem világ vége hiába malyáktól meg minden ez pontosan csak 7 nap ellöte fog teljesen be bizonyulni a 2012 nem mintmáss mint a 2000 ott és vége a világnak csak egy ídõ roham szerûség lehet , de nem 100% van szó sötétség világosság ez nem biztos meg még sok dolog sem
Nem szabad rettegni, ezen gondolkodni.. Az élet kiszámíthatatlan.. amugyis folyamatában tesszük tönkre a földünket.. nem lepõdnék meg ha lakhatatlanná válna Valóban ír változást a maja naptár de nem feltétlen Világvége..(amugy nem csak a föld van a világban) szval helytelen ez a kifejezés.. valóban lesz ilyen idõszak hogy átértékelõdik minden ezen kéne gondolkodni..Mi lesz ha nem lesz áram? Annyi alternativa van csak gondolkodjunk el ezen mit tudnánk változtatni hogy jobb legyen a föld ahol élünk..megy ilyenek Ja és ha sokan vannak egy akaraton az elõbb utobb bekövetkezik ..Ha mindenki errõl beszél, gondolkodik, bevonzza magához
Szerintem a maják azért nem folytatták a naptárukat, mert idõközben feltalálták a papiruszt és arra írták tovább. Aztán elásták, hogy majd akkor vegyék elõ, ha eljön az ideje, ám addigra a földben lebomlottak.
2012van és él a trollfiam :-)
Tod hol található feketelyuk? Trollanyád valagában!
A maják azt is megjósolták h ki fognak halni???
Remélem neked biztos.
Kedves utolsó... Arra nem gondolsz, van olyan is , aki valóban fél az egésztõl? Hülyítik az embereket, mert már a politikai hírek uncsik. A háborúk olyan egyformák, és még lehetne sorolni mik azok a témák, amik régen figyelmet generáltak. ma már új formákra van szükség, hát jöhet a világvége, az idegenek támadása, meg ki tudja, mi fog még kipattanni az okos agyakból?
Nem, a jövõ évvel nem ér véget a világ létezése. Mint tudjuk, a Maják naptára jósolja 2012-re a világvégét. A “MAJA” szanszkrit nyelven “illúziót” jelent. 2012-ben tehát nem a világnak lesz vége, hanem az illúziónak, a hazugságoknak. /Sátán Atyánk mondta./
Annak, hogy jövõre világvége legyen, pont annyi az esélye, mint hogy holnap. Nem tudhatod, hogy Isten mikor dönt úgy, hogy itt a végítélet.
Fekete juk, az...
A kérdező hozzászólása: Hat kedves utolso egyaltalan nincs igazad mivel a majak mer reg ota keszulnek a vilag vegere, imatkoznak aldozatot mutatnak be meg ilyenek. Ez neluk kb. olyasmi mint a keresztyensegben az utolso itelet vagy valami olyasmi. Lehet hogy minden maja nem hiszi el ezeket de a tobbseg biztosan marmint a hivok de nem tudom ezt biztosan. Az viszont tuti hogy keszulnek a vilag vegere.
"Hat kedves utolso egyaltalan nincs igazad mivel a majak mer reg ota keszulnek a vilag vegere, imatkoznak aldozatot mutatnak be meg ilyenek." És ezt te honnan a...-ból következtetted ki? Mit tudtak a maják annyira? Ugyanolyan bennszülött törzs voltak, mint mondjuk az inkák, aztékok stb. Ha annyira nagy tudásuk lett volna, miért haltak ki (majdnem mindnyájan)? Van egy csicsás naptáruk, aminek egyszer vége van...mindennek vége van egyszer...több száz racionálisabb válasz létezik, mint a világvége elmélet. Azt se tudjuk honnan jön, mi történne. A média fújja csak fel az egészet...még több öngyilkos barom, mert erre van szükség.
"Hat kedves utolso egyaltalan nincs igazad mivel a majak mer reg ota keszulnek a vilag vegere, imatkoznak aldozatot mutatnak be meg ilyenek" Jojj :D Tévedés...Jól félreinformálódtál...
Egy újabb kitûzött világvége dátum, amikor nem történik semmi. Ha tudnád, hogy mennyi szekta és egyéb van, amelyik világvégét jósolt ekkorra, meg akkorra... szinte minden napra jut egy ilyen dátum.
A kérdező hozzászólása: '' És ezt te honnan a...-ból következtetted ki? Mit tudtak a maják annyira? Ugyanolyan bennszülött törzs voltak, mint mondjuk az inkák, aztékok stb. Ha annyira nagy tudásuk lett volna, miért haltak ki (majdnem mindnyájan)? Van egy csicsás naptáruk, aminek egyszer vége van...mindennek vége van egyszer...több száz racionálisabb válasz létezik, mint a világvége elmélet. Azt se tudjuk honnan jön, mi történne. A média fújja csak fel az egészet...még több öngyilkos barom, mert erre van szükség. '' En nem azt mondtam hogy hiszek abban hogy pont 2012-ben lesz a vilag vege hanem azt hogy valamikor nagy baj lehet (a kerdesben elmondtam kb. mert) Na mindeggy nem ez a lenyeg. A majak azert haltak ki nagyreszt mert a spanyolok megszalltak a teruleteiket meg ilyesmi.
a maja császár magához hívatja a fõpapjait. -a legmagasabb hegybõl bányásszátok ki a legmagasabb követ, és vésettek rá egy naptárt! - parancsolja a császár. a papok bólintottak. úgy tettek, ahogy a császár mondta. 1 hónap múlva mennem az uralkodó elé, mögöttük 1000 ember, akik cipelik a naptárt. szemükben rémület ül. -mi történt? - kérdezi raidtan a császár. -hát, drága királyom, úgy tettünk ahogy mondta. a legmagasabb hegybõl kibányásztuk a a legmagasabb sziklát, és rávéstük az idõt. - kezdi az egyik pap. -na de akkor mi a baj? - kérdezte a császár. -hát az, hogy erre a naptárra 2012 december 21 - ig fért rá az idõ. a maja király gondolkodott, majd megszólalt: -hát rendben van, nekünk ez csak elég lesz! de, hogy egyszer valakik nagyon befognak szarni, az biztos! bikicsunáj... remélem érted a lényegét -.-"

11 hetes kismamák hogy vagytok? Lehet, hogy vége a rosszulléteknek?

tegnap még rosszul voltam, de ma sokkal jobb. nem akarom elkiabálni. vagy ez csak egy hullám teteje lenne?

Legjobb válasz: Én pár nap múlva belépek a 12.hétbe,és még mindig ramatyul vagyok.Mostis olyan vagyok mint egy alvajáró!Állandóan ásítozok,folyik a könnyem is! Zúg a fejem,kicsit émelygek is. Remélem lassan vége,mert még a pozi teszt elõtt kezdõdtek a rosszullétek.... :S

Én pár nap múlva belépek a 12.hétbe, és még mindig ramatyul vagyok.Mostis olyan vagyok mint egy alvajáró!Állandóan ásítozok, folyik a könnyem is! Zúg a fejem, kicsit émelygek is. Remélem lassan vége, mert még a pozi teszt elõtt kezdõdtek a rosszullétek.... :S
Szia! Mikor, hogy :s Én sem akarok kiabálni... 2-3 napja mintha jobban, csak estére leszek elég carul. Olyankor futok a wc-ig, addigra már nagyon sok a savam.
A kérdező hozzászólása: az este nekem is rosszabb, így ki tudja? még van hátra a napból. de most nagyon fitt vagyok.
Nekem is, már a teszt elõtt néha-néha elkapott a hányinger... Ma én is nyomi vagyok-eléggé :(
A kérdező hozzászólása: :) nekem késõn jött ki, ezért is reménykedem, hogy akkor hátha hamarabb is múlik. most már nem vagyok túl jól, de jobb határozottan pl. tegnaphoz képest. kopp kopp
A lányommal nekem a 11. héten elmúltak a rosszullétek! Most 19 hetes vagyok és nekem is késõbb kezdõdött, mint az elsõvel, kb a 7-8.héten, de még mindig olyan mint a hullámvasút. Van hogy egy hétig semmi bajom, utána meg egy-két napig az ágyból alig bírok kimászni. Reménykedj! Talán most már vége!

Lehet, hogy véget ér a Kádár-korszak?

BOLDOG ÚJ ÉVET!

Legjobb válasz: Véget ér, és az MSZP-Jobbik blokk már sohasem fogja visszahozni.

Véget ér, és az MSZP-Jobbik blokk már sohasem fogja visszahozni.
1/3ad sem.
Reméljük.
Remélem
reméljük gyõzzön a Jobbik :)
Inkább kezdõdik a Rákosi-Szálasi korszak.
"Inkább kezdõdik a Rákosi-Szálasi korszak." csak nem nem lesz meg a fidesznek a 2/3 :D

2 nappal korábban jött meg, pedig mindig óramű pontossággal szokott. Lehet hogy végre összejött?

Szombaton minden görcsös előjel nélkül megjött...majd egész nap szinte épp hogy csak megvolt. Ma vasárnap már a tisztasági betét is elég. 4 éve várunk a babyre, lehet hogy most összejött? Inzulinrezisztens vagyok, és most fogytam 18 kg-t, de ez eddig nem volt kihatásra a mensztruációmra. Valakinél jelentett ez baby-t? Köszi csajok

Legjobb válasz: Ha nem rendesen jött meg, vagyis mennyisége kevesebb volt, vagy a hossza is rövidebb a megszokottnál, márpedig azt írtad, hogy igen, akkor simán elõfordulhat baba is a dologban, de lehet, hogy a fogyás miatt zavarodott meg a ciklusod. Csinálj egy terhességi tesztet és kiderül. Drukkolok neked, hogy sikerüljön. Én rengeteg olyan esetrõl halottam, hogy a terhesség elsõ hónapjaiban még tapasztalt az illetõ nõ vérzést, némileg kevesebbet és rövidebb ideig, mint szokott, de vérzés volt.

Ha nem rendesen jött meg, vagyis mennyisége kevesebb volt, vagy a hossza is rövidebb a megszokottnál, márpedig azt írtad, hogy igen, akkor simán elõfordulhat baba is a dologban, de lehet, hogy a fogyás miatt zavarodott meg a ciklusod. Csinálj egy terhességi tesztet és kiderül. Drukkolok neked, hogy sikerüljön. Én rengeteg olyan esetrõl halottam, hogy a terhesség elsõ hónapjaiban még tapasztalt az illetõ nõ vérzést, némileg kevesebbet és rövidebb ideig, mint szokott, de vérzés volt.
Mindket terhessegemnel igy volt. Par nappal hamarabb a megszokottnal barnaztam ket napig es kesz. Viszont erre szoktak adni vmi gyogyszert, amit az elso trimeszteben kell szedni, a nevere nem emlekszem. Holnap tesztelj es ha pozitiv, minel elobb menj dokihiz, mondd neki, hogy picit verztel.
A menstruáció???
Tuti nem vagy terhes ha megjött!!!
Furcsa kérdés. Ha megjött nagyon valószínû, hogy nem vagy terhes.
Ez a kérdés ugye nem komoly ?
Szia! 5-ös vagyok. Nagyon gratulálok neked, én mondtam, hogy elõfordulhat a szokatlan vérzés a baba miatt, fõleg, ha amúgy mindig pontos szokott lenni. Örülök, hogy kismama lettél, és hogy nem csalt a megérzésed. A lepontozó hitetlenkedõk meg remélem tanulnak az esetbõl és ezután nem hurrogják le az embert, csak azért, mert esetleg ebben a témában még tapasztalatlanok! Nagyon boldog babavárást kívánok neked! Közben nálam is kiderült, hogy úton van a baba, 8 hetes a csöppség. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves kommentelõk és hitetlenkedõk! Örömmel tudatom hogy van egy pocaklakóm, már 7 hetes! Tehát a rendellenes vérzés a babát jelentette. Két héttel késõbb mutatta csak ki a teszt! :)
Mi az, hogy nem mutat semmit? Ha negatív, akkor az negatív, nem pedig semmi. Hát nem tudom, lehet, hogy mostmár csak kihatott a fogyókúra a ciklusodra, vagy valami más miatt zavarodott össze. Ha terhesség miatt jött volna meg másképp a menzeszed, már pozitív lenne szerintem.
A kérdező hozzászólása: Kedves 5!Nem én pontoztalak le...számomra hasznos volt... Kedves 6! Ma reggel teszteltem, még nem mutat semmit sem a teszt, viszont már abszolút nincs semmi vérzésem, sem pedig folyásom, pedig csak ma vagy tegnap kellett volna vagyis nem kellett volna megjönnie...várok még csütörtökig, és majd újra tesztelek!!!
Majd meselj, mi lett! (Hatos vagyok :) )
5-ös vagyok. Mi rosszat írtam, hogy ennyir lepontoztak??? Aki még nem hallott ilyen esetekrõl, hogy terhesség elsõ hónapjaiban elõfordulhat vérzés a nem várt mensi idején, az olvasson tovább és ne pontozzon le olyanokat, akik teljesen helytálló válaszokat írnak! Munkámból kifolyólag sok hasonló esettel találkoztam. Egészségügyi dolgozó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az értelmes válaszokat! Sajnálom hogy vannak közöttünk olyanok akik ennyire nem értenek a saját testükhöz, és csak baromkodni tudnak..... Több ezer olyan eset volt hogy gyenge vérzés babát jelentett...én csak kíváncsi voltam rá hogy konkrét esete van e valakinek. 4 év után az ember lánya nem tesztel már éjjel nappal...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és gratulálok neked is!!!:)

2 napja késik, ma reggel - teszt. Amikor felültem az ágyban, úgy megszédültem hogy mozdulni sem tudtam. Lehet hogy végre sikerült?

Azóta is szédülök..Ciklusaim 28-33 nap közöttiek, ciklus.hu szerint hétf?n kellett volna megjönnie, de mivel sosem pontos, e hét péntekig még megjöhet.Azóta is szédülök, amire sosem volt példa..Munkahelyemen nincs minden rendben, lehet hogy csak az idegességt?l szédülök? Tesztem - lett (20-as érz.), korán teszteltem? Örülnék ha baba lenne, 3 éve próbálkozunk..

Legjobb válasz: Ha rendszertelen a ciklusod, még bármi lehet. Ha péntek az utolsó nap, amikorra nem várod, akkor péntek reggel csinálj tesztet, az már biztosan mutat valamit. Ha nem bírod kivárni, vegyél egy érzékenyebb tesztet, és csináld meg holnap reggel!! A szédülés jó jel, de tényleg lehet az idegességtõl is! Szorítok neked!

Ha rendszertelen a ciklusod, még bármi lehet. Ha péntek az utolsó nap, amikorra nem várod, akkor péntek reggel csinálj tesztet, az már biztosan mutat valamit. Ha nem bírod kivárni, vegyél egy érzékenyebb tesztet, és csináld meg holnap reggel!! A szédülés jó jel, de tényleg lehet az idegességtõl is! Szorítok neked!

Lehet, hogy vegre sikerult?

Lassan fele eve probalkozunk a ferjemmel,s mivel hatrahajlo mehem van,mar volt hason fekves meg gyergyallas is.Tegnap kellett volna megjonnie,de mar tegnap elott megjon erzesem volt.Nalam minden honapban a menstruacio egybol jott es irtora fajt a hasam elso nap.Tegnap orultem,hogy nem jott,ma remenykedve kellttem fel,hogy nem faj a hasam,de reggel miutan megtoroltem magam rozsaszinu volt a pair igy tettem egy tampont.Fura ,mert egyaltalan nem faj a hasam,ami szinte sosem volt es most mikor tampont csereltem semmi nem volt rajta csak epp,hogz beszinezodott.Sikerulhetett?

Legjobb válasz: Vannak olyan tesztek,amik mar a menszesz legelso elmaradott napjan kimutatja... Nem kell felj,a lenyegen nem fog valtoztatni... Ha nem jon meg holnapra,akkor en tesztelnek mindenkeppen a helyedben... Lehet,hogy sikerult,es csak amolyan "emlekezo" "verzes".... Majd irdd meg mi lett a tesz eredmenye! Sok sikert :)

Vannak olyan tesztek, amik mar a menszesz legelso elmaradott napjan kimutatja... Nem kell felj, a lenyegen nem fog valtoztatni... Ha nem jon meg holnapra, akkor en tesztelnek mindenkeppen a helyedben... Lehet, hogy sikerult, es csak amolyan "emlekezo" "verzes".... Majd irdd meg mi lett a tesz eredmenye! Sok sikert :)
A barátnõm is barnázott menzi napján, és kiderült, hogy babás! Majd írj mi lett az eredmény!
A rózsaszinü folyás lehet a beágyazódástól is, de ez még nem elég bizonyiték, tesztelj és többet tudhatsz!
A kérdező hozzászólása: mejott sajnos.
Sajnálom! :( Majd talán jövõ hónapban! Én szorítok!

Szülés után, kisbaba mellett mikor állt helyre a szexuális életetek? Olyanok válaszát várom akiknek már nagyobbacska a baba. Lehet hogy vége lesz a házasságomnak?

1,5 éves a gyermekünk. Sajnos sokat jártuk az orvosokat, felőrlődtünk. kb fél éve kijött rajtam a fáradtság és akkor kezdett hanyatlani a szex is. Felkerestem egy szakembert aki írt fel nekem antidepresszánst, és felajánlotta hogy segít helyretenni a szexuláis életünket. de ehhez kell a férjem segítsége is. Kértem a férjemet jöjjön el, hallgassa meg miről van szó, de ő mereven elutasított. Viszont én egyedül nem tudok mit tenni és a férjem is tudja hogy gond van. Azt mondja majd megoldjuk mi, de sajnos ez már lelki okokra vezethető vissza. mit tegyek? viszont nem egymás mellett akarok élni hanem együtt. :( ma voltam a dokinál és most már ott tartok hogy ha erre nem képes a férjem, akkor inkább elválok. mert hetek óta csak rágódok azon hogy nem megy a szex.

Legjobb válasz: Kinek nem megy neki vagy neked? A merev elutasotas az nagyon nem jo ha van benneteknszeretet a masik irant akkor muszaj mindket felnek akarni. Ne feltetlen a szexben keressetek eloszor a hibat, szakember nelkul egy nagyon nyilt nagOn oszinte beszelgetes, meg akkor is ha a masik tudod hohy megbantodik ( ezt jobb elore tisztazni) es onmagatokba kell nezni eloszor, megnezni mi az amibol tudok engeni es mi az amibol tobbet szeretnek kapni es mi az amibol tudok adni. Sokszor nagyon ro dolgokbol ki lehet indulni. Tapasztalat nekem 4 ev hazassag utan jottek a valas gondolatai, de mi mindketten at tudtuk gondolni hogy nagyon nagyot veszitenenk ha nem lennenk egymasnak. En is ezt ereztem hog nem egymaa mellett hanem egyutt akarok elni. Szex addigra szinze nulla volt, most meg az egyeb problemak rendbe tetele ota gyakoribb mint kapcsolatunk elejen:) pedig en mar 2 gyerek utan reg nem vagyok lanykori formamban. Most unnepeltuk a 6.evfordulonkat.

Kinek nem megy neki vagy neked? A merev elutasotas az nagyon nem jo ha van benneteknszeretet a masik irant akkor muszaj mindket felnek akarni. Ne feltetlen a szexben keressetek eloszor a hibat, szakember nelkul egy nagyon nyilt nagOn oszinte beszelgetes, meg akkor is ha a masik tudod hohy megbantodik ( ezt jobb elore tisztazni) es onmagatokba kell nezni eloszor, megnezni mi az amibol tudok engeni es mi az amibol tobbet szeretnek kapni es mi az amibol tudok adni. Sokszor nagyon ro dolgokbol ki lehet indulni. Tapasztalat nekem 4 ev hazassag utan jottek a valas gondolatai, de mi mindketten at tudtuk gondolni hogy nagyon nagyot veszitenenk ha nem lennenk egymasnak. En is ezt ereztem hog nem egymaa mellett hanem egyutt akarok elni. Szex addigra szinze nulla volt, most meg az egyeb problemak rendbe tetele ota gyakoribb mint kapcsolatunk elejen:) pedig en mar 2 gyerek utan reg nem vagyok lanykori formamban. Most unnepeltuk a 6.evfordulonkat.
Szerintem változó, hogy kinek mikor áll helyre, és nagyban függ a két fél lelki kapcsolatától is. Nkem 2 és fél éves a gyermekem, de még mindig nem az igazi. Eltávolodtunk egy kicsit:( Én is azt hittem, hogy ez már soha nem jön rendbe, aztán 2 napot kettesben maradtunk, és mindjárt oldódott a helyzet:( Aztán újra visszaestünk. Tehát ez van így sokaknál, talán az idõ megoldja. Itt inkább az a probléma, hogy a férjed ilyen elutasító, mert ez bizony nem könnyíti meg a hullámvölgy gyors átvészelését.
Kinek nem megy?? Neked, vagy neki? Antidepresszánssal nem is fog.Azt a pici vágyat is megöli, amit a fáradtság meghagyott.Talán magadat rakd rendbe, és csak utána támadd meg a férjed, bár elég kevéset tudunk rólatok.
Elso vagyok szerintem a ferjed inkabb buszkesegeben sertett hogy neked doki kell ahhoz hogy ot megkivand. Volt mar ra pelda hogy nem volt kedved de megis belementel? Akkor milyen volt? Van hogy eves kozben jon meg az etvagy. A gyogyszerek tenyleg elveszik a vagyat, a ferjedet meg az hogy egy idegen mondja meg neki hogy banjon a felesegevel. Elobb tenyleg magadban rakj rendet, ehhez pedig tenyleg az kell hogy legy magadhoz kimeletlenul oszinte. Es mond el a ferjednek hogy kettotok erdekeben szeretned ha tamogatna teged, mert gondolom ennyi ev utan nagyon is szerethetitek egymast.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, ez jól esett :) szülés után nekem is fáj a szex, azaz van olyan pozíció aminél fáj, pedig régebben jó volt.egyszerûen hasít bele az alhasamba, a hüvelyembe. régebben semmi gond sem volt, mindenhogyan jó volt. a férjem pl. nem szereti az orális szexet, nem is igen csinálja, ha mégis akkor én nem akarom mert tudom neki nem jó. bevallom mióta a gyerek megvan talán 2-3 alkalommal fürödtünk együtt, pedig addig csak együtt fürödtünk, zuhanyoztunk. ugye én fürdök a babával, ha meg õ itthon van akkor bealszik a gyerekkel együtt 7 napból 5-ször.egyébként nagyon jó ember, magas, jó megjelenésû, szeret, a gyerekét imádja, segítõkész....csak nem akarom hogy a szex miatt vesszen minden. én szülés elõtt is ilyen voltam, talán 3-4 kilóval kevesebb. sõt, mostanában még merészebben is öltözködöm, lett egy kis önbizalmam. Mióta szedem ezt a bogyót, már van hogy elalszok éjfél elõtt, jobb a hangulatom, kipihentebb is vagyok. megyek is lassan mert a manóm reggel kelt, ha tetszik ha nem. a férjem dolgozik és ugye majd csak délután tud felváltani. köszönöm csajok, jó éjt.
A kérdező hozzászólása: egyébként esténként volt hogy felvettem szexis fehérnemûket, múlt héten is, pedig nem kívántam a szexet, mégis belementem. nem volt jó, de tudtam a férjemnek kellett. csak én annyi rosszat hallottam már hogy a szex miatt ment tönkre egy házasság hogy ezért is féltem. remélem megoldódik.
A kérdező hozzászólása: ja, még annyit: ezt a kúpt gyógyszertárban lehet kapni vagy pl., a tescoban is az óvszerek mellett?
Ha nem megy a szex, az nem a probléma forrása, az csak a legnyilvánvalóbb tünete annak, hogy a házastársak között baj van.
Gyógyszertár;)
Legyél türelmesebb magaddal, ha már a férjed türelmes veled szerintem. Tudom, min mentél keresztül, én is átéltem a koraszülést, 28 hétre született a babám, nem volt fáklyás menet, ami utána következett. Ne magadat hibáztasd, ne legyen teljesítmény kényszered! Ha ritkábban vagytok együtt, az sem baj, ha szeretitek egymást, ez átmeneti idõszak. A léleknek idõ kell, hogy feldolgozza a történteket, és másfél év nem olyan sok idõ ám! Lehet, hogy 3-4 év múlva halványodnak, gyógyulnak be a lelki sebeid. A test és lélek szoros kapcsolatban van, bizonyíték rá a te eseted. Szerintem te beszéld ki a fájdalmad, te hozd/hozasd rendbe a szíved állapotát, szavaidból úgy tûnik, jelen esetben nem párterápiára van szükség, hiszen te nem kívánod a testiséget, mert fáradt, csalódott vagy. A párod se hibáztasd, nagyon kevés férfi van, aki idegenek elõtt szívesen beszél a saját nemi életérõl. Nincs veletek semmi baj, minden rendbe jön, addig pedig bújj hozzá szex nélkül akár, és érezd magad újra biztonságban a karjaiban, vígasztalódj! Minden jót nektek!
Szerintem ez teljes mértékben egyénfüggõ. Mi szülés után 2 héttel már kölcsönösen örömet szereztünk egymásnak, 5 hét után együtt is voltunk. Azóta is mûködik minden, ahogy kell. De nálunk is volt 1-2 kisebb hullámvölgy. Fáradtak voltunk, a férjemnek a meló is sok volt, sokszor csak beestünk az ágyba. Örültünk, ha heti 1-2 alkalom összejött. Vagy néha annyi se. Nálunk a megoldás az volt ebben, hogy amikor hétvégén itthon volt a férjem, akkor a kicsi délutáni alvását mi is kihasználtuk. :) És ha ráérez az ember az ízére, akkor nehéz abbahagyni. Próbáljatok kis idõt kettesben lenni, ha van rá lehetõségetek. Nekünk csak ez a kicsi idõ jut, mert nincs senki, aki vigyázna a kicsire, de sokszor ennyi is elég ahhoz, hogy mûködjön a házasság.
A kérdező hozzászólása: köszönöm lányok a sorokat, jól estek. egy barátnõm azt mondta még pár héttel ezelõtt, hogy talán a tudat alatt így védekezem egy újabb terhesség elõl. hogy elbújok a félelmeimben. ahogyan írtátok is. ma reggel odabújtam a férjem mellé mikor felkeltem (éjszakás volt). átöleltem szorosan, õ is felkelt és azt mondta: bárhová veled megyek...én sírtam és mondtam neki nagyon szeretem és nagyon rossz ez így. Tény a mai napig nem hevertem ki a szülésemet, a mai napig sírok ha beszélni kell róla. az utóbbi két hónapban van hogy már nem jut eszembe minden éjszaka zokogva. köszönöm a támogatásotokat. remélem tényleg ezen is túljutunk. nagyon szép napot nektek :)
Mi volt a szüléseddel? Mért hibáztatod magad?? Írd le itt, és szabadulj meg tõle.Rakd át a vállunkra. És tanulj meg örülni a babádnak és a férjednek.
rra hogy fel ne sértsen vegyél egy cikatridina hüvelykúpot. Ez ahogyan elolvad a krém nedvességet ad és megvéd az ilyesmitõl. Szülés után sokszor ajánljék, mert sok nõ görcsöl és inkább elhatározásból fog bele párja unszolásáraa szexbe mintsem hatalmas vágyból. Egyébként Mindenféle hasonló szárazsági problémára is ajánlják és 1800 ft körül van 6 db. (elõtte 10 perccel rakd fel). Egyébként szülés után a hám regenerálódását is segíti. Én rövid ideig jártam a te cipõdben. Viszont mivel még érzékenyebb volt a terület mert csak néhány hónap telt el és nem év ahogyan ráfeszítettem fájdalmat éreztem. Volt olyan, hogy belementem és letagadtam hogy fájt. Mikor észrevette a könnyeimet annyira rosszul esett neki hogy már neki se volt kedve. Aztán leadtam a szülés alatt feljött irreálisan sok kilót és ahogyan mentek le úgy jött vissza az az érzés, hogy nõnek érezhettem magamat. Elõtte rengeteget adtam a külsõmre, szoli, mûköröm, csinos ruhák. Ezzel szemben annyira utáltam magamat, hogy mikor párom kérdezte nincs-e kedvem menni azt feleltem, hogy , , erre a testre felesleges idõt szánni". Mégis azt hittem, hogy azért nem megy, mert ott vágtak valamit és varrtak és taszítónak éreztem. Tévedtem. A fõ ok a hízás volt. Abszolút pszihikai ok állt mögötte. Fájni azért fájt, mert rászorítottam. Párom régebben hasonló képpen viselkedett mint a te párod. Egy idõ után nem volt meg az az érdekesség az együtlétünkbe és nem élveztem szinte semmit se belõle. Elmúlt az a varázs amikor libabõrös lettem ha csak a nyakamat megcsókolta. Az a dolog amíg megismered a másik testét. Minden egyes együtlét után gyakorlatilag megsértõdött. Szó nélkül. Persze letagadta. De beszélni nem akart róla. Aztán amikor éppen jó hangulatban voltam akkor jó is volt, de ritkán olyankor minden rendben volt. De õ nem sokat ett azért hogy megtudja mit szeretnék. Pl õ nagyon magabiztosan úgy gondolta hogy amit õ orálisan produkál az egy nõnek a mennyország...hát ha egy nedves szivacson ültem volna jobban élveztem volna... Mikor adni akartam némi instrukciót inkább megsértõdött. Sosem értettem. Én mindig nyitottabb voltam, Folyton kérdeztem nincs-e valami amit megtenne és álmodozik róla. Nem akart róla beszélni. Aztán szülés után amikor próbálkoztunk elõször beszéltük át, hogy mit hogyan élvezek és mit szeretek és mit nem. Úgy éreztem, hogy ezt nem vette támadásnak, hanem egyszerûen a szülés felelõs miatta és ezért van szükség erre. Hát nálunk nem hatott mert mint mondtam a dagiság volt a hiba. Viszont nagyon jól jött ez a dolog, mert mióta kedvem is van hozzá felhasználja azokat az infókat.:) Ennek ellenére tudtam régebben is, hogy szeret. De támadásnak érezte azt, ha én ezt meg akartam vele beszélni. Úgy godolta, hogy ezzel az õ férfiúi büszkeségét sértem, hogy olyan , , béna" hogy tanítani kell. Pedig minden nõ kicsit más... és mindenkinek vannak titkos vágyai. Sajnos nagy az esély arra, hogy az igazi lelki gondodat magadnak kell megoldanod. Nem hiszem, hogy a férjed nem szeretne eléggé ehez. Én nem tudnám elhagyni a gyermekem apját azért, mert úgy viselkedik mint a legtöbb férfi. Ezt szerintem te is csak elkeseredésbõl gondoltad így. Mond meg neki este, hogy mit szeretnél! Ne legyél szégyenlõs. Ne beszélgetésre vedd rá, ahnem csak úgy kezd el mondani. Akkor úygis meghallja ha nem kérne belõle. Pár nap múlva pedig teszteld le, hogy mit tanult belõle (hüvelykúpot ne feledd). Én is még terhesség elõtt csak így tudtam megértetni magamat vele.(Sajnos azért nem mindent lehet rázúdítani így csk 1-2 instrukció fért bele)
A kérdező hozzászólása: ja, a valdoxant dec. 27 óta szedem. és semmi mellékhatás nem jött ki rajtam eddig.
A kérdező hozzászólása: nekem nem megy :( talán visszavezethetõ a rossz terhességemre, a komplikált szülésemre. 11 éve vagyunk együtt. szülés elõtt semmi gond nem volt, ez egy fél éve van. lemerültem, ezért is mentem orvoshoz. a doki egy jó páros terápiát ajánlott fel, azaz elmondja hogyan hozható vissza az hogy én is akarjam, kívánjam a szexet. azt mondta már több párnak sikerült így. a dokit majd 12 éve ismerem. hozzá járok rendszeresen. A férjem azt mondta õ nem megy ilyen dokihoz, mereven elutasítja a pszihológia, terepauta minden orvosát.
A kérdező hozzászólása: 22, 46-os. nem elõször szedek ilyet. még a férjemet nem ismertem mikor gondok voltak és ilyet írtak fel. nem is ezzel van a gond. hanem hogy a férjemet csak egyszer rávegyem hogy eljöjjön és neki is elmondja egy hozzáértõ hogy mit is kellene tenni. nekem felvázolta, de õ jobban el tudja mondani. nem kutakodik az életünkben, egy terápia az egész. pl. egy hónapig csak smaci és semmi petting, de napi 20 perc egymásé legyen...egy terápia része. sajnos problémás terhességem volt koraszüléssel, a babát heti 3-5 alkalommal vittem orvoshoz, tornára, vizsgálatra...stb. és elfáradtam mert mivel a férjem dolgozott, mindenhová én vittem. nem volt egy szabad napom sem. ettem magamat a múltért, félresikerült szülésemért s ott tartottam hogy nem tudtam aludni.ezért kellet ismét felírni gyógyszert pedig már 7-8 éve nem szedtem ilyet.
A kérdező hozzászólása: én nem támadom a férjemet csak most szükség lenne rá hogy velem tartson hogy hallja mit kellene tenni. a 1, 5 évesünket nem tudjuk lepasszolni, minden egyes este én altatom. gondoltam arra hogy elmenni hármasban egy hétvégére, de nem telik rá. én segítséget kértem a férjemtõl mert õ is tudja hetek óta hogy gond van, tegnapelõtt szóvá is tette hogy azt hitte lesz valami szex.
A kérdező hozzászólása: hú kedves elsõ, nagyon jól fogalmaztál!!! igen talán sérti õt hogy nem kívánom meg "magamtól". azért is mondja hogy majd rendbejön. volt hogy belementem a szexbe mert õ akarta de észrevette õ is hogy nem jó, hogy nem élvezem. napközben arra gondolok milyen jó is lenne, aztán mire oda érünk semmi. legutóbb két ünnep közt volt hogy kívántam õt és jó volt. a gyógyszerek eme hatásában nem hiszek. mint írtam évekig szedtem ilyet és csúcson volt az életem :) ez nem is antidepresszáns, inkább segít az alvásban. Valdoxan a neve. az alvásciklust állítja helyre. gyengébb mint az altató.
Es gondolod hog neked menne ugy hogy valaki feladja hazi feladatnak ha eddig se ment?Hat en ugy a hatam kozepebe sem kivannam. Lehet o is igy van vele... Nem hiszem hogy vadolnad a ferjed en is megkaptam ezt sokszor, de annyi volt a titok hogy erot vettem magamon ha nem is kivantam annyira belementem, max szoltam ha valami nagyon nem esett jol. Egy ido utan mar ki tudtam kapcsolni az agyam es rajottem hogy ez az pont amivel levezetheto a stressz, pedig elotte volt hogy ugy ereztem a sok kerdore vonas olyan mintha meg akarnanak eroszakolni, de meg kell probalnod elfelejteni a roszat. Szedj magne b ot c vitamint kimerultsegre es aludj amikor csak tudsz. Egy ideig a hazimunka is lehet mellekes, es amikor csak tudtok meruljetek el egy jo beszelgetesben, teljesen mas temakrol, akar estenkent johet egy poharka bor is.
A kérdező hozzászólása: nem, nem szexelni kellene parancsra. hanem épp az a lényeg hogy megkívánjam, akarjam a szexet. sajnos legutóbb már görcsölt a gyomrom is az elõjátéknál s azt mondta a doki ez lelki eredetû.fáj ha nem kívánom, hiszen akkor leírom szó szerint tiszta száraz vagyok. volt hogy felsértett. jaj lányok, próbálkozom én, de hiába. Tény az is hogy bosszant hogy a férjem amikor csak tud alszik. okés hogy 3 mûszakba jár dolgozni, de hétvégén is ez van. ha õ is ment van mikor a babát altatom, mire a baba elalszik, elalszik õ is.3-4-szer kel szólni aztán hogy keljen fel és mosakodjon és ez megy egy órán keresztül mire felkel. elhiszem hogy fáradt, de én is az vagyok.
Lehet szépíteni, de a Valdoxan az depi gyógyszer. - Gyakori mellékhatások: szédülés, álmosság, álmatlanság, migrén, fejfájás, hányinger, hasmenés, székrekedés, felhasi fájdalom, fokozott verejtékezés, hátfájás, fáradtság, szorongás, emelkedett májenzimszintek a vérben. - Nem gyakori mellékhatások: a kéz és a láb ujjainak zsibbadása, homályos látás és ekcéma. - Ritka mellékhatások: súlyos bõrelváltozások (kivörösödõ bõrkiütés), májgyulladás. - Egyéb lehetséges mellékhatások: Ismeretlen gyakorisággal: öngyilkossági gondolatok vagy viselkedés, mánia vagy hipománia (lásd még "A Valdoxan fokozott elõvigyázatossággal alkalmazható" cím alatt a 2. pontban), izgatottság, ingerlékenység, nyugtalanság és viszketés. Tehát ki kéne pihenni magad, leszokni róla, és nem a férjed abajgatni.És túl lenni azokon, amiket írsz magadról. Csupa önvád, csak nem veszed észre. És most találtál egy hibást, a doki jóvoltából, férjedet. Nem jó ötlet.A doki Téged szedjen rendbe, és majd csak utána a férjedet, akivel semmi probléma, hanem türelmesen várja, hogy jól legyél.
A kérdező hozzászólása: nem a gyógyszerrõl van szó csajok!!! gyógyszer elõtt is mondtam a férjemnek hogy nem megy keresek egy dokit. kértem nõgyógyra is idõpontot de közben megjött, hogy hátha tudnak valamit javasolni. kértem vérvételt is hogy nem e pajzsmirigyrõl van szó, de az is ok. most térjünk el a gyógyszertõl. velem van a gond, kellene a férjem segítsége de nem megy! csak elmondaná a doki mit kellene tenni kb fél óra. csak közeledni egymáshoz ismét. de én nem tudom olyan jól megfogalmazni. ne támadjatok már és ne a gyógyszerre hárítsatok mert ez elõtte is fent állt. alvás problémámra írták fel, lefekvés elõtt kell bevennem.soha semmilyen depis bogyó nem okozott még gondot nálam. most nem is ez a kérdés hanem hogy hogyan tudnám rávenni a férjemet hogy most fogja meg kezemet.
A kérdező hozzászólása: nos a férjemrõl: soha nem ölel meg magától, nem puszil meg. nem mondja hogy szeret és soha nem vesz semmit csak úgy. nem mondja hogy tetszem neki hanem azt hogy milyen jó kis hurkás a hasam. tudom hogy szeret, mert náluk a házasság szent dolog. ha délutános akkor megvárom míg hazaér 23 óra körül.õ alszik éjfélkor én kettõkor. ha kel reggel a baba, én kelek fel hozzá, a reggelit én készítem. a férjem fel se kel csak ha már ordít a gyerek. ha éjszakás szintén hajnalban alszom el. férjem 7 körül jön haza, hagyom aludni 14-15 óráig. 20, 45-kor indul dolgozni, akkor még nem alszik a gyerek. ha reggeles 15 körül jön haza. este elalszik a gyerekkel együtt 21-21, 30 körül. csak hogy tisztábban lássatok. :)
Szia! Sajnállak nagyon! Nekem azt mondta a pszichológusom, hogy próbáljak meg ön kielégítést végezni, lazuljak el, amikor más nincs jelen, és bárkit. Mindegy hogy kit, csak képzeljek el magamnak. Sokáig az se ment, aztán olvastam szexuális tartalmú könyveket, és most egész jó a dolog. Amúgy, neked mennyit segít otthon a férjed a házimunkában? Mennyire vesz részt a baba nevelésében? Szereted még a férjed igazán? Hiszen, ha neked nem igazán segít, csak minden a te nyakadban van, akkor elhiszem, hogy fáradt vagy. A férfiak általában azt gondolják, hogy csak a munkahelyre járás az ami fárasztó, mert nem csináltak még végig 2 3 hónapot a picivel. A szereted a férjed azért kérdeztem, mert sajnos az elõzõ házasságomban én is azt hittem, hogy még szeretem, aztán rájöttem, hogy már nem! 20 évig voltunk házasok. Próbálj meg magaddal õszintén beszélgetni! Készíts egy mérleget, mindenrõl, mi a jó kettõtök között, mi a rossz, és látni fogod! A gyógyszer, és a szexológus sajnos nem fog tudni kettõtöknek segíteni, mert ha a férjed nem akar odamenni, akkor azért, ha meg végül rá is veszed, mint én az enyémet, akkor csak sóhajtozni fog, és vagy hallgatni... Sok sikert kívánok neked, meg azt, hogy helyre jöjjön kettõtök között a dolog!

Lehet, hogy végre peteérésem volt?

PCOS vagyok, aviva tornával próbálkozok. Az az érdekes ennek ellenére mindig pontosan 28 napra jön meg. Múlt hónapban már a mensi el?tti tünetek enyhültek, 2 naponta tornázok. A ciklus 8 napján tojcsis picit barnás folyásom volt. De csak egyszer! Lehet, hogy peteérésem volt?

Legjobb válasz: Nem tudni. Vegyél egy ovulációs mikroszkópot, és azzal bármikor nézegetheted, hogy mikor van peteérésed. Nem drága, patikában lehet kapni.

Nem tudni. Vegyél egy ovulációs mikroszkópot, és azzal bármikor nézegetheted, hogy mikor van peteérésed. Nem drága, patikában lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, lehetséges, hogy az lesz. További válaszok még érdekelnének.
Szia! Igen, elképzelhetõ hogy az volt :) Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Köszi, remélem, hogy az volt:D
Persze, hogy lehet;)! Az jó jel, ha nincs jel:D! És babára utaló jeled? bár az se elõfeltétele a babának...
detto, mint az enyem, mult evben ugyanakkor volt meg utoljara, de csak szilveszterkor voltunk együtt....az eredmeny a haloszobaban szunyal, 4 honaos
Nekem is dec 18-án volt meg és vasárnap teszteltem egy pozitívat.Mi csak 1-én voltunk együtt.Kedves utolsó és milyen nemû lett a babód???
kisficko
A kérdező hozzászólása: épp hogy kiirtam a kérdést képzeljétek rá 5 percre kb meg is jött :( dde a többieknek azért sok sikert:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!