Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy tartott csak egy (6 db)

Lehet hogy azért tartott csak egy napig a mensim mert előtte nagyon sok barnázás volt? mert azt mondják már az is mensi valamilyen szinten.

26-án jött meg a mensesem és csak egy napig tartott, de viszont el?tte már legalább egy 10 nappal elkezdtem barnázni és nagyon sok volt. lehet hogy csak ezért tartottt egy napig? terhes tuti nem vagyok mert a melleim nem fájnak.

Legjobb válasz: Csináltál tesztet?

Csináltál tesztet?
Az, h nem fájnak a melleid, az nem jelenti azt, h nem vagy babás. Szóval tesztelj!
A kérdező hozzászólása: nem teszteltem de biztos nem vagyok terhes azt mondják azt egy nõ megérzi
Hány éves vagy, és mióta menstruálsz?
A kérdező hozzászólása: 23, 11 éves korom óta, de sosem volt rendszeres.
Igen ez most engem is érdekel. Ma jött meg reggel. És már abba is maradt. De ezelõtt 4 hónapja volt az utolsó. Nem szedek semmit, és nem is fogyózom... Szóval erre a kérdésre engem is érdekel a válasz ... :S

Egy hetet késett a mensim és jóval kevesebb, mint szokott és csak 3 napig tartott - előtte és utána barnázás. Mensi elött csináltam egy negatív tesztet, viszont nem érzem valami jól magam. Lehet, hogy terhes vagyok?

Tünetek: f?ként délután és este hányinger, érzékenyebb, sírósabb vagyok (néha minden ok nélkül). De a melleim nem fájnak egyáltalán, noha mensikor is csak ritkán szoktak ... lehet, hogy mégis babás vagyok? Járt már valaki hasonlóképpen? Ja, a hasam alul fájdogál ... Köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Elképzelhetõ. Csinálj még egy tesztet, reggeli elsõ vizelettel.

Elképzelhetõ. Csinálj még egy tesztet, reggeli elsõ vizelettel.
Szerintem is tesztelj mégegyszer! Az a hányinger-dolog és az érzékenység nagyon bíztató! Drukkolok! Majd írd meg, jó? :)
Én majdnem teljesen így voltam mint te, csak annyi különbséggel, hogy nekem 2 napig volt menszim, és utána pár nap barnázás. Sajna nem várok babát:( Minden tünetem megvolt, de biztosan csak beképzeltem magamnak. Ettõl függetlenül tesztelj mégegyszer egy pár nap múlva! Drukkolok neked!!!Írj, hogy mi lett.
A kérdező hozzászólása: Tegnap csináltam megint egy tesztet és sajnos még az is negatív...úgyhogy valószínû nem baba. Azért mindenkinek mielöbbi babásodást kívánok!

Tegnaptol 1-2szer ugy ereztem mintha megkeseltek volna. Tegnap az oldalamban ereztem ezt, olyan volt mint egy gorcs csak nagyon eros szuro erzes, most meg a hatamban, hogy meg se tudtam mozdulni par masodpercig, ameg tartott. Mi lehet a bajom?

14 eves vagyok/lany. Sulyproblemam nincs, csak a szivem neha nem ver utemesen, de ezen kivul semmi bajom amirol tudnek. Nagyon faj amikor ez ramjon. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha tegnap óta akkor ez bizony infarktus is lehet!Menj orvoshoz!Nem érzel olyat hogy zsibbad/lebénul a kezed/lábad?(nem mindkét oldali,általában a bal)

Ha tegnap óta akkor ez bizony infarktus is lehet!Menj orvoshoz!Nem érzel olyat hogy zsibbad/lebénul a kezed/lábad?(nem mindkét oldali, általában a bal)
A kérdező hozzászólása: Anyukam itthon van es nagymamamek is, apukam elutazva. Koszi szepen a valaszokat; ha meg egy ilyen elofordul, orvoshoz fordulok.
a beszoruló levegõ volt ilyen bedöfött kés-érzés... bocs, ez lemaradt.
nekem kórházi altatás miatt a kulcscsontom alá szorult, és majdnem két hétig fájt... tényleg hívd fel a mentõket vagy az ügyeletet. inkább egy telefon, mint egy komolyabb baj. szüleid otthon vannak?
A kérdező hozzászólása: Koszi az eddigi valaszokat.
A kérdező hozzászólása: De ha a hatamban is volt( ott volt tobbszor), es nagyon eros; ott van esely hogy ugy beszoruljon a levego? epp hogy annyira fajjon :|
nekem sokszor volt ilyen, még ügyeletre is kerültem... ekg-t is csináltak rögtön. kaptam görcsoldót, és azt mondták, hogy valószínûleg stressztõl van. 15/L
nekem ilyenem szorulásnál volt :) úgyhogy annyira ne ijedj meg
hívjátok fel a mentõket, és telefonon érdeklõdjetek, hogy mi ez, kell-e azonnal kórházba menned. lehet, hogy csak beszorult a levegõ, de lehet komoly dolog is.
A kérdező hozzászólása: nem, nem erzek a vegtagjaimban semmit. csak a combom csipett picit, de nagyon meg vagyok ijedve.
21:12-es vagyok.. nekem úgy szokott lenni, hogy érzem elöl és hátul is, mintha egy kardot állítottak volna belém, vagy többet... :S

Már 8 napja vérzek, de nem olyan erösen ép hogy van valami kis rózsaszínes folyás az utóbi pár napban! Elötte csak 4-5 napig tartott a mensesem! Mi lehet ez, terhes lehetek? Örülnék egy babának! :-) ) ) ) )

Legjobb válasz: Ha az elsõ 4-5 nap a szokásoshoz hasonló volt, akkor nincs túl sok esélye a babának, de ilyenkor akár tesztelhetsz is egyet. Az ilyen jellegû elhúzódó vérzés, sem terhességben sem egyébként nem természetes dolog, megérne egy orvos látogatást a dolog.

Ha az elsõ 4-5 nap a szokásoshoz hasonló volt, akkor nincs túl sok esélye a babának, de ilyenkor akár tesztelhetsz is egyet. Az ilyen jellegû elhúzódó vérzés, sem terhességben sem egyébként nem természetes dolog, megérne egy orvos látogatást a dolog.
A kérdező hozzászólása: hát nem olyan volt mint szokott lenni jóval kevesebb
Ha már 8 napja vérzel szerintem nincs baba. Vannak akik véreznek, de ilyenkor a mensi jóval kevesebb és nem is tert csk 2-3 napig, 8 nap az már sok.
A kérdező hozzászólása: De nekem csak 4-5 napig szokott tartani az mensesem

A szobanövényként tartott bambuszt (aminek csavaros a vége) hogyan lehet szaporítani? Csak vágjam el két vízszintes gyűrű között? Elég ha egy vázába állítom? Hogyan lesz a levágott bambusz vége csavaros?

ilyen bambuszom van:

Legjobb válasz: elvágod , simán kigyökerezik vízben is . csavaros , nem természetes úton lesz . drótot tekernek rá.

elvágod , simán kigyökerezik vízben is . csavaros , nem természetes úton lesz . drótot tekernek rá.
A kérdező hozzászólása: és hogyan kell rátekerni a drótot, hogy olyan csavaros legyen? :)
Elsõ vagyok . Fogalmam sincs! :) valahogy kényszerítik , hogy egy mellé szúrt spirál mellett nõjön. Talán , folyamatosan kötözgetik hozzá , ahogy nõ, Ezt csak gondolom...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!