Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy tartott csak (40 db)

Mitől lehet, hogy elégé bevéreztem együttlét után? Nem sokáig tartott csak 10 percig kb.

Fogamzásgátlót szedek.És még nem kell megjönnie??Már kétszer el?fordult.És most meg elkezdtem szédülni is.

Legjobb válasz: Szerintem nincs összefüggés. Ha a tablettától véreznél, az nem együttlét után jönne elõ, hanem attól függetlenül. Ez a tünet sajnos súlyos bajt is jelezhet, el kell menned orvoshoz. A szédülés lehet a tablettától, ha csak pár napja szeded. Ha régebb óta, akkor nem, mert akkor korábban is szédültél volna. De ez majdnem mindegy, mert a szédülés önmagában is orvost igényel. Úgyhogy még ma házidoki, és amilyen gyorsan csak lehet, nõdoki is.

Szerintem nincs összefüggés. Ha a tablettától véreznél, az nem együttlét után jönne elõ, hanem attól függetlenül. Ez a tünet sajnos súlyos bajt is jelezhet, el kell menned orvoshoz. A szédülés lehet a tablettától, ha csak pár napja szeded. Ha régebb óta, akkor nem, mert akkor korábban is szédültél volna. De ez majdnem mindegy, mert a szédülés önmagában is orvost igényel. Úgyhogy még ma házidoki, és amilyen gyorsan csak lehet, nõdoki is.
magas vérnyomás...

Mitől lehet, hogy csak 2 napig tartott a mensesem, a harmadik napon meg éppenhogy volt valami? A hőm 37, 1 ma a harmadik napon.

30 napra szokott megjönni, ahogy most is, de 4-5 napig tart. Most két napig tartott és a harmadik nap alig valami.

Legjobb válasz: Innen a monitor mellõl csak jósolni lehet, hogy vagy igen vagy nem. Az alapvetõ kérdést egy teszttel el lehet dönteni.

Innen a monitor mellõl csak jósolni lehet, hogy vagy igen vagy nem. Az alapvetõ kérdést egy teszttel el lehet dönteni.
Tesztelj egyet!

36. napom betegedtem meg, de csak 2 napig tartott és nagyon kevés. Szerintetek lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: nagyon változo mostanában van úgy hogy26-de van hogy 36- napra jön meg. De ilyen még nem volt hogy csak alig volt valami és azis 2 napig csak

A kérdező hozzászólása: nagyon változo mostanában van úgy hogy26-de van hogy 36- napra jön meg. De ilyen még nem volt hogy csak alig volt valami és azis 2 napig csak
Igen lehetséges.Csinálj egy tesztet az már kimutatja.Hány naposak a ciklusaid?
Próbálj meg tesztelni vagy most vagy reggel.Már mindenképp mutatnia kell.
A kérdező hozzászólása: Hét vége fele gondoltam csinálni, hátha akkor biztosabb már a dolog.
Szerintem kár annyit várni.Nekem mensi napján már mutatta.Ha 36 napnál nem szokott hosszabb lenni a ciklusod ne várj vele!

Mióta megfogadtam, hogy nem rúgok be, azóta nincs közösségi életem. Lehet hogy csak az alkohol tartott össze a barátaimmal? 16/F

Tavaly elég sokat rúgtunk be haverokkal, de nekem elegem lett ebből és a másnapból. Ezért szilveszterkor megfogadtam, hogy többet nem rúgok be. Azóta nem is iszok alkoholt. De azóta mintha nem lenne közösségi életem. Nem járok hétvégénként este sehova, mert a többiek mindig csak az ivásra tudnak gondolna, ha összejövetelről van szó. Mit tehetnék?

Legjobb válasz: Ezek szerint igen. Én ritkán iszom, csak kb. a bulik negyedén, a többin meg csak ásványvizet vagy gyümölcslét. A barátaimnak semmi baja nincs ezzel, õk attól még isznak alkoholt, aztán megyünk együtt táncolni vagy valami. Ha egy társaságban az adja meg a hangulatot, hogy mindenki berúg, és ha odamész, köteles vagy inni, akkor azok nem barátok. Sõt nem is igazán értelmes emberek, inkább örülhetnének, hogy van aki felmossa õket..

Ezek szerint igen. Én ritkán iszom, csak kb. a bulik negyedén, a többin meg csak ásványvizet vagy gyümölcslét. A barátaimnak semmi baja nincs ezzel, õk attól még isznak alkoholt, aztán megyünk együtt táncolni vagy valami. Ha egy társaságban az adja meg a hangulatot, hogy mindenki berúg, és ha odamész, köteles vagy inni, akkor azok nem barátok. Sõt nem is igazán értelmes emberek, inkább örülhetnének, hogy van aki felmossa õket..
És ha nem iszol, már nem is tudod jól érezni magad? Én pl. diétázom, ezért egy számûztem az alkoholt az életembõl. Szilveszterkor SEM ittam és mégis nagyon jót buliztam a barátaimmal, akik közül a többség persze talaj részeg volt. Fura volt eleinte, hogy én vizet iszom, õk meg vodkát, de nem az alkoholtól érzem jól magam a barátaim között.
*jav: ezért egy idõre számûztem az alkoholt :)
A kérdező hozzászólása: Én sem az alkoholtól. De ha kimegyek valahova velük akkor mindig mondják, hogy igyak velük. És amikor azt mondom, hogy köszi nem akkor megsértõdnek és elrontom a hangulatukat. :(
A berúgásos hétvégét tartottak össze benneteket. Vannak azért korod béli társaságok, ahol nem ez a fõ mozgatórugó, szerintem próbálj meg ilyeneket is keresni. Persze attól, hogy nem rúgsz be, még egyszer-egyszer ihatsz (noha ha egyáltalán nem alkoholizálsz, azt valóban jobban teszed :) ).

Az mitől lehet hogy 3. -án megjött de csak 2 napig tartott? Azóta csak "barnázok"!

Legjobb válasz: Esetleg egy terhesség, az is lehet, hogy kivételesen egy gyenge vérzést éltél meg... Vegyél egy tesztet, esetleg menj el dokihoz...

Esetleg egy terhesség, az is lehet, hogy kivételesen egy gyenge vérzést éltél meg... Vegyél egy tesztet, esetleg menj el dokihoz...
Szia! Milyen volt a vérzés? Rendesen megjött? Mennyiség és állag is normális volt? Hát nem tudom. Várj egy hetet és tesztelj újra! Bármi lehet. Van aki vérzik rendesen az elsõ pár hónapban vagy csak barnázik. De ne éld bele magad, inkább fogd fel úgy hogy menzi volt és készülj a következõ pé-dre! Sok sikert!!!

Szerintetek lehet hogy elkaptam az influenzát? Köhögök fáj a torkom az orrom be van dugulva a lázam max 38.5 volt de a láz csak 1 napig tartott

Legjobb válasz: Ez sima megfázás. Én voltam már influenzás. elég kemény dolog, fekszel, mert nem bírsz megmozdulni, fáj minden végtagod, nincs hangod, nem kapsz levegõt, folyamatosan lázas vagy és legszívesebben alulról szagolnád az ibolyát. Két hét után keveredtem ki belõle... addig pokol. Sokszor azért bõgtem, mert tehetetlen voltam, mert csak hanyatt bírtam feküdni,mint egy darab fa, mert máshogy csak rosszabb volt...

Ez sima megfázás. Én voltam már influenzás. elég kemény dolog, fekszel, mert nem bírsz megmozdulni, fáj minden végtagod, nincs hangod, nem kapsz levegõt, folyamatosan lázas vagy és legszívesebben alulról szagolnád az ibolyát. Két hét után keveredtem ki belõle... addig pokol. Sokszor azért bõgtem, mert tehetetlen voltam, mert csak hanyatt bírtam feküdni, mint egy darab fa, mert máshogy csak rosszabb volt...
Igen, meg van az esélye, de valószínûleg nem jutott el a szaporodásig. Ha még esetleg visszajönne a lázad, akkor 38°C alá ne vidd!
Nekem 2 hete volt ilyesmi megbetegedésem. Mandulagyulladás volt az ügyeletes orvos szerint. Elég gyorsan sikerült megszabadulnom tõle.
Lehet baba, sztem várj 2-3 napot , és tesztelj, sok sikert!
Lehet hogy baba! Mikor tesztelsz?
A kérdező hozzászólása: Nemtudom! Szerintetek mikor érdemes? Nincs semmi olyan érzésem ami babára utalna! Csak annyi hogy fehér sürü folyásom van és pufi vagyok:DD!
Mérsz hõt? Nekem minden tünetem megvolt, de reggel leesett és mensis görcsöm van. Azért kérdezem, hogy neked milyen a hõd?
A kérdező hozzászólása: Én azt nem mérem mert sajnos én össze-vissza dolgozom:((! Folyamatos 12 órában és igy nemtudom mérni! De nekem is voltak mesis görcseim a mensi elött már 1-2 héttel azt hittem hogy meg fog jönni de semmi!
Csak nyugi, semmi pánik. Szerintem is várjj 2-3 napot és azután teszteljj.:)

Menstruációm megszokottól eltérő volt, sok vérzés, csak két napig tartott. Lehet, hogy metermékenyült a petesejt és nem tudott megtapadni?

Ebben a hónapban a megszokottól eltér?en jött meg a menstruációm. Általában 5-6 napos és mikor megjön fáj a derekam rendesen. Ehhez képest most els? nap pár csepp volt, már örültem, biztos beágyazódási vérzés, de második nap megjött, minden fájdalom nélkül de nagyon, rendesen folyt mikor ráültem a wcre. másik nap már enyhébben de akkor is hasonló volt a helyzet. Harmadik nap semmi, mintha elvágták volna. Kedden tudok menni n?dokihoz.. Volt valakinek ilyen tapasztalata? Lehet, hogy megtermékenyülhetett a petesejt és nem tudott megtapni? Tesztem negatív.

Legjobb válasz: Spontán vetélésnek tûnik, de ezt csak az orvos tudja megmondani

Spontán vetélésnek tûnik, de ezt csak az orvos tudja megmondani
Nekemis vetélés ugrott be, de akkor pozi lett volna a teszt. Nem volt darabos a vérzés?
A kérdező hozzászólása: nem nem volt darabos, és én is pont azt furcsálltam, hogy akkor mért nem pozi a teszt. kedden megyek dokihoz, akkor még meg tudja mondani, h. ez vetélés volt, ha az volt?pénteken volt az eset, akkor már majd másfél hét lesz az eltelt idõ
Akkor már semmiképp nem tudja megmondani. Max ha nem ürült ki rendesen a méhed, de akkor mûtteni kell.
A kérdező hozzászólása: jajj ne ijesztegess a mûtéttel. Bízom benne, hogy nem ilyesmirõl volt szó..van két kislányom, belegondolni is rossz, hogy elvesztettem egy ilyen gyönyörûséget(
Lehet. Nekem azért 3-4 naposak szoktak lenni. De van akinek rövidebb.
Lehet. Csinálj egy újabb tesztet .
Csinálj tesztet! Ha továbbra sem jön meg akkor pedig menj el dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!