Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy tartott (94 db)

A menzim 6 nap helyett 3 napig tartott, a múlthavi is 6 nap helyett 1, 5 napig tartott aztán 2 napig barnáztam .Lehet, hogy baba?

Azóta fel van fúvódva a hasam . Hányingerem van 3 napja hol este, hol reggel! Néha szédikélek. A mellem most már nem fáj olyan intenzíven, mint eddig csak néha érzékelem, de akkor nagyon.

Legjobb válasz: Hát a tünetek alapján lehet baba! Szerintem várj még egy két napot és próbálj meg újra tesztelni4 Ha negatív akkor szerintem 1-2 hét múlva menj el dokihoz, mert ha babás vagy akkor már a petezsákot látnia kell! Ha most mennél és esetleg babás vagy akkor még csak annyit látna,hogy megvastagodott a méhnyálkahártyád! Sok sikert! Drukkolok neked!

Hát a tünetek alapján lehet baba! Szerintem várj még egy két napot és próbálj meg újra tesztelni4 Ha negatív akkor szerintem 1-2 hét múlva menj el dokihoz, mert ha babás vagy akkor már a petezsákot látnia kell! Ha most mennél és esetleg babás vagy akkor még csak annyit látna, hogy megvastagodott a méhnyálkahártyád! Sok sikert! Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válszt! Már nagyon szeretném, ha baba lenne. Fáratt is vagyok állandóan aludnék.
elõfordult már olyan is, h valaki annyira szeretett volna babát, h terhességi tüneteket produkált a teste. ezt hívják álterhességnek. akkor jött meg rendesen a menzije, amikor dokihoz ment és szembesült azzal, hogy nincs baba. remélem nálad nem ez a helyzet.

Mitől görcsölhet a hasam? Február 6. án jött meg a menzeszem, 4 napig tartott! Eltelt pár nap és azóta érzem hogy hol az egyik oldalon hol a másikon fáj a hasam! Az elevitet egy hete szedem, lehet hogy attól?

Nem nagyon fáj, csak er?sen kellemetlen érzés! és nem is mindig: van hogy este van hogy csak reggel,de általában napközben fájdogál!Közel egy éve próbálkozunk a babával, de eddig eredménytelenül!

Legjobb válasz: szerintem lehet, hogy ovulációra készül a petefészked, de attól is lehet, hogy az elevit bekavar az emésztésedbe, nem vettél valami mást is észre ezzel kapcsolatban? ha meg nem erõs a tünet, akkor lehet, hogy csak valami átmeneti dolog, nem kell különösebben aggódni szerintem.

szerintem lehet, hogy ovulációra készül a petefészked, de attól is lehet, hogy az elevit bekavar az emésztésedbe, nem vettél valami mást is észre ezzel kapcsolatban? ha meg nem erõs a tünet, akkor lehet, hogy csak valami átmeneti dolog, nem kell különösebben aggódni szerintem.
A kérdező hozzászólása: nem máskor nem szokott ilyen lenni, vagy ha van akkor 1-2 napig tart csak, de azt nem is nevezném hasfájásnak vagy görcsnek! most ez azért aggaszt egy kicsit mert már 1 hete, vagyis mensi vége óta fent áll a dolog....
Hát ha a februári mensid nem olyan volt mint szokott, rövidebb, kevesebb, stb. akkor lehet hogy nem ártana csinálnod egy tesztet! Én is majdnem így jártam, habár nekem nem volt rendes menzim, csak barnázgatás, néhány csepp vér, és sajnos kiderült, hogy méhenkívüli terhes vagyok. A teszt nagyon pozitív volt! Tehát jobb félni mint megíjedni! Remélem nálad minden rendben!
szerintem ha volt menszeszed, akkor nem baba, inkább kólehet egy felfázás, nõdokival kéne beszélni, nem árt egy UH és ha mégis babó, akkor az is rögtön látszik!
A kérdező hozzászólása: Köszi a segitséget! holnap megyek is dokihoz! remélem nem lesz semmi gond, csak izgulok!
én az elsö válaszoloval értek egyett... nekem is mindig szurkál hol egyik hol másik oldalt a hasam, (vagyis inkább a petefészkeim) és ez nálam mindig a peteéréssel van összefüggésben... szoval lehet hogy most van itt a ti idötök... amugy nekem is pont feb 6.-án volt az utolso menszim, és tegnap ota szurkálnak a petefészkeim, ugyhogy mi szorgosan ügyködünk, és remélem hogy ho végén nem jön meg :)
A kérdező hozzászólása: Köszi! én is remélem hogy úgy lesz! :)
szia, na hogy alakult nalatok? nekem nem jott meg, es van 4 pozitiv terhessegi tesztem :) nagyon boldog vagyok... remelem, neked sem jott meg, es ti is babat vartok... mindenesetre szoritok :)

Mitől lehet, hogy csak 2 napig tartott a mensesem, a harmadik napon meg éppenhogy volt valami? A hőm 37, 1 ma a harmadik napon.

30 napra szokott megjönni, ahogy most is, de 4-5 napig tart. Most két napig tartott és a harmadik nap alig valami.

Legjobb válasz: Innen a monitor mellõl csak jósolni lehet, hogy vagy igen vagy nem. Az alapvetõ kérdést egy teszttel el lehet dönteni.

Innen a monitor mellõl csak jósolni lehet, hogy vagy igen vagy nem. Az alapvetõ kérdést egy teszttel el lehet dönteni.
Tesztelj egyet!

Az, hogy lehet, hogy baromi ronda vagyok sok ember szerint, mégis nem rég egy fullos, bombajó testû csajjal kavartam? Õ miért nem tartott rondának akkor?

Még a kancigányok is kinevettek, ha megláttak meg beszólogattak, hogy jaj, de szíp gyerek vagy te hállod! Meg a csajoknál is, ha bepróbálkoztam folyton koptatás volt, esetleg még be is szóltak, hogy ronda vagy hagyjál békén! Aztán jött egy tök jó csaj, akire folyton beszólogatnak a fiúk, meg fütyülgetnek is utána és õ meg nem tart rondának, sõt smárolt is velem, meg ölelkeztünk, tapiztam is rendesen és nem zavarta.

Legjobb válasz: lehet csak nem felszínes

lehet csak nem felszínes
Egyébként én már ezt észrevettem, hogy nagyon sok esetben a szép nõknek "csúnya" pasijaik vannak, míg a "csúnyácska" nõknek pedig helyes férfi.
Engem is lerondáztak a fiúöltözõbe mert épp az egyik haverommal beszéltem hogy van barátnõm és az osztálytársaim is tudják hogy kiaz. És megszólalt a nagy "Fõkan" hogy ugyan olyan csúnya mint én. Amikor meg kimentem az öltözõbõl azok meg bent voltak megszólalt a "Fõkan" hogy amúgy hogylehet ennek ilyen jó csaja. Szóval ne foglalkozz vele ha férfiak lerondáznak mert nem nekik akarsz tetszeni mindig erre golndolj :D amúgy 14/F
Nem csak a külsõdet látja. Én is ismerek olyan férfit aki valóban ronda, viszont mégis a legszebb lányokat fogja ki. Normálisaknak nem igazán számít a külsõ ha megismernek.
ismertem egy nagyon csunya sracot, akinek a komoly baratnoje ugy nezett ki, mint Angelina Jolie. Sot arcra meg nala is szebb volt. Es a csaj fulig szerelmes volt a csunya sracba. Van ilyen, kinek a pap, kinek a paplan.

Most lehet, hogy bunkónak és érzéketlennek tartotok, de soha nem tudtam elképzelni, hogy lehet ez?

Ha valakinek megvan és tampont használ és ne adj isten meger?szakolja valami állat, akkor mi történik? :/

Legjobb válasz: Attól függ, hogy loúról, vagy más állatról van-e szó.

Attól függ, hogy loúról, vagy más állatról van-e szó.
Tényleg elég fura vagy, hogy ilyen oldalról közelíted meg, de vonatkoztassunk el ettõl. Arra vagy kíváncsi, hogy a tamponnal mi lesz? Semmi. A tamponok leírásában is benne van, hogy nem tud "eltûnni", vagy ilyesmi. A hímvesszõ rövidebb annál, minthogy feltolja a tampont lehetetlen helyre. Ha megtelt vérrel, magától kicsúszik.
A kérdező hozzászólása: Köszi #2, erre voltam kíváncsi. igazából nem errõl az oldalról akartam megközelíteni, csak olvastam valahol egy történetet, és errõl jutott eszembe. köszi a választ.

Szerintetek ha egy csúnyának tartott fiú már egy szép lánynak is tetszett legalább, akkor az lehet, hogy mégsem olyan csúnya fiú?

Legjobb válasz: Hát ez eddig oké. De nekem hatalmas, fura formájú orrom van és épp emiatt csúfolt az egyik lány is legutóbb. Nem hiszem, hogy lehet nekem olyan barátnõm, akihez tudnék vonzódni. A nekem tetszõ vékony, alacsony lányok mind helyes, magas pasit választanak.

A kérdező hozzászólása: Annak a szép lánynak, meg akinek tetszettem, nem is biztos, hogy tényleg tetszettem. Csak azért gondoltam rá, mert az utcán elõttem sétált és hirtelen hátrafordult és rám mosolygott. Nem gúnyosan, hanem bájosan, csábítóan. Õ legalább reményt adott, hogy talán mégsem vagyok olyan ronda. Bár talán csak félreértettem és az orromat mosolyogta meg. Egyszer hallottam, hogy amikor mentem a suliba, a barátnõje látott engem és szólt, hogy "itt jön, siess". Talán rám célzott. Nem tudom. Nincs bennem semmi vonzó, egy rakás hányinger vagyok külsõre. Ritka ronda srác vagyok, nem hiszem el, hogy egy olyan szép lánynak tetszenék, mint õ.
A kérdező hozzászólása: Csak a pénzhiány akadályoz meg jelenleg. Régebben jártam kondiba, de nem sokáig tudtam fizetni, nem olcsó mulatság, ha az ember komolyan csinálja. 2kg-val voltam több a rövid idõ alattt, amíg volt lehetõségem normális helyen edzeni, tömegnõvel és rendes étkezés mellett, egy hónap alatt. Nekem már ez is nagy eredmény volt akkor, ugyanis nagyon gyors anyagcserém van és sajnos ennek köszönhetem ezt a csonti, sovány testalkatot. Apám is ilyen alkat, tõle örökölhettem. Szinte azért küzdök, hogy ne fogyjak el. Ezért is kell az edzés nekem. 165cm és 52kg ennyi vagyok most, ez még egy lánynál is kevés sokszor nem hogy egy fiúnál. Tiszta szégyen a testem. Ha magasabb lennék talán nem is zavarna annyira, hogy ilyen vékony típus vagyok, de mivel semmi férfias nincs a külsõmben, ami igazán vonzó lehetne a lányok többsége számára és még az arcomra is azt mondta egy részeg lány, hogy olyan babaarcod van, akkor tudtam, hogy õ sem néz férfinek csak egy kisfiúnak, ez olyan megalázó és lenézõ. Ha lesz végre fix álláson és pénzem tényleg ráfogok állni a rendes edzésekre. De most õszintén kb. 1000 nõbõl 1-nek bejön egy vékony, alacsony, aranyos fiú. Míg egy izmos meg 1000-bõl 999-nek. Én most ezt érzem és így látom, lehet tévedek, de azt is biztos, hogy iylen alkattal sem tolonganak értem a lányok. EGy semmi vagyok.
A kérdező hozzászólása: Hát ez eddig oké. De nekem hatalmas, fura formájú orrom van és épp emiatt csúfolt az egyik lány is legutóbb. Nem hiszem, hogy lehet nekem olyan barátnõm, akihez tudnék vonzódni. A nekem tetszõ vékony, alacsony lányok mind helyes, magas pasit választanak.
Ha cuki srác vagy akkor mi is a probléma? Elhiheted, hogy vannak szép lányok aki nem a jóképû pasikat szeretik, hanem a cukikat, de tényleg ne kényeskedj már....mert ez tényleg kislányos
A kérdező hozzászólása: ma 11:22 Ez nem férfias, hogy vonzódhatna akármelyik lány is egy ilyen b*zis testalkathoz?! Én ezt nem tudom elhinni. Ha lesz lehetõségem ki fogom gyúrni magam egy izomállattá, akkor legalább férfikén fogok kinézni és biztos tetszem majd a lányoknak is.
nem fogo. aki így fogja fel, 2 hét után abbahagyja
11:22 vagyok, ha ennyire tisztában vagy vele mit kell tenned akkor mire vársz? Ha igy gondolod, hogy egy lány se jön be egy olyan alkatú srác mint te és ebben biztos vagy, mi értelme volt feltenni a kérdést? Ne majd kezdj el edzeni, ha akkor mostantól, akár holnaptól, ne itt nyávogj, hogy nem tetszel senkinek se, igy nem is fogsz, mert alapból nem fogsz tetszeni senkinek se. És igen nekem jobban bejön egy kedves, aranyos szimpatikus cuki srác, aki nem nézi le magát. mint egy nagyképû, beképzelt izomparcsirta pasi, aki elvan magával és többet tölt a tükör elõtt mint én. 21/L
te tartod magadat csúnyának vagy mások téged? a szépség relativ, nem mindenkinek úgyan az a szép, szal a lányak te biztos nem vagy csúnya :)
Én már nem fogom neked az egodat nõvelni, és nem csak kondiban lehet edzeni, talált felmagad...kezdetnek menj el futni, legalább a vádlid férfiasodik, ahhoz még pénze se kell csak akart, meg vannak ismerõseim akik otthon edzenek nem kondiban.....találd fel magad
rinyapi*csa. és ez nem is az elsõ ilyen kérdésed. ezt az orros témát már egyszer kivestéztetted a gk közönségével. unalmas vagy.
*gyk
Ha vékony, alacsony, cuki srác vagy, akkor biztos h nem tetszel egy lánynak sem.
A kérdező hozzászólása: ma 10:52 Élõben még szerencsére nem b*ziztak le, csak az orrommal csesztettek inkább vagy csak úgy nevetgéltek a lányok és azzal poénkodtak, hogy gyere te szép fiú, persze ilyen gúnyosan, szóval ronda vagyok. Igaz azoknak a lányoknak az értelmi szintje elég alacsony szinten állt.
Olyan nincs, hogy valaki mindenki szerint csúnya, és olyan sincs, hogy valaki mindenki szerint szép. Nincs két egyforma ember a világon, és mindenki megtalálhatja azt, akinek õ a legszebb.
A kérdező hozzászólása: Nem értek egyet ebben, szerintem tudnék nektek olyan lányt mutatni, akire minden férfi azt mondaná, hogy neki ez bejön még ha csak egy dugás erejéig is. Bár fiúban már nehezebb, mert a lányok ízlését sosem értettem.
A kérdező hozzászólása: Én is csúnyának tartom magam, illetve két lány is beszólt már, hogy csúnya vagyok.
Ha csúnya vagy akkor adj magadra hogy szebb legyél. Bár nem minden a külsõség, de valamennyire fontos!! Menj el fodrászhoz csináltass valami jó frizurát, szemüveg helyett vegyél kontaktlencsét, vagy valami jol kinézõ keretet. Menj kozmetikába hogy ne legyen pattanásos az arcod. Járj konditerembe, hogy legyél izmosabb...Ilyeneken múlik a szépség egy része. A többi része már belülrõl jön: a jóságból, kedvességbõl, szeretetbõl.:) Minden ember lehet szép és ápolt, saját magán múlik csak. Nincs olyan aki eredendõen csúnya vagy eredendõen szép. Ha azok akik szépek nem törõdnének annyit magukkal, valószínûleg õket is csúnyának titulálnák...
Ha tényleg nagyon ronda vagy, akkor nemhogy egy szép lánynak, de még egy csúnyának se tetszhetsz.
Nem hiszem, hogy csúnya lennél, vagy hogy épp mindenki ezt gondolja rólad. Rám is rengetegen mondták már, hogy csúnya vagyok, igaz fõként olyanok akiket nem kedveltem és ez kölcsönös volt rájuk nézve is. De vannak olyanok is akik nem tartottak csúnyának, ha nem is a legszebb lánynak akit ismernek, de nem csúnyának. Ha szerinted is csúnya vagy, akkor kezdj magaddal valamit, új frizura, kondi, vagy esetleg fuss, csinálj valamit, hogy meglegyél magaddal elégedve. Nehezen várhatód el az emberektõl, hogy tetszél nekik, ha te se tetszel magadnak!
A kérdező hozzászólása: Én igazából ez a vékony, alacsony, cuki srác féle vagyok, akit mindenki lebuz*z csak az alkata miatt, pedig ha tudnák mennyire szeretem az aranyos lányokat. Túlságosan is a gyengéim a szép lányok, zavarban vagyok és félek a közelükben, szorongok. Túl tökéletesek õk hozzám képest, én egy senki vagyok hozzájuk képest a külsõm miatt.
kedves kérdezõ. úgy kérdezem, hogy megértsd. mi a f*szom van veled? viselkedj már úgy mint egy férfi, ne úgy mint egy kislány!. persze, hogy leb*ziznak, ha így viselkedsz. de nem is teszel ellene... ez a szomorú.
esetleg priviben egy kép, hogy tényleg csúnya vagy-e?

Mitől lehet, hogy elégé bevéreztem együttlét után? Nem sokáig tartott csak 10 percig kb.

Fogamzásgátlót szedek.És még nem kell megjönnie??Már kétszer el?fordult.És most meg elkezdtem szédülni is.

Legjobb válasz: Szerintem nincs összefüggés. Ha a tablettától véreznél, az nem együttlét után jönne elõ, hanem attól függetlenül. Ez a tünet sajnos súlyos bajt is jelezhet, el kell menned orvoshoz. A szédülés lehet a tablettától, ha csak pár napja szeded. Ha régebb óta, akkor nem, mert akkor korábban is szédültél volna. De ez majdnem mindegy, mert a szédülés önmagában is orvost igényel. Úgyhogy még ma házidoki, és amilyen gyorsan csak lehet, nõdoki is.

Szerintem nincs összefüggés. Ha a tablettától véreznél, az nem együttlét után jönne elõ, hanem attól függetlenül. Ez a tünet sajnos súlyos bajt is jelezhet, el kell menned orvoshoz. A szédülés lehet a tablettától, ha csak pár napja szeded. Ha régebb óta, akkor nem, mert akkor korábban is szédültél volna. De ez majdnem mindegy, mert a szédülés önmagában is orvost igényel. Úgyhogy még ma házidoki, és amilyen gyorsan csak lehet, nõdoki is.
magas vérnyomás...
Lehet. Nekem azért 3-4 naposak szoktak lenni. De van akinek rövidebb.

Vajon mitől lehet? December 27-én hagytam abba a fog. Gátló szedését. Azóta 2szer volt szédülésem, de ami kb:1óráig tartott. A hasam is felvan puffadva, reggel is. Néha hányingerem is van. Lehet, hogy babás vagyok?

Legjobb válasz: Miért gondolod, hogy bárki megnyugtat majd így látatlanba, hogy ne aggódj, biztosan nem? Az egyetlen, aki meg tudja neked mondani a tutit, az a nõgyógyászod... keresd fel mihamarabb.

Miért gondolod, hogy bárki megnyugtat majd így látatlanba, hogy ne aggódj, biztosan nem? Az egyetlen, aki meg tudja neked mondani a tutit, az a nõgyógyászod... keresd fel mihamarabb.
A kérdező hozzászólása: Nem megnyugtatást kértem, hanem véleményt, tanácsot, hátha már volt vkinek ilyen tünete!!Különben meg nem bánnám, ha babás lennék!
Akár lehetsz is kismama a tünetek alapján, de ezek nem csak arra utalhatnak. Szerintem csinálj egy terhességi tesztet, ha a menzeszed is elmaradt.
A kérdező hozzászólása: január 5-én volt a menszim utolsó napja, de ez még a fog.gátló hatására jött meg.Azóta semmi nem volt.1 hete teszteltem, de akkor még negatív volt és akkor nem voltak ég a fent említett tüneteim.Szerintem jövõhéten tesztelek.
nem akarlak elkeseríteni, de nálam is így kezdõdött... abbahagytam a tabit, néha szédülgettem picit. Aztán 1-2 hónap után többször és hosszabb ideig. Aztán még pár hónap és akár napokig is szédültem. Áprilisban hagytam abba a bogyót. szeptember 20-a óta folyamatosan szédülök. Gyógyszert kell rá szedjek. Megbolondult hormonháztartás a tabi hatására... Így jár a hülye ember saját kárán tanul. Sztem inkább reménykedj, hogy veled nem az lesz, mint velem... nem Te lennél az elsõ és sajnos nem is az utolsó :o( szorítok!
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszoló!Hát ez nem jó, amit írtál:( És a haspuffadás mitõl lehet?meg sokszor kell pisilnem is.Tehát akkor a baba kizárva :(
Nem mondom, hogy a baba kizárva. Mert miért ne, akár lehet is és a tünetek simán utalhatnak babára is. DE A tabi egy mesterséges állapotot tart fenn a szervezetedben, miszerint a tested úgy érzékeli, hogy terhes vagy. (ez a tabi lényege, átveri a szervezeted) Abbahagytad a tabit és elkezd regenerálódni a kis tested, ezért küldhet téves jeleket feléd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Hétfõn tesztelek, majd írok!

Az mitől lehet hogy 3. -án megjött de csak 2 napig tartott? Azóta csak "barnázok"!

Legjobb válasz: Esetleg egy terhesség, az is lehet, hogy kivételesen egy gyenge vérzést éltél meg... Vegyél egy tesztet, esetleg menj el dokihoz...

Esetleg egy terhesség, az is lehet, hogy kivételesen egy gyenge vérzést éltél meg... Vegyél egy tesztet, esetleg menj el dokihoz...
Szia! Milyen volt a vérzés? Rendesen megjött? Mennyiség és állag is normális volt? Hát nem tudom. Várj egy hetet és tesztelj újra! Bármi lehet. Van aki vérzik rendesen az elsõ pár hónapban vagy csak barnázik. De ne éld bele magad, inkább fogd fel úgy hogy menzi volt és készülj a következõ pé-dre! Sok sikert!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!