Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy nemjön meg mert (2 db)

Lehet hogy azért nemjön meg mert vékony volt a méhnyálkahártyám vagy azért mert baba lenne?

clostit szedtem ami kicsit vékonyitott a méhnyálkahártyán a h?m fent van 37,1 . van fehét folyás . és a mellem is fáj. de az szokott is menzi el?tt. néha menzis érzésem van. de nemmindig. és volt pém. azért gondolok babára. de ha a méhnyálkahártya vékony akkor attol is késhet nem?

Legjobb válasz: a closti miatt meg kellett volna jönnie, mert pontos ciklust csinál, attól függetlenül milyen a nyálkahártya. (legtöbbször mûködik a gyógyszer) szerintem tesztlj :-) Remélem örülsz majd az eredménynek, úgy értelmezem van baba.

a closti miatt meg kellett volna jönnie, mert pontos ciklust csinál, attól függetlenül milyen a nyálkahártya. (legtöbbször mûködik a gyógyszer) szerintem tesztlj :-) Remélem örülsz majd az eredménynek, úgy értelmezem van baba.

A counter strike 1.6 om nemjo mert csillogos textura és bal kézböl nem lehet átrakni jobbra és én már oldottam meg ugy hogy átraktam software röl OpenGl re de most nem engedi hogy javitsam meg? (több lent)

nem engedi mert kiirja hogy valami video falure és muszály software ben mennie a gépem: 128mb os video kártya és 2giga ram 64bit hogy javitsam meg?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!