Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy nem is lesz peteérésem (4 db)

Lehet hogy már nem is lesz peteérésem ebben a ciklusban? Ma vagyok a 17. napomon és a 10. naptól ellenőrzöm (Babymark) ovu teszttel, h mikor van peteérésem, de ddig semmi.

Egy kicsit ideges vagyok emiatt,ui.még nem mutatott pozitívat az ovu.teszt. Létezik,hogy valakinek 28 napos ciklus esetén mondjuk a 20. vagy 22. napon van a peteérése?Járt már valaki így?Légyszi írjatok! Nagyon aggódom!

Legjobb válasz: Nem volt "majdnem pozitívod" sem? A hõdet méred? Az mit mutat?

Nem volt "majdnem pozitívod" sem? A hõdet méred? Az mit mutat?
A kérdező hozzászólása: Eddig egyértelmû negatív volt csak. Hõmet nem szoktam mérni.
Szia! nekem a 27-28. napon volt pé-em a teszt szerint. (Már majdnem nem is teszteltem ) Igaz a ciklusaim is elég össze-visszák ( 28-32 naposak voltak elõtti hónapokban. Szóval szerintem tesztelj tovább...
28 napos ciklusnál nem valószínú a 20-22 napos pé, mert nagyon nagyon rövid lenne a luteális fázis(pé utáni idõ)...így ebben a hóban vagy nem lesz pé-ed, vagy ha igen, akkor annyival el is fog tolódni a ciklusod(nem 28 nap lesz, hanem pé+12-14 nap, attól függ mennyi szokott lenni.)Így ha pl a 22 napon lesz pé-ed, akkor 22+12/14napaz kb 34-36 napos ciklus.Remélem tudtam segíteni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!:-)
Nekem a Clostytól a 11. napom volt peteérésem
Én is Clostit szedtem és a 13. napon volt ovulációm. De ma sajnos megjött.
Lehet. Nekem olyan mellfáját, alhasi görcsöket csinált a closty! Eredménytelenül. Mindent összekavart, de ez a doki hibája, mert 1szerkésett 2 hetet, norcoluttal jött csak meg, semmi kivizsgálás, egybõl clostyt írt föl. Pedig csak a sok idegeskedés volt az oka, hogy késett. Csak azért írom ezt le, hátha vki lesz még így, kivizsgálás nélkül semmit ne vegyetek be!! Fél év telt el azóta, talán most minden úgy van a ciklusommal mint régen, és már örülnék, ha csak 9 hónap múlva jönne meg.
A kérdező hozzászólása: Hát rám nem mondható, hogy nem vizsgáltak ki. Pco-s vagyok. Volt hormonvizsgálatom, HSG-m, lapar mûtétem, inzulinrezisztencia vizsgálat, férjemnek sperma vizsgálat... Köszönöm a válaszokat.


Peteéréskor, ha védekezik az ember gumival, ugye nem lehet gond? Egyáltalán peteéréskor is 100% hogy terhes lesz a lány?

Legjobb válasz: Nem lehet gond, ha megfelelõen használjátok és soha sem 100% hogy terhes lesz a lány

Nem lehet gond, ha megfelelõen használjátok és soha sem 100% hogy terhes lesz a lány
Ha peteéréskor is gomit használtok, akkor nem lesz gond. Csak azért figyeljetek oda, hogy nehogy kiszakadjon, lecsússzon stb. És ebben az idõben sem 100%, hogy terhes lesz a lány.
Peteéréskor sem 100%, ez sok mindentõl függ.
Terhesség BÁRMIKOR bekövetkezhet.Ha a gumi nem szakad ki , vagy folyik a hüvelybe az ondó ejakuláció után akkor semmi gond nem lehet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!