Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy munkahelyi stressz (3 db)

Lehet hogy a munkahelyi stressz miatt nem jön őssze a baba? Mit tegyünk?

Legjobb válasz: Szedjél mindenképpen Hova nyugtató,ezt még terhesen is lehet.Hátha segít ellazulni és így könnyebben jön majd a baba!

Szedjél mindenképpen Hova nyugtató, ezt még terhesen is lehet.Hátha segít ellazulni és így könnyebben jön majd a baba!
és ha te nem dolgoznál csak a párod? mert ha össze jön ugy is abba kell hagynod
A kérdező hozzászólása: jo de addig kopjon fel az állunk.?te nem dolgozol?

Hogy lehet elviselni, könnyebben elviselni a munkahelyi stresszt, megaláztatást, semmibe vételt?

Könny? mondani, hogy váltson az ember munkahelyet... Csak az a baj, ha ez sikerül is, mindenütt emberek dolgoznak, és ha alkalmazott az ember, szinte már mindenhol a sok mocskot kapja. Tönkreteszi a fennmaradó életemet, megkeserít, lehangolttá tesz, semmihez nincs kedvem, így azért dolgozom, hogy fennmaradjak, az élet pedig már valami álomszer? fogalom.

Legjobb válasz: Sok ember mondja, "egyik füleden be, másikon ki", de ez lehetetlen.

A kérdező hozzászólása: Sok ember mondja, "egyik füleden be, másikon ki", de ez lehetetlen.
hat sajnos nincs mit tenni ellene. engemet is kirugtak mert nem akartam nyalni a segguket. vagy meg szoksz vagy meg szoksz ennyit tehetsz
Szia! Sajnos manapság a munkavállalók ki vannak szolgáltatva a fõnökeiknek.Ha az ember rendesen elvégzi a munkáját és mégis megalázzák, az a fõnök faragatlanságát, modortalanságát, esetleg valamiért az irigységét, kisebbrendûségét stb igazolja. Az emberek vágynak az elismerésre, a megbecsülésre, csak a hagyományos munkahelyeken ezt nem igen kapják meg. Járj olyan helyre, közösségbe, ahol ezt megkapod, feltöltõdsz, olyan emberekkel dolgozhatsz akik szimpatikusok, akikkel Te szeretnél, akik nem néznek le, értékelik a munkádat, segítenek stb. Én is ilyen csapatban vagyok, dolgozom egyenlõre még a munkám mellett. Idõvel, ha már többet keresel, mint az utált munkahelyeden, akkor ott is hagyhatod és onnantól szabadabb, jobb lehet az életed minden ilyen feszültség nélkül. Csak gondolj bele, van-e olyan lehetõséged, hogy pl 5 év múlva jobb lesz az életed, a helyzeted? Ha nem a válasz és esetleg érdekel , hogy mivel foglalkozom, akkor keress meg.

Hogyan lehet eltűrni és levezetni a munkahelyi stressz okozta feszültséget?

Üdv! Munkahelyemen, sem a kis főnökkel (aki egy s* nyaló), sem pedig a nagy főnökkel aki egy kapitalista pö* nem jövök ki. A mindennapok ezért feszültségeben telnek, ami kihatással van rám, nem tudom kiadni magamból, csak úgy ha jól odaszólnék vagy leütném mind a kettőt mint a taxi órát, pedig a munkámmal baj nincs kollégák is megerősítik. Jelenleg nem tudok váltani munkát egyéb dolgok miatt, ezért eléggé nyomasztó. Hogy tudnám ezt megoldani? Hogy ne vigyem haza a feszkót. Dühös vagyok és ki nem állhatom őket, de függök tőlük. Üdv

Legjobb válasz: Miért nem tudsz váltani? Nem akarlak elkeseríteni, de ilyen helyzetben nekem csak ez segített.

Miért nem tudsz váltani? Nem akarlak elkeseríteni, de ilyen helyzetben nekem csak ez segített.
"[email protected]" tabletta reggel és este Fallabda vagy valami fizikai mozgás ami kifáraszt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!