Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy menzi (86 db)

34 napra jött meg a menzim 2 napra, és a hőm nem mennt vissza! Lehet hogy menzi ellenére babás vagyok?

Legjobb válasz: Nagyon sok ilyen kérdés volt már. De nem baj, azért vagyunk itt :) Szóval, elvileg lehetsz ha nem normális menzi volt, de nem normális semmilyen vérzés, barnázás a terhesség alatt. Csinálj egy tesztet és egybõl kiderül hogy mi is van. Ha pozitív menj dokihoz. Ha negatív akkor csak a hormonok, az idõjárás zavart be. Többször olvastam itt az elmúlt pár napban hogy 5-9napos késéssel megjött a lányoknak. Sok sikert a babához akár most akár ebben a ciklusban! :)

Nagyon sok ilyen kérdés volt már. De nem baj, azért vagyunk itt :) Szóval, elvileg lehetsz ha nem normális menzi volt, de nem normális semmilyen vérzés, barnázás a terhesség alatt. Csinálj egy tesztet és egybõl kiderül hogy mi is van. Ha pozitív menj dokihoz. Ha negatív akkor csak a hormonok, az idõjárás zavart be. Többször olvastam itt az elmúlt pár napban hogy 5-9napos késéssel megjött a lányoknak. Sok sikert a babához akár most akár ebben a ciklusban! :)
Szia, Velem is ez volt.Most vagyok 26 hetes.Nekem 3 napig volt meg 7 nap helyett és nem volt annyira intenzív. Szorítok!!!

Mitől lehet, hogy nem akar megjönni rendesen, csak iszonyú görcseim vannak és barnás-bordó vérzés szerű valami van rendes menzi helyett és nem érzem magam túl jól (hányinger, émelygés)?

Tegnapra nem vártam.Este csináltam tesztet, ami negatív lett.

Legjobb válasz: ez még lehet menzi is. milyen állagú a vérzés? nem zacc szerû? esteleg terhességi tünetek? nem akarlak megijeszteni. én egyszer voltam méhen kívüli terhes. idõben jött meg, legalábbis azt hittem ez menzi. aztán mikor már 2 hete nem akart elmúlni a vérzés, elmentem dokihoz. nagyon erõs görcsöket okoz, fáradtságot, szédülést, általános terhességi tüneteket. ha biztos akarsz lenni abban, h minden rendben van-e menj dokihoz. remélem csak felfázás miatt görcsölsz, nem más betegség v méhenkívüli miatt.

ez még lehet menzi is. milyen állagú a vérzés? nem zacc szerû? esteleg terhességi tünetek? nem akarlak megijeszteni. én egyszer voltam méhen kívüli terhes. idõben jött meg, legalábbis azt hittem ez menzi. aztán mikor már 2 hete nem akart elmúlni a vérzés, elmentem dokihoz. nagyon erõs görcsöket okoz, fáradtságot, szédülést, általános terhességi tüneteket. ha biztos akarsz lenni abban, h minden rendben van-e menj dokihoz. remélem csak felfázás miatt görcsölsz, nem más betegség v méhenkívüli miatt.

8 nappal ovuláció után erős görcseim vannak, mint menzikor. Soha nem szokott lenni, még menzikor sem. Lehet, hogy végre összejött a baba?

Legjobb válasz: Elnézést elírtam... Soha nem szokott lenni görcs még közvetlenül menzi elõtt sem.. Elõre köszönöm a válaszokat.. K

A kérdező hozzászólása: Elnézést elírtam... Soha nem szokott lenni görcs még közvetlenül menzi elõtt sem.. Elõre köszönöm a válaszokat.. K
A kérdező hozzászólása: Igazad lehet.. Mindenesetre már elmúlt. Reggel tartott kb 15 percig és délelõtt szintén kb negyed óráig. Remélem nincs gond. :-(
hello azóta mi történt veled?
Az erõs görcs nem jó jel, legalábbis babára nézve. Megjön érzés és hasszurka lehet, de görcs nem. Mindenesetre szorítok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
én látom a 2. is

Január 23-án megvolt a menzim és múlt hét hétfötöl pecsételek. Lehet hogy babás vagyok és mégis mégjött a menzim?

Nagyon megilyedtem hogy mi lehet ez, ugyan peteéréskor mindig szoktam pecsételni, de ez már egy hete tart. Nagyon minimális a bugyimon nem is látszik,csak ha pisilni megyek a papir lesz egy picit véres. Ma reggel voltam dokinál, megvizsgált, az ultrahangon nem látott semmit, csak annyit mondott hogy leveszik a vért, mert nagyon meg van vastagodva a méhnyálkahártyám, ami terhességre utal. Múlt héttöl mérem a hömet, állandóan 37 körül van, nagyon fáradékony is vagyok, azt hittem náthás lehetek, attól van, de lehet hogy a babától? Az elözö ciklusom alatt a peteérés alatt voltunk együtt a párommal, de akkor nem értem hogy miért jött meg a menzim. ha ma voltam dokinál még nem kellett volna látnia a terhességet, ha még az elözö ciklusban estem teherbe? Holnap délre kapom meg az eredményeket. Szerintetek reménykedhetek?

Legjobb válasz: A doki is ezt kérdezte :-) Talán csak annyiban különbözött hogy egyáltalán nem voltak görcseim, csak úgy megjött és ha jól emlékszem egy nappal rövidebb is volt mint szokott.

A kérdező hozzászólása: A doki is ezt kérdezte :-) Talán csak annyiban különbözött hogy egyáltalán nem voltak görcseim, csak úgy megjött és ha jól emlékszem egy nappal rövidebb is volt mint szokott.
Szia! MIlyen volt a mensid?
Hát esélyes lehetsz szerintem! Sokan írták már, hogy baba mellett megvolt az elsõ mensiük! :) Úgyhogy szorítok nagyon. Lehet, hogy késõbb volt peteérésed... :) Mensi alatt éreztél mensis érzéseket? Egyáltalán nem görcsöltél? Szerintem reménykedhetsz! :) Majd írj mindenképpen, hogy mi lett veled!
A kérdező hozzászólása: Egyáltalán nem volt a menzim alatt menis érzésem, és még annyi hogy a doki Duphaston-t írt fel, napi 3x1. Juj bele sem merek gondolni, hogy babó lenne, én lennék a legboldogabb a világon :-)

3. án kellene megjönnie! Ma nagyon görcsölök de menzi sehol! Lehet hogy baba van csak van valami baj?

Legjobb válasz: szerintem, nincs baj! nyugi! Várd meg a 3-át, és minden kiderül! Többen írták már, hogy totál UGYANAZT a menzis érzést produkálták, mint a menzi elõtt, futkároztak a wc-re is percenként... Ha ilyen valódi menziset érzel, azt nevezed görcsnek, akkor az még nem jelenti, hogy baj van!!!

szerintem, nincs baj! nyugi! Várd meg a 3-át, és minden kiderül! Többen írták már, hogy totál UGYANAZT a menzis érzést produkálták, mint a menzi elõtt, futkároztak a wc-re is percenként... Ha ilyen valódi menziset érzel, azt nevezed görcsnek, akkor az még nem jelenti, hogy baj van!!!
egyéb más tünetek? Vagy csak a görcs? Mert sokminden lehet. Ha nem jön meg a menszid, érdemes egy tesztet csinálni!
Ha görcsölsz, szerinem ez most nem baba. Kicsi barnázás, mindjárt megjön érzés beleférne, de a görcsölés általában menzit jelez. Persze mindenki más!! Remélem nem jön meg, de ha mégis, akkor se keseredj el!! Én 4-re nem várom, remélem mindkettõnknek elmarad a menzi és jön végre a baba!!
A kérdező hozzászólása: csak görcs van, de még barnázás se
A kérdező hozzászólása: lányok nincs baj ugye?
A kérdező hozzászólása: Sajnos negatív lett. :(
A kérdező hozzászólása: Ja és ma elkezdett görcsölgetni a hasam.
Lehetsz, persze.Peteérés BÁRMIKOR lehet spontán is.Csinálj tesztet, elvileg már ki kéne mutatnia!
Csináltál terhességi tesztet? :-) Ha negatív, akkor akár korai spontán vetélésed is lehetett. Vagy volt tüszõérésed, de nem volt tüszõrepedés, ez a szokásosnál hosszabb ciklussal és utána darabos, erõs vérzéssel jár.
A kérdező hozzászólása: Még nem csináltam tesztet, de majd holnap fogok.

Junusban nemjott meg a menzeszem, Juliusban muthet csutortokig szedtem a Dubhaszton tablettat, de eg mindig nemjott meg tole a menzim! Lehet hogy tabbi szedes elott teherbe estem es azer nemjon meg? A Dubhaszton okozhat veteleset?

Legjobb válasz: Én menzim is rendszertelen,babucit szeretnénk a férjemmel. Elmentem orvoshoz kaptam szurit 5napjára megjott és ezután duphastont kell szednem 11.naptól a 25.ig.Azt mondta az orvos ha nem jon meg tuti baba van. 20naptól fájt a cicim,39.napon elhatároztam kovetkezo reggel tesztet csinálok,az sors kegyetlen fintora reggelre megjott.Ha babás lennél szerintem az orvos látta volna!

Én menzim is rendszertelen, babucit szeretnénk a férjemmel. Elmentem orvoshoz kaptam szurit 5napjára megjott és ezután duphastont kell szednem 11.naptól a 25.ig.Azt mondta az orvos ha nem jon meg tuti baba van. 20naptól fájt a cicim, 39.napon elhatároztam kovetkezo reggel tesztet csinálok, az sors kegyetlen fintora reggelre megjott.Ha babás lennél szerintem az orvos látta volna!
felkellene hivni ma dokit. nemhiszem hogy terhesség van a dologban
A dubhaszton nem okoz vetélést azt azért szokta felírni a doki hogy a baba jobban beágyazódjon és a méhed erõsödjön. Mikor megtudtam hogy terhes vagyok az orvos ezt írta fel.

Szülés után hat hónappal szoptatás alatt megjött a menzim, ennek több mint egy hónapja és azóta semmi. Lehet, hogy egyszer jön aztán sokáig megint semmi?

Lehetek újból terhes? Érdemes tesztet csinálnom?

Legjobb válasz: éedemes tesztelni, mert a szoptatás nem zárja ki teljesen a peteérés lehetõséget, de az is lehet, hogy csak nem rendszerezõdött még a mensid. Megnyugtatásképpen tesztelj. Ismerõsömnek a babája csak másfél hónapos volt, mikor újra terhes lett..a baba egészséges, megtartotta, tehát ezen nem hinném hogy múlik, de ha nem szeretnél most rögtön szülni, jobb elõbb kideríteni. Remélem úgy lesz ahogy szeretnéd.

éedemes tesztelni, mert a szoptatás nem zárja ki teljesen a peteérés lehetõséget, de az is lehet, hogy csak nem rendszerezõdött még a mensid. Megnyugtatásképpen tesztelj. Ismerõsömnek a babája csak másfél hónapos volt, mikor újra terhes lett..a baba egészséges, megtartotta, tehát ezen nem hinném hogy múlik, de ha nem szeretnél most rögtön szülni, jobb elõbb kideríteni. Remélem úgy lesz ahogy szeretnéd.
Szia, nekem szülés után megjött a 10. héten és azóta semmi. Pedig lányom csaK ANYATEJES ÉS NEM VAGYOK TERHES. 5 hónapja szültem

Arra lettünk figyelmesek, hogy menzi előtt 1-2nappal együttlétkor hófehér sürű váladék kerül elő a hüvelyemből. Mi lehet a bajom?

Most már rendesen elkeztem aggódni a baba se alakul meg ez is ...selejtes vagyok...:(

Legjobb válasz: Mikor voltál dokinál? Lehet, hogy természetes a folyásod, és lehet sajnos, hogy egy kis fertõzés. Szaga is van?

Mikor voltál dokinál? Lehet, hogy természetes a folyásod, és lehet sajnos, hogy egy kis fertõzés. Szaga is van?
használj canesten kombit.nem árt
A kérdező hozzászólása: Nincs neki semmilyen rossz szaga, ill. teljesen szagtalan vmi...

Ha még nem állt be a menzi, és 23-án jött meg utoljára, akkor lehet, hogy terhes vagyok? A barátom csak ujjazott, de lehet hogy hozzáért a nemi szervéhez, és most nemtudom, hogy mi van :S 15/L

Legjobb válasz: nem valószínû,hogy terhes vagy,de ha biztosra akarsz menni vegyetek egy terhességi tesztet és reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg. + nõdoki tud felírni fogamzásgátlót és akkor nem kell izgulni többet

nem valószínû, hogy terhes vagy, de ha biztosra akarsz menni vegyetek egy terhességi tesztet és reggeli elsõ vizeletbõl csináld meg. + nõdoki tud felírni fogamzásgátlót és akkor nem kell izgulni többet
Szerintem nem lehetsz terhes. De erre figyeljetek oda. Mensi utáni napokban nem valószínû, hogy volt Pé-d!
A kérdező hozzászólása: elfelejtettem írni, hogy múlt hónapban jött meg 23-án és azóta semmi :\

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!