Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy lettem tele pattanással (2 db)

Lehet hogy azért lettem tele pattanással a hátamon és a felkaromon, meg egy két patti az arcomon mert összejött a baba?

Eddig nem volt semmi problémám a pattanásokkal most meg egyik napról a másikra tele vagyok velük. A peteérésen túl vagyok, tehát már megfoganhatott elvileg a pici.

Legjobb válasz: Mikor kell megjönnie a mensidnek? Teszteljj és meglátod, hogy babás vagy-e vagy sem.

Mikor kell megjönnie a mensidnek? Teszteljj és meglátod, hogy babás vagy-e vagy sem.

Mi lehet az oka, hogy hirtelen tele lettem pattanással?

Eddig egész szép volt a bőröm, csak néha jelent meg itt-ott egy kisebb pattanás, de most szinte egyik napról a másikra tele lettem velük, és folyamatosan jönnek elő újak... :( Pedig nem táplálkozom másképp, nem használok új kozmetikumokat, nem is mostanában fog megjönni, egyszerűen nem értem. Most Akneroxidot használok (már előtte is ezt használtam), de mióta ez elkezdődött, semmit sem ér. Szerintetek mi lehet az oka? Veletek volt már ilyen? (21L)

Legjobb válasz: Velem is ez lett most. Arra gondoltam, hogy a melegtõl megizzadtam és több piszok gyûlt össze a pórusaimban, amik pattanások lettek ugye. De lehet ez táplálkozástól is. 15/l

Velem is ez lett most. Arra gondoltam, hogy a melegtõl megizzadtam és több piszok gyûlt össze a pórusaimban, amik pattanások lettek ugye. De lehet ez táplálkozástól is. 15/l


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!