Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy lettem tele (3 db)

Mi lehet az oka, hogy hirtelen tele lettem pattanással?

Eddig egész szép volt a bőröm, csak néha jelent meg itt-ott egy kisebb pattanás, de most szinte egyik napról a másikra tele lettem velük, és folyamatosan jönnek elő újak... :( Pedig nem táplálkozom másképp, nem használok új kozmetikumokat, nem is mostanában fog megjönni, egyszerűen nem értem. Most Akneroxidot használok (már előtte is ezt használtam), de mióta ez elkezdődött, semmit sem ér. Szerintetek mi lehet az oka? Veletek volt már ilyen? (21L)

Legjobb válasz: Velem is ez lett most. Arra gondoltam, hogy a melegtõl megizzadtam és több piszok gyûlt össze a pórusaimban, amik pattanások lettek ugye. De lehet ez táplálkozástól is. 15/l

Velem is ez lett most. Arra gondoltam, hogy a melegtõl megizzadtam és több piszok gyûlt össze a pórusaimban, amik pattanások lettek ugye. De lehet ez táplálkozástól is. 15/l

Lehet hogy azért lettem tele pattanással a hátamon és a felkaromon, meg egy két patti az arcomon mert összejött a baba?

Eddig nem volt semmi problémám a pattanásokkal most meg egyik napról a másikra tele vagyok velük. A peteérésen túl vagyok, tehát már megfoganhatott elvileg a pici.

Legjobb válasz: Mikor kell megjönnie a mensidnek? Teszteljj és meglátod, hogy babás vagy-e vagy sem.

Mikor kell megjönnie a mensidnek? Teszteljj és meglátod, hogy babás vagy-e vagy sem.

Abbahagytam a gyógyszer szedését de még nem telt el csak egy hónap amikor szeretkeztünk és azóta kiderült hogy terhes vagyok. Lehet-e gond a gyerekkel hogy ilyen hamar lettem terhes?

Legjobb válasz: Jelezd a nõgyógyászodnak. Sok ilyenrõl hallottam már, és nem okoztak gondot, a 3 hónapos csak amolyan biztonsági okból szokták emlegetni. Feleslegesen ne parázz elõre, majd az orvos mond rá valamit. Az aggodalmaskodás többet árt a babának!

Jelezd a nõgyógyászodnak. Sok ilyenrõl hallottam már, és nem okoztak gondot, a 3 hónapos csak amolyan biztonsági okból szokták emlegetni. Feleslegesen ne parázz elõre, majd az orvos mond rá valamit. Az aggodalmaskodás többet árt a babának!
Ezek a gyógyszerek már sokkal kifinomultabbak mint régen nem hiszem, hogy problémát okozhat. Én is így jártam az ikrek már 12 évesek.
Attól is függ, hogy milyen készítményt szedtél. De szerintem nem lehet baja a babának. Vagy ha igen, akkor az orvos úgyis a megszakítást fogja javasolni. Menj minnél hamarabb orvoshoz, és mond el az aggodalmadat. Ebben a kérdésben õ tud érdemleges választ adni neked.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!