Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy leszek söt (10 db)

Lehet hogy császáros leszek söt bisztos de én nagyon félek söt retegek északánkét nem birok aludni rémálmaim vannak hogy nyugodjak meg?

Legjobb válasz: hát nyugodj meg, mert nem fogsz semmit érezni. nem is láthatod. hamar kész és összevarrnak.. te már csak a varrást és a babát fogod látni. Ez lebegjen a szemed elõtt. Hátha mégi tudsz majd simán szülni, bármikor változhat a helyzet, de ha nem akkor sem kell aggódni, az orvosok fel vannak készülvs.

hát nyugodj meg, mert nem fogsz semmit érezni. nem is láthatod. hamar kész és összevarrnak.. te már csak a varrást és a babát fogod látni. Ez lebegjen a szemed elõtt. Hátha mégi tudsz majd simán szülni, bármikor változhat a helyzet, de ha nem akkor sem kell aggódni, az orvosok fel vannak készülvs.
Kérdés: Miért biztos, hogy császáros leszel? Te magad is indokoltnak érzed, vagy csak a doki így gondolja és nem is igazán magyarázta el esetleg, hogy mi miért történik? A félelem legfõbb oka a tudatlanság mindig. Elõször is tudj meg minden részletet, miért van szükség a császárra, ha nem az lenne, akkor milyen veszélyekkel kellene számolnod, stb. Valószínûleg, ha mindezt értelmesen elmondják és te józan ésszel végiggondolod, máris csökken a szorongásod. Ha elkerülhetetlen a császár, gondolj arra, hogy ez a babád és a te érdekedben történik, biztos nem lesz kellemes, na de a sima szülés se feltétlenül az! Keress olyan kórházat, ahol biztonságban érzed magad és ahol a császár után gyorsan megkaphatod a babádat és keress olyan orvost, akiben megbízol. A császármetszés ma már rutin mûtét, legrosszabb esetben is csak lesz néhány kellemetlen napod, amikor fájni fog a vágás helye - ezzel jár, ezt el kell fogadni. De ennél rosszabb nemigen történik. Ne aggódj és sok boldogságot a picihez!
Hidd el nem kell félni semmitõl.Én is császáros voltam, bár normális szüléssel indult és sok-sok óra és vajúdás után sem sikerült megszülnöm téraránytalanság miatt.Mikor bevittek a mûtöbe és beadták az érzéstelenítõt nagyon megkönnyebbültem, mert tudtam, hogy már nincs veszélyben a babám!!!És ez a legfontosabb a kicsike.Hidd el a császár az õ és a te biztonságotokat és egészségeteket szolgálja.Pár napig rossz lesz és fájni fog, de hidd el, mikor meglátod a babát már az sem fog érdekelni, hogy mennyire fáj!!Ne félj, inkább figyelj a babád növekedésére és a tested változásaira, nagyon érdekes, én imádtam terhes lenni!Sok- sok boldogságot és egészséges babát kívánok!:)

Hogy lehet, hogy egy baba nem hízik egy grammot sem napok óta, mégsem ordít folyamatosan az éhségtől? (3 hós baba. ) Sőt, a szokottnál élénkebb, beszédesebb. Kakil, pisil rendesen. Félek, valami baja lesz!

Legjobb válasz: Szerintem nincs semmi baja, ha látszólag jól van! A kicsikéket is nagyon- nagyon megviseli a front, ettõl simán lehet, hogy nem hízik, mert mindent felhasznál. Az én kislányomnak volt olyan, hogy egy hét alatt semmit nem hízott, majd egy éjszaka alatt 80grammot!! Nem akartam elhinni, de igaz volt és a a 80 gramm meg is maradt, nem csak kaki volt. Ha õ látszólag jól van, eszik, alszik, pisil, kakil, akkor majd hízik is szépen.

Szerintem nincs semmi baja, ha látszólag jól van! A kicsikéket is nagyon- nagyon megviseli a front, ettõl simán lehet, hogy nem hízik, mert mindent felhasznál. Az én kislányomnak volt olyan, hogy egy hét alatt semmit nem hízott, majd egy éjszaka alatt 80grammot!! Nem akartam elhinni, de igaz volt és a a 80 gramm meg is maradt, nem csak kaki volt. Ha õ látszólag jól van, eszik, alszik, pisil, kakil, akkor majd hízik is szépen.
Az én lányom egyszer 2 hónap alatt hízott 20 grammot....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az ötleteket és a bíztatást. Azóta sem hízott sajnos a bébim, úgyhogy vettem egy rakat görögszénamagot, (attól elég gyorsan folyik a tejcsim), és megpróbálom sûríteni a szopikat, hátha visszatérnek a dolgok a rendes kerékvágásba.
2. válaszoló vagyok. Sajnálom, hogy még mindig vannak gondok :( Nálunk is volt ilyen néhanapján. n azt csináltam, hogy ha ilyen nagyon fáradt és éhes volt, akkor kis pálinkáspohárból vagy kanálból adtam neki egész picike anyatejet (5 ml körül), amit akkor fejtem ki, tehát a hígabb, cukrosabb tejból, ettõl picit "észhez ért", gondolom kicsit emelkedett a vércukra és utána tettem mellre, mindig gyönyörûen szopizott utána :) A cumisüveg nagyon lutri :S
Cumisüveget el!!! Komolyan mondom! Van olyan baba, akit 1-2 alkalom is megzavarhat. Én biztosan nem kockéztatnék a helyedben... (Az én lányom is érzékeny volt rá anno, úgyhogy én is gyorsan elhagytam.) Én továbbra is azokat az okokat tudom mondani, amiket feljebb. De ha tényleg csak 1-2 alkalomról van szó és nem komolyodik a helyzet, akkor viszont nem érdemes rajta túl sokat aggódnod. Mire rájönnél, mi volt a baj (ha egyáltalán rájössz), már el is múlik. Tudom, ez nem vigasztal, de idõvel majd megtanulod, hogy lazábban vegyed a dolgokat. Ha már tapasztaltabb leszel, tudni, érezni fogod, mikor kell tényleg jobban odafigyelni. Addig pedig türelem. :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap megint teljesen kiborított a picim. Szopizás közepén elkezdett sírni, és elutasította a cicimet. Ilyen már régebben is történt, gondoltam semmi baj, majd egy-két óra múlva újra kéri. Csakhogy következett az esti szopi, ami után aludni szotunk, és sajnos ekkor sem kérte a cicimet, csak keservesen sírt, amikor meglátta. Kézben is alig tudott megnyugodni. 1 órányi hasztalan próbálkozás után rászántam magam a cumisüvegre, amit olyan gyorsan megevett mint még soha, és utána azonnal bealudt 8 órát. Hajnalban újra elfogadta a cicit. Remélem csak a fáradtságtól történt, mert tegnap elég keveset aludt, talán nem bírt már a cicimmel dolgozni. De milyen más okai lehettek, nincs valami ötletetek? Szopisztrájkhoz azért elég rövid ideig tartott...
És ezért sem kell naponta méregetni! Csak a frászt hozza rád, látod... Millió oka lehet, amiért nem hízik (front, fogzás, fejlõdésbeli ugrás, hossznövekedés! stb.), de ezek egyike sem káros vagy baljós, egyszerûen csak természetes! Nyugodj meg, minden rendben van! Bízz a babád jelzéseiben. Ha kell neki valami, tudni fogod! ;)
Nálunk is csomószor volt ilyen. Pl fogzás (4 hónaposan már volt 2), front vagy bármi más miatt. Nem kell ezzel foglalkozni, nem újszülött babáról van szó!
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a nyugtatást, remélem, így lesz!
A kérdező hozzászólása: És nem ijedtél meg? Úgy tudom, ilyenkor megállhatnak a fejlõdésben is.

Világos barna hajam van. Szeretném sötét barnára beszínezni. A dobozon az van, hogy csak barna és sötétbarna hajra lehet alkalmazni. Szóval? Ugye nem lesz vörös?

Legjobb válasz: Hát nem írod h milyent vettél,de ha ne, akarsz vörösest színût NE vegyél sötét gesztenyebarnát,mert attól vöröses lesz a hajad!Tapasztalat!!!Inkább vegyél csokibarnát v ilyesmit,továbbá ha félsz h nem olyan lesz amit te akarsz,menj el inkább fodrászhoz.Az a biztos.

Hát nem írod h milyent vettél, de ha ne, akarsz vörösest színût NE vegyél sötét gesztenyebarnát, mert attól vöröses lesz a hajad!Tapasztalat!!!Inkább vegyél csokibarnát v ilyesmit, továbbá ha félsz h nem olyan lesz amit te akarsz, menj el inkább fodrászhoz.Az a biztos.
Gesztenyebarnát NE VEGYÉL én úgy megszívtam vele legutóbb, totál vörös lett a hajam!!
Szia, valassz hamvas szint, attol nem lesz voros. A Normalis festekeken egy ugy jelzik, h a szinmelyseg utan tesznek egy 1-es szamot-L`orealnal pl. 6.1 ( a hatos a szinmelyseg az egyes pedig a hamvas arnyalatra utal) Ez pl Wellanal 6/1.

Az egyik rész, hogy le lehet-e már valahonnan meg lehet-e szerezni az Alvin és a Mókusok 3-at? A másik rész, hogy szerintetek lesz-e 4. rész. Sőt! Lesz-e több mint 4?

Ha valaki tudja és van rá elhatározása, átnyomhatja a filmet neten.

Legjobb válasz: Moovie.cc -n már fent van angolul! Am én örülnék, ha lenne majd 4!

Moovie.cc -n már fent van angolul! Am én örülnék, ha lenne majd 4!
A kérdező hozzászólása: Kösz. Én anno magyarul gondoltam, hogy fenn van-e.
Hát magyarul én is régóta keresem... Értesítelek majd, hogyha meglesz magyarul!
A kérdező hozzászólása: Köszi!
A kérdező hozzászólása: Jó hírem van. Láttam, hogy 2013 júliusában tervezik kiadni a 4. részt. Nem tudom itt mikor lesz látható, de lényeg hogy lesz. A címe pedig: Chiplash. Megint valami lefordíthatatlan angol szóvicc. A chipwrecked-et csak-csak megértem.
A Chiplash állítólag az ûrben fog játszódni! Elsõnek otthon, majd iskola, most egy lakatlan sziget (apropó találtam magyarítást az AÉAM3-hoz), legközelebb az ûr... Mi lesz még itt?
ohhó, megtaláltam magyar felírattal a filmet! Ki kér linket? Csak viccelek, persze, hogy adok! http://megamixtracker.hu/torrents.php?search=alvin&category=.. Csak hozzá kell rakni, de ha nem tudod, akkor szólj!
A kérdező hozzászólása: Elég elvontnak érzem az ûr témát. Bár, igaz, hogy én a saját Trekker sorozatomba beleírtam Alvinékat...

Télen illetve a mostani hideg időben mennyi ideig lehet kinn a baba a babakocsiban? 3 hónapos most. Kiságyban max.30 percet alszik, kinn a babakocsiban pedig 1, 5-2 sőt akár 3 órát is. Félek, hogy mi lesz, ha bejön a nagyon hideg idő.

Legjobb válasz: Öltöztesd fel jó melegen, ha már nagyon hideg lesz és bármennyit kint lehet. Fõleg, ha jobban bírja a levegõn. Nálunk nagyon bevállt és nem voltunk soha betegek sem!

Öltöztesd fel jó melegen, ha már nagyon hideg lesz és bármennyit kint lehet. Fõleg, ha jobban bírja a levegõn. Nálunk nagyon bevállt és nem voltunk soha betegek sem!
Szia! Mínusz 10 fokig napi 6 óra egészséges is, és ajánlott is. Öltöztesd fel rendesen, de NE bugyoláld agyon.

Most lesz két éve, hogy elkezdtem menstruálni, de még nem állt be, sőt vannak hónapok mikor egyáltalán nem is jön meg . Lehet szedni így is fogamzásgátlót, esetleg ez segítene abban, hogy beálljon? 18/L

Sajnos ez elég sok bosszúságot okoz nekem a szexuális életemben.

Legjobb válasz: Egy lelkiismeretes orvos elõbb beállítja a vérzésed és csak aztán ír fel gyógyszert. A gyógyszertõl csak megvonásos vérzésed lehet, ami köszönõ viszonyban sincs a ciklusoddal.

Egy lelkiismeretes orvos elõbb beállítja a vérzésed és csak aztán ír fel gyógyszert. A gyógyszertõl csak megvonásos vérzésed lehet, ami köszönõ viszonyban sincs a ciklusoddal.
A kérdező hozzászólása: de így meg mindig beugrik, hogy mi van ha esetleg terhes vagyok.. mivel ugye nem rendszeres :S
Igen lehet így is szedni.80%-ban ez miatt írják fel a fog.gátlót az orvosok.
Ja és beállni nem fog a menstruációd, mert fog.gátló mellett NINCS igazi menstruáció.Ha abbahagyod ugyanott fogsz tartani, vagy még rendszertelenebb lesz. Van akinek sosem áll be a menstruációja...
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat ...:) elgondolkodtat, hogy mitévõ is legyek :)

Van egy oldal, ahol eddig videókat néztem, de pár napja bemondta az unalmast, és ha videót akarok nézni akkor amikor rámegyek a play-re annyi történik hogy sötét lesz a kép (igen csak ahol a videó menne ott), ez ellen mit lehet tenni?

ha más böngészõvel nyitom meg akkor meg mûködik, énpedig ezt szeretem, ugyhogy valami köztes megoldás? :) (Operát használok, és az Animeaddicts nevû oldalról van szó)
Te elmaradottnak érzed önmagad? Magadnak válaszold meg ezt a kérdést, a többi nem számít! :)
én 18 voltam amikor elõször csókolóztam valakivel. már nem is emlékszem a srác nevére sem csak túl akartam rajta lenni, mert már cikinek éreztem hogy még soha nem smároltam. nem volt nagy szám. mikor viszont elõször olyannal történt meg aki tényleg fontos volt nekem, na az már nagyon nagyon jó volt :) szóval én azt mondom hogy várj addig amíg nem jön egy megfelelõ srác.
teljesen igy vagyok csok mar volt de amikor hallom h 14 eves leankak miket csinalnak... teljesen furan erzem magam de ugyerzem h en meg nem vagyok felkeszulve :/ 16/l
szerintem ha érett vagy már ezekre a dolgokra akkor sokkal jobb lesz, és elmondhatod magadról hogy érett voltál mire eljutottál idáig. nem csak a menõzésrõl hanem a szerelemrõl fog szólni, csak gratulálni tudok, komolyan!!
sztem nem vagy elkésve semmivel, sõt büszke lehetsz magadra, ne akarj hasonlítani a többiekre, majd mikor eljön az ideje veled is megtörténik minden, és sokkal jobban fogod értékelni ezeket a dolgokat :)
Nem gáz egyáltalán... Legalább különlegesebb vagy, mint a sok divatmajom!! :) Én pl. 17 voltam mikor elõször csókolóztam és szeretkeztem. Nem bántam meg, mert szerettem az akkori páromat. Azóta 25 lettem és azalatt a 8 év alatt amióta pasizok 3-mal csókolóztam és 2-vel feküdtem le. Jaah nem, nem érzem cikinek. Sõt, az a gázos szerintem, ha minden 2. napon más jár a szádba és minden héten más a bugyidba...
Ugyanez. Fel a fejjel. Sorra kerülünk mi is. Értékelni fogjuk. :) 16/L
teljesen ugyan ez csak én fiú vagyok :D
Nem vagy. Aki túl korán kezd el tapasztalatot gyûjteni, az nem tudja késõbb értékelni ezeket a dolgokat, mert már fiatalon sem tudta. Sokan csak úgy belevetik magukat a szexbe kíváncsiságból vagy mások nyomására teljesen felkészületlenül, és nem úgy élik meg, ahogy azt kellene vagy lehetne. Azt pedig már visszahozni vagy megváltoztatni nem lehet.
Egyszer úgyis megtörténik. Semmit sem kell elsietni.
Minek akarnál rájuk hasonlítani és beállni a sorba? :D Nem tök mindegy, aranyom? Ki nem szarja le?
Akkor én még elmaradottabb vagyok, mert 20 évesen nem volt párkapcsolatom. A többit meg lehet sejteni. Igen, manapság már 14 évesen kezdik, de lehet már 12 évesen is.:/ Aki meg 17, 18, vagy akár 23 évesen se volt senkivel se párkapcsolatban, az vagy szégyenkezik emiatt (hogy neki nem volt) vagy letojja magasból.

Miért mondja a sajtó hogy szeptembertől minden pedagógus fizetése magasabb lesz? EZ HAZUGSÁG! Én pedagógus vagyok, diplomás, és egy fillérrel se fogok többet keresni, sőt lehet még annyit se mint eddig.

Alapítványi iskolában dolgozom, 15 éve diplomás középiskolai tanárként. Jelenleg kemény nettó 80.000-et kapok, és az igazgató épp a mai értekezleten jelentette ki: senki ne számítson egy fillér többletre se. Nincs rá keret. Sőt, még az is kérdés, a jelenlegi havi nettó 80.000-at megkapom-e. Lehet még azt se. Státusz: 100%. Nem vagyok közalkalmazott a bértábla rám így, itt nem érvényes. De pedagógus vagyok! Végzettség munkakör és szerződésem szerint is! Akkor hol is az a sajtóban emlegetett fizetésemelés?

Legjobb válasz: Rad nem vonatkozik, csak a közalkalmazottakra. Minden értelmes ember felfogja, ezért nem írjak ki külön..l.

Rad nem vonatkozik, csak a közalkalmazottakra. Minden értelmes ember felfogja, ezért nem írjak ki külön..l.
Nem vagyok pedagogus parti allampolgar de azert ez a 22oras heti dolog kicsapta a biztositekot nalam is! En nem ismerek ilyen tanart!!! reggel 8tol 2ig 3ig 4ig ott van minden tanar... aztan a tanarok tobbsege azert az orara felkeszul munkaidon kivul meg dogat javit meg hasonlok... szoval ok is ledolgozzak a 8orajukat. Lehet nem olyan formaban mint egy gyari munkas de hat a lehetoseg midenkinek adott volt hogy tegyen tobbet de a magyar ember szereti mondogatni nekem ennyi is eleg csak nyugi legyen.... Ujra hangsulyoznam nem vagyok tul jo velemennyel a pedagogusokrol de ettol meg nem kellene masoknak sem valotlnaul festeni a helyzetuket!!
4500-an a közalkalmazott pedagógusok közül kevesebbet fognak keresni. Szóval a sajtó sem mondja, hogy mindenki többet kapna, sõt a kormány sem állítja ezt. 4500 közalkalmazott kevesebbet fog kapni, a többi közalkalmazott pedagógus vagy többet, de legalább ugyanannyit. Nem közalkalmazottak esetén nincs változás, sajnos.
CSAK A KÖZALKALMOZOTTI STÁTUSZBAN DOLGOZÓ PEDAGÓGUSOK KAPNAK! Nettó 80.000-et kapsz, heti 22 óra munkáért még túl is vagy fizetve.
Es a nyari szunido alatt mit dolgozol?
Alapítványi iskolába 80 ezer? Nekem volt egy ismerõsöm õ 6 éve keresett 200 körül nettóban. Keress másik helyet!
A kérdező hozzászólása: ez a napnál világosabb én se vaygok hülye. csak kérdés mit lehet tenni, mert ha megnyikkanokm, repülök. na most mit tehetek? befogom a szám, és ennyit tehetek. Az igazgató szerintem úgy kamuzik, ahogy lélegzik, csak lenyúlják a pénzt.
A kérdező hozzászólása: hát nem kötelezõ festeni. mondhatom hogy nem festek. másnap nem kell már bemenni se festeni se semmi egyéb okból. tényleg nem KELL, csak amíg NINCS MÁS állás, addig befogom a szám és festek. ha kell ha nem. Ilyen nincs, hogy nektek kell kifesteni.
Ennyi pénzért nem is éri meg tanítani. Szerintem is válts munkahelyet. Az igazgató szerintem úgy kamuzik, ahogy lélegzik, csak lenyúlják a pénzt. Ilyen nincs, hogy nektek kell kifesteni. Nem is értem miért csinálod, és miért nem keresel olyan munkát, amit meg is fizetnek.
Elõzõ vagyok. Hát, errõl nem a sajtó tehet. Annyit tudsz csinálni, hogy keresel másik munkahelyet. Én is otthagytam az alapítványi iskolát, mert ugyan a fizetéssel nem volt gond, de nekünk sem lehetett egy szavunk sem semmire. Teljesen a gyerekek dirigáltak az iskolában, és ilyen légkörben én nem tudtam és nem akartam tanítani.
A kérdező hozzászólása: ez így van meg se kell kérdeznem jogászt. de ha kinyitom a számat és elkezdem sorolni a munkahelyemen hogy milyen jogszabály mit mond, abban a pillantban repülök. volt már munkatárs aki az igazgató orra alá dugta a jogszabálytárat. aznap kirúgták és utána mehetett a jóistenhez panaszra. ránk is vonatkozik a tanárokra vonatkozó összes jogszabály.
A kérdező hozzászólása: ezt meg honnan veszed? Már 100 éve nem annyi, a múlt tanévben 36 órám volt. vagy annyi amennyit az igazgató épp kitalál. amit csak akar. !!!! ember ha nem vagy képben minek szólsz hozzá? heti 22 óra munkáért még túl is vagy fizetve
A kérdező hozzászólása: a nyári szünidõ alatt kérlek szépen a) táboroztatok, napi 24h-s szolgálat b) irodai ügyeletet tartok (minek? ne kérdezd) c) KIR KELLO és egyéb admin dolgokat intézek d) festjük takarítjuk az iskolát merthogy takarító karbantartó gondnok az nincs (pénz) na hogy tetszik? kiváncsi vagy még valamire? Es a nyari szunido alatt mit dolgozol?
A kérdező hozzászólása: sorry ezt hallom-olvasom: MINDEN PEDAGÓUS. ez egy halmaz. ebbe beletartozom? hát hogyne tartoznék. akkor? nem azt mondják hogy minden, kivéve... Minden értelmes ember felfogja, ezért nem írjak ki külön..l.
A kérdező hozzászólása: igen, 80, most 2013-ban egyetemi végzettséggel. de csak akkor ennyi ha az igazgató jó kedvében van egyébként gondol egyet és levon 10.000-et, 5000 vagy ami tetszik. csak úgy zéró indoklással. és senki , de senki se meri megkérdezni mégis miért von le. mert mindenki tudja aki megkérdi ki van rúgva. Alapítványi iskolába 80 ezer?

Kulfoldom élek tobb mint egy éve kapcsolatom van egy albán fiuval lehet, sot tobb mint valoszinu tobb is lesz belole, hazasság vagy ilyesmi. Hogy csináljam?

Mit kell tudjak az albànokrol mik a szokàsaik, mit hogy kell csinàlnom hogy minden rendben legyen mire kell odafigyelnem?Nagyon szeretem ès azt hiszem o is engem! (nem muszlimàn, keresztèny vallàsu albaniai nem koszovoi)

Legjobb válasz: Hát legyél óvatos... Barátnõm 4 évig élt együtt egy albán férfival, már az esküvõt tervezték (persze fõként a barátnõm), mikor kiderült, hogy a pasasnak van otthon már egy felesége...

Hát legyél óvatos... Barátnõm 4 évig élt együtt egy albán férfival, már az esküvõt tervezték (persze fõként a barátnõm), mikor kiderült, hogy a pasasnak van otthon már egy felesége...
A kérdező hozzászólása: Neki nincs az tuti!!!!nem is jàr haza ès 30èves nem fiatal gondolkodàsilag meg vagy 50...
Ja, hát ha biztos, akkor az jó. A barátnõm Nasszerje 36 volt, és õ is csak küldte haza a pénzt, amúgy csak 1x nézett évente haza. De ha a tiéd nem jár haza, akkor meg minek akarsz haverkodni a családjával? Ha albán létére nem fontos neki a családja, akkor nem hiszem, hogy neked sokat kéne foglalkoznod velük.
A kérdező hozzászólása: Hidd el hogy fontos neki a csaladja rendszeresen latogjak ot! Egyepkent eleg uri es muvelt csaladja van!leginkabb olyan valaszt varok amiben konkret dolgot irtok.
Rá fogsz [email protected]!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!