Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy leszek (2058 db)

Lehet, hogy lesz majd csincsillám. Hogy kell majd "foglalkozni" vele?

Az a lényeg, hogy van 3 unokatesóm (egyik csak 6/L:)) és nekik van 2 csincsillájuk. Természetesen egyik az lány, a másik pedig Fiú. A lány nemsokára ellni fog és azt mondták, hogy ajándékban odaadják a picurt.:) Tudok neki ketrecet keresni, mindent, az lenne igazából a kérdésem, hogy hogy kell lefürdetni (ha egyáltalán lehet), mert amikor beteszem az ujjam a ketrecben olyan hirtelen elfutnak, hogy én magam megijedek. Ha meg ki akarom venni, elkezd szaladni másfelé. Hogy van ez igazából? Amúgy a fiú nagyon harapós, odatartottam egy ollót a "ketrecbe" és képes volt 1 percig is rágni... Legtöbb harap?

Legjobb válasz: az, hogy harapós, vagy menekülõs lesz-e nagyban függ attól, hogy mennyire vannak kézhezszoktatva. Fürdetni csak és kizárólag kvarcmentes csincsillafürdetö homokban lehet õket! Ez bármelyik állatkereskedésben kapható. Sok siker a csincsillához! Egy csincsitulaj :D

az, hogy harapós, vagy menekülõs lesz-e nagyban függ attól, hogy mennyire vannak kézhezszoktatva. Fürdetni csak és kizárólag kvarcmentes csincsillafürdetö homokban lehet õket! Ez bármelyik állatkereskedésben kapható. Sok siker a csincsillához! Egy csincsitulaj :D
A kérdező hozzászólása: akkor inkább meg se veszem mert sajnálnám a kutyáktólXD najó :\ ...:DDD
Hát nem tudom :DD hogy meg e kéne tartanod :DDD szerintem kutya husként eladod kapsz érte csómó pénzt kínaiaktol :DDDDDD
1-az ollót rágta, nem harapta, honnan veszed h az ujjadat is harapná? a csinik ilyenek, ha beteszel vmit rágcsálják. Az emberi kezet nem szedik szét általában. 2-vízben fürdetni TILOS, csinhomokban nem kell fürdetni, hanem beteszed és magától hempereg benne, a vad csincsilla is, nem kell hozzá megfogni és belegyömöszölni 3-csincsilla egyedül elpusztul és végül-elég tudatlan vagy, ne haragudj meg, de a csincsilla rettentõen érzékeny, sokkal jobban fel kell készülni a a tartására.
A kérdező hozzászólása: akkor van-e értelme megtartanom egyáltalán?::DDDD
ne agy neki kaját meg vízet és akkor tuti hogy nem lesz semmi baj :D::DD
Az elõttem szóló kb mindent leírt, ami fontos. Lényeg, hogy ne egyedül tartsd, mert depis lesz, legyen helye ugrálni és mindig legyen elõtte friss széna illetve víz. Került a nyers dolgokat, zöldség-gyümölcs csak szárítva adható neki. Ha a farka tövénél megfogod, az nem fáj neki, de az én csinjeim pl alapból nem szaladnak el, maguktól beleülnek az ölembe, ha olyanjuk van, felugranak a vállamra stb stb, aranyos kis gombócok ;)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, nagyon sokat segítettél!:)
A kérdező hozzászólása: Amúgy ha tudna még valaki válaszolni, hogy kell úgy megfogni, hogy ne fájjon neki, de ne is tudjon elszaladni?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:D:)
A kérdező hozzászólása: igen, tudatlan vagyok (igazából nem kérdeztem)..-.-" szerinted miért teszem fel a kérdést?? viccbõl?

Lehet, hogy lesz vmi? Leszakad a derekam, pedig eddig egyáltalán nem fájt, jóslózok vegész nap. Sok pisi, és már 3x voltam kakilni. :-)

2hete már elment a nyákdugóm, 39hetes vagyok.... olyan jó lenne, ha itt lenne az id?! :-) lehet, hogy csak annyira akarom már, hogy beképzelem a "jeleket"... :-)

Legjobb válasz: lehet. próbálj pihenni, lehet, egész éjjel fent kell lenned.

lehet. próbálj pihenni, lehet, egész éjjel fent kell lenned.
bíztató :) :) sok sikert, kitartást és nagyon sok boldogságot, jó egészséget :) remélem eseménydús éjjeletek lesz :P :)
Nekem ugyanezek a panaszok vannak, és én is csak reménykedni tudok. De már 3 napja tart ez az állapot. Reménykedjünk :)
szerintem már azóta meg is lehet a babátok!sok egészséget nektek és boldogságot

12 napon a domináns tüsző 11 mm. Ez milyen eredmény? Az méhnyálkahártya 4 mm. Lehet, hogy lesz még egy nagyobb tüsző, ami "lehet, hogy most fog lejönni".

Még mennem kell a 14. és lehet, hogy a 16-ik napon is ultrahangra. Clostit szedtem. Sok kisebb tüsz? is van, 5-6 mm-esek. Az LH teszt még negatív, tehát még van egy kis id?m. Tudja valaki, hogy ez jó érték-e? Rákerestem, de nagyon sok ellentmondást találtam. Esetleg tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! Nekem a 9. napon 24x18 mm tüszöm volt gyógyszer nélkül. 20 mm felett kell lennie ahhoz, hogy megrepedjen, de a 16. napig még sokat nõhet. Valószínû azért rendelt vissza a doki, mert ha mégsem akkor ad tüszõrepesztõ injekciót. Tehát ne aggódj az orvosod lelkiismeretes, minden rendben lesz!!!

Szia! Nekem a 9. napon 24x18 mm tüszöm volt gyógyszer nélkül. 20 mm felett kell lennie ahhoz, hogy megrepedjen, de a 16. napig még sokat nõhet. Valószínû azért rendelt vissza a doki, mert ha mégsem akkor ad tüszõrepesztõ injekciót. Tehát ne aggódj az orvosod lelkiismeretes, minden rendben lesz!!!
szia.nekem a 11.napon volt a domináns tüszõm 13, 5 mm-es.Naponta kb.2 mm növekszik.Ma vagyok a 16.napomon és már megrepedt.jó az eredményed!Méhnyálkahártya:nekem a 11.napon 4, 5 mm volt, ma a 16.napon 13, 5 mm-es.ehhez viszont nem tudok hozzászólni.Én is kiváncsi vagyok mekkorának kellene lennie.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Kicsit megnyugodtam. Ma van a 14-ik nap, megyek ma is UH-ra. Kíváncsi leszek, mit mond az orvos.


Üdvözlet! Az Amano garnélánál csak párzás után fejlõdnek peték a nõstény hasa alatt, vagy elõbb kifejlõdik, és azután párosofdnak? Mert úgy látom teljesen tele van a potroh alja petével, és intenzíven legyezgeti. Lehet, hogy lesz kis garim?

Legjobb válasz: Elõbb párosodnak, aztán ragasztja a nõstény a petéket a hasa alá. Ha nem termékenyek, akkor el fogja dobni egy napon belül. De kis garnid az nem lesz, az amano garnéla lárváit csak tengervízben lehet felnevelni.

Elõbb párosodnak, aztán ragasztja a nõstény a petéket a hasa alá. Ha nem termékenyek, akkor el fogja dobni egy napon belül. De kis garnid az nem lesz, az amano garnéla lárváit csak tengervízben lehet felnevelni.

15 eves lany vagyok. Tetszik nekem egy fiu volt osztalytarsam vele nagyon joban voltunk amig at nem kerult egy masik suliba. Ami jo hir lehet hogy lesz most egy bulink csak a volt osztalytarsakkal es szerintetek jo otlet lenne ha ott elmondanam neki?

P.S: ami megkonyiti a dolgomat hogy a fiunak nincs baratnoje P.S 2 : bocsi az ekezetek hianya miatt

Legjobb válasz: mindenképp mondd neki, mert lehet máskor már nem lesz rá alkalmad:)

mindenképp mondd neki, mert lehet máskor már nem lesz rá alkalmad:)
Van egy mondás(ha nem pont ígyvan, pls ne csesszetek le érte, de a lényeg a lényeg): "Ha megpróbálod, lehet hogy nyersz, lehet hogy veszítessz, de ha mégcsak meg sem próbálod, akkor máris veszítettél." vagy egy másik: "Aki mer, az nyer" :)

6. Osztályos leszek, és lehet, hogy lesznek oltások, nem szeretem az oltásokat, mit tegyek?

Legjobb válasz: Próbáld meg úgy felfogni, h' csak egy pillanatig rossz, de cserébe védve vagy olyan betegségek ellen, amikben manapság is meghalnának az emberek, ha nem lenne oltás. Amennyire lehet, lazítsd el azt a testrészed, ahová adják, akkor nem olyan kellemetlen. Egyébként tökéletesen megértem, h' nem szereted az injekciót. Én 33 éves vagyok, de a mai napig stresszelek ha szurit kell kapnom, és sosem nézek oda.

nem szabad ennyire félni.Egy oltástól nem fogsz felrobbani, nem fogsz belehalni.Abba tudnál belehalni, ha a csöpp eszeddel nem fogod fel hogy ezeket muszály megkapnod!
Próbáld meg úgy felfogni, h' csak egy pillanatig rossz, de cserébe védve vagy olyan betegségek ellen, amikben manapság is meghalnának az emberek, ha nem lenne oltás. Amennyire lehet, lazítsd el azt a testrészed, ahová adják, akkor nem olyan kellemetlen. Egyébként tökéletesen megértem, h' nem szereted az injekciót. Én 33 éves vagyok, de a mai napig stresszelek ha szurit kell kapnom, és sosem nézek oda.
nekünk idén volt.Egy kis szúrás, az egy picit rossz érzés mikor benyomja, de utána el is felejted.Én megszerettem tõle az oltásokat, hiszen alig érzel valamit.Elõtte én is féltem tõlük.
Én idén leszek 8.-os mi most csak egyet kapunk, de hatodikban kettõ volt. Halason az egész osztálky megy együtt egymást nyugtatják. Nekünk nagyon kedves védõnõnk van és pont akkor érkeztek meg az extra vékony tük is , úghogy egyáltalán nem fájt, bár én sosem féltem az ilyenektõl. Gondolj valami szépre , jóra vagy számolj el ötig és már kész is. Az egyik barátnõm utána nem sokkal lesérült és azért nem kapott tetanuszt mert 6.-ban azt is adnak. Amúgy a felkarba szokták beadni.
Én a tûktõl parázok kicsit, ezért inkább elfordulok és ellazítom a kezem. Mi a haverjaimmal kb szétszedtük az iskolai rendelõt, kiszedtük a hûtõbõl a védõnõ joghurtját, egyik srác morfiumot keresett, méregettük egymás vérnyomását, ilyesmi... Szóval mi "feloldódtunk" és nem izgultunk... Persze kicsit fura volt hogy lement 5 balkezes és egy jobbkezes fiú oltásért, de utánna jó volt mert nem kelett írnunk semmit, mert elzsibbadt... :D Ja, am a doktornõ bírta a hülyeségeinket és õ is nevetett rajta elünk. ;) Ne izgulj, nem nagy dolog, próbáld meg elnevetni! 15/F
EGYÁLTALÁN NEM ROSSZ 6.ba 3mat v 2 kapsz.. de a szúnyogcsípésnél is jobb:D meg se érzed .. majd besz*artam mikor mentünk oltásra de még csodálkoztam h csak ennyi volt??::.... :Dszóval nem fáj az injekció !!!! én mostmár egyáltalán nem félek tõle
Kedves kérdezõ, én nem robbantam fel. Nálunk 5. osztályban volt oltás és én annyira féltem, hogy el akartam menekülni, de elkaptak, lefogtak és beadták. Utána kiült a szégyen az arcomra, mert sokkal kevésbé fájt, mint ahogy számítottam rá. Azóta nem félek az oltásoktól, meg semmilyen szuritól sem.
Sajnos sok dolgot el kell viselnünk az egészségünk érdekében, amik nem épp kellemesek. Ez is ilyen. Ki kell bírnod, mert mást úgysem tehetsz. Nem vészes ám, ne aggódj. Úgyis ott lesznek veled valszeg a barátnõid is.
Én is jövõre mek 6.-ba. Ez olyan nagy hülyeség, hogy lehet egy szuritól ennyire félni? Azért azt a pár másodpercet ki lehet bírni!! Nem fogsz belehalni. 12/L
Ez hülyeség. Szerintem a vérvétel még jobban fáj, mint az oltás. Én is most megyek hatodikba, és valami pajzsmirigy problémám, ezért hetente járok vérvételre. Már egyáltalán nem fáj, már úgy megszoktam, hogy szinte már várom, mikor lesz a következõ. És igen, nekünk is mondták tavaly, hogy hatodikban két oltást is fogunk kapni. És ki fél tõle? Szerintem már te sem vagy óvodás...Milyen katona lesz belõled...
Biztos lány, és idióta. Nálunk nem volt félmeztelenre vetkõzés, hál istennek. Ha fiú vagy, akkor ez viszont TÉNYLEG CIKI.Most komolyan, csak a teletabbitól nem félsz?
nyugi nem kell félned , igen kettõ lesz , de félmeztelenre nem kell vetkõzni lehet fájni fog utána de elmúlik örülj hogy nem vagy az én helyzetemben: minden oltáskor, ájulás, rosszullét, hányás van ezerrel, mégsem nyavalyogtam ja és még nyolcadikban is fogsz kapni kettõt, készülj föl :)
én ezzel úgy vagyok h amikor beadják folyton arra gondolok h egy pár nap és nem is fogok rá emlékezni. Ez a 2 pillanat nagyon nagyon kis része az életednek, és még a szunyogcsípés is tovább fáj mint a szuri :) fel a fejjel:)
most vagyok 8.os és énis nagyon félek az oltásoktól..és mikor arra került a sor, majdnem elájultam ugy féltem, tiszta libabõr voltam..és meg sem éreztem xD 13/L
Nem kell félni az oltástól. Szinte meg se érzed. Én is 6. osztályos vagyok és már 2 oltáson túl vagyok. Olyan mint egy szúnyogcsípés. Csak nem kell a tûre nézni és el kell lazítani a kezed mert minél jobban feszül annál jobban fáj a szuri.
hát tudod az valamivel jobba fáj amit átéltm hogy 130 km/h val belecsapódsz egy honda cbrel a villanyoszlopba 4 napig koma ás utána arra ébredsz hogy csövek lógnak ki belõled! hát igen ez valamivel fájdalmasabb. Ja és igen nem fog fájni :)
Figyelj! Egyáltalán nem fáj 6.-os vagyok és most jön nekem szerdán a 2. oltás több NEM lesz! Nyilván nektek se. Amúgy én is annyira "fostam" de aztán haverral röhögve jöttünk ki ;) Pedig én télleg mindentõl félek :D De addig kellemetlen nem fáj kellemetlen amíg beszúrják aztán semmi :DDD úgyhogy nyugi nincs értelme elszökni vagy valami úgyis megkapod :(
Elõzõ vagyok. Ne nézz oda és lazítsd el magad :)
Holnap lesz a nagy nap :D holnap kapom az oltást xD
Hát öszintén nincs nagyon amit tegyél, de gondolj arra, hogy mindenki keresztül megy ezeken az oltásokon, elöbb-utóbb, és hogy a te egészséged érdekében adják. Szoval nyugodj meg, ne nézz oda és máris kész van.
Viseld el, és ne nyavalyogj! Teneked fogalmad nincs arról, hogy milyen egy igazi fájdalom, mondjuk egy olyan gyomorgörcs, hogy térden állva könyörögsz, egy No-spa-Algopirin intramuszkuláris koktélért, ami olyan rettentõen fáj, hogy utána még két napig úgy érzed, szétrúgták az ülepedet. Ne az ilyen szubkután oltásoktól parázz. Ez lófütty.
én is utáltam az oltásokat. talán 8.ba kaptuk az utolsókat. akkor meg is könnyebbültem, hogy akkor soha többé szuri. erre 2 évvel késõbb kifordult a bokám, gipszbe tették, és trombózisveszély elkerülése érdekében 30 napig injekciózni kellett a hasam.. szörnyû volt, de túléltem :S szerencsére azóta se volt ilyen akció :S
A kérdező hozzászólása: Tökéletesen megértem, de még érzéstelenítõvel is fáj, és én felrobbanok ha 6.-ba lesz oltás :(
A kérdező hozzászólása: Köszi, most már jobban érzem magam :) Már csak egy kérdés: Ezek kötelezõek, vagy a szülõ dönti el?
Elméletben egyik oltás sem kötelezõ ( amelyiket kissebb korodban kaptál azok sem), errõl a szülõ dönt, de nem hiszem, hogy a szüleid nemet mondanak. DE ezek nem olyan fizetõs oltások, mint például az influenza és a kullancs elleni védõoltások. Ezek egyébként fontosak, mert például egy másik országban többszáz beoltatlan gyerek fertõzõdött meg. És egyáltalán nem fájnak.
nem dönthetõ.Kötelezõ mindenkinek, én úgy tudom, legalábbis nálunk
Egyik oltás sem kötelezõ, a szülõ dönthet úgy hogy nem kéri. Vannaak olyanok akik szerint az oltás inkább ront, mint használ, bár ez a nézet nem elterjedt Magyarországon.
Viseld el. Senki nemhalt még bele. Amugy 2 oltást fogtok kapni az egyiket meg se érzed(komoly! simán tesiórán kézenálltunk meg talajtornáztunk nem is érztük) a másik kicsit fáj (utána ha mozgatod a karod akkor nagyon) de max. aznap. :) és ne félj nembánt a doktornéni se meg a tû se :D
Ha szerencséd van kedves a védõnõ. Nálunk pl. 2 van. Leültet egy székre az egyik utána melléd ül, közbe a másik elkezd ott témázgatni. :D Mit sportolsz, hogy érzed magad, milyen a suli, szoktad-e nézni ezt meg ezt a TV mûsort. És hagyja hogy elkezdj beszélni vele. Közbe a másik beadja. Én esküszöm észre se vettem xD
Ez nem olyan mindenki fél valamitõl majd megtapasztalja h mien és tudni fogja h nem fáj annyira
jah ez nem ide jött hanem az elõzõ oldalra :P egy komentezõnek
jah és am meg lesz vizsgálat és ott teljesen félmeztelenre kell vetkõzni egymás elõtt :s
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Most már teljesen megnyugodtam, és ez sokat segített!
Ne hogy már egy kis oltástól félj! Engem most mûtöttek elõtte vettek vért ami szerintem sokkal jobban fáj plusz amikor bementünk mûtét napján nyugtatót kaptam megszúrtak akkor is amikor gázzal altattak felkeltem egy "csap" lógott ki a kezembõl szintén tû igaz nem éreztem hogy betették de akkor is... Nem fáj!!! :)

Az van hogy a suliba lehet hogy lesz úszás?

Tudom hogy azt válaszolnátok hogy tanulj meg de nem tudok igazából mély vízbe még csak egyszer úsztam. És az nem megy hogy amikor följövök a víz alól levegőt vegyek főleg mélyvízbe

Legjobb válasz: Nem lesz semmi baj. Megfognak tanítani úszni. Nálunk is volt olyan aki teljesen az elejérõl kezdte.

Nem lesz semmi baj. Megfognak tanítani úszni. Nálunk is volt olyan aki teljesen az elejérõl kezdte.
A kérdező hozzászólása: Kösz a biztatást de nagyon félek
Nyugi, nem a 2 méteres mély vizben nézik meg hogy tudsz-e úszni :)
A kérdező hozzászólása: ja az lehet :)
Bele fogsz jönni, mint kérdezõ a magyar nyelvbe. ;-)
Az vannal nem szoktunk mondatot kezdeni :P A lényeg kedves kérdezõ, hogy ne félj! Vigyázni fognak rád és nem engedik, hogy belefulladj! Felfort testtel viszont nem szabad a jeges vízbe ugrani . Feküdj rá a vízre és mássz benne kényelmesen! Nem kapkodni kell, hanem feküdni és tolni magad!
Én mellben kezdeném helyedben. A gyorshoz célszerû szemüveg.
A kérdező hozzászólása: ja
Nem tudom hogy miért kell félni ennyire az úszástól!! Egerszegi sem tudott rögötn úszni vagy bármilyen úszó .. õk is elõször belementek a vizbe és azt se tudták h még h kell úszni .. õk is biztosan féltek de megtanultak .. és nagyon egyszerû elmondom neked, nem kell félni!!!! mert mindenki ettol van kiakadva h jajj én enm merek.. de igenis merj!!!!! Mély vízbe??? nem mindegy h alattad 2 méter van vagy 18 méter?:o ugyan az! úszás közbe nem teheted le a lábad vagy épp nem sétálhatsz!! ez hulyéség ne ezen aggódj már h milyen mély.. meg miaz h enm megy a levegõvétel ..uygan olyan mélyvízbe mint kisvízbe levegõt venni!! na mind1! remélem mostmár fogsz merni uszni!:)

Küldjön légyszí egy linket vki hogy hogy néz ki az a tágító gumi? Lehet hogy lesz állandó fogszabálzóm!

Legjobb válasz: Hát az attól függ.Ha még röntgen nincs, akkor azt meg kell csinálni.Az orvos majd szól, ha megrendeli.Ekkor megmondja pontosan, mikor lesz kész.(KB.2-3 hét)

Hát az attól függ.Ha még röntgen nincs, akkor azt meg kell csinálni.Az orvos majd szól, ha megrendeli.Ekkor megmondja pontosan, mikor lesz kész.(KB.2-3 hét)
A tágító gumit a fogaid közé rakják. Valahogy így néz ki: http://kepfeltoltes.hu/view/120717/P7170123_www.kepfeltoltes.. Mikor kitágította a fogait között a helyet, magától kiesik. Ami a képen szerepel nálam arra hivatott hogy elõre 'hozza' az alsó álkapcsom. A tágító gumi talán abba különbõzõt hogy kék színe volt. Ha érdekel még valami nyugodtan írj privit.^^
A kérdező hozzászólása: És nem tudod fáj amikor beteszik?????
A kérdező hozzászólása: meg van még vmilyen tágíytó amit elõtte tesznek fel..olyan mindenkinek kell akinek lesz fogszabilyaí??? ..
Egyáltalán nem fáj. Nekem nem volt másik tágító. Hidd el, megéri szenvedni ugyanis a fogszabályzó gyönyörûen rendezi a fogakat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm <3
A kérdező hozzászólása: És amikor a fogszabit felteszik az fáj??? meg ha mintát vesznek utána mikor kell menni a fogszabiért???
Még a tágító gumiról annyit, hogy olyan, mintha kajamaradék szorult volna a fogaid közé.Szóval, amikor fölrakják a fogszabit az nem fáj, csak max. az a kellemetlen, hogy addig nyitva van a szád és elszívják nyálad.

Lehet hogy lesz még munka ebben az életben? Megőrültem?

én már azon gondolkozom hogy nincs értelme az életnek sajnálok magamra még ezer forintot is 22 éves vagyok már egy fél éve nincs munkám.jelentem borsodi vagyok!van barátn?m 2 éve tudom hogy van aki ezek miatt hülyének néz de kezdek azon gondolkozni hogy meg kéne magam ölni.

Legjobb válasz: te örült vagy?Istenben és Õ hozzá imádkozz és minden jobb lesz

te örült vagy?Istenben és Õ hozzá imádkozz és minden jobb lesz
Mi tart vissza?
A kérdező hozzászólása: csak te!
Normális nem vagy, az fix. Ennél sokkal de sokkal nagyobb terheket cipelnek emberek. Az öngyilkosság gondolata nem játék, fordulj pszichiáterhez. Létezik ingyenes segítség akkor is, ha nincs TB-d. Még nagyon fiatal vagy. Állást találni -pláne Borsodban- nem egyszerû mutatvány, de meki, tesco, konyhai munka mindig van, add lejjebb az igényeidet és ne add fel az álláskeresést. Sok sikert!
tanulj valamit, tanulj nyelvet internetrõl, könyvbõl, ahogy tudsz. pályázz meg valami ösztöndíjat. pályázz meg egy állást máshol, és költözz el. vannak bentlakásos állások is. nehogy emiatt öngyilkos legyél, mikor mások napi három marék rizsbõl élnek, és kitartanak. térjél észhez.
Én? még csak nem is ismerlek..
Elõször 7 hetesen nem volt, 9 hetesen már igen.
Szia! Én múlt vasárnap voltam 5+2 hetesen elõször a dokinál, akkor 9mm-s petezsák látszott, tegnap pedig (6+1) már 6 mm-s embrió szabályos szívhanggal:) De ez (ahogy ezen az oldalon olvasgattam) mindenkinél változó!
Én 6 hét 6 naposan mentem uh-ra, és már volt szívhang!
A kérdező hozzászólása: De szupi!! Akkor reménykedem hogy nálunk is lesz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!