Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy lesz Hiba (13 db)

Néha, mikor netezek, hirtelen lefagy a gép, ctrl+alt+del-re fekete lesz a képernyő, és kiírja, hogy biztonsági hiba. Mitől lehet?

Ilyenkor kinyomom, mert másra nem reagál, utána normálisan újraindul. Van valakinek ötlete, mi lehet a baj?...

Legjobb válasz: Vagy hardver v. szoftver hiba. 90-10%-os arányt szoktak mondani. Tedd újra az oprendszer, ha nem oldja meg a problémát, akkor valami hardveres baja lesz. Hogy mi az passz, innen nehéz megjósolni.

Vagy hardver v. szoftver hiba. 90-10%-os arányt szoktak mondani. Tedd újra az oprendszer, ha nem oldja meg a problémát, akkor valami hardveres baja lesz. Hogy mi az passz, innen nehéz megjósolni.
Nekem tavaly volt, hogy netes videoknál kifagyott, fekete képernyõt lehetett látni és nem reagált. A videokari driverét frissítettem és azóta nem volt ilyen. De elég sok minden okozhatja.

Lehet hogy babám lesz? Hiba csúszott a védekezésbe, nem jött most össze a megszakításos módszer. És pont középidő környéke lehetett.

Júni 4-e volt az utolsó menzim els? napja. A párommal júni 19-én voltunk együtt, mikor hiba csúszott be. A mostani menzimnek még se híre se hamva, a mellbimbóm kicsit érzékeny, az udvara sötétebb. És ma vettem észre hogy több a váladék, ami tejfehér szín?. 2 napja a teszt még negatív volt. Szerintetek lehet baba lesz? Vagy korai volt a teszt?

Legjobb válasz: Lehetséges a baba. Várj még pár napot, s ha nem jön meg, tesztelj újra.

Lehetséges a baba. Várj még pár napot, s ha nem jön meg, tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Minimum egy hetet várok még, csak utána csinálok újra tesztet. Persze ha nem jön meg addig...
babás tüneteid vannak
A kérdező hozzászólása: Azóta csináltam újra tesztet, negatív lett. De a menzi nincs sehol. Mitõl lehet ez?
Nem regisztrált torrent, ahonnan leszedted ott törölték a feltöltött torrentet!Ezért nem tudod letölteni.


Forgalmi vizsgát úgy fejezzük be, hogy tolatva beparkolunk, ha addig nem volt hiba, és esetleg a parkolás nem lesz egyenes, azt hányszor lehet kijavítani? Ha beálltunk, de nem egyenes, akkor megbukhatunk?

Legjobb válasz: Nekem simán kellett parkolni, nem tolatva. Amúgy a vizsgán bármit elronthatsz, ha nem szarvas hiba, és nem kell szólni, hanem magadtól korrigálod, rendben van.

Nekem simán kellett parkolni, nem tolatva. Amúgy a vizsgán bármit elronthatsz, ha nem szarvas hiba, és nem kell szólni, hanem magadtól korrigálod, rendben van.
Ez akkor a rutin vizsga lesz:D Igen, elvileg akárhányszor lehet próbálkozni. A bukási indokok az alábbiak: -bóját láncot érintsz/aláhajtasz -többször helytelenül kormányoz -irányjelzést 2x elmulasztja -szegélyre felhajt, felugrat -oktatói beavatkozás
elvileg akárhányszor javíthatsz rajta, ha az tényleg javítás és nem szerencsétlenkedést. ;) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: mi mindig a tolatást gyakoroltuk:S pedig az a legrosszabb.
Elvileg kétszer lehet javítani.
A kérdező hozzászólása: Forgalmi vizsga lesz A rutin megvan
A kérdező hozzászólása: Nekem nem lehet elõre beállni, mindig hátrafelé kell, és sajnos nem megy, csak javítva, félek, hogy itt fogok elbukni:S

A 2 éves kislányom bohockodik, azzal, hogy bekancsalít. Lehet valami baja a szemének? Egyszerűen hiába mondok bármit, csinálja, mikor kedve tartja. Hogy szoktassam le róla, félek baja lesz.

Legjobb válasz: Nem lesz baja, ne félj! A szemmozgató izmok rugalmasak, visszaállnak eredeti helyükre :)) Ne foglalkozz vele, ha csinálja, így nem lesz számára érdekes a reakció, így idõvel megunja...

Nem lesz baja, ne félj! A szemmozgató izmok rugalmasak, visszaállnak eredeti helyükre :) ) Ne foglalkozz vele, ha csinálja, így nem lesz számára érdekes a reakció, így idõvel megunja...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Megnyugtattál. :)
Az én fiam, meg fölakasztja a szemét, úgy hogy csak a fehérje látszik:) szörnyû!

Acer laptopom egy ideje azt csinálja, hogy hirtelen eltűnik a kép, és csíkos lesz az egész? Mitől lehet? Kijelző hiba már kizárva.

Van hogy mozgásra, de van hogy csak úgy magától csinálja. Újraindítom, jó, utána van hogy 1-2 órán át semmi baj, gondol 1-et és elmegy a kép, de gyakrabban csinálja mozgatásra.

Legjobb válasz: Ha van benne külön videokártya, annak lehet érintkezési gondja.

Ha van benne külön videokártya, annak lehet érintkezési gondja.

Mennyire reprezentatív a férfiak viselkedése ezen az oldalon? Az emberlánya inkább lesz leszbikus, vagy apáca ezektõl. Miért nem képesek beismerni, hogy ha rájuk sem néznek a nõk, akkor talán az õ készülékükben is lehet hiba, nem csak a nõkben?

Pl. elkeserítõ, hogy a férfiak a ronda nõkkel is képesek lefeküdni és elvárnák, hogy a nõk is így tegyenek velük szemben.

Legjobb válasz: " Pl. elkeserítõ, hogy a férfiak a ronda nõkkel is képesek lefeküdni és elvárnák, hogy a nõk is így tegyenek velük szemben." Undok féreg vagy! De tudod mit?Legyen igazad.Halál reánk férfiakra.

" Pl. elkeserítõ, hogy a férfiak a ronda nõkkel is képesek lefeküdni és elvárnák, hogy a nõk is így tegyenek velük szemben." Undok féreg vagy! De tudod mit?Legyen igazad.Halál reánk férfiakra.
Ráadásul elég kevés férfi van ezen az oldalon, fõleg a szex/szerelem témakörbe. Itt az átlagéletkor 18 alatt van.
A kérdező hozzászólása: " "elkeserítõ, hogy a férfiak a ronda nõkkel is képesek lefeküdni és elvárnák, hogy a nõk is így tegyenek velük szemben." erõsen általánosítottál mert közel sem ilyenek a férfiak a kis pö.csök ilyenek nem a FÉRFIAK " Pont ezért kérdeztem mennyire reprezentatív. Akinek nem inge, ne vegye magára és le a kalappal. De ha megnézed ezt az oldalt tele van általánosítással a férfiak részérõl ugyanúgy! Pontosan az általánosítás indukálta a kérdésem.
Ez legyen a legnagyobb hibája valakinek, hogy itt nyavalyog a nõk miatt. Mibõl gondolod, hogy az itteni férfiakkal bármi komolyabb baj lenne? Összejöttem innen valakivel aki anno ezt csinálta igen gyakran és a való életben egy teljesen normális ember.
"Pont ezért kérdeztem mennyire reprezentatív." De a kerdesed kb. olyan, mintha egy - teszem azt - prosztatagondokkal foglalkozo forumon kerdezned meg, hogy tenyleg ennyire altalanos az, hogy a ferfiaknak baja van a prosztatajukkal... Ez az oldal arra valo, hogy a problemaikat, ketsegeiket, gondjaikat, elkepzeleseiket irjak le/beszeljek ki/vitassak meg az emberek. Ha mozogsz az utcan, jarsz erre-arra, van ismeretsegi korod, akkor lathatod magad korul azokat a ferfiakat, akik jol erzik magukat a borukben, ismerkednek, baratnot keresnek, vagy mar boldog parkapcsolatban elnek. Itt pedig olvashatsz olyan kerdeseket, amiket azok tesznek fel, akiknek eletuk adott szakaszaban eppen valamilyen problemajuk van, vagy szeretnek kiirni magukbol, amit gondolnak. Ebbol nem lenne bolcs dolog azt a kovetkeztetest levonni, hogy ez az altalanos es mindenki igy van ezzel.
Hát ha annyira reprezentatív, mint a nõk viselkedése, akkor ne legyél leszbikus
Egyezzünk már ki, KEDVES MINDENKI, hogy vannak normális férfiak és nõk is, meg defektesek is. Az utóbbiak miatt ne általánosítsunk és köpködjünk már.
ne használd már ezt a szót (reprezentatív), ha nem tudod mit jelent, te szerencsétlen
Én nem is értem, de ma pl. kimondottan értelmes pasikkal van tele az oldal. :) Csak kapkodom a fejem a hasznos válaszok láttán! (De lehet, hogy csak mert nem olvasom el a szokásos siránkozós kérdéseket. :) )
Akinek nem inge ne vegye magára. Nem értem, miért zavarnak ezek a kérdések, kérdezõ? Én is írtam már ki "siránkozós" kérdést, akkor köszönöm, szted biztos egy tahó lúzer paraszt vagyok, persze tudom, h ez nem igaz. Vagy esetleg arra tok gondolni, hogy a lelked mélyén mégis magadra veszed, vmilyen okból. Én sokat csalódok úgy en Block az emberekben, és ezek ihletnek kérdéseket, és intelligens ember kérdez, elemez. Helyesírásért bocs, mobilró vok. 23\F
én kértem itt segítséget nõktõl, hogy mondják meg, mit változtassak. Aztán egy reagálás után semmi se történt. Könnyû szidni a férfiakat, és õket hibáztatni, de ha nem tudjuk mi a hiba, akkor nem tudunk változtatni. Segítséget továbbra is szívesen elfogadok priviben. Egy nem menthetetlen eset, 22/F
Ha már ez a kérdés felmerül valakiben, akkor ott nagy a gond. Járj emberek közé kérdezõ, tanulj, ismerkedj mert nagyon nem vagy képbe a társadalommal.
már ne is haragudj de nagyon buta vagy , komolyan mondom nem sértegetni akarlak nem bunkó vagyok hanem õszinte mielõtt belázadnál meg is indoklom nem a levegõbe beszélek mint te "elkeserítõ, hogy a férfiak a ronda nõkkel is képesek lefeküdni és elvárnák, hogy a nõk is így tegyenek velük szemben." erõsen általánosítottál mert közel sem ilyenek a férfiak a kis pö.csök ilyenek nem a FÉRFIAK ha olyan buta lennék mind te elkezdeném magyarázni hogy a nõknek is mindegy hogy csúnya, öreg, kicsi pö.csû, bunkó a "férfi" csak dagadjon a pénztárcája de tudom mi a különbség a ku.rva és a nõ között te meg most talán rádöbbentél mi a különbség a férfi és a kis pö.cs között látod engem meg te háborítottál fel
Egyáltalán nem reprezentatív.
Elkeserítõ a viselkedésed, kérdezõ. Ha nõ vagy, mostantól vegyétek úgy, hogy b*zi vagyok.
Nem reprezentativ. Ez egy olyan oldal, ahol rendszerint a problemaikkal kapcsolatban tesznek fel kerdeseket az emberek es ahol olykor elkeseredettsegukben, csalodottsagukban, remenyvesztettsegukben talan olyasmit is leirnak, amit szivuk melyen nem is igazan gondolnak komolyan. A helyen kell kezelni ezt az odalt es az itt olvasottakat.
A kérdező hozzászólása: Megértem én, hogy másképp jár a férfiak és nõk agya. De felbosszantanak, a "nõknek miért csak a külsõ" számít típusú kérdések. Ha valaki azt írja nem csak az számít, akkor persze egybõl hazudós K... A külsõ és a belsõ együtt számít, egyik sem ér kutyagumit sem a másik nélkül. De sosem tudnék olyannal, akit még bottal sem piszkálnék, legyen bármilyen jófej. A külsõ megfog, belsõ megtart. Egyszer feltettem itt egy kérdést férfiakhoz, hogy lefeküdnének-e olyan nõvel, aki egyébként nem jön be és rettentõen meglepett, mennyien mondtak igent.
te tudod egyáltalán a szavak jelentését, amiket leírsz/kiejtesz a szádon??? buta vagy
Tehát a férfiak rohadjanak meg, amiért nem felszínesek?
A kérdező hozzászólása: Nem felszínesek? Ne haragudj, de ha valaki egy lyukért még azt is képes elviselni, hogy a test többi része nem vonzó számára, az nem tanúskodik túlzott mélységekrõl.
# 5: A férfiak - pláne a kiéhezett férfiak - bárkivel lefeküdnének, akinek lyuk van a lába között, de ez nem azt jelenti, hogy ilyen nõre vágynak, hogy kapcsolatba is kezdenének vele. A nõk ebbõl a szempontból másképp mûködnek, nekünk a személy fontosabb, mint a farok... Az oldal pedig azért sem reprezentatív, mert van néhány nagyon frusztrált pasi, akik egymásnak adogatják a lapot...
"A külsõ és a belsõ együtt számít, egyik sem ér kutyagumit sem a másik nélkül. De sosem tudnék olyannal, akit még bottal sem piszkálnék, legyen bármilyen jófej."----> ezzel nincs gond, mert ezzel sokan vannak így, viszont az itt lévõ válaszoknak azt a részét kell figyelembe vennie az embernek ami nem általánosítás és rinyálás.
22. na, én is megjöttem, úgyhogy vége a gyereknapnak
elvileg 18 de ha nem vagy még annyi, de kinézel 18nak, akkor nagy eséllyel bemehetsz
meglehet adni több class-t, de azokat nem veszzõvel válsdztjuk el, hanem space-el
azért a </li>-ket ne felejtsd el belerakni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!