Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy lesz Hiba (12 db)

Néha, mikor netezek, hirtelen lefagy a gép, ctrl+alt+del-re fekete lesz a képernyő, és kiírja, hogy biztonsági hiba. Mitől lehet?

Ilyenkor kinyomom, mert másra nem reagál, utána normálisan újraindul. Van valakinek ötlete, mi lehet a baj?...

Legjobb válasz: Vagy hardver v. szoftver hiba. 90-10%-os arányt szoktak mondani. Tedd újra az oprendszer, ha nem oldja meg a problémát, akkor valami hardveres baja lesz. Hogy mi az passz, innen nehéz megjósolni.

Vagy hardver v. szoftver hiba. 90-10%-os arányt szoktak mondani. Tedd újra az oprendszer, ha nem oldja meg a problémát, akkor valami hardveres baja lesz. Hogy mi az passz, innen nehéz megjósolni.
Nekem tavaly volt, hogy netes videoknál kifagyott, fekete képernyõt lehetett látni és nem reagált. A videokari driverét frissítettem és azóta nem volt ilyen. De elég sok minden okozhatja.

Lehet hogy babám lesz? Hiba csúszott a védekezésbe, nem jött most össze a megszakításos módszer. És pont középidő környéke lehetett.

Júni 4-e volt az utolsó menzim els? napja. A párommal júni 19-én voltunk együtt, mikor hiba csúszott be. A mostani menzimnek még se híre se hamva, a mellbimbóm kicsit érzékeny, az udvara sötétebb. És ma vettem észre hogy több a váladék, ami tejfehér szín?. 2 napja a teszt még negatív volt. Szerintetek lehet baba lesz? Vagy korai volt a teszt?

Legjobb válasz: Lehetséges a baba. Várj még pár napot, s ha nem jön meg, tesztelj újra.

Lehetséges a baba. Várj még pár napot, s ha nem jön meg, tesztelj újra.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Minimum egy hetet várok még, csak utána csinálok újra tesztet. Persze ha nem jön meg addig...
babás tüneteid vannak
A kérdező hozzászólása: Azóta csináltam újra tesztet, negatív lett. De a menzi nincs sehol. Mitõl lehet ez?
Nem regisztrált torrent, ahonnan leszedted ott törölték a feltöltött torrentet!Ezért nem tudod letölteni.


Forgalmi vizsgát úgy fejezzük be, hogy tolatva beparkolunk, ha addig nem volt hiba, és esetleg a parkolás nem lesz egyenes, azt hányszor lehet kijavítani? Ha beálltunk, de nem egyenes, akkor megbukhatunk?

Legjobb válasz: Nekem simán kellett parkolni, nem tolatva. Amúgy a vizsgán bármit elronthatsz, ha nem szarvas hiba, és nem kell szólni, hanem magadtól korrigálod, rendben van.

Nekem simán kellett parkolni, nem tolatva. Amúgy a vizsgán bármit elronthatsz, ha nem szarvas hiba, és nem kell szólni, hanem magadtól korrigálod, rendben van.
Ez akkor a rutin vizsga lesz:D Igen, elvileg akárhányszor lehet próbálkozni. A bukási indokok az alábbiak: -bóját láncot érintsz/aláhajtasz -többször helytelenül kormányoz -irányjelzést 2x elmulasztja -szegélyre felhajt, felugrat -oktatói beavatkozás
elvileg akárhányszor javíthatsz rajta, ha az tényleg javítás és nem szerencsétlenkedést. ;) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: mi mindig a tolatást gyakoroltuk:S pedig az a legrosszabb.
Elvileg kétszer lehet javítani.
A kérdező hozzászólása: Forgalmi vizsga lesz A rutin megvan
A kérdező hozzászólása: Nekem nem lehet elõre beállni, mindig hátrafelé kell, és sajnos nem megy, csak javítva, félek, hogy itt fogok elbukni:S

A 2 éves kislányom bohockodik, azzal, hogy bekancsalít. Lehet valami baja a szemének? Egyszerűen hiába mondok bármit, csinálja, mikor kedve tartja. Hogy szoktassam le róla, félek baja lesz.

Legjobb válasz: Nem lesz baja, ne félj! A szemmozgató izmok rugalmasak, visszaállnak eredeti helyükre :)) Ne foglalkozz vele, ha csinálja, így nem lesz számára érdekes a reakció, így idõvel megunja...

Nem lesz baja, ne félj! A szemmozgató izmok rugalmasak, visszaállnak eredeti helyükre :) ) Ne foglalkozz vele, ha csinálja, így nem lesz számára érdekes a reakció, így idõvel megunja...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Megnyugtattál. :)
Az én fiam, meg fölakasztja a szemét, úgy hogy csak a fehérje látszik:) szörnyû!

Acer laptopom egy ideje azt csinálja, hogy hirtelen eltűnik a kép, és csíkos lesz az egész? Mitől lehet? Kijelző hiba már kizárva.

Van hogy mozgásra, de van hogy csak úgy magától csinálja. Újraindítom, jó, utána van hogy 1-2 órán át semmi baj, gondol 1-et és elmegy a kép, de gyakrabban csinálja mozgatásra.

Legjobb válasz: Ha van benne külön videokártya, annak lehet érintkezési gondja.

Ha van benne külön videokártya, annak lehet érintkezési gondja.
meglehet adni több class-t, de azokat nem veszzõvel válsdztjuk el, hanem space-el
azért a </li>-ket ne felejtsd el belerakni
ugye ugye nem biztos.
De lehet terhes. Sok nõnél fordul elõ, hogy terhes és megjön neki még 1-3 hónapig. Egy tesztet nem ártana csinálni.
99% ban nem terhes, véleményem szerint. Nincs már a lánynak mensi elõtt megtermékenyíthetõ petesejtje könyörgöm.
Szerintem eleg egyertelmu, hogy nem terhes. 99%
[email protected] nincs baj... ilyenkor gondolj arra hogy ha fordítva lenne. szeretnétek babát és mielõtt megjönne neki csak akkor csinálnátok. esély: kb 0 errõl ennyit
Lehet terhes. Ha menzesz elõtt voltatok együtt, akkor ált. még megjön a menzesze a nõknek. Ha bele is mentél, nagy az esélye hogy terhes. Gratulálok lehet apuka lettél! Legközelebb legyél óvatos. Hány fele akarsz egy átmulatott piás éjszaka miatt, egy ri*i gyerekének apaságit fizetni? Bocsi ha erõs voltam, de a lecseszés a te érdekedet szolgálja. Remélem nem lesz terhes, és valóban nem fogsz többé ilyet csinálni! Õszintén, a gyerek érdekében legalább!
Lehet terhes. 2 hét múlva egy terhességi tesztet kell csinálni. És bízni, hogy nem. Vagy, még nem késõ kórházban nõgyógyásztól esemény utánit kiíratni. 6000 Ft-ot összedobtok és nem lesz gond.
Akkor lehet is, meg nem is! De nem hiszem hogy terhes lenne, majd jövõ hónapban tárgyaljatok ugyanerrõl a témáról.
A kérdező hozzászólása: Igen , tegnap hajnalban.
vagyis tegnap hajnalban?
valószínûleg nem lett terhes, de a legjobb ha majd csinál egy tesztet két hét múlva.

Panasonic házi mozim van nem divx-es, hogy összekötni valami olcsó divx-essel vagy mi lehet a megoldás? Az erősítő nem benne van de a Media-ban azt mondták hiába veszek csak lejátszót ua. Olyat nem lesz jó.

de nem hiszem hogy nem lehet összehozni

Legjobb válasz: Nekem is Panasonic házi mozim van,szintén divx nélkül.Én is gondolkozom egy olcsó mindent lejátszó készüléken.Miért nem lehetne összekötni a házimozival?Ott van rajta többféle csatlakozó aljzat.Nekem megvan a véleményem a Media Markt eladóinak a szakértelmérõl.Ne hallgass rájuk.Csak bambulnak a sorok között mint egy rakás szar.

Nekem is Panasonic házi mozim van, szintén divx nélkül.Én is gondolkozom egy olcsó mindent lejátszó készüléken.Miért nem lehetne összekötni a házimozival?Ott van rajta többféle csatlakozó aljzat.Nekem megvan a véleményem a Media Markt eladóinak a szakértelmérõl.Ne hallgass rájuk.Csak bambulnak a sorok között mint egy rakás szar.
A kérdező hozzászólása: köszi. viszont ha egy éve nem õ miattuk gondolom , hogy nincs megoldás és mégis van akkor nagyon mérges leszek
Elõzõ vagyok.Gondolom nem dísznek van a sok csatlakoztatási lehetõség a lejátszón.Még annyit jegyeznék meg, hogy nem elég csatlakoztatni a két gépet, van a távírányítón egy VCR/AUX gomb.(bemenet választó)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!