Találatok a következő kifejezésre: Lehet hogy látszik az ultrahangon (2 db)

Lehet hogy nem látszik az ultrahangon még a baba? Mikor érdemes megint elmenni uh-ra? 3 teszt ugye nem tévedhet?

Csináltam mensi el?tt 2 nappal egy tesztet délutáni vizeletb?l ami pozitív lett. Másnap reggel is pozitív lett egy tesztem. Ma voltam uh, nem láttak semmit, csak annyit mondtak hogy 22 mm a nyálka hártya. Most is csináltam tesztet amikor hazajöttem ez is pozitív! Akkor most valószín? a baba?

Legjobb válasz: Gratulálok és ne aggódj! 4.-5. hétnél elõbb nem igazán érdemes ultrahangon nézni, többnyire még nem látszik. Nyugodj meg, ott a babci! :-))))

Gratulálok és ne aggódj! 4.-5. hétnél elõbb nem igazán érdemes ultrahangon nézni, többnyire még nem látszik. Nyugodj meg, ott a babci! :-))))
Szia! Tuti, hogy baba!!! Én is 3 tesztet csináltam mikor kiderült és a dokim kinevetett...Szerinte 1 pozitív is pozitív(igaza is van)! Még annyira korai a terhesség, hogy elõfordulhat, hogy nem látszott! gratulálok! Pár hét múlva menj vissza uh-ra, ha nem kaptál idõpontot...már bizti több minden fog látszani!:)
hat ha mar mensi elott ket nappal is pozitiv volt akkor a petezsakot mar latni kellett volna, de a dokid biztos mondott valamit.alpozitiv teszt sajnos elofordul ilyenkor azonban valami betegseg van, sokszor daganatos vagy miomas stb..a neten utanna nezhetsz.de nekem gyanus hogy mensi elott 2 nappal delutan pozitiv lett akkor miert nem latta az orvos?

Az ultrahangon megállapitották, hogy a placenta elülső fali. Lehet hogy emiatt látszik már a hasam?

Sokan azt mondják hogy a 20.hétig nem látszott nekik semmi, én még csak 14 hetes vagyok és már látszik!

Legjobb válasz: nekem 8 hetesen is volt pocim:) most vagyok 14 hetes,és szépen gömbölyödök:D

nekem 8 hetesen is volt pocim:) most vagyok 14 hetes, és szépen gömbölyödök:D
ez alkati kérdés, de lehet, hogy ez is közrejátszik.
nekem 5 hetesen is létszott pedig a hátsófalon tapad!!
Akkor igen!A hátsó falinál nem szokott nagyon szembetûnõ lenni.
Ne izgulj:) nekem már elsõ perctõl látszik, hátsó falon tapad.27 héten járok és 106 a hasam körfogata:) pont akkora a pocid, amekkorára szüksége van a babádnak:) nyugi...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Azt olvastam, hogy akinek elülsõ fali a lepénye az veszélyeztetett terhes, és mindenképpen császárral kell szüljön!! Most már nagyon beparáztam. Ez igaz?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!